Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 3x08 - Szerelmesek sétája

2008. december 23. 09:00 - leeann

A csapat megkapta az év végi vizsga pontjaikat, de Buffy nem boldog, pedig nagyon jó eredményt ért el és a pontjaival akárhova jelentkezhet. Meglepő módon Will is el van kenődve, pedig még a legjobb tanuló sem éri utol a pontjait, sőt még látótávolságba se tudna kerülni. Cordi meg is világítja, hogy miért jó nagyon jó pontszámokat szerezni. Konkrétan az, hogy el lehet menni Sunnydale-ből, de van, aki nem elmenne, hanem éppen erre tart, és ő nem más, mint régi ismerősünk Spike. Nagyszerű nem elég az idióta polgármester megérkezett hidrogénezett barátunk is, akit úgy tűnik Dru úgy ott hagyott, hogy még.

A suliban nagy ajándékozás folyik Cordi képeket rakott ki Xanderről a szekrényébe, ami a fiúnak hatalmas ajándék, Oz pedig egy boszorkány pez cukorkatartót vett Willnek. Szóval a párok megvannak. Közben Giles egy fura helyre készül, de ő is megjegyzi Buffynak, hogy ezekkel a pontokkal nyugodtan mehet főiskolára. Buffy tudja, mert már anyuci is említette, és most, hogy Faith itt van a küldetés lehet a második szerelem is. Will és Xander viszont kezd teljesen betojni az estére tervezett páros randitól.

Buffynak kezd elege lenni abból, hogy mindenki el akarja őt küldeni Sunnydale-ből, pedig van egy titkos pasi, aki miatt egyik porcikája sem kívánja az elmenetelt, és ez a pasi nem Spike. Hidrogénpofa teljesen ki van bukva Dru miatt, és annyira berúgott, hogy elaludt és majdnem megsült mikor a nap elindult az égen felfelé. Később Spike a varázsboltba megy, hogy keressen valami átkot Drunak, de Willoba botlik, aki éppen szerelem elleni varázslathoz keres alapanyagokat, ami azonnal ötletet is ad a kihidrogénezett vámpírnak.

Persze a polgármester is értesült arról, hogy Spike a városban van, mert a varázsboltos néni kicsit vérszegény lett a vámpír látogatása után, de még nem adja ki a parancsot a likvidálására. Az események közepette Buffy elugrik Angel-höz is, aki szintén támogatja a továbbtanulást. Will neki is áll a taszító bűbájnak, de Xander lebeszéli róla. A legyen bűbáj, vagy ne legyen bűbáj vitát Spike megjelenése szakítja félbe. A vámpír nem bántja Will-t inkább magával viszi, és arra kéri, illetve kényszeríti, hogy csináljon neki egy kötő bűbájt, amivel visszaszerezheti Drut.

Spike a tombolás után elsírja a szerelmi bánatát a kis vörösnek, aki vigasztalni kezdi a vámpírt. Spike viszont úgy dönt, hogy Willow másra is jó lenne, nem csak bűbájkészítésre és lelki segélyre, de a kis vörös okosan kivágja magát az erőszak kísérletből. A végén abban egyeznek ki, hogy ha Will nem csinálja meg a bűbájt Xandernek annyi. A párosok másik két tagja viszont már aggódik, így Buffyhoz rohannak a könyvtárba. A találkozóhelyen nagy a rumli, így Buffy kiadja az utasításokat és indul a munka.

Buffyt hívja a mama is, de a telefonba Spike hangja is belehallatszik. Spike Joycenak is elsírja a bánatát, aki figyelmesen hallgatja, de egyszer csak megjelenik Angel, akitől Joyce nagyon megijed. Angel hiába próbálja elmagyarázni Joycenak, hogy Spike veszélyes, de a mama tőle jobban fél. Amikor Buffy is megérkezik Angel bejut végre a házba és Spikenak kezd rossz éjszakája lenni. Spike úgy dönt, hogy nem mondja el hol vannak a tinik, ha megölik őt. Joyce persze semmit nem ért, de nincs idő kibogozni a szálakat.

Közben Cordi és Oz elindultak Giles-ért, de útközben Oz megérzi Willow szagát. Mire nem jó egy farkas orr? Igazából Oz a félelem szagát érzi, és érzi, hogy Will fél. Közben a 2 vámpír 1 vadász felállású csapat a varázsboltba megy, de útközben Spike folyamatosan nyavalyog, majd arról beszél, hogy a szerelem nem ész dolga, hanem a véré, amin a másik kettő is elgondolkodik egy kicsit. Közben Xander magához tér, de továbbra sem jobb a helyzet, mert minden eshetőségnek az lenne a vége, hogy meghalnak. Xander és Will úgy dönt, hogy ha már úgy is meghalnak egy kis csókolózásba nem hal bele senki.

Csakhogy Oz orra odavezeti a párok másik tagjait és így a rögtönzött légyottnak szemtanúi lesznek. Cordi kirohan, mint a meszes, de belezuhan egy lukba, ahol egy fém darab átszúrja őt. A nem hal bele senkit azt hiszem át kell gondolni. A másik csapat sem jár jobban, mivel előkerülnek Spike hegyesfogú cimborái, akik már nem tartják magukat annyira cimboráknak. A bunyó, így már elkerülhetetlen, és a másik csapat sincs sokkal jobb helyzetben. Oz segítségért szaladt, Buffyék meg természetesen nyertek, így Spike elárulja, hogy hol vannak a tinik, hisz a bunyó meg az öldöklés jót tett a lelkének és már nem is akarja annyira az a bűbájt.

Amíg Angel próbálja magát összeszedni a harc után Spike vidáman úgy dönt, hogy nem hisztizik tovább és visszaszerzi Drut. Másnapra azért van, ami kitisztul. Spike elmegy Sunnydaleből, Cordi megúszta a zuhanást, de marha pipa Xanderre, Willownak pedig hatalmas lelkiismeret furdalása van, ami nem csoda. Végezetül Buffy elmegy Angel-höz és megmondja neki, hogy nem találkozhatnak többé, mert még mindig szeretik egymást és ennek megint nem lenne jó vége. Angel magába roskadva ücsörög, miközben a vadász elmegy. A csapat többi tagjának is van min elmélkednie, mert többekben megszakadt ma valami.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása