Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 2x09 - La Ronde

2008. december 11. 15:00 - WUTM

Marcy a rehabon bevallja Charlie-nak, miket adott el, hogy pénzhez jusson, mentségül azt hozza fel, hogy a Karenéktől kapott nászajándék még megvan, sőt a rehab foglalkozáson készített Hanknek egy csodás hamutartót, vagy mit. Ja, és ha már a gyónásnál tartanak: csak egy kicsit csókolózott a reptéren a pincérrel, akitől kapott egy kis anyagot, és amiatt mégsem ment el az anyjához. És különben is, ő megbocsátott Charlie-nak, amikor félredugott Danivel, most ő is megérdemel még egy esélyt. Hank Hemingwayt idéz, Karen bíztató szavakat mond, a végén nem csoda, hogy Marcy csoportos ölelést követel. Jó alkalom Hanknek, hogy megfogdossa kicsit Karen fenekét.

Hank és Ashby a teraszról ütöget golflabdákat a semmibe, ehhez Ashby úgy érezte, hogy szoknyát kell felvennie. Miközben játszanak, Ashby nyaggatja Hanket, hogy mondja el, mit mondott róla Janie. Hank tartja a száját, csak annyit árul el, hogy Janie férje nem igazán a hűséges típus, és még azt is hozzáteszi, hogy este találkoznak Janie-vel. Ashby szerint ha egy férfi és egy nő péntek este találkoznak, akkor az randi, Hank szerint viszont nem az.

Daisy recepciózik a kozmetikában, és próbálja Marcy klienseit átszervezni. Ráadásul tetszik is neki a dolog, hiszen ez sokkal kellemesebb munka, mint az, amikor az arcára élveznek. Charlie persze hálás, hiszen Daisy még pénzt sem fogad el ezért. Mivel Daisy már-már családtagnak érzi magát a Runkle házaspárnál, kijelenti, hogy több dugás nincs. Charlie ezt kissé szomorúan fogadja. Akkor még elkeseredettebb fejet vág, amikor kiderül, hogy Daisy máris új lakhelyet keres. A hazatérő Karent Ashby sofőrnője várja a ház előtt, és átad neki egy meghívót, ami szűkszavúan csak annyit közöl, hogy Karen szálljon be a kocsiba. Ő egy kicsit ellenkezik, de aztán engedelmeskedik, amikor a sofőrnő közli, hogy nagyon jó élményben lesz része, és 11-re visszahozzák.

Janie egy galériába hurcolja Hanket, és ők ketten is megbeszélik, vajon ez randi-e. Az egyik kiállított kép pont abba a sorozatba tartozik, aminek az egyikét Hank még anno Billnél lehányta, bár ezt Janie nem tudja, és bevallja Hanknek, hogy a képtől tisztára felizgul. Hank ennek hallatán félrenyeli a sajtgolyót, és majdnem megfullad, amikor megjelenik Sonja, aki szintén ismeri a lehányt kép titkát, hiszen ő is jelen volt az eseménykor. Hank nem fullad meg mégsem, a két nő bemutatkozik, kiderül Janie számára is, hogy Hank a Sonja hasában gömbölyödő gyerek apja, az viszont Hanknek is újdonság, hogy a galéria Juliané. Az emlegetett író fel is bukkan, Hank azonnal menni akar, Janie viszont szívesen megismerkedne a Dali hasonmással.

A kozmetikába betér egy fiatalember, Charlie azonnal tessékelni is ki, mert először is zárva vannak, másodszor pedig nem fogadnak férfivendégeket. Viszont a fickó, Steve, Daisy-ért jött, a szemközti üzletben dolgozik, és randira hívta a lányt. Charlie az aggódó apa és a féltékeny szerető szerepe között keresi a helyét. Daisy szívesen lemondaná a randit, ha Charlie azt szeretné, de az ügynök inkább elküldi a lányt randizni, ő pedig magára marad a siralmas pénzügyi kimutatásaival.

Már beesteledik, mire Karen megérkezik a koncertre, amire Ashby hívta. Az együttes pont akkor kezd el játszani egy romantikus számot, amikor Karen belép a Hollywood Bowlba, ezt azért nem volt nehéz így szervezni, mert senki más nincs rajta kívül a 17 ezer férőhelyes csarnokban, illetve Ashby szintén befut, így már ketten vannak. Karennek imponál, hogy Ashby ezt a kedvéért így megszervezte, aztán kis tanakodás után eldöntik, hogy megpróbálnak az első sorban megcsípni két helyet.

Julian mindenféle hülyeséggel fárasztja Hanket és Janie-t, például kiderül, hogy van otthon egy ultrahang-készülékük (helló, Tom Cruise!). Janie-nél az veri ki a biztosítékot, amikor Julian megkérdezi tőle, hogy volt-e már szülés-orgazmusa. Tovább fokozza a nő kényelmetlenségét, amikor Julian azt kezdi firtatni, hogy menstruál-e éppen, Hank ekkor látja elérkezettnek az időt, hogy tényleg lelépjenek, és most már Janie sem tiltakozik. Búcsúzóul rákérdez azért Juliannél, hogy jól érti-e, hogy grupenszexet javasolt esti elfoglaltságnak, és a fura figura nem is tagadja, hogy ez járt a fejében. Hank és Janie pánikszerűen távozik, bár Hank nem ússza meg teljesen, és egy hosszú ölelést kap elmenőben. Közben Daisy megszakítja randiját, és visszatér Charlie-hoz, de nem ám üres kézzel: kikölcsönözte mindkettőjük kedvencét, a Dirty Dancinget. Charlie ezek után csillogó szemmel osztja meg a lánnyal a rendelt kínai kaját.

Hank elkíséri Janie-t a kocsijához, ahol a nő visszaadja Hanknek a jegyzeteit, továbbá felajánlja magát egy éjszaka erejéig. Olyan jó lenne már egy női karakter ebbe a sorozatba, aki nem akar dugni Hankkel öt perc után. Na persze ahhoz legalább leszbikusnak kéne lennie. Viszont! Hank még egy csók után is nemet mond. Janie kicsit szomorú, de Hank sok kifogást fel tud hozni, ami más esetben nem szokta érdekelni, például, hogy Ashby továbbra is szerelmes a nőbe. Az elválás előtt Janie elárulja, hogy miért tartja szexinek azt, hogy Hank vazektómiára vállalkozott: mert ez azt mutatja, hogy egy nő kedvéért képes ilyen lépésekre.

Patrick Swayze-ék már ott tartanak, hogy „I had the time of my life”, de Daisy és Charlie úgy dönt, hogy innen már nem érdekes, és kikapcsolják a filmet. Charlie elmeséli, hogy erre a filmre vitte el egyszer Marcy-t, amikor kirabolták a kollégiumi szobáját, Daisy pedig vigasztalni kezdi az ügynököt, hogy minden rendbe fog jönni. Charlie viszont már nem biztos abban, hogy vissza akarja-e kapni a régi életét. Daisy egy hirtelen ötlettől vezérelve felkéri Charlie-t táncolni, aki végül nem mond nemet.

Karent visszaviszi Ashby a lakásához a koncert után. Karen szerint is randi az, amikor egy férfi és egy nő este hét után találkozik, de ettől függetlenül csak kezet hajlandó fogni Ashbyvel, másra nem nyitott. Ashby elmondja Karennek, hogy egy régi szerelmére emlékezteti, na vajon ki lehet az. Azért a producer még bepróbálkozik és megpróbálja megcsókolni Karent, de az kisiklik a kezei közül. A végén a szép estéért kap egy puszit, de semmi többet, így aztán kénytelen ezzel beérni, és kissé szomorúan elhagyni a terepet. Éppen időben, mert Hank gördül be az autóján. Azért jött, hogy elmondja Karennek, nem feküdt le egy csodálatos nővel, pedig megvolt rá a lehetősége. Karen nem hisz a fülének, aztán egy kis unszolás után jutalomképpen lefekszik Hankkel. Az ágyban az elégedett Hank ismét arról kezdi faggatni Karent, hogy hol is volt az este. Karen erre inkább szexelne még egyszer, de aztán mégsem lesz az egészből semmi, mert észreveszik, hogy Hank lágyékán van egy csomó, és ez eléggé lehervasztja a kedélyeket.

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WUTM 2008.12.11. 16:06:55

és még egy adalék a címhez:

La Ronde is an 1897 play by Arthur Schnitzler. The play scrutinizes the sexual morals and class ideology of its day, through a series of encounters between pairs of characters (shown before and after the act of sex). By choosing characters across all levels of society, the play is also a social comment on how sexual contact overcomes boundaries of class.

Scenes:

1. The Whore and the Soldier
2. The Soldier and the Parlor Maid
3. The Parlor Maid and the Young Gentleman
4. The Young Gentleman and the Young Wife
5. The Young Wife and The Husband
6. The Husband and the Little Miss
7. The Little Miss and the Poet
8. The Poet and the Actress
9. The Actress and the Count
10. The Count and the Whore
süti beállítások módosítása