Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x02 - Szegény Brian

2008. december 26. 15:00 - leeann

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és eszeveszetten jó újévet kívánok!

Brian a nyolcvankettedik prédapasival csillapít fájdalmat. Így van, semmit sem jelentenek neki, csak fájdalomcsillapítók. Brian nagyon kivan, a Ted és Emm páros ezzel ellentétben nagyon boldog, jól működik a szex közöttük, és imádják egymást. Persze mivel az új páros a kajáldában enyeleg, Brian majd rosszul lesz a sok becézgetéstől. Mikeynak még mindig csúnya a szeme, de marhára megérdemelte, amit kapott. Közben egy Rage rajongó elmondja, hogy mennyire szereti a képregényt, de már jó lenne olvasni a következő részt. Mikey felismeri, hogy beszélnie kell Justinnal ahhoz, hogy újra legyen közös munka, de Justin nem kér belőle.

A lányok a parkban vannak Gus-szal, és egy másik leszbi anyával beszélgetnek, aki felteszi a nagy kérdést: lesz következő baba? Linds szerint nem, de Mel mintha másképp gondolná. Közben Justin és Daphne egy kávézóban beszélget, ahol a közelben Ethan zenélget. Miután a zenész megkereste a napi betevőt, leül a beszélgető pároshoz, akik épp ott tartanak, hogy Justin halaszt egy félévet, mert nincs pénze a sulira. Aki idáig fizette a sulit, az éppen a neten keres magának esti elfoglaltságot, de nem megy neki ma a becserkészés.

Este a lányok azért még egyszer átbeszélik ezt az új terhesség témát, de Linds folyamatosan próbál kihátrálni a dologból. Emmett izgalmas randira készül az új pasijával, így neki jó estéje lesz. Ben és Mikey így tervezhetnek egy csak ketten estét, ami hamar meghiúsul, mivel az unatkozó Brian teszi náluk tiszteletét. Az otthonülős estének lőttek, úgyhogy irány Briannel a Babylon. Emm és Ted is a Babylonban van, és mikor Emm elmegy wc-re, egy régi szexpartnerével, Dijonnal fut össze, de jelenleg nem aktuális a randi, mert közben Emm foglalt lett, bár elteszi a vonzó pasi számát a kis hamis.

Közben Ben megunta a dizsit, és elindul haza Mikeyval, bár nehéz őt elcipelni Brian mellől. Másnap szöszike és Ethan Jenniferrel találkozik, aki imádja, hogy fiacskája már nem Briannel van. Viszont a tandíjat fizetné, de Justin nem engedi, mert kell a pénz a mamának és a hugicának. Jennifer szerint lehet, hogy érdemes lenne a papával kibékülni, mert a válás után Mollyval nagyon bőkezű volt, hátha Justinnal is az lenne, ha megtudná, hogy szakított Briannel. Justin még erősen gondolkodik ezen, de első felindulásra nemet mond az ötletre.

Emmett krízisben van, és a meleg telefonos lelkisegélynél éppen váratják. Az éppen jelen lévő Brian viszont meghallgatja Emmettet, ha már ennyire fontos az ügy. Emmettnek az a szörnyű gondja támadt, hogy leszophatja-e a pasit, akinek ezt már Ted előtt megígérte, vagy ez is megcsalásnak számít. Brian szerint van egy erre vonatkozó szabály, úgyhogy minden további nélkül megteheti. Emm problémája megoldva, Rage mehet tovább jót tenni a világban. Linds is jó híreket kap, ugyanis megtudja, hogy Mel már neveket is talált a nem létező második gyereknek.

Mikeynak ma estére sikerül lekoptatni Briant azzal, hogy a mamánál vacsorázik Bennel, de este Brian csak megjelenik a boltnál, és szinte elrabolja Mikeyt, sőt viszi őt a Babylonba. Emm is el akarja rontani Dijon estéjét, de a fickó annyira meggyőző, hogy csak szexel a légi utaskísérővel. Deb tombol, mert Mikey nem jelenik meg a vacsin, de Ben megvédi a pasiját. Deb pontosan tudja, hogy Brian bármibe bele tudja vinni Mikeyt, és Bennek is aggódnia kéne emiatt. A lányoknál sem felhőtlen az este, mert Linds nem akar többet szülni, de Mel csak erőlteti.

Justin rászánja magát arra, hogy elmenjen apucihoz pénzért kuncsorogni. A papa viszonylag jól viszonyul a fiához, de még mindig a Dartmouth-t és a heteróságot próbálja meg ráerőltetni szöszikére. Justin nem tud más lenni, mint ami valójában, így nincs pénz. Közben Brian nem a Babylonba, hanem a szaunába vitte Mikeyt. Persze itt Brian csak szórakozik, de Mikey sem mozdul, csak nézi a barátját, ahogy az erotikus táncot lejt egy szexi pasival. Másnap reggel Mel a kajáldában kezdi a napot, mert nyomja a lelkét a tegnap esti veszekedés, mivel Linds kijelentette, hogy Mel szüljön magának gyereket, ha akar.

Mel viszont nem tudja, hogy mit tegyen. Deb szerint visszaadhatatlan élmény, ha egy nő gyereket szül, és ettől nem foszthatja meg magát senki. Mikeynak is nehéz a reggele, mert a Briannel töltött este után alig él. Ben szerint abba kéne hagyni a Brian mentő akciót, mert lassan az ő kapcsolatuk fog rámenni, és akkor majd sírhatnak egymás vállán. A kondiban Emm és Ted összefut Dijonnal, akinek nagyszerű éjszakája volt, de Ted sem hülye, és azonnal levágja, hogy a pasija félrelépett.

Ethan és Justin próbálnak halasztást kérni a suliban, de meglepetésükre ki van fizetve a következő félév is. Brian lelki válsága egészen odáig fajult, hogy már szappanoperát néz a tv-ben, amikor Justin jelenik meg az ajtajában. Azért van itt, mert rájött, hogy Brian fizette ki a sulit, de nem szeretné elfogadni tőle, hisz nincsenek már együtt. Brian szerint viszont az üzlet az üzlet, mindketten aláírták, és ő tartja magát ehhez, sőt a rajz segítő számítógépet is becsomagolta neki, hogy elvihesse, mert szüksége van rá. Miután Justinnal megbeszélte a kötelezőket, vissza is tér a sorozatához, és ezzel lezárja a beszélgetést.

Theodore viszont dühöng, mert Emm olyan naív, hogy még. A Brian által említett szabály nem létezik, és a megcsalás az megcsalás. Emm nagyon kivan, mert most nem tud beszélni a legjobb barátjával, aki most a párja, és így nem mondhatja el azt, amit a barátjának elmondhat. Ted visszaváltozik legjobb baráttá, és elmondja Emmnek, amit gondol, de a párjaként marha dühös rá. Emm sír, és bocsánatot kér, Teddy pedig megbocsát, mert Teddy ilyen, és olyannak szereti Emmettet, amilyen. Annyira helyesek!

Justin csak elmegy Mikeyhoz a boltba a részéért, ami elég szép összeg, így üzleti megfontolásból megállapodnak, hogy elkészítik a Rage lépregény első évfolyamának második számát. Kicsit később Brian a Babylonból hívja fel Mikeyt, hogy megint elcsalja, de a barát most inkább a kapcsolatát mentené meg, mint Brian lelkét, és hazamegy a dizsi helyett. Brian viszont úgy dönt, hogy Babylon a legjobb felejtő hely, és marad, hogy kitáncolja magából a lelki gyötrődést. Brian szerint a pokoli fájdalom elleni legjobb gyógyír a bulizás, de ezt azért lehet, hogy át kellene gondolni még egyszer!

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.12.26. 19:36:35

Kedves leeann, Neked is nagyon boldog Karácsonyt, és csúcsszuper újévet kívánok, sok QAF hogyvóttal :) És persze a többi kommentelőnek is!

Hú, ez a rész is remek volt, az a jelenet szerintem zseniális, amikor Justin elmegy Brianhez, és Brian épp tévét néz. A szereplők épp olyan dolgokat mondanak egymásnak, amiket Briannak és a szöszinek kellene...
Emmett sztoriján a steward sráccal nagyn röhögtem, amikor hívja a meleg lelkisegélyt, és amikor Dijon kiszolgálja :)
Májki meg még mindig nem tudja a saját életét élni, már harmadik évada...

kupidó 2008.12.26. 20:03:33

Sziasztok.

Én is szerettem nézni ezt a sorozatot, de már nagyon unalmas, hogy megint ismétlik.
Ja és az sem mellékes, hogy a vége nagyon szarul sikeredett.
Kellene csinálni neki egy folytatást...
Mondjuk ha szépen megkértek akkor leszek én a főszereplő...

sunshine66 2008.12.26. 20:08:10

Hidd el Leeann, nem kötözködni akarok, de szappanoperának nevezni Marlon Brando "Appaloose" (Kaland Mexikóban) c. westernfilmjét, hát...
No, egyébként zseniális a jelenet. Persze nem véletlenül ez Brian egyik kedvenc filmje, és az is biztos, hogy DVD-n van meg neki, hiszen gyakorlatilag kívülről tudja a szöveget.
A másik kedvenc jelenetem, amikor Brian "letámadja" Mikey-t a bolt előtt.
Ja, és a felejthetetlen "fehér gatya party", azzal a tánccal...:))
Justin apja meg micsoda féreg, minek vállal gyereket az ilyen?
Boldog Ünnepeket és "Hogyvolt"-ban Gazdag Új Esztendőt kívánok Neked Leeann és a többi hűséges kommentelőnek!

leeann 2008.12.26. 20:57:11

Köszi mindenkinek!

Kötözködj nyugodtan, mert tény, hogy nem figyeltem, arra oda most, hogy mit nézett Brian, de az feltűnt, hogy tudta kívülről. Azt figyeltem, hogy mit beszélnek egymással, meg tudod közben az agyamban már kanyarodtak a leírandó szavak is, így nem figyeltem rá oda.
Justin apja nem komplett, de komolyan.

Krypton 2008.12.26. 21:05:50

Mondjuk ha szépen megkértek akkor leszek én a főszereplő...
buzi-e vagy?

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2008.12.27. 08:19:23

Kedves Blogolók!

Eleddig én még nem hallottam erről a klubból, bár a klubokat igen nagyon kedvelem. Személy szerint a Magyar Orvosok és Természetvizsgálók Társaságának illetve a Természettudományi Társaságnak vagyok tagja. Bár fizikusnak tanulok, mint klubtagságaimból kiderül: érdekel a botanika, tehát még véletlenül sem vagyok kockafej!
Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának negyedéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon

sunshine66 2008.12.27. 12:05:09

@ifj. Farkas Gyula:
Kedves Gyula, ez nem egy klub, hanem egy filmsorozat, amiről íródik egy visszaemlékezés (hogyvolt), a többiek meg véleményezzük, kritizáljuk.
Szívesen látunk, főleg ha összefüggést tudsz találni a kondenzált anyagok fizikája, a botanika és a homoszexualitás között. :))
Engem érdekelne...

leeann 2008.12.27. 15:31:42

Én a PPKE JÁK-ra járok jogász szakra de ennek sincs sok köze ahhoz, amit írok. Nem hinném, hogy a klubtagsások lényege az, hogy ki hova jár. Itt nem kell semmilyen klubnak a tagja lenni, csak olvasni kell a hogyvoltokat, és nézni a sorozatokat szórakozás céljából.

naomi95 2015.09.17. 12:35:18

amúgy jennyfert meg lehet érteni én se örülnék ha a fiam egy 12 évvel idősebb pasival jönni össze
süti beállítások módosítása