Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x18 - Mindig a jók szívják meg

2008. november 28. 15:00 - leeann

Justin megérkezik Vermont-ból, Brian pedig dugós bulit tart, ami nem nagyon tetszik a kis szőkének. Közben Ben igyekszik szex helyett tibeti gombócokat gyártani, mert azt gondolja, hogy nagyszerű méregtelenítő. Ben most nagyon nincs jól, ami miatt Mikey aggódik is. Főként akkor rág be némileg Mikey, amikor Ben bejelenti, hogy Tibetbe készül, hogy a szerzetesekkel éljen. Na igen, Bennek kezd agyára menni a betegség. Ha már gáz van mindenhol, akkor Emmettet se hagyjuk ki, hisz az ő tökét meg George családja szorongatja az örökség miatt.

Mel elmondja Emmnek és Tednek, hogy a pénzeszsák családja sajnálja azt a kis rongyos 10 milliót egy hajtűdobálótól, és azzal vádolják Emmettet, hogy kijátszotta azt a pénzt George zsebéből. Másnap Brian tökét is szorongatják, de nem egy prédapasi, hanem a főnöke, aki szinte futószalagon szállítja az új ügyfeleket. Justin továbbra sem tudja megbocsátani Briannek, hogy nem ment utána Vermontba, amit Daphne-nak sír el, mikor az utcán Ethan-re akadnak, aki hegedül az egybegyűlteknek. A két művészlélek azonnal megtalálja a közös hangot, és a kukásoktól beszerzik a hegedűs nappaliját.

Elérkezett a hagyatéki meghallgatás, és Emm töke újra satuba kerül a Schickel család dörzsölt ügyvédje miatt, de Mel egy jól irányzott beszólással megmenti Emm kedvenc testrészét az azonnali halálra ítéléstől. Miután Emm testrészei maradnak még egy ideig a helyükön, megcsodálhatjuk Ben tanóráját, de a prof nincs jól. Hétrét görnyed többször is az órán, majd összeesik. Közben Justin és Ethan végre felcipelte az utcán szerzett kanapét. A fiúk beszélgetnek egy kicsit - persze Brianről is szó esik -, majd Justin a sok dolgára hivatkozva lelép Ethantől.

Ted, Mikey és Emm a meghallgatás részleteit boncolgatja, amikor érkezik a rettegett telefon: Ben kórházban van. Közben erről mit sem tudva Justin továbbra is arra vár, hogy Brian szóljon hozzá két kedves szót, de szavak helyett a munkamániás lerángatja szöszike ruháit, és tettekkel bizonyítja, hogy a szex hiányzott neki szösziből, de nagyon. Mikey rohan ezerrel a kórházba, ahol Ben lélegeztető gépen van, és az orvos sem számol be sok biztató dologról. Ben elég rossz bőrben van. Közben Mikeyéknál gyűlik össze a csapat és várják a híreket. Mikey meg is jelenik, de csak némi cuccért ugrott haza és azért, hogy átöltözzön.

Mikey nagyon fél, hogy Ben meghalhat, így most Brian beszólásaira sem vevő. Kicsit később Justin, Daph és Ethan egy kiállításon vannak és nagyon göndör szerint nem kéne figyelmen kívül hagyni a zenész fiút, sőt jobban illik szöszihez, mint Brian. Ethannek tetszik a kiállítás, de Justin mindennél jobban, amit szöszi egyelőre nem tud viszonozni. A mindenből kihagyott anya Debbie is megtudja, hogy Ben kórházban van, Vic mondta el neki, de Debet nagyon bántja, hogy Mikey nem szólt neki azonnal. Hamarosan szerencsére Ben már magához tér és Mikey egy kis kaját próbál párjába diktálni.

Brian éppen az új ügyfél meghódítására készül, amikor el kell mennie, mert telefonon hívjál őt, főnöke nem túl boldog ettől. A kiállítást követően Justin már Ethan-nél iszogat némi szeszes italt, és az érzelmi életüket tárgyalják ki. Egyszóval lelkiznek a tini fiúk. Briant Mikey hívta, mert nagyon ki van és beszélnie kellett valakivel, így Brian ott hagyott csapot-papot és a kórházba sietett, hogy pátyolgassa a pityergő barátját. Úgy látszik létezik az a személy, akiért Brian képes a munkáját is otthagyni egy időre. Ben nagyon beteg, Mikey pedig nagyon sír, de Brian lelket önt belé, amitől így kicsit megnyugszik a legjobb barát titulus birtokosa.

Mindeközben Emm, Ted és Mel ünnepel, mert 1 millió dollárt hajlandó a család meghagyni Emmettnek. Egy kikötés viszont van: Emmnek alá kell írnia egy papírt, hogy sosem volt viszonya George-dzsal, amit Emm azonnal eltol magától, mintha leprás lenne az irat. Talán késő este van már, mikor Brian hazaér és Justin gyertyával, valamint sok drága finomsággal várja, de Brian inkább a Babylonba menne, mint piknikezne a nappali közepén. Justin romantikus próbálkozásai sorra hatalmas falakba ütköznek.

Brian azonnal talál is játszótársat a Babylonban, ő ne találna? Miután Ben már jobban van, Debbie sétál be a kórterembe, és egy kis csirkelevest hozott neki. Imádni való, ahogy Debbie szinte fiává fogadta Bent, hisz a betegsége ellenére minden anya álma egy ilyen vő. Másnap Emm újra a kivégzőosztag előtt áll, hogy aláírja azt, amivel lemond George-ról. Igába hajtva a fejét Emm elkéri a csekket, de mindenki megdöbbenésére széttépi, és jóformán beint az ügyvédhadnak. A korházban Ben pihen, és Mikey először mosolyog, mióta a pasija kórházban van, hisz az anyja ott virraszt a beteg barát mellett.

Briannek is van sikerélménye, mert egy ügyesen elcsípett mondat a sötétszobában a másnapi prezentáció reklámmondatává vált két szempillantás alatt. Persze a „nyeld a húst” szlogen az első hiszti után úgy beütött az ügyfélnek, mint a drog egy kezdőnek. Mikey végre boldog, mert Ben jobban van és, ami fontos az orvos szerint is jól áll a helyzet. Justin is függővé kezd válni, és ezt a függést egy hegedűs váltja ki belőle, ugyanis már megint Ethan lakása ajtaján kopogtat. Lakás? Dehogy, inkább koszfészek, hegedű muzsikától zengő koszfészek, de Justin semmit nem bán, mert tetszik neki a zenész fiú.

Annyira bejön neki, hogy az első adandó alakalommal meg is szegi a nincs csók szabályt. Szöszike és Ethan nagyon belelendül a csókolózásba, és Justinról hamarabb kezd lekerülni az összes ruha, minthogy kimondaná, hogy szeretem Briant, aki leszarja, hogy élek. Ethan viszont mindennél többet szeretne foglalkozni a kis rajzoló zsenivel, így Justin azonnal a muzsikus karjaiba veti magát. Szöszike így próbál elfeledkezni arról, hogy Brian elhanyagolja. Persze a két fiú ezzel a tettével sokkos állapotot okoz azoknak, akik a Brian-Justin duónak szurkoltak.

Némi összegzés azért elkel, mert sok dolog történt ebben a részben, amit csak a kezünk mögül kikukucskálva mertünk nézni. Először is Emm odavágott 1 milliót, Ben nagyon beteg, ami miatt Mikey úgy sírt, mint egy kölyök, Deb pedig igazi anyaként vette a szárnyai alá a vejét. Brian úgy dolgozik, mintha nem lenne holnap, és lassan kiérdemli a sztahanovista érdemérmet, Justin pedig issza a levét annak, hogy Brian baromi jó abban, amit csinál. Most így megvan a nagy kérdés is: sikeres, gazdag barát és elhanyagolt romantika vagy fiatal szexis szegény hegedűs fiú eszméletlenül romantikus gondolatokkal?

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.11.29. 11:54:21

Leeann, ezt most komolyan kérdezed a végén? Szerinted érdemes összehasonlítani Briant és Ethant? Az égvilágon semmi közös nincs bennük. Az egyik körte, a másik alma. Meg aztán szöszinek végig kellene gondolni, hogy romantikából hogyan lehet megélni.
Emmet igazi "férfi" ebben a részben, ahogy a bundáját odadobja az ügyvédek elé... :)
Mikey és Brian kórházi jelenetét nagyon szeretem, igazi, odaadó barátság az övék.
Köszi a HV-t!

mándruc 2008.11.29. 12:32:22

Köszi a hv-t Leeann!
Huhh, ennek a résznek az utolsó Brian-Justin jelenete azért nem semmi...

leeann 2008.11.29. 13:18:34

Igen komolyan kérdeztem:-)))))))) Hisz jelenleg aktuális, tudod mi van Justin még dönthet, ahogy akar.
Emm viszont isteni volt.

kiara_vm · http://kiaravm.tumblr.com 2008.11.29. 21:33:19

Köszi a HV-t!

Jaj, úgy nem szerettem ezt az Ethant :( Hajrá Brian! :P

Démétér 2008.11.29. 22:31:54

Emlékszem, amikor először láttam a sorozatot, úgy drukkoltam Justinnak, hogy boldog legyen végre ezzel a fiúval! Most meg nem is értem az akkori önmagam - hát hogy lehet bárki mást szeretni, ha Brian ott van a közelben?! :)

mazogirl 2008.12.01. 21:27:10

Jó nagyon ez a rész én is szorítottam Ethannek és Justinnak:-))))))))))

leeann 2008.12.01. 22:33:02

Amikor először láttam nem értettem, hogy Brian miért nem tudta megerőltetni magát egy kicsit, hogy tegyen valamit Justinért. Majd megértettem...

sunshine66 2008.12.02. 12:45:49

Levonom a következtetést: mindenki, aki először látja a sorozatot, ekkor már nagyon utálja Briant és drukkol Justin-Ethannak. Mindenki, aki másodszorra látja a sorozatot, már ekkor nagyon utálja Ethant és drukkol Brian-Justinnak. :))

Démétér 2008.12.02. 13:17:06

Sunshine, szerintem tökéletesen jól látod :))

Emanuelle 2009.05.06. 21:49:07

A kutya se fogja olvasni fél évvel később, de azért leírom: én először látom a sorozatot, de pofán tudnám csapni a kis Paganinit és igenis
hajrá Brian és Justin!

naomi95 2014.12.04. 19:54:03

@sunshine66: igazad van :) de justin ismerheté kicsit már briant azt várta hogy marasztalja stb stb de pont brian :D na ne röhögtess brian nem ilyen justinak nem esettle hogy már brian rég szerelmet vallott neki :D
süti beállítások módosítása