Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x14 – Trudy Nye

2008. december 23. 13:00 - Madmoazell

Bár a mai rész a legkevésbé sem karácsonyi, ettől függetlenül azért nagyon kellemes, boldog, sorozat- vagy filmnézős karácsonyt kívánok az összes hogyvolt-olvasónak, ehhez pedig soksok ajándék-dvd-t! (az újévi köszöntő majd jövő héten jön, addig egyetek sok beiglit és szaloncukrot – szigorúan a fáról…)

Christian még mindig együtt van a vak lánnyal, Natashával. Most épp filmkölcsönzésre készülnek, ebből pedig arra következtethetünk, hogy minden rendben van köztük. Ritka történés Christian életében. Ami pedig most jön, az valószínűleg még ritkább. Míg ő a videókölcsönzőben válogatja az esti programravalót, két srác kiszúrja a kocsiban zenére ugribugrizó Natashát, továbbá azt is, hogy ő vak, majd gyakorlatilag seperc alatt elvisznek minden mozdíthatót a Merciből. Mennek a kerekek, a lökhárító, a fiúk kreatív módon gyakorlatilag szétkapják a kocsit teljesen. Na doktorbácsink most azért begurul, Natasha pedig természetesen semmit se észlelt az egészből. Hehe. Hehehe.

Napibetegünk egy fiatal nő, Trudy Nye. Az orra eltört 16 éve, és ezt szeretné rendbehozatni. A sztori mögött azért több is van, kiderül, hogy Trudy (most már lassan volt) férje egy kicsit bepipult az ötéves fiukra, hogy az nem pakolta el a játékait az útból, a nő orrát betörte, a gyereket meg új fejbedobta valamelyik játékkal, hogy meghalt. A pasi most szabadul a börtönből, de nem emiatt akarja Trudy rendbehozatni az orrát, hanem hogy tovább tudjon lépni. Érthető. Ezalatt Ava csini rucit próbálgat, mikor megjelenik a meztelen Adrian, és pár mondatukból kiderül, hogy a srác teljesen be van indulva anyucira. Ava visszautasítja, és elküldi maszturbálni. Ezek se teljesen normálisak.

Sean is együtt van még mindig Kimberrel (ez ma egy ilyen meglepő rész), perpillanat együtt is vacsiznak. Kimbert mindig is kétbitesnek ismertük, most például előadja, hogy a jósnője szerint megtörik a szívvonala, ez pedig egyenesen azt jelenti, hogy nem maradnak Seannal együtt sokáig. Az egyetlen megoldás a jósnő szerint is, ha Sean megműti Kimber tenyerét, és összeköti a két vonalat és meghosszabítja, akkor minden rendben lesz életük végéig. Tévedtem. Egybites. Éppen ekkor esik be Julia az aktuális pasijával, Sean kicsit furcsán kezeli az új pasit, pláne, hogy Julia egész jól elvan vele, aztán szegénnyel még Kimber is nekiáll hisztizni, hogy pont ugyanoda viszi vacsizni, ahol egyszer Valentin-napon ettek Juliával, mikor még a felesége volt. Aztán mikor Sean ezt fel se veszi, inkább előadja neki, hogy biztos ő a jobb pasi az ágyban, Juliának meg szívás van. Végül aztán szex közben arra is ráveszi ezt a szerencsétlent, hogy megműtse a kezét másnap. Ááááá…

Christian reggele kellemesen indul… na. Natasha már éppen kezelésbe venné, mikor Christian észreveszi, hogy még nem tette be a szemimplantjait, és így szegény már sokkal kevésbé csábító. Natasha le is tolja, hogy elvileg annak kéne izgalmasnak lenni, amit érez, nem amit lát, de hát Dr. Troyról beszélünk mi itten, és valljuk be, igaza is van valahol. Natasha duzzogva bepakolja a szemeit, de ezt már mi nem látjuk, mint ahogy a folytatást se. A fiúk ugyanis kicsivel később nekilátnak Kimber műtétjének, miközben szépen kibeszélik az aktuális nőket. Sean próbál észt osztani, hogy Natashánál vannak rosszabbak, majd előadja, hogy Kimberrel azért nem minden működik tökéletesen, és inkább szakítani kéne, annyira egyszerű szegényke. Christian igazat ad neki. Kábé olyan, mint a váltóáram.

Julia ezalatt az új csávójával zeniszezik. Ez olyan, mint a tenisz, csak közben átérzi a zent is. Összefut Adriannel a pályán, majd összeállnak egy játékra,mondván, hogy ütniük kell valamit. Hát Julia fonákjai elég bénák, de ez most nem megfelelő hely a kritikára. Ütögetnek párat, majd Julia le akar lépni, mikor Adrian leállítja, és előadja neki, hogy szakított az anyjával. Julia kioktatja, hogy a romantikus kapcsolatokra használt kifejezéseket hanyagolnia kéne mami-fia szinten, mire a srác előadja, hogy legutóbb sötétben dugtak. Na ezt már kicsit nehezebb lesz hovatenni. Eközben Trudy visszajött, a férjével. A pasi is az arcát akarja megműttetni, de a fiúk elutasítják, mondván, hogy brutális állatokkal nem foglalkoznak. Trudy magyaráz, hogy megbocsátott neki, a pasi meg hogy megbánta az egészet, és az arca miatt már étterembe se tudnak elmenni rendesen, így az újrakezdéshez kéne neki is új poficsont, vagy orr, vagy hajbeültetés. Christian elmondja, hogy mint ex-bántalmazott, nem hiszi el, hogy Mr. Nye a gyerek halálát vagy a felesége megverését sajnálja, hanem inkább magát, és nem hajlandó semmi pénzért a műtétre.

Kimber visszajön varratszedésre, és mivel Sean nincs a közelben, be kell érnie Christiannel. Nekiáll csöpögni neki, hogy minden olyan szép és jó, majd elkezdik emlegetni a közös szép pillanataikat, erre fél másodpercre pedig jól egymásnak esnek. Sean ekkor érkezik, és tök vicces, Kimber Christian ölében ülve adja elő, hogy neki Sean kell, nem ő. Az osztozkodásból viszont elég a gyerek (mármint Matt), szóval bukta. Azért annyira nem ráz meg senkit a történet, Seannak még jól is jön, hogy Kimber miatt kell szakítani, nem miatta. Hahaha. McNamaránk azért kicsit kivan, egyedül ücsörög a rendelőben, mikor hívja Julia, és előadja, hogy Adrian mit mondott neki, majd együtt nekiállnak Matt-et keresni. Még mielőtt bekopognának Avához, Sean elnézést kér a múltkori ridegsége miatt, amit Julia új pasija iránt tanúsított. Merthogy fontos neki, kivel kavar az exnej. Érthető. Avánál előadják a sztorit, amit az ő fia mesélt, ekkor érkezik meg a sajátjuk és az emlegetett is.

Adrian ellenállás nélkül elmondja mindenki előtt, hogy anyuci oboázik a legjobban a városban, jutalma, a pofon nem marad el. Aztán jön is a magyarázat, hogy Adrian mániás depressziós, és éppen elgurultak a pirulái, mikor bemesélte ezt az egészet Juliának, de Adrianről lepereg a kamu, és előjön azzal, ami végülis tényleg korrekt – ugyan mi szüksége lenne arra, hogy vérfertőzésről hazudozzon össze-vissza, mert ez azért tényleg elég súlyos. Erre húzza Ava az aduászt, miszerint Adrian örökbe lett fogadva, nem is a sajátja. És hogy csak az ő érzései miatt mondta azt, hogy vér szerinti gyereke. Ja meg hogy a szülei azért nem akarták őt, mert a dokik megállapították, hogy szellemi sérült, és lám, be is bizonyosodott a dolog. Na ez azért disznóság. Attól még hehe.

Christian a lehető legcsúnyább módját választja a szakításnak… Egész egyszerűen nem mosakszik meg a Kimberrel való dugás után, Natasha pedig ugye illat-bajnoknő, és rögtön észreveszi, hogy valaki itt belefingott a levesbe. Natasha azért elég izé, mert meg akar neki bocsájtani, mondván hogy nem volt benne érzelem, de a nagy dumálásban lever egy pohár italt a fotel karfájáról, mire Christian nekiáll szemétkedni vele. Hogy ő túl jó hozzá, és hogy fojtogatva érzi magát. És hogy vége. Natasha még próbálkozna, de már mindegy, tényleg vége. Matt is szakít, ez ma egy ilyen nap. Ava sír, Adrian elszökött, teljes az idill. Ava előadja a nagy drámát, Matt meg elgyöngül, és persze megint az ágyban kötnek ki.

Trudy harmadszorra is visszatér a rendelőbe, a frissen megcsinált orra szanaszéjjel van törve megint. Nem, persze, most nem a férje volt, csak az asztal széle. Persze, persze. Christian próbálna neki segíteni, szállást keresni, meg hasonlók, de Trudy kiborul, hogy senkinek semmi köze hozzá, mire a fiúk felajánlanak neki egy délutáni időpontot. Trudy végül kinyögi, hogy altatni csak óvatosan szeretné magát, ugyanis terhes. Az élet megy tovább… Azt mondják. Christian meg azt, hogy együtt vacsizik Kimberrel. Seannak meg már megint Julia kell. Ááááá újra.

Címkék: kés/alatt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desperatefan14 2008.12.23. 23:19:34

Neked is viszont kellemes karácsonyi ünnepeket, és köszönjük hogy az ünnepekkor is van hogyvolt!:)
süti beállítások módosítása