Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x18 - Amnesztia

2008. január 06. 19:35 - sixx

Jó cím, igaz? Amnesztiát kapnak hőseink, Tíbegnek ismét két keze lesz, Szukre meg Keresztes Máriával hetyeg alkonyattól pirkadatig. Frászt. Az előző részben ott hagytuk abba a kínlódást, hogy a tesók és a dokinő a Nagyon Titokzatos Hangfelvételt kagylózzák, de nekünk nem mutattak belőle semmit, illetve nem hallhattunk egy pisszenést sem, azt gondolván, hogy majd most. Lófaszt námbörtú, most sem tudjuk meg, mit rejt a pendrive, csak a feszült arcokat látjuk, meg az összeráncolt szemöldököket. Ők legalább reagálnak egy jajistenemmel, MI VAN AZON A KURVA FELVÉTELEN?


Mehón ügynök bazi nagy piros ikszeket rajzolgat a kinyírt/elkapott Vidám Fijugg fejire, jó szórakozásnak tűnik. Szukrét látták Mexikóban, mondja valaki, de ez nem lényeges, mert jön Bellik, és vele kell kokettálni az irodában, ez kéne még csak, hogy mások is megtudják mit keres itt ez az agyonvert hajléktalanra hajazó nagydarab csávó. Pénzért jött, hiszen ő elfogta Zakkantat, arról már igazán nem tehet, hogy Mehón lekönyörögte a tetőről, ejtőernyő nélkül. Idegbeteg FBI-ügynökünk azonnal kiakad, és egy kis erődemonstráció után újabb kalandra bírja rá a durcás ex-smasszert: eredjen Szukre után Mexikóba, és kétszer annyi lóvét kap. Szegény Bellik folyamatos szopóágon, és a java még csak most jön.

Tovább
Címkék: a szökés
7 komment

Shark 1x05 - Szorításban

2008. január 04. 13:48 - mg_b

Koleszos partival nyitunk, egymást nyaló-faló részeg ifjak a kertben, aztán megjelenik egy fél cipőjét elvesztett lány, tépett ruhában, tipikus zombijárással. Esküszöm egy pillanatra azt hittem, az Élőhalottak éjszakáját adják Shark helyett, be is izzítottam a felvevőt, de nem: ez a csaj beszél. „Segítsetek!”

Erőszak történt, Stark rárepül az ügyre: három futballista felkapta és leteperte, megdöngették jól. Majdnem mi is meghatódunk, amikor a kis Sydney bőgve elmeséli az esetet, és még Madeleine is együtt érez vele, ami nagy szó. Ennél csak az üt nagyobbat, hogy az egyik erőszaktevő Josh Carpenter volt, az egyetemi futballcsapat legjobbja, Casey szerint a legjobb irányító a placcon. „És akkor nem lehet erőszaktevő?”, kérdi csípős nyelvvel Madeleine, és mi máris tudjuk: a szexuális helyzet fokozódik.

Tovább
Címkék: shark
3 komment

Alias 4x14 - Pandora

2008. január 04. 10:00 - sixx

A múltkor kiderült, hogy a két vén gazember rosszban sántikál, Vaughn lenyúlt valami miskulanciát és pofán vágta Sydet (játszásiból), KémFater meg annyi sugarat nyelt, hogy elmehetne Csernobilba portásnak (na jó, ez tuskóság volt). Rögvest az eksün közepibe csöppenünk, egy alagútban rohannak emberek mindenfelé, kiabálnak és lövöldöznek is hozzá, hogy meglegyen a bazári fíling. Dix is itt van, lövöldözik derekasan, de csak addig, míg egy nálánál is sokkal jobban célzó ember mellbe nem lövi háromszor, és amikor leveszi a maszkot kiderül, hogy Vaughn, akurvaéletbe.


Persze, hogy két nappal korábban kezdjük a sztorit, nem mintha nem tudnánk, hogy a mellbelőtt Dix csak félrevezetés, biztos mellény van rajta, de lássuk hogyan jutottak Vaughn nyomára. Sydet vegzálja Arvinbácsi, oszt beszéltél-e mostanában azzal a pernahajder Vaughnnal? Vagy csak egy sms volt, amiről tudunk, mert kifizettük a 340 forintot a részletes számláért, he? Syd kicsit elsápad, de visszavág, Vaughn csak elnézést kért a pofonért, ennyi, nem kell vájkálni a magánéletemben, és máris villog a szeme, még a végén pofánvágja a főnökét.

Tovább
Címkék: alias
9 komment

Tűzvonalban 01x17 - Barátok, szerelmek, ellenségek

2008. január 04. 08:06 - kiricsiz

Ott emeljük föl a fonalat, ahol a múltkor leejtettük. Tehát Lackó kifut, Bordás meg bebiceg, miután elmorzsolt egy könnycseppet. Az őrs zárkájában mint egy kriplikommandó hevernek szerteszét a zsaruk. Johnnyt annyira megütötték, hogy azóta se bír felállni. Móricz meg Pircsi tulajdonképpen rendbejöttek. A főhadnagy megkérdezi Kendét, hogyan kapták el, Kende meg elmondja, most már úgyse számít szolgálati titoknak.

Bordás meg belép az őrsre, egyből kéri Maleket, hogy engedje el a túszokat. Malek meg persze felhívja Bordás figyelmét, hogy nem kívánságműsor.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
56 komment

House 3x05 - Bolondulni a szerelemért

2008. január 03. 09:05 - candyperfumegirl

Remélem, az ünnepek alatt mindenki Blackaddert, Maybe Baby-t és Ég velünket nézett (így barátok közt az se szégyen, ha egy kis Stuart Little is becsúszott), végül is valamivel enyhíteni kellett a House-elvonást, de szerencsére ma kedvenc háziorvosunk és csapata végre visszatért. Ez az a rész, ami a kezdete egy hosszabb átívelő szálnak, ami némileg megosztotta a rajongókat, de hogy pár rész erejéig kapunk egy újabb kickass színészt a csapatba, az vitathatatlan. Hetibeteg ezúttal kettő is van, méghozzá egy házaspár, 20 évesek (House szerint ez már sok jót nem jelent, ilyen fiatalon házasodni), de a kórházba egyelőre csak a feleség kerül betegként (nem kapott levegőt), a férj még csak látogató, de nem tágít az asszony ágya mellől, mert „ő élete nagy szerelme”. (ez a rigmus egyébként az epizód alatt idegesítően sokszor elhangzik, lehet szokni)

House-t egyelőre a betegnél jobban izgatja, hogy Wilson milyen szőke ápolónővel flörtöl a folyosón, és valljuk be, az ilyesmi valóban érdekesebb, mint a differenciáldiagnózis fulladásra. Jimmy persze tagad, ebben 3 tönkrement házasság után már van némi gyakorlata, Greget viszont nem tudja lerázni, ő akkor is be akarja bizonyítani, hogy Jimmy dugja a nővért, amikor Cameron magára vállalja, hogy nem is Jimmy, hanem ő. Ez egy szemöldökfelhúzást eredményez Foreman részéről, Chase-től meg egy látványos áll-leesést, Greg viszont nem fog ilyen könnyen leakadni a témáról.

Tovább
Címkék: house
55 komment
süti beállítások módosítása