Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x13 – Oona Wentworth

2008. december 16. 13:00 - Madmoazell

Csini rucit próbálgat egy szobalány, aztán szobalány-társaival együtt pezsgőzik egyet, majd amikor mindenki választott magának egy még csinibb rucit, szépen feltöltetik a pofijukat a nappaliban. Éljen a botox. Sajnos kicsit rosszul sül el a dolog, és Ms. Garcia (a szobalány) homloka nem igazán simul ki. Mondhatni, még göröngyösebb lesz. A botox mégse botox volt, a hölgy pedig nem igazán tudja, hogy mi is lehetett az, csak annyit, hogy Bobotox nevet viselt a cucc a készítője (és beadója) után. Bingó, Bobolitunk ma újra felbukkan.

Ms. Garcia homlokát elég nehéz helyrehozni, a fiúk a műtét közben pedig nekiállnak fikázni régi barátjukat. Mindenki meg van döbbenve a történteken, Christian pedig az irgalmas szamaritánus szerepében kitalálja, hogy beszél Bobolittal, hogy fogja magát vissza.

Ava kicsi fia, Adrian, aki beszólogatott anyuci szexuális életének is, most drogot árul, Matt lenyúlt kabátjából. Egy kis szóváltás után jól összeverekednek, persze megint Ava a téma. Ajjajj, baj lesz itten. Ezalatt Bobolitunk beáll, valami hatalmas tartályból szippant hatalmasokat, míg valószínűleg egy szobalányon változtat valamit. Szegényre olyan hámlasztót kent fel, hogy a nőn arcbőre is kábé leég. Elég csúnya. Christian ekkor toppan be Madam Rose manikűr-szalonjába, ami befogadja Merrill jelenlegi agymenését. Szembe is találkozik az imént „lehámlasztott” hölggyel, és felajánlja neki, hogy ingyenesen helyrehozza. Mikor számonkéri Boboliton, hogy mit is csinál tulajdonképpen, a hapsi előadja, hogy most mindene megvan. Nő, pénz, munka. Éppen akkor érkezik Madam Rose, amikor Christian már majdnem ráveszi Merrillt, hogy menjen vele egy drogklinikára, és már éppen nekiállnának vitatkozni, amikor csörög a telefon. Mattie az, merthogy ki akarják rúgni.

Ms. Wentworth, az igazgatónő elég morcos, és láthatóan nem érti, hogy miért McNamara Matt családneve, mikor az apukát Dr. Troynak hívják, hirtelen azt hiszi, hogy melegek. Erre jön Adrian, hogy mivel Matt konstans humpyhumpy-zik Ava-val, így most ő az apuci, de az igazgatónő letereli, hogy ne aggódjon, nem olyan komplikált a családi helyzet, van ennél rosszabb is. Christian próbálna új számítógépparkkal kedveskedni az iskolának, cserébe a fiúk bent tartásáért, de Ms. Wentworth nem megy bele. Ava erre kedvesen előadja életvezetői munkájának legszebb mondatait, majd azzal zárja le a dolgot, hogy Christian nagyszerű plasztikai sebész, innentől pedig sejthető a folytatás, még ha Christian morog is a dolog miatt. Ava nagy játékos. Ms. Wentworth megkapja a neki járó műtétet, viszont ciki van, mert Sean felismeri a műtőasztalon, és kiborul a bili. Sean kiborul, és kijelenti Christiannek, hogy legyen olyan kedves ezentúl csak a barnító krémek hatásairól tájékoztatni Mattet, és ne kavarja a szart.

Matt összefut Adrian-nel a fiúk mosdójában a suliban. A srác rajzolt egy cifrát a falra, majd szépen belepisil a kézmosó szappan tartályába, a végén pedig megállapítja, hogy ők ketten sorstársak, apa-ügyben mindenképpen. Meg hogy ki kéne békülni. Pechére Matt a másik adagolóból mossa meg a kezeit, ez nem igazán jött be, mindenesetre fegyverszünetet kötnek. Bobolit végül csak elmegy egy drogos mítingre. A beszédében előadja, hogy Christian mennyit segített neki, és hogy szereti, meg blablabla. Rá is hajt egy csajra, de pechére a nőcit jobban megérinti a beszéd tárgya, és nem az előadója. Christianünk nagy franc, de Bobolitnak szemmel láthatóan nem igazán tetszik, hogy megint nem ő arat. Dokink telefonja megint csörög, és a változatosság kedvéért megint Matt az, megint suliügyben. Apuci most lepasszolja a témát a másiknak.

A kézmosóba pisilés ugyanis kiderül, Adrian és Matt lesz érte felelősségre vonva megint. Ava egy kis beszólogatás után már rángatná is ki a fiúkat az igazgatónő irodájából, de Sean máshogy működik, egész egyszerűen rákérdez, hogy Matt csinálta-e a dolgot. Mikor Matt nekiáll diszkréten röhögni, Sean pedig letolja, hogy talán ezt nem kéne, Adrian megjegyzi, hogy a másik apuka elég kemény, majd bevallja, hogy ő csinálta az egészet. Sean kijelenti, hogy ezentúl Matt szigorúan lesz fogva, minden nap suli után pluszmunka a rendelőben, meg ilyenek. Ava persze beszól, hogy ugyan már, majd ő kezébe veszi az ügyet, Sean pedig megfenyegeti, hogy nagy gebasz lesz ebből még neki is.

Másnap reggel Matt a reggelijét fogyasztja Avanál, mikor ráront Adrian, hogy minek nyúlkál a cuccaihoz. Matt persze tagad, Ava pedig hirtelen bevonul a medence-tisztító csávóval, aki Adrian összes ruháját magával cipeli. Ő kapta meg ugyanis az összeset, és mostantól más büntetés is kinézőben van, amolyan Sean-stílusban, és ha a kicsi fiú nem csinálja azt, amit mami mond, akkor megfizet. Sean és Christian ezalatt egy hatalmas Jennifer Lopez-fannal találják szembe magukat. A lány úgy akar kinézni, mint J-Lo, a fenékmérete már megvan, a többit akarja hozzáigazítani. Sean mondja ugyan, hogy ők nem az MTV, hogy rajongókból hasonmásokat csináljanak, de Ms. Navez hajthatatlan. A fiúk akkor mondanak véglegesen nemet, amikor a hölgy kijelenti, hogy ingyen szeretné az egészet, mert hogy neki nagyon rossz, hogy beleszorult ebbe a testbe. Hát sajna.

Bobolit elég rosszul van, és még Christian sincs ott a gyűlésen, hogy segítsen neki, az meg pláne nem javít a helyzeten, hogy kiderül, Christian összejött a fentebb említett hölgyikével. Természetesen le is csap a J-Lo mániás lányra, delíriumos állapotban áll neki zsírt leszívni, meg ilyesmi. Sajnos a vége az lesz, hogy a kiscsaj meghal, mert Bobolit túlszívja róla az anyagot. Madam Rose a lánytól való megszabadulás legkönnyebb módjának a test feldarabolását tartja, amitől még talán Merrill is megretten. Eközben Matt szocmunkát végez a rendelőben, pakol jobbra, pakol balra, egész korrektül csinálja. Sean meg is van lepve, azt hitte, nagyfia vissza fog neki pofázni, de Matt élvezi az egészet, még pizzaevős meccsnézésre is elcsábítja az apját.

Christian meglátogatja Bobolitot Madam Rose-nál, minutumokkal kerüli el a J-Lo hasonmás testrészeit szerteszórva a szobában. Christian rájön, hogy Merrill már megint beállt, és már éppen rájönne arra is, hogy kinek a darabjai is vannak a bőröndben Bobolit háta mögött, mikor jön Madam Rose, és szépen leüti. Dr. Troy az asztalon ébred, leszíjazva, miközben Bobolit magyaráz neki a különbségről a féltékenység és az irigység között, meg hogy mindig is el akarta venni tőle az arcát. Mármint Christianét. Hogy a sajátja helyére rakja. Már szépen el is kezdi vágni a homlokát, mikor Christian mondja, hogy előbb a sajátjával kéne kezdeni, ha olyan akar lenni, mint ő, akkor csinálja így. Merrill teljesen kampec, nekiáll felvágni a saját fejét is, majd nemes egyszerűséggel elájul, és a fiúkra az a Ms. Garcia talál rá, aki a rész elején homlokozott. Most cicinagyobbításra jött.

Adrian otthon csücsül a sötétben, ki van borulva. Ava arra jön haza, hogy a srác sír, és hogy csak rá van szüksége, és azt akarja, hogy Ava újra szeresse, most már anyu is sír, a végén pedig nagy ölelésben forrnak össze… Meg egy forró csókban. Majdnem. Aztán mégiscsak. Nesze neked szentcsalád.

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tour_guider (régi) (törölt) 2008.12.16. 15:25:00

melyiken megy a kés/alatt újra? :)

Madmoazell 2008.12.16. 15:59:04

az a neve, hogy amerikai nagybácsi, küldözgeti minden héten a régebbi részeket. Komolyan mondom, nem értem, miért kell havonta egyszer megkérdezni ilyeneket...

tour_guider (régi) (törölt) 2008.12.16. 17:07:55

mert most vette észre a Comment-en, hogy kés/alatt 2x13.. Oh, mondom, akkor megkérdezem hol megy, de úgy látszik értő olvasás egyes...

Az amerikai nagy bácsi verzió nekem is megvan, csak reménykedtem, hogy adják valahol...
süti beállítások módosítása