Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 3x05 - Hazatérés

2008. december 03. 15:00 - leeann

Willow be van zsongva, és mindenáron el akar menni a végzősök báljára. Nagy bulimacska lesz belőle, ha így folytatja. Persze a többiek is ünneplik az ötletet, de Buffy nem rajong a buliért olyan nagyon, mint a ők. Később Buffy elmegy kedvenc vámpírjához, aki már jobb színben van, de még nem az igazi. Buffy elmondja Angelnek, hogy jár valakivel és boldog vele, de a legjobbkor teszi ezt, mert Scott, a boldogság tárgya hamarosan szakít is vele. Egyszóval a boldog kapcsoltnak lőttek, és Angelről továbbra sem tud senki a csapatból. Közben valakik nagyon lesik Buffyt, ami sosem jó jel.

Az új polgármester sem egyszerű fazon. Az asszisztense jelenti neki, hogy gyanús alakok érkeztek a városba, de polgármestert jobban érdekli a higiénia. Nem komplett a fickó, de térjünk át a tinikhez. A suliban a végzősök fotózása zajlik, miközben Buffy és Faith edz a könyvtárban. Cordelia a bálkirálynő címért kampányol, ami miatt a bálkirálynő-jelölt elfelejt szólni Buffynak a fotózásról, így Buffy kihívja őt. Nem, nem a vadászatban vívnak majd a lányok, hanem a bálkirálynő címért megy a verseny. Cordi áll elébe.

A gonoszok is úgy döntenek, hogy meglepik a vadászt. A meglepetés egy vadászat a vadászra. A vadászatot egy mindenféle alvilági lényekből álló csapatnak írják ki, a cél a két vadász megölése, természetesen pont a bál napján. Mindkét versengésre illik az örökbecsű jelmondat: győzzön a jobb! Miközben mindenki szervezkedik, Will és Xander a bálra próbál már. Xander egy fekete szmokinggal viaskodik, Will pedig egy egyszerű, de annál lélegzetelállítóbb ruhánál állapodik meg. És ha már együtt próbálnak, közelebb is kerülnek egy kicsit egymáshoz, aminek egy csók lesz a következménye.

Buffy a könyvtárban szervezi a kampányát, de a csapat már elígérkezett Cordeliának, így a vadász csak magára számíthat, mint már annyiszor. Miközben a lányok az iskolát próbálják meghódítani, a vadászatra készülő gonoszok már a saját versenyükre gyakorolnak. Persze Will nem tud nemet mondani, és átengedi Buffynak Cordi adatait, így a harc kezd kiélesedni. Buffy és Cordi össze is szólalkozik a folyósón, aminek Xander és Will issza meg a levét, mint a veszekedő szülők gyerekei. A probléma az, hogy miközben Will és Xander próbálja kitalálni, hogy mi legyen a lányok harcával, egymást becézgetik.

Oké, tehát Xander és Will vonzódik egymáshoz, de ez nem mindenkinek tetszene ám, de ez is most lényegtelen. Kitalálják, hogy Cordi és Buffy menjen egy limóval, és majd ott tuti kibékülnek. Minden rendben is zajlik, de a limuzint eltérítik, és a lányok a vadász bálon találják magukat. Cordi csak véletlenül van ott, mert összekeverték őt Faith-szel, de ez is most mindegy, mert a lányoknak menekülniük kell az életükért. Közben a bálban Will és Xander igen jól szórakozik, konkrétan egymás mellett állnak és halálra unják magukat, még a poénkodó Giles sem érinti meg őket.

Mindeközben Buffy és Cordi az erdőben menekül a vadászok elől. Buffy el is kapja az egyiket, így kiszedi belőle, hogy kik, mivel és hányan vadásznak rájuk. Közben a bálon Buffy távollétében Faith Scott erkölcseit felügyeli. Giles úgy dönt, hogy alaposan kibulizta magát azzal a 10 perccel, amit ott töltött, és visszavonul a könyvtárba. Az erdőben Buffy és Cordi talált egy házat az erdőben, ahol találnak egy telefont, így tudnak üzenni egy rövidet Gilesnak, de a vadászok modern kütyükkel követik a lányok minden mozdulatát. A démon üldöző a lányokra talál, de nem éli túl.

A főgonosz, aki a műveletet irányítja, irányít még két fegyverest is, így van még ki elől menekülni. A vámpírok a legjobb módszert választják, és a könyvtárban várják meg a lányokat. Nem is kell nekik sokáig várniuk, mert a lányok befutnak, amiben nincs köszönet. Itt az ideje egy kis leltárnak. Démon halott, ember egy csapdában sínylődik, a vámpírok kilőve, maradt még a két fegyveres. Jó a bál egyelőre. Giles közben elmondja, hogy ő is tudott a békítő show-ról, de virágdíszekről nem. Meg is van a követő kütyü adója, a virágban van.

Buffynak akad is egy ötlete, mert a fegyveresek már a suliban vannasötét iskolában a fegyveresek éjjellátóval vadásznak a lányokra. Buffy úgy rendezi a dolgot, hogy a fegyveresek egymást lőjék le, így a gazdag rosszember azt hiszi, nyert. Közben a polgármester a gazdag öreg szárnysegédjét, vagyis azt a vámpírt, aki még az ősvámpírral jött, magához hozatja és üzletet ajánl neki. Legyen a csapata tagja, és akkor nincs mitől félnie. A vámpír azért nem mond azonnal igent. Közben a lányok megérkeznek a bálra, de a bálkirálynő holtversenyben a másik két induló lány lett, így nincs más hátra, mint hogy a lányok szépen hazamenjenek, úgy is néznek ki, mint akik iszapbirkóztak.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása