Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x12 – Julia McNamara

2008. december 09. 13:15 - Madmoazell

Ott hagytuk abba, hogy Julia belefejelt az üvegajtóba. Ma rendbehozzák szegényt. Sean rögtön azt hiszi, hogy drogfüggő a kedves exneje, tekintettel a fél doboz fájdalomcsillapító bevételére, meg arra, hogy mindezt majdnem egy liternyi borral öblítette le. Christian próbálja a nőt védeni, de Sean érthető módon ki van borulva, a műtétet pedig még Julia könyörgésére se hajlandó elvállalni. Meglepő módon régi „barát” jelentkezik a lelki bajok enyhítésére, Ava, aki ugye annak idején Mattel kavart. Ava még mindig életvezetőként dolgozik, és a történtek ellenére szeretne segíteni Juliának. Kedves tőle. Amúgy még mindig kavar Matt-tel, és gyakorlatilag miatta jött el meglátogatni az anyósjelöltet, hiszen egyértelműen szükség van rá. Julia visszautasítja, majd kiebrudalja a lakásból.

A fiúk közben műtenek, azaz helyrehoznak egy szájat, ami a nem megfelelő korábbi műtét miatt kezdett szétjönni. Kiderül, hogy Dr.Copley műve mindez, aki Julia melleit is megnagyobbította, és aki minden jel szerint az arcát is rendbe fogja hozni. Haha. Miután Sean kiviharzik a műtőből a hírre, Liz lecseszi Christiant, hogy miért kamuzott, ugyanis a doktornőnek semmi köze nem volt ehhez a pácienshez, valami teljesen műmájer csávó csinálta az egészet.

Este Julia megkapja kiscsaládjától a leghülyébb kérdéseket is a műtétjére nézve, Annie nemes egyszerűséggel kijelenti, hogy nem is úgy néz ki, mint az anyukája, és ekkor kopognak. Sean az, és természetesen azért jött, hogy bejelentse, elvállalja Julia műtétét, a nő pedig nagyon örül. A műtét előtt pedig még arra is megkéri a dokikat, hogy a mellimplantátumait is vegyék ki. Aztán szépen elalszik, és félálomban Ava-ról hallucinál. Ava összevissza magyaráz neki, hogy Christian az álmai férfija, hogy Sean mellett csak a biztonságot választotta, de még mindig a másikat szereti, meg hogy ez rossz döntés volt, és még mindig van lehetőség a kijavításra. És hogy Sean mellett nem lehetett orvos, most meg íme, ott van rajta az orvosi köpeny, várja a páciens. Suzanne az, a nagy barátnő, csak most nem ismerik egymást. Na mindegy.

Ava ebben a világban is szemét, de legalább megmondja, hogy mi lenne a jó. Óje. A hallucináció folytatódik, most érkezik Christian, aki Julia hites férje ezen sztori szerint, ő csinálta meg a melleit is. Igen, itt nagyok. És Christian imádja őket, hiszen Julia a vágy tárgya. Szép nagy házban élnek, hatalmas asztal mellett kajálnak, és úgy tűnik, nem is akkora a szerelem, kicsit mintha reflex-szerűen működnének egymással. Szép a ruhád, igen, kéne még egy kis kollagén a számba, lefoglaltam nyárra Mikonoszt, azaz gazdagok, szépek, de nincs gyerekük. Most jön be Liz a képbe, aki osztja az észt, hogy 35 éves kor előtt jobb az esély a gyermeknemzésre. Igen, Liz most termékenységi szakorvos. Stílusos… Ja és itt nem leszbikus, van két nagy gyereke, mert neki ugye fontos volt a szülés. Suzanne műtéte közben megtudjuk, hogy Julia asszisztense Jude, a szerető-féleség az első évadból. Hát itt most abszolúte szerető, ez egy mondata után egyértelmű lesz. Julia amúgy most rúgja ki, mondván, hogy teherbe akar végre esni. Suzanne ezalatt meghal.

Julia a műtét után hazamegy, ahol nem meglepő módon Christian gyúr egy csini macát, természetesen Kimbert, ugyanis az asszony lekésett az édeshármasról. Hohó. Meg kokóznak is. Ideális jövőkép. Christian amúgy baromira unja a melót, ki akar szállni. Kezd ez annyira nem is tökéletesnek kinézni. Julia visszatér a melóba, ahol anyuci a titkárnéni. Haha megint. Az irodában pedig várja egy másik doki, hogy felvegye Christian helyére. Na, sose fogjuk kitalálni, hogy ki az. Naaa, naaa, naaa, jó, perszehogy Sean. Úgy tűnik, nagyjából az egyetem óta nem találkoztak, Sean most tért haza Új Guineából, ahol támadásokban megsérült embereken segített. Ingyen,ami Christiant teljesen ledöbbenti, de az asszony eltartja őket.

Össze is hoznak egy csini duplarandit. Jaj megint haha, ugyanis Sean felesége itt Megan O’Hara, tudjátok, a mellrákos nő. Gyerek is van, Matt az, aki most igazi okostóbinak néz ki. Előfelvételt nyert a Yale-re. Tökjó.  Christian mellesleg rögtön nekiáll Julia piszkálásának, hogy mikor ugrik már rá Seanra, úgyis biztos hiányozhat neki az egyetem óta, azaz újra haha, ezek között volt valami már akkor is. Mikor Julia rátér a bizniszre, hogy Sean elvállalja-e a munkát, kiderül, hogy Megan terhes, kislány lesz, Annie lesz a neve a nagymama után. Julia felajánl neki egy hét próbaidőt.

Az első páciens a már jól ismert Mrs. Grubman, aki újabb arcműtétet akar. Sean először nem akarja elvállalni, aztán csak belemegy. A műtét közben a közös számukat hallgatják, Sean teljesen meglepődik, hogy Julia emlékszik még, majd az egész operáció alatt sokatmondóan bámulnak egymásra. A műtét után Julia megpróbál kikezdeni Sean-nal, de a pasi nem igazán akarja a dolgot. Julia gyakorlatilag ráugrik, de Sean ellenáll, ezzel együtt pedig szépen fel is mond. Este Julia begyógyszerezi magát, rátol egy kis kokót és bort, majd mikor Christian megérkezik, bejelenti, hogy nem lehet gyereke, ma megjött az összes teszteredmény. Christian jó híre az, hogy Kimber terhes, és meg akarják tartani a babát. Tiszta káosz.

Snitt vissza a félálomba Avahoz, Julia pedig rádöbben, hogy ugyanott tart a másik életében is, mint az igaziban. Ava felvilágosítja, hogy nem a körülmények számítanak, hanem ő maga, neki kellene megváltoznia. Aztán az álombeli Julia is szépen belesétál az üvegajtóba. Végül itt is Sean és Christian hozzák helyre, azaz hoznák, ha Ava nem húzná ki a dugót, hogy megölje vele Juliát. Merthogy ő a halál angyala, akit Julia kíván, meg meg is akar csókolni, micsoda metafora. A való világ Juliája tényleg meghal, szép ruhában repdes, minden szerette ott van, meg persze Ava is, aki hívogatja ezerrel, hogy haljon már meg. De Julia nem akar, és végül meg se hal, csak zárlatos volt a szívmonitor.

Mikor Julia felébred, Sean ott ül az ágyánál, és jól szerelmet vall neki. Majd meglátjuk, minden visszaáll-e a régi menetbe…

Címkék: kés/alatt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2008.12.09. 16:30:27

Ez a rész szerintem nagyon jóra sikerült, a beteg szürreális élmények ellenére is.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.05.11. 22:03:02

@Johnny336: 1etértek. De nekem az tetszik, hogy hiába a teljesen más felállás, Julia élete akkor sem jó.

Ava brutálisan komoly ebben a részben, és Ericán oltárit röhögtem, a terroranya, mint inkompetens titkárnő :o)
süti beállítások módosítása