Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 2x08 – Going Down and Out in Beverly Hills

2008. december 04. 10:30 - WUTM

Hank elszántan próbálja megtalálni Ashby rohadt nagy házában, hogy honnan hallatszik szörnyűséges kornyikálás. Először rossz szobába nyit be, ahol egy orgia fáradalmait igyekszik kiheverni legalább tíz ember. Hank sietve távozik, nem akar zavarni, a kornyikálás pedig időközben sem szűnt meg. A második szobával már szerencsésebb Hank, onnan jön a hang, pontosabban Mia torkából száll, Ashby felé, aki a dal ihletője lehetett. Hank a dal után nem szalasztja el közölni a véleményét: végre Mia írt valamit, de a jövőben inkább ne tegye. Ashby persze szépet hazudik a lánynak, akit ez totál feldob, és vidáman távozik. Ashby négyszemközt persze bevallja Hanknek, hogy nem biztos, hogy még egy dalt el fog tudni viselni, viszont Mia annyira jó az ágyban, hogy nincs szíve kitenni a szűrét. Hank nem akar többet erről tudni, Ashby viszont arról igen, hogy Janie miket mondott róla Hanknek. A producer kicsit meglepődik, amikor kiderül, hogy Hank megint találkozik a nővel, és viccesen-komolyan megfenyegeti, hogy ha Hank megdugja Janie-t, akkor vége van neki.

Janie a háza úszómedencéjében fogadja Hanket, aki arról faggatja a nőt, miért mentek szét Ashbyvel. Janie megvallja, hogy túl sok lett neki, hogy Ashby minden énekesnőjébe belezúgott egy kicsit a munkája során, és megunta, hogy osztozkodnia kell a pasin.

Közben a szobalány hozza a friss gyümölcsöket, de nem felejt el belátást engedni a dekoltázsába sem. Janie az interjút azzal zárja rövidre, hogy belelöki Hanket a vízbe. Ezen kedvesen elévődnek, ám a ház ura harsogva közeledik, így Hanknek el kell rejtőznie a medence melletti pavilonban.

Charlie Marcytól búcsúzkodik, Marcy ugyanis önként vállalta, hogy elmegy az anyjához, ott talán lejön a szerről. Egy öregek otthona tényleg ideális hely arra, hogy az ember erőt merítsen, és ne érezze azt, hogy csak mesterséges anyagok mellett lehet kibírni az életet. Charlie annyira megsajnálja a feleségét, hogy egy ponton felajánlja, majd ő kiviszi a reptérre Marcyt, de az inkább taxival megy, mert Charlie-nak fontos találkozója van, ne mondja le miatta.

 

Hank a pavilonban leveszi vizes pólóját, majd felhívja Karent, hogy nem tud elmenni Beccáért az iskolába. Karen cseppet sem lepődik meg ezen. A rövid beszélgetés után Hank felfedezi, hogy a pavilon készítői nem gondoltak arra, hogy a medence mellé jól jönne egy wc, így Hank „kénytelen” a mosdóba üríteni. Ezt a pillanatot választja a szobalány, hogy besurranjon a pavilonba elszívni egy füves cigit. Mivel a lány latin-amerikai, Hank csodás spanyol-angol keveréknyelven próbálja a helyzetet magyarázni.

Karen az iskola előtt várja Beccát, aki kicsit csalódottan veszi tudomásul, hogy nem az apja jött érte. Miát is egy autó várja, Ashby Rolls-Royce-a, aminek láttán Karennek elkerekedik a szeme.

Közben a pavilonban Hank összehaverkodott már a lánnyal, aki a cigiből is megkínálja. Hank továbbra is erőlteti az idióta keveréknyelvet, amelyik szót ismeri spanyolul, azt benyögi, ellenkező esetben az angolból készít spanyolul hangzó szavakat, így faggatja a lányt, hogy milyen Janie főnöknek, illetve arról is beszámol, hogy Karen egy „stick up asso”, amiért nem engedi Hanknek, hogy néha elszívjon egy füves cigit, de persze ő maga ezt bármikor megteheti. A lány egy darabig nem szól egy szót sem, de aztán amikor már nem bírja, folyékony angolsággal válaszol. Hank megörül, hogy nem kell idegen nyelven hoznia a laza fickót, aztán hirtelen a ház ura ismét harsogva közeledik, csak ezúttal Rosario, a szobalány után kiáltozik. Hanknek megint bújnia kell, de nincs idő kiszökni a pavilonból, így két függöny között húzza meg magát. Így viszont számára is kiderül, hogy Mr. Jones kicsit kibővítette Rosario munkaköri leírását, ebbe szerinte nemcsak a bútorok, hanem a testi kapcsolat ápolása is beletartozik.

Charlie és Daisy a fontos megbeszélésen van, egy előkelő irodában. A cég képviselője dicséri Daisyt, és nagy jövőt lát benne: ha leszerződik hozzájuk, sztriptízklubok megnyitójára járhatna, rajongókkal találkozhatna, sőt, az arca rákerülhetne ezernyi gumivagina csomagolására. Hát nem erről álmodik minden lány? Egy kikötése viszont van a cégnek: dupladés melleket kell Daisynek csináltatnia. Sem Charlie, sem Daisy nem boldog, de az ügynök profi, és azonnal kijelenti, hogy ha ebbe bele is egyeznek, akkor a cég állja a költségeket.

Rosario kicsit kesereg azon, hogy Mr. Jones a kapcsolatuk elején milyen szép dolgokat ígért, milyen kedvesen becézte, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve ráveti magát Hankre, aki nem nagyon ellenkezik. Viszont Karen pont ezt az időpontot választja, hogy őrjöngve hívja Hanket, amiért Mia Ashbyvel randizgat. Hank emlékezteti Karent, hogy nemrégiben még ő is támogatta, ha egy lány egy idősebb férfival jár, de Karen persze most másképp gondolja, Hanknek kötelessége megoldania a dolgot (különben hol a francban van Bill, Mia apja???). Amikor Hank egy teljesen értelmetlen párbeszédbe kezd, Karen rájön, hogy Hank be van tépve, plusz még Rosario is behallatszik a telefonba, így nem csoda, hogy dühösen bontja a vonalat. De legalább Hankék ott folytathatják, ahol Karen megzavarta őket.

Charlie és Daisy egy bárban vitatják meg a mellműtét kérdését. Daisy belemenne, végül is Nicole Clitman is megcsináltatta a mellét. Charlie viszont más véleményen van, szerinte úgy jó Daisy, ahogy van. Ezt Daisy egy csókkal honorálja.

Karen beront a szundikáló Ashbyhez, és mindennek lehordja, amiért Miával jár. Annyira felháborodik, hogy észre sem veszi, és lezuhan a lépcsőn.

Rosario igyekszik Hanket észrevétlenül a kerítésen túlra juttatni, de Hank nem bírja ki szó nélkül, és odamegy Mr. Joneshoz, elmondani a véleményét, miszerint nem túl szép, hogy továbbra is erőlteti a kapcsolatot Rosarióval, amikor a lány már nem akar tőle semmit, és ki ne merje rúgni, mert akkor Janie megtud mindent. Mivel ezt fennhangon közli a ház urával, nem csoda, hogy Janie is megjelenik, így egészen kínos lehetne a jelenet, kivéve, hogy Janie mindenről tud, viszont leszarja, mert Rosario nagyon jól takarít. Hanket ezek után Janie kitessékeli a házból, többet nem akar Ashbyről beszélni. Viszont Hank bármikor elhívhatja randira.

Charlie és Daisy az ágyban kötnek ki, de Charlie kénytelen leállítani az akciót, és bevallani, hogy van egy kis gondja. Miszerint túl gyorsan elélvez, ám van egy csomó cucca, ami ezen segít. Daisy félrelöki a kütyüket és krémeket, mondván, Charlie csak bízza rá magát, ő tudja, mit kell tenni. Ha Charlie úgy érzi, hogy közeledik a túl korai öröm, csak csípjen bele jelzésként. Aztán ledönti Charlie-t, elkezdenek csókolózni, és Charlie máris jelez.

Időközben Ashby ellátta Karen karsérülését, és a lépcsőn üldögélve bevallja, hogy tényleg egy seggfej, de Mia és a hasonló lányok járnak csak vele. Aztán majdnem megmondja Karennek, hogy nemcsak neki volt meg Mia, hanem Hanknek is, de aztán erről mélyen hallgat, és inkább megcsókolja Karent. Aki totál kiakad, és elviharzik.

Charlie nyeregben érzi magát, Daisy trükkje működik, és már ki tudja, mióta dugnak. Közös döntés nyomán az orgazmus elérésén dolgoznak, amikor megszólal a telefon, az üzenetrögzítő működésbe lép, és Marcy anyja szólal meg, a lányát hiányolva. Az orgazmus elmarad.

Hank egy kis kínai kajával érkezik meg Karenékhez, de először Becca pattintja le, mert siet Damienhez, aztán Karen is, ő Sonjával és Juliannel találkozik. De Hank azért maradhat és ehet, ez valamikor az ő háza volt. Hank szóba hozza a Mia-Ashby dolgot, fogadkozik, hogy megoldja, de Karen közli vele, hogy ő már megoldotta. És, hogy Ashby jól csókol. Ezután Karen távozik, Hanknek pedig nem marad más hátra, mint hogy a szokásos, szomorú-magányos pillantását bedobja, ahogy eddig számos rész végén.

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2009.02.26. 12:27:13

jó kérdés, hol van Mia apja? az HBO most tart ennél a résznél. így lehet ez kiderül a késöbbiekben.
de Charlie nagyon ott volt a Daisy-s jelenetnél. amint egyik pillanatról a másikra átvált a gyorsan eldurranóból az egész hétvégén át bírom macsóba:)

amúgy nekem nagyon bejön a sorozat és jók a hogyvoltok is. de nem olvasok előre csak az éppen aktuálisat, várom az HBO adását:)
süti beállítások módosítása