Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 2x07 – In a Lonely Place

2008. november 27. 11:00 - WUTM

Hank megesketi Ashbyt, hogy soha többet nem fekszik le Miával. A producer meg is esküszik, mert Hankben már-már barátot lát, és ez fontos. Azért azt nem felejti el megemlíteni viszont, hogy tudja, Hanknek is megvolt Mia, szóval nem kellene nagyon magas lóra ülnie ezügyben. Hank rádöbben, hogy Ashby tök ugyanolyan mint ő, laza, és minden nőt megdug, akire alkalom nyílik.

Hank egy meglehetősen nagy pornószaküzletben könyörög Charlie-nak, hogy szabadítsa őt ki az Ashby-könyv szerződéséből, mert nem bírja már elviselni a pasit, de Charlie-nak esze ágában sincs ezt megtenni. És hogy mit csinálnak egy szex-shopban? Charlie továbbképzi magát, ha már pornósztár az egyik ügyfele. Hank gyanakodva néz a kis kopaszra, csak nem komolyabb szándékot lát emögött? Charlie bevallja neki, hogy szerepelt egy jelenet erejéig a Vaginatownban és Daisyben, Hank pedig kicsit irigykedve, kicsit elképedve ízlelgeti a szót: farokkaszkadőr.

Hank kifigyeli, amint Ashby Nagy Szerelme elhajt egy étteremből, és az autója elé veti magát, így a nő kénytelen kiszállni, és ezzel máris megvan az alkalom, hogy szóba kelljen állnia Hankkel. Aki természetesen azonnal beveti az összes báját, össze-vissza dumál, megnevetteti a nőt, megtudja a nevét (Janie Jones, ami történetesen egy Clash szám címe is), végül elhívja vacsorázni másnap estére. Ki tudna ennek ellenállni, senki, Janie Jones sem.

Becca iskolájában fogadóóra van, a tanárnő áradozik Hanknek és Karennek a gyerekről, ő a kedvence. Persze a szülők, főleg Hank nem tagadja meg önmagát, előadja az egész szomorú történetet a Gyűrűről, amelyet ő vett, de Karen elutasította, és így kénytelen volt egy hajléktalannak adni, továbbá kifejti, hogy az lenne a legjobb, ha Becca leszbikus lenne. Karen próbálja megtartani a komoly szülő látszatát, bár Hank előadása után ez már elég nehéz. De igazából a tanárnő láthatóan bírja a kettőst, főleg Hanket. Karen a megbeszélés után arról faggatja Hanket, látta-e mostanában Miát. Hank habog össze-vissza, Karen pedig ártatlanul és mit sem sejtve előadja, hogy szerinte Mia egy idősebb pasival jár, mert erről faggatta őt a múltkor. És ebben nincs semmi rossz Karen szerint, ő is járt egy professzorral az egyetemen, a lényeg, hogy Hank ne engedje Ashby közelébe a lányt, mert az egy rohadék. Hát, ezzel kicsit elkésett. (Sasszemű olvasóink észrevehetik, hogy Hank a névtáblájára a Phyllis női nevet írta, mert ő egy vicces pasi.)

Hank éppen távozóban van az iskolából, amikor a tanárnő megállítja, és azonnal leveszi Hanket a lábáról, ugyanis kimondja a varázsszavakat: „szeretem az írásait”. A következő jelenetben máris egymást vetkőztetik, na nem az iskolában, hanem már a tanárnő házában. A blézer és a blúz eltávolítása közötti időszakban Mrs. Patterson bevallja, hogy éppen menstruál, és hogy egészen régen járt kozmetikusnál, de Hanket egyik dolog sem állítja meg, sőt, még jobban beindul, amitől meg Mrs. P. indul be.

Charlie-t az álomból Marcy veri fel, aki a házuk előtt találta Daisyt, az autójában. Kiderül, hogy Daisynek volt ám managere Charlie előtt is már, az a fickó, aki a kisbuszos forgatást rendezte, és most kéri a jussát, szétverte Daisy lakását és megette az összes kaját. Charlie-ék persze befogadják a lányt, de Marcy túl fáradt rendbe hozni a vendégszobát, így Daisy végül Charlie és Marcy között hajthatja álomra a fejét.

Hank jól felel a tanárnőnél, a sikoltozásból kiindulva csillagos ötöst fog kapni. Az aktus után Mrs. P. sírni kezd, de ez nála előfordul ilyenkor. Hanknek wc-re kell mennie, ami a földszinten van. Más is van a földszinten, Mrs. P. fia. Aki egyben Damien, Becca pasija. Bazeg, ez a Hank ön- és közveszélyes, és még csak nem is tud róla. Ennél kínosabb találkozás nem nagyon fordulhat elő. Damien arról érdeklődik, hogy jól érti-e a szitut, Hank tényleg megdugta-e az anyját. Hank döbbenten áll, de nem csoda. És van ennél még rosszabb, mert Damien megpillantja Hank (menstruációs) vértől pirosló farkát (erről nincs kép), és mi mást is gondolhatna, mint hogy Hank bántotta az anyját? És igen, végre egyszer Hank Moodyt, a kortárs irodalom nagy alakját is cserbenhagyják a szavak!

A továbbiakban sincs szuper napja Hanknek, például arra ér haza, hogy Ashby és Mia dugnak. Hank leparancsolja a lányt a barátjáról, a producer pedig bocsánatkérés gyanánt egy gitárt ajándékoz Hanknek, végül is ő az egyetlen barátja, és megszegte a neki tett ígéretét. A gitár sokat ér, mert Kurt Cobainé volt, Becca egész egyetemi taníttatását ki lehetne belőle fizetni.

Becca a szobájában duzzog, most azonban teljes joggal. Hank próbálja kicsalogatni, aztán vitába keveredik Karennel. A vitatkozás persze jól megy Hanknek, már-már győztesen kerül ki a helyzetből, amikor Karen elmeséli neki, hogy nem is Damien szakított ám Beccával, hanem a lány adta ki a fiú útját, amikor az rondákat kezdett el mondani Hankről. Hank végre egy kicsit magába száll, Becca is elődugja az orrát, de a Kurt Cobain gitár nem hatja meg, inkább közli az apjával, hogy Damiennek igaza volt, Hank tényleg egy farok. Hank megpróbálja hát rendbe hozni a dolgokat, és elmegy Damienékhez. A fiú nincs otthon, de a tanárnő/anya igen, és készséggel folytatná ott, ahol nemrég abbahagyták, a fia érzései nem érdeklik, csak jó szexre vágyik. Még jó, hogy hazaérkezik Damien, és rögtön nekiesik Hanknek, akinek nagy nehezen sikerül lenyugtatni a gyereket. Damien megesketi Hanket, hogy soha többet nem fekszik le az anyjával/a tanárnővel. A szóban forgó hölgy nagy sóhajok közepette és könnyes szemmel veszi tudomásul, hogy le van tiltva Hankről. Damien ezenkívül még a gitárt is akarja.

Charlie arra ér haza, hogy Daisy volt producere és egy kedvesarcú társa a házban terrorizálja a két nőt. Üvegvázák törnek, szójatej folyik a padlóra, kínai kaja repül. Charlie higgadt marad, és kivásárolná Daisyt az előző szerződéséből, csak sajnos kiderül, hogy a félretett vésztartalékuk Marcy orrán szippantódott be. A volt producer szerencsére a tűzpiros sportautóval is beéri. Charlie szomorú és határozott, Marcyt hazaküldi az anyjához, hogy ott lehiggadjon, Marcy pedig kicsit megszeppenve beleegyezik mindenbe.

Hank és Becca sétálnak, közben Hank próbálja kiengesztelni Beccát, bocsánatot kér tőle, belátja, hogy hibázott. Becca nagyjából lenyomja ugyanazt a szöveget, amit az első szezonban már egyszer elmondott Hanknek, miszerint jobb lenne, ha Hank összekapná magát végre, mert ebből neki már elege van, ő csak egy gyerek, nem bír felnőttként viselkedni a szülei helyett is. Hank Damienre tereli a szót, és nem véletlenül, mert pont az ő házuk felé sétáltak. Damien már a ház előtt várja Beccát, nyakában KC gitárjával. Nem kell sok idő, hogy a fiatalok egymás nyakába boruljanak. Hank azért még megpróbálja visszaszerezni a fiútól KC gitárját, cserébe venne neki egy újat, de Damiennek tetszik a kopott, használt cucc.

Hank egy bárban tölti az estéjét, szomorúan iszogat. Egy csodaszép pultoslány egészen konkrét ajánlatot tesz neki, de ő visszautasítja, meglepő módon. Már épp indulóban van, amikor megjelenik Janie Jones. És habár a sorozatuniverzum Twin Peaks nevű kisvárosában sosem találkoztak, annak ellenére, hogy mindketten jártak ott, búcsúzásul álljon róluk itt két kép 17 évvel ezelőttről.

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása