Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x17 - New Dogs, Old Tricks

2008. november 22. 15:00 - leeann

Lassan minden kiderül vagy beborul, még nem tudni, de az utolsó előtti előtti részben Annie tehetségkutató meghallgatást szervez, amibe bevonja Elmot. Marin nem ér rá sajnos, mert írnia kell, hisz hamarosan határidő van, valamint Jacket is fel kell készítenie az egyetemi előadására. Buzz ott lenne, de Celia, mint egy hajcsár dolgoztatná, hogy minél előbb vissza tudja adni a pénzt Mainak és hazavigye végre. A többiek igazából nem akarják komolyan venni Annie-t, így a kocsmában nem ez az első számú érdeklődésre számot tartó dolog.

Közben Marin a saját lazává válási technikáját mutatja meg Jacknek, így ugrálni kezd, mint aki gumiasztalon érzi magát. Jack egy ideig nézi, ahogy párja pattog, mint egy labda, de inkább nem ezzel a módszerrel lazulna el, ha lehet. Sőt a kezdeti előadását tekintve sehogy nem lazul el, mert olyan görcsös az első próbálkozás, hogy ha élőben is így kezdi, az első 5 perc után hangos horkolásban törnek ki a diákok. Marin ad még egy pár ötletet, hogy Jack előadása jobb legyen, de csak az a módszer jön be nála, amikor Marin elveszi kedvese jegyzeteit és arra bíztatja, hogy szívből beszéljen a bálnákról.

Miután Annie nem tudta igazán felrázni Elmot a tehetségkutatós ötletével, már a szálló leendő vendégeit próbálja meg rávenni, hogy a műsor idejére foglaljanak szobát, és mérettessék meg magukat, de így sem megy jobban, mint eddig. Van valaki, akit minden érdekel, amit Annie csinál, és az Ivan, aki meg is jelenik a hotelben és ajándékot is hozott. Egy könyvvel lepi Annie-t, és ismét kér egy randit, amit persze vöröske megint elutasít. Ivan ennek ellenére továbbra sem adja fel azt, hogy meghódítsa Annie-t. Közben New York-ban Patrick elég jól boldogul, és Jane rábíz egy nagyon fontos feladatot. Konkrétan azt kéri tőle, hogy ő legyen Pilar Romero személyi asszisztense.

Persze ez azt jelenti, hogy ő lesz majd a latin szépség új játéka, de ezt a naiv elmoi nem látja, Jane pedig a cél érdekében simán beáldozza a fiút. Mikor Jack Julia irodájába ér, meglátja, hogy barátja 4 kölyökkutyával harcol éppen. A kutyusok Gary kutyájának almából származnak, és Julia nem tud velük mit kezdeni, hisz már hármat sikerült elajándékozni, de még van 4. Jack úgy dönt, ahogy Marin sosem döntött volna, és hazaviszi a 4 kutyust. Persze mivel Gary kutyájának kölykeiről van szó, Marin is elteszi a hárpia szerepet, és maradhatnak a kiskutyák.

Másnap a meghallgatás már nagyban folyik, Mai jósolni akar majd a színpadon, amit Annie nem tart jó ötletnek, de Buzz is megjelenik, aki viszont énekelni akar majd, főleg Mainak, akit a próbálkozások még mindig nem érdekelnek. Jack megint elmegy otthonról, a kis fehér kutyagyerekeket az asszonyra hagyja, akit hamarosan már Patrick emlékeztet a határidőre, mert Jane szerint már nagyon közelít. Határidő ide, határidő oda, az egyik elszabadult négylábú gyerek már rágcsálja is Marin jegyzeteit, ami miatt szőkének azonnal égnek áll a haja.

A kocsmában Celia sem érzi magát sokkal jobban, mikor az idióta pasija kártyatrükköket próbálgat rajta, Buzz pedig azon röhög, hogy Mai porcelán babákat vásárol a teleshopból, és tele rakja velük Celia lakását. Nos, ha már kocsma, akkor Marin megjelenik a kutyákkal, hogy mindenkinek adjon egyet, de ez nem jön be, így hazafelé is 4 kutyával kell mennie, de azért beíratja a kölyköket Celia kutyakiképző sulijába, mert a tűréshatár kezd közelíteni. Annie elaludt az Ivántól kapott könyv olvasása közben, és a hokissal álmodik igencsak izgis dolgot. Amikor felkel, azt sem tudja, hogy álmodta, vagy igaz volt.

Amikor ezt kicsit később elmeséli a kutyás Marinnek, aki mindenhova kis fehér kutyagyerekekkel közlekedik, még ijesztőbbnek hat az álma. Marin szerint belevághat egy kalandba a hokissal nyugodtan. Marin heti rádiós kérdése is a kutyusokhoz kötődik, mi máshoz is kötődne. Mikor este Jack hazaér, Marin a teljes összeomlás szélén áll, mert a kutyák miatt alig haladt a munkájával, és Jack továbbra sem akarja kivenni a részét a kölykök istápolgatásából. Közben Patrick próbál jó asszisztens lenni Pilar mellett, de a latin vadmacska hamar kimutatja, hogy milyen szándékai vannak a fiatal fiúval, aki hamarosan csak rájön, hogy mi is a célja vele a szexuálisan túlfűtött írónőnek.

Jane bármilyen számító is, azért megszakad a szíve Patrick miatt, amikor a fiú elpanaszolja, hogy rájött, miért neki kell foglalkoznia Pilarral. Közben Elmoban még mindig minden a szokásos. Marin a kutyákkal próbál boldogulni, bár már Celia parancsait követve, Dick pedig bűvészkedik Annie meghallgatásán, és ismét ügyes, mint mindig. Ivan ki is neveti a botcsinálta bűvészt, és ő is jelentkezik a meghallgatásra. Annie ismét elküldi a sportolót, aki elmegy ugyan, de továbbra se adja fel a dolgot.  Mai viszont újabb fejtörést okoz Celiának, ugyanis kicicomázta a rendőrnő kertjét, ahol el volt temetve a 7 éve meghalt rendőrkutyus, Celia kedvence.

Annie továbbra is fura, és ebbe Jacket is próbálja belevonni, ugyanis egy pantomim előadást tart főnökének, aki nagyon megsajnálja a bolond vöröskét, és meghallgatja a szerelmi gondjait. Annie ugyanis továbbra sem tud dönteni az eszehagyott és a link sportoló között. Mire Jack hazaér, Marin már teljesen kivan, mert Jack csak ráhagyta a kölyköket, és azóta egy percet se töltött el velük, pedig elvileg ő vállalta, hogy gondoskodik róluk, de Marin nyakába szakadt az egész, ami már nem is olyan vicces. Jack vállalja az esti sétáltatást, de még a séta előtt el is hagy egy ebet.

Na most Marin mehet kutyát keresni, így továbbra sem tud dolgozni, mert a sötét erdőben kell kóvályogniuk, hogy megtalálják az elszökött kis jószágot. Közben New York-ban Patricknek sincs jó kedve, hogy Jane így kijátszotta őt, de Jane bocsánatot kér a fiútól, így ott szent a béke. Közben Celia sincs jól, mert hiányzik neki a kutyusa. Annie viszont jobban lesz, mert Ivanről kiderül, hogy komolyan jól táncol, és mikor ezzel leveszi a lábáról a kis vöröst, megtörténik közöttük az első csók is.

Marin és Jack már órák óta keresi a kutyagyereket, aki cseszik előjönni, bárhol is van, így a gazdáinak van oka alaposan összevitatkozni. Másnap reggel Jack „elveszett kutya” röplapokat gyárt, és persze kibékül szőkével is. Jack azért a kezébe veszi a dolgokat, és 3 kutyust rögtön el is ajándékozik. Az egyiket Celia kapta. Patricknek egy fura óvszerautomatás élménytől minden emléke visszatér, és újra egy automatával a kezén ugyan, de visszaindul Elmoba, akármennyire is csábos Pilar Romero. Marinnek közben sikerült haladnia az írással, és az elveszett négylábú is hazatalált, így lassan minden a régi kerékvágásba kerül, vagy minden újba?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása