Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x16 04:00-05:00

2008. november 21. 09:00 - Bruti

4 óra. Bár a Cool-on most indult Jack Bauer ötödik mocskos szar napja, én még a harmadik napot próbálom gatyába rázni. Mikor már azt gondoltuk, hogy kezd leülni a történet, és gyakorlatilag ugyanott járt a sztori, mint ahol elkezdtük, végre izgalmas dolgok történnek, és egy-két főszereplő is életveszélybe került. Hát ez bizony jót tesz a sztorinak. Ott hagytuk abba, hogy Gyík elsőként szippantott fel egy csíkot a cordillából, és még csak ki sem kérte kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét a mellékhatások tekintetében. Hát, nem tudom, hogy mennyire volt okos ötlet védőruha nélkül flangálni ilyen vírusterhes időkben, de Fürti találta ki az egészet, szóval majd rá kenjük a szart.

A szállodában vagyunk, és Fürti éppen kiszedte a foglyából, hogy még 11 ilyen kis cordillás ampulla felhasználása várható a jövőben, de nem tudja merre. Fürtös tájékoztatja férjeurát a történtekről, és még csak most mondja el neki, hogy nagyon okosan bement vv cucc nélkül az épületbe, és még magával is vitt hat ügynököt. Mindenesetre a létszámleépítést megoldotta… Jól lezárják az épületet. Ugrunk Jackhez, aki még mindig Amadort bontja, de az nem beszél. Így odabilincseli a radiátorhoz. Na azért ennél többre számítottam kínzásügyileg.

CTU. Tóniék próbálják biztosítani, hogy a hotelből ne jusson ki senki. Mongúz hozzáteszi, hogy legalábbis élve ne. Fürtös a szállodában ügyködik, elzavarja Philips biztonsági főnököt, hogy kapcsolja ki a riasztókat, majd Gyík lelkével is törődik kicsit, ha már miatta fog megdögleni.

Ugrunk Amadorhoz, aki simán mestervizsgát tehetne fűtésszerelésből, mert puszta kézzel szétcsavart egy ½ colos hollandit, és könnyedén megpattant. Persze, nem addig van az! Nyomkövető van rajta, és Kimba szeme a pályán! Oszt, szoroz, háromszögel és már meg is van az emberünk, Jack és Chase, meg utána vetik magukat. Mekkora csel mán he! Tikk…takk…Tikk…takk…

Macipofa Wayne-el ügyködik, mikor jön Sherry és szól, hogy lesz egy kis probléma az Julia Milikennel, mert az a luvnya azt állítja, hogy köze van a férje halálához. Ami igaz is, de a lényeg az, hogy Sherry egy apró szívességre szeretné megkérni volt párját, nevezetesen, hogy igazolja az alibijét, mert, ha ő bukik, akkor rántja magával Palmert is. Mintha Wayne szólt volna az elején, hogy nem jó ötlet bármibe is belekeverni ezt a ribanc Sherry-t.
Amador kocsival menekül, Jackék meg utána, közben Tóniékkal egyeztetnek. Ha minden igaz valamit módisítottak a víruson, szóval lehet, mégse hal bele mindenki. Amador hívja a főnökét, hogy juttassa ki az országból. Hát persze.. A főgeci éppen most szortírozza szét a vírust, majd küldi az egyik fullajtárját, hogy helyezze el és élesítse azokat. CTU. Tóni a tisztiorvos csajjal beszél és érdeklődik, hogy mennyi esélye lehet Fürtinek. Hát nagyban azért nem fogadnék rá!

Vissza a hotelbe. Fürti most kapja a hírt, hogy az egész épület megfertőződött. Éppen hívnák az egészségügyes csapatot, de Gyík orrából elkezd ömleni a vér. Ahogy mondani szokták, tartós tejet már nem kéne venni. Tikk…takk…Tikk…takk…

Fürti kicsit ideges lesz, így rohan Alwershez, hogy kiszedje belőle, mi a francot csinált a vírussal. Eddig 14 óra volt a lappangási idő, de Gyík ügynökön már most jelentkeztek a tünetek. Alwers egy feltétellel mondja el a nagy titkot, ha megjelennek rajta a tünetek, akkor valaki lője agyon. Elég durva lehet ez a vírus, ha így fél a kotyvalékától. Ugrunk Palmerhez, aki Wayne-el vitatkozik Sherry alibiéről. Wayne szerint jobb, ha bevédik Sherry-t, mert ez a nő képes magával rántani az egész bandát, vele az elnököt is. Macipofa meg ideges.

CTU. Fürtös hívja Toncsit. Gyíknak annyi, és Alwers gyorsítót kevert a vírushoz, szóval nincs 14 órájuk. (Mondjuk nem is lehet, mert cirka 8 óra van hátra az évadból.) Philipset egy embere kérdezgeti, hogy mikor mehetnek már haza, és miért vannak fegyveresek a az ajtóknál. Mivel megnyugtató választ nem kap, elkezd kijáratot keresni. Közben véletlenül kihallgatja Gyíkot és Fürtöst, amint éppen a vírusról beszélnek. Na, neki se kell több, bekattan és beindítja a tűzjelzőt, majd egy kulcscsomót és fegyvert vesz magához. Fürtiék próbálják leállítani a vészjelzést és az embereket megnyugtatni. Tikk…takk…Tikk…takk…

Amador összevissza kocsikázik, hogy meggyőződjön arról követik-e. Felhívja az ügyeletes főgecit, hogy találkozhatnak, mert tiszta a levegő. Persze a nyomorultja nem tudja, hogy Kimba szeme mindent lát! Snitt. A szállodás fickó rohangál a kulcscsomóval, de nem tud kijutni. A halban meg gyülekezik a jó nép, és ők is ki akarnak menni. Fürti trükközik egy kicsit. Elárulja, hogy ő egy szövetségi ügynök és kint fertőzésveszély van, szóval aki nem akar megdögleni az maradjon bent. Okos! Közben jön Philips, hogy egy vészkijárat nyitva van, Fürti odamegy. A kulcsos fickó az, már éppen koccolna le, mikor Fürti feltartja. Rövid győzködés után elmondja neki a valós helyzetet és elveszi tőle a fegyverét. Alig nyugtatja meg, már csörög is a telója, hogy baj van. A halban az egyik vendégnek ömlik az orrából a vér. Na kezdődik! Tikk…takk…Tikk…takk…

Palmerhez érkezik a rendőrfőnök, akinek egy roppant egyszerű kérdése van az elnökhöz. Tanúsítja, hogy Sherry Palmer nála tartózkodott az éjjel? Macipofa igent mond és ezzel be is fejeződik a találkozó. Az elnök ezután beront Sherry-hez, majd elküldi a holdkóros picsába. Ezzel kellett volna kezdenie! Ugrunk. Amador megérkezik a találkahelyre, beszáll egy kocsiba, ahol egy fickótól táskát vesz át azzal a felkiáltással, hogy ebben van a pénze és az útlevele. Kinyitja, és már repülnek is a levegőbe. Jack és Chase rohannak az égő kocsihoz, de ezt nem lehetett túlélni. Aztán Jack kap egy telefont. A Főgenyó van a vonalban. Ugrunk a szállodába, ahol egyre több emberen jelentkeznek a tünetek. Egy férfi rájön, hogy nem is kint van a veszély, hanem bent. Kitöri az ablakot, de Fürti megállítja. Először szép szóval próbálkozik, de mikor az nem hat, két golyót küld barátunk hátába. Na, ha eddig nem volt pánik, majd most!

Az utolsó jelenetben Jack hívja az elnököt. A Főgenya a Főmuftival akar beszélni. Palmer fogadja a hívását, de az erőfitogtatáson kívül többre nem futotta ma az emberünknek, szóval várnunk kell a következő epizódig. Tikk…takk…Tikk…takk…

Címkék: 24
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.11.21. 09:19:21

"Kimba szeme a pályán! Oszt, szoroz, háromszögel"

És még mondja valaki, hogy Szőkénk nem fejlődőképes! Lehet, hogy még pumaidomító tanfolyamot és elvégzett időközben :P

Llew 2008.11.21. 09:26:53

A helyzet fokozódik. A nyuszómuszós bubi meg óriási.

Lencse. 2008.11.21. 11:56:13

Nyuszómuszó bazmeg. :D

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2008.12.10. 16:25:24

Bruti!

Mi a lof@sz van a folytatással? Nincs semmi bajod ugye?
süti beállítások módosítása