Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 3x07 - Felfedezések

2008. december 16. 11:00 - leeann

A csapat páros része a Bronze-ban múlatja az időt, de Xander és Will között úgy vibrál a levegő, hogy zavarukban majdnem lebontják a fél helyet. Persze a téma Buffyra terelődik, aki randi hiányában inkább vadászik egy kicsit Faith hathatós segítségével. A dupla csihi-puhi közben Giles jegyzetel, de mikor vége van a játéknak, meg sem tud szólalni, mert egy nő jelenik meg a temetőben. A nő nem csak úgy arra járt, hanem ő Faith új őrzője. Nagyszerű, bár ennek nem mindenki örül. Illetve konkrétan senki nem örül neki, hisz a nő pokolian lekezelő, és Giles-t sikerül kihoznia a sodrából, ami nem egyszerű feladat.

Oké, tehát van egy kékharisnyánk, aki azt hiszi, hogy ő a góré, pedig már nem Angliában van. A nő beszámol egy várható démonról (Lagos), aki várhatóan Sunnydale-ben akar majd megkeresni valami erő kesztyűt, de ez még mind semmi. Az új figyelő magával viszi Faith-t, így Giles a könyveiben kezd kutatni a démon után, Buffy pedig elugrik edzeni Angel-höz. Miután Giles nem halad a kutatással, besegít neki Willow és Xander is. A fárasztó keresgélés után Will és Xander csókolóznak egymással egy polc mögött. Giles majdnem rajtakapja őket, de mivel amit olvasott, jobban lekötötte, mint a tinik, ezért megmenekültek.

Giles egyébként megtalálta, hogy melyik temetőbe rejtették el azt a mágikus kesztyűt, így Xander lelkiismeret furdalásból vállalja, hogy megnézi. Közben Faith belerohan Lagosba, aki egy kicsit elnáspángolja őt, Buffy pedig Angel-nél van. Persze van egy kis gond, mert Xander a temetőben kiszúrta Angelt, és követte őt a rejtekhelyig, ahol természetesen meglátta, ahogy Angel és Buffy csókolóznak. Miután a vadász és vámpír rájön, hogy a csókcsata nem túl jó ötlet, Angel megmutatja Buffynak, hogy ő megtalálta a kesztyűt, amit keresnek. Közben Giles is megtalált egy-két információt a kesztyűről, amit megoszt a figyelőnővel is.

A nő szóvá teszi, hogy Buffy elég kezelhetetlen, de Giles szerint minden rendben van, amikor Xander befut a „Buffy rejtegeti Angelt” hírrel. Másnap az egész csapat összeül a könyvtárban, és számon kérik Buffyn az Angel él dolgot. A vadásznak gyorsan elege lesz a dologból, de a többiek ki vannak akadva. A legjobban Xander van felháborodva, pedig ő aztán igazán befoghatja, mert Gilesnak több oka lenne puffogni. Természetesen ő nem teszi, inkább Buffy védelmére kel, de mikor ketten maradnak, alaposan a védence fejére olvassa azt, ami a lelkét nyomja.

Az angol nő elmegy Faith-hez barátkozni. Ez azt jelenti, hogy kezdi elhidegíteni a csapattól a védencét. A - nem tudjuk miért - vérig sértett Xander éppen biliárdozik, mikor Faith megjelenik mellette. Némi kérdezz-felelek után Xander szóban majdhogynem Faith kezére adja Angelt. Kiközösített vadászunk máris ugrik a hírre, és Xanderrel karöltve angyalvadászatra indulnak. A figyelők ma este is találkoznak, és Giles azt is kiderítette, hogyan kell megsemmisíteni a kesztyűt. A nő viszont miután megtudta, hogy hol van a kesztyű, leüti Gilest elég alaposan.

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ez a nő valami rosszban sántikál. Miközben Faith és Xander szövetkeznek, Buffy és Willow a temetőben várják Lagost, aki pont akkor érkezik, amikor Will éppen elpöttyintené legjobb barátnőjének, hogy neki is van egy fiús titka. Miután Buffy végzett Lagos-szal, Will már nem olyan hősies, és végül nem mondja el Xandert Buffynak. Viszont eközben Xander és Faith felfegyverkezik, és indulnak vadászni, mikor észreveszik a nyöszörgő Gilest. Faith azonnal Angelre fogja a dolgot, és indul is gyilkolászni.

Mire Buffy és Will a könyvtárba ér, Gilest már a mentősök viszik kifelé, ezért csak annyit tud elmondani védencének, hogy az élő láng a kesztyű ellenszere. Gilest elviszik, Xander pedig elmondja, hogy Faith ezt Angel művének tartja, és elment megölni a vámpírt. Buffy nagyon dühös, és Faith után siet. Közben Will igyekszik kideríteni, hogy mi az az élőláng, ami elpusztítja a kesztyűt, és mi kell hozzá. Persze a figyelőnő már Angel-nél kopogtat, és azt hazudja, hogy Giles küldte.

Angel már az élőlángot is elkészítette, de még nem pusztította el, így Gwen, az angol nő őt is leüti, de Angelt keményebb fából faragták, mint a sima embereket, így verekedni kezd a figyelővel. Faith pont akkor érkezik, amikor Angel ártalmatlanná tette a nőt, így újabb verekedés kezdődik. Faith eljut oda, hogy megölhetné Angelt, de ekkor befut Buffy, és még egy újabb verekedés kezdődik. Közben a titkos pár a könyvtárban megtalálta az élőlángot serkentő homokot, és indulnak vele a többiek után. A két vadász most egymást püföli, amit Gwen kihasznál, és miután kiüti Willt is, felveszi a kesztyűt.

A lányok pofozkodását megzavarja, hogy a nő már aktiválta a kesztyűt, és a tinikre lövöldöz vele. Elérkezett az idő, amikor a két vadász szövetségre lépjen harc helyett, és sikerül megszabadítani a hatalomra éhes angolt a karjától és a kesztyűtől. A figyelő sok-sok villámlás után porrá válik, és a kesztyű újra ártalmatlan lesz, ami lehetővé teszi az elpusztítását. Minden harcnak van másnapja is, amikor ki kell beszélni a jót és rosszat. Persze most Angel a téma.

Will újra kedveli a vámpírt, hisz megmentette őt, mikor a nő a kesztyűvel lövöldözött rájuk. Xander úgy dönt, hogy egyelőre nem utálja jobban Angelt, mint eddig. Cordi nem bízik a vámpírban továbbra sem, Oz pedig tartózkodik. Giles is felbukkan és kiderül, hogy a hatalomra törő nőt már rég kirúgta a tanács. Buffynak még van egy kis dolga. Elmegy Faith-hez, akinek bizalmat és barátságot ajánl, de a makacs lány végül úgy dönt, hogy nem fogadja el.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása