Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x11 - The Good Guys Should Win In The End

2008. december 15. 11:04 - sixx

Corinne kiszavazása után Kenny be van szarva, mert Matty rájön: ő volt az, aki rá adta a voksát, és erre aztán semmi szüksége ilyen közel a finishez. Az a kiváló ötlete támad, hogy addig vinnyog Bobnak a fake idol 2.0 miatt kialakult helyzetet sérelmezve, míg az meg nem unja, és mivel talpig becsületes és kissé hülye is, fel nem ajánlja neki az immunity idolt (az igazit) már ha megnyeri a következő challenge-ben. Elmondom még egyszer, lassabban: ha Bob nyeri a következő immunity challenge-t, akkor Kennek adja az idolt. Crystal abban reménykedik, hogy ez így lesz, mert mindenképpen ki akarja szavazni Matty-t, meglátjuk. Remember Yau-Man, Bob!

A reward challenge egy vicces kis darab: egy akadálypályán kell átrohanni, majd labdákkal visszaszaladni, és kosárra dobni. Aki először bedob hármat, nyer, majd elmehet egy vadrezervátumba gorillákat nézegetni. Az elején Matty elhúz kicsit, de Ken és Bob szorosan a nyomában jár, a nők meg szokásosan sehol sem tartanak. A végén Bob dob a legjobban kosárra, és nyer, Crystal még versenyen kívül sem talál be, úgy, hogy egy kb. 180 cm magasságban levő kosárról beszélünk, az olimpiai bajnok futónő pedig ZSÁKOL. És elkúrja. Sírtam a röhögéstől. Bob választhat maga melé két társat, és mivel életben akar maradni, Ken és Crystal mellett dönt, Suzie-t meg elküldi az exile islandra, aki ezzel nagyon jól jár, mert csak zabál és pihen.

A kirándulás jól sikerül, Bob megegyezik Kenékkel, hogy elcsábítják Sugart, és Matty-re szavaznak, majd elmennek gorillákat nézegetni. A visszatérés után kiborul a bili, Matty sír, mint a fürdőskurva, hogy miért írták le a nevét a tribalon, erre Crystal és Ken is kiakad, bazmeg nekünk 7-8 szavazatunk van eddig, és TE, Matty is leírtad már a Crystal nevet, szóval kuss. A helyzet ettől nem lesz jobb, sőt, Matty vinnyog, Crystal meg üvölt, ami Sugart először sírásra, majd gondolkodásra késztet. Megkeresi Matty-t a folyóparton, és közli vele, hogy Bobbal és Suzie-val közösen kicseszhetnek Kennel és Crystallal, hm.

Az immunity challenge az eddigi legjobb: egy akadálypályán kell átmenni a versenyzőknek, melynek mindkét végén van egy törzsi maszk. Az egyik végén ki van rakva teljesen, a másikon nem, így az a feladat, hogy ugyanolyanra kell összerakni - miközben a szemük be van kötve. Ken, Matty és Bob kiválóan végzi a feladatot, ezzel szemben Sugar már az elején eltéved, Crystal addig forog, míg kimászik a pályáról és elindul Nigéria irányába, majd valahogy visszaterelik, de akkor meg Matty sávjában rendetlenkedik. Suzie dettó nem túl ügyes, ő a pálya végét nem érzékeli, és elindul világgá, eszem megáll. Bob nyer végül, de csak nagyon kicsivel, mert Matty majdnem befogja.

Bob a táborban Kennel dumál egy sort, és a biztonság kedvéért letisztázza a dolgot: ha úgy ítéli meg, hogy Ken veszélyben van ma este, akkor odaadja neki az immunity-t. Ken persze tesz róla, hogy így legyen, mindenkinek elmondja, hogy a terv az, hogy még Crystal is legyen vele geci, így Bob elhiszi majd, hogy tényleg szarban van, átadja neki a nyakláncot, ők meg kiszavazzák Bobot. Sugarnak itt telik be a pohár, kabbe Kenny, gondolja, és elszalad Bobhoz, arulkodni. Mindent elmond neki, sőt, azt is, hogy ő nagyon szereti Bobot. Az öreg fószer ellágyul, de nem tudja kinek hihet, és kinek nem. Sugar Matty-vel és vélhetően Suzie-val is megbeszéli, hogy szavazzanak Crystalra, ez utóbbiban azért nem vagyok biztos, mert Suzie ebben a részben jó, ha két vágóképben szerepelt.

A tribal azzal indul, hogy Sugar a nyakába teszi a hidden immunity idolt, mert ma este játszhatja ki utoljára, minek takargatni. Hallod, James? You fucking loser. Az első pár perc Bob-imádattal telik, Bob the challenge monster, blablabla. Aztán Ken beszól, hogy Bob neki ígérte az idolt, szóva annyira ő most nem aggódik, mert Bob szavatartó ember. A fizikatanár erre pontosít, hogy ja, de csak akkor, ha ő úgy gondolja, hogy Ken veszélyben van. Randy punkhajat vágatott a tribalra, állat.

Jön a szavazás, és Jeff megkérdezi, hogy na, akkor Bob, odaadod Kennek a nyakláncot? És Bob felnyúl az idolért...aztán vigyorog egyet, és nem adja oda. Ken arca egy tanulmány. A szavazatokat leadják, és mielőtt összeszámlálnák, Sugar angyali vigyorral az arcán átnyújtja a hidden idolt Matty-nek, csak azért, hogy megforgassa a kést Crystalban és Kenny-ben, akik ekkor döbbennek rá, hogy a szőke kiscsaj igenis kurva jól nyomja ezt a játékot. Crystal megy haza, marad Ken, Sugar, Matty, Bob és Suzie, a döntő már megvolt, hogyvolt jön legkésőbb szerdán.

Címkék: survivor
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gastro, missing in action 2008.12.15. 11:31:56

na ezt még nem láttam, csak most töltöttem le, így nekem ez spoiler volt, de hát nem bírta ki az ember, hogy ne olvassa el:-)))
Most már tényleg hajrá Sugar! szerintem ő érdemli meg a legjobban a Zegymillát!

Midaga 2008.12.15. 12:45:40

Ne tegyetek már tönkre. Úgy csináltok, mintha Sugar azon túl hogy a lencsibaba és a picsogós fázisa között ingázott, tett volna bármit is fogalmatlan tébláboláson vagy pitlák geciskedésen kivül.

Idegességemben öt perce lenyomtam a Reuniont. Büntetésből annyit elspoilerezek, hogy nem Randy nyert, hanem az öt hülye közül az egyik. Whatever.

TorrenteXY 2008.12.15. 19:58:34

Na én is csak innen tudom meg hogy megvolt a finálé. Tökömbe, pedig ma még lett volna időm megnézni, most napokig izgulhatok, ki vitte el a millát.

Amúgy ez a rész nekem határozottan tetszett, a Survivor lényeges elemei közül mind benne volt. Nem hittem volna, hogy ilyen élvezetes lesz az évad vége.

WUTM 2008.12.16. 13:11:48

végre kiesett ez az úgynevezett olimpiai bajnok, aki egy darab feladatot nem bírt végigvinni, kezdve azzal, hogy szaladj fel a dombra... nagyon idegesített a csaj, ennél jobban már csak vézna Kenny idegesít, mert az is nagyon el van telve magától. hajrá Bob!!! :-)

gastro, missing in action 2008.12.18. 11:06:28

az évad végét megnézve, azt kell, hogy mondjam, hogy a befejezés az egyik legjobb eddig a Survivor történetében, szerintem a Top %-ben mindenképpen helyet kap, bár az eleje elég nyögve-nyelősen indult:-)
(mondjuk még a reunion-t nem láttam)
Randy állat volt az utoló tribal-on..
süti beállítások módosítása