Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x17 5:00-6:00

2008. november 28. 17:05 - Bruti

5 óra. Lassan ránk virrad, de a bulinak még korán sincs vége! Végre színre lépett a főgnosz is, mondjuk már éppen ideje volt, de a legdurvább húzás, hogy Fürti úgy bekeményedett, mint egy túlfújt Tescos úszógumi és agyonlőtt egy balfasz szállóvendéget. Ebből már túl jól nem lehet kijönni, szóval nézzük a folytatást.

A hotelnél kezdünk, amit körbekapnak a kommandósok, a vendégek meg jajgatnak, sivákolnak, hogy „itt halunk meg mind”, amikor Fürti a levegőbe lő és eligazítja a társaságot. A mondandója kb. ennyi: „Mindenki takarodjon fel a szobájába és kéretik ott megdögleni”. Előkerül a lelőtt férfi felesége is, és igen rondán néz Fürtösre. Snitt. Palmer hívja Jacket, hogy ki a fasz ez a Főgenya és miért kapcsol neki minden hülyét, aki felhívja, de erre  Jack nem tud válaszolni. Mindenesetre megpróbálja kideríteni, addig Macipofa és kisöccse izgulhatnak.

Hotel. Philips érdeklődik Fürtinél a túlélési esélyekről… hát az kb., annyi, mint Tsz lovának az ügetőn, de azért nem kéne feladni. Csörög a teló, Tóni az. Fürti elmeséli mi történt, Toncsi próbál lelket önteni belé, majd szól, hogy szedje ki Alwersből a főnöke nevét. Fürti indul Alwershez, akin már jelentkeznek a tünetek és követeli, hogy valaki lője le! Az is meglesz mindjárt, csak még kiszedik belőle, hogy néz ki a cimborája. A CTU-ban összevetik az adatokkal, Fürti mutatja neki a képeket, de nincs köztük. Aztán Jacknek az az ötlete támad, hogy nézzék meg a halottak között is. És hopp, már meg is van a fickó! Stephen Saundersnek hívják, MI-6 ügynök volt, és Bauer régi ismerőse. Még Koszovóban dolgoztak együtt, amikor az első évad egyik genyáját Victor Drazent próbálták elkapni. Eddig úgy volt, hogy csak Jack élte túl azt a bevetést. Tikk…takk…Tikk…takk…

A két Palmer már azon gondolkodik, hogy mit hazudjanak a sajtónak, ha tudomásukra jut a krízis. Közben jön valami biztonsági mufti, aki már az egész állam légi, vasúti, és szárazföldi forgalmát is leállítaná. Na ezen ellenének egy darabig, de Saunders hívja Macilacit. Egy csomagot hagyott az elnöknek az épülettel szemben, azt kell megnéznie. Tíz percet kap rá.

Jack közben hívja az MI-6-es haverját, aki információkat ad Saunders-ről és valami volt csajáról. Talán egy nyom, amin el lehet indulni. Ugrunk a hotelba. Megjöttek az egészségügyi csapatok, és Fürtivel kezdik a vizsgálatot. Két óra kell, hogy meglegyen az eredmény.

Az elnöknek behozzák a cuccot, amiben egy valami speckó lenyomozhatatlan telefon van, így lőttek a bemérésnek. Meg is csörren és Saunders van a vonalban. Azt akarja, hogy az elnök sajtótájékoztatót tartson, és ott hangozzon el az „ég leszakad” mondat. Na, az szép lesz. Tikk…takk…Tikk…takk…

Jack és Chase mennek Saunders volt csajához, közben azon morfondíroznak, hogy lett egy hazafiból terrorista. CTU. Tóni telefonálgat a vírus ügyében, hátha van rá valami ellenszer, mikor jön Kimba, és az együttérzéséről biztosítja az egész világot. Mongúz is beesik, és megint játssza az unszimpatikus köcsögöt, ezzel belopja magát Toncsi szívébe. Mondjuk most az egyszer igaza van, nincs itt idő siránkozni, meg kell találni a vírust. Jackék közben megérkeztek Diana White-hoz, Saunders volt csajához, és úgy néz ki, hogy harcias menyecskével van dolguk, mert a csaj lövöldözik össze-vissza. Chase gyorsan lefegyverezi, mire a csaj előad egy homályos dumát arról, hogy Saunders, hogy baszta át. Szépen elviszik az MI-6-hez. Tikk…takk…Tikk…takk

Fürti most tudja meg, hogy Gyík ügynök mindjárt leteszi a kanalat, szóval meglátogatja. Hát mit mondjak, kurva szarul néz ki a fickó, tele hólyagokkal, meg vérrel. Amit a sminkesek megtehettek, azt meg is tették. Szomorkodik ott, hogy kár volt habozni a detonátornál, mert talán megakadályozhatta volna, de késő bánat. Ugrunk. Az elnök megy a sajtótájékoztatóra, és elmondja, hogy különleges biztonsági intézkedéseket vezetnek be terrorfenyegetettség miatt. Persze beleszövi a „leszakad az ég” mondatrészt is, így kielégíti Saunderst is.

Jack és Chase viszik Dianat az MI-6-hez, de alig érnek oda, egy helikopterről szétlövik az egész irodát. A csajnak annyi, de Jackék kimenekülnek. Még pár ellent levadásznak a folyosón és indulnak a szerverterembe, mert ott van amit ők keresnek, nevezetesen Saunders aktái. Persze lent is várják őket, ha nem is személyesen, de azért egy bomba ott ketyeg. Hál’ az égnek a detonátor a filmekben el van látva egy kis prüttyögővel, így hőseink visszaszámláló hiányában is tudják, hogy mikor fog robbanni a cucc. Jack gyorsan kikap egy vinyót, és még a robbanás előtt lelépnek. Tikk…takk…Tikk…takk

Kicsit szomorúak vagyunk, mert Gyík ügynök letette a kanalat. Sajnáljuk, meg minden, mert voltak jó pillanatai, és Fürti már értesíti is Toncsit. Meg az is az eszébe jutott, hogy kellene pár ciánkapszula, azok számára, akik úgy döntenek, hogy nem várnák meg, amíg a szemükön folyik ki az agyuk. Közben Jack hívja Mongúzt, hogy elhozták Saunders anyagait, de kéne pár MI-6-es, aki kinyeri belőlük az infókat. Tóni előkapja az öngyilkossági kapszulákat, és ebbe most még Mongúz se köt bele. Ugrás. Saunderst az egyik embere tájékoztatja a fejleményekről. Szerinte Diana halott, és Bauer ugyan megúszta a robbanást, de a meghajtót nem sikerült megszereznie. Plusz még rájöttek, hogy Mongúz matatott valamit Saunders Kajmán-szigeteken lévő számláján, amitől Főgenyánk láthatóan ideges lett.

Wayne jelenti a bratyónak, hogy szétlőtték az MI-6 irodáját, és csak remélik, hogy nem a sajtótájékoztatón elhangzott mondat miatt volt. Ekkor csörög Saunders, és egy igen egyszerű feladattal bízza meg az Egybesült Államok elnökét. Nyírják ki a jó öreg Mongúzt! Höhö! Tikk…takk…Tikk…takk

Címkék: 24
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiktaktiktak 2008.11.28. 22:31:54

szép volt Bruti,
bubik nagyon eltalálva!
(már nagyon várom a 24. részt, arról sajnos lemaradtam - remélem még idén megkapjuk...)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.11.29. 01:58:58

Jézus... pont az uccsóról maradtál le? :D
Az azért szopás! :F

sélli_ 2008.11.29. 11:19:57

'túlfújt Tescos úszógumi' HAHAHA! Na ezért már megérte két hetet böjtölni. Köszi Bruti! Mint mondottam volt: jövő héten jön a Mitulátbátti, és KÉT hogyvoltot kértem tőle, remélem nem akad el a hóban! :)
tiktak, minden részvétem a tiéd!!!

Gabba 2008.11.29. 16:29:06

"Saunders aktái" - véletlen vagy szándékos utalás a Dresden aktákra?
(abban ugyanez a színész, Paul Blackthorne játssza a címszerepet)

a 24 tag megint lemaradt, kéretik pótolni!
süti beállítások módosítása