Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x16 - Meglepetések és meglepődések a születésnapodon

2008. november 14. 13:00 - leeann

Ben a palmtopját keresi, Justin és Mikey pedig majd pénzt a képregénnyel. Az elektromos kütyü nem kerül elő - Mikey ellopta és elrejtette -, de J.D. és Rage története alakul rendesen. Mikey azért rejtette el a kütyüt, mert meg akarja hívni Ben szülinapjára a barátait, viszont Justiné is pont akkor van, így szöszike azonnal valami misztikus dolgot talál az egybeeső születésnapokban. Mikor a Babylonban is előadja a teóriáját, Brian azonnal letöri a lelkesedést, mert őt sem az nem hatja meg, hogy Ben és Justin egy napon születtek, sem az, hogy szöszike egyáltalán megszületett.

Emmettnek továbbra sincs jó kedve, de amikor Ted elviszi egy fura gyülekezetbe, kicsit jobb kedvre derül. A gyülekezetben Ted találkozik egy helyes fiúval, aki munkáját tekintve egy szent, így ő nem meri bevallani, hogy mivel is foglalkozik nap, mint nap. Másnap a kajáldában Mikey és Emmett Ben szülinapját tervezgeti, amibe Brian is beleteszi a cinikus önmagát, de ezen kívül nem nagyon akar hozzájárulni a dologhoz. Mikor Debbie is a közelbe ér és kérdezősködik, Mikey nem akarja elmondani anyucinak, hogy Ben partiját szervezi. Justin a lányoknál étkezik és elsírja, hogy Brian leszarja a szülinapját, ezért Mel kifakad egy kicsit.

Linds viszont úgy dönt, hogy elviszi szöszikét egy koncertre, ahol a hegedűs fiú állítólag istenien játszik és pokolian helyes, Briannek meg túróst a fülébe. Napközben Mikey próbálja kipuhatolni Bentől, hogy mit tervez a szülinapjára, de Ben nem akar nagy hepajt aznap. A páros összefut Ben egyik régi pasijával, aki sokat adott Bennek, sőt többet is, mint kellett volna. Ő volt az, aki megfertőzte Bent. Mikey, Emm és Ted a kondiban beszéli ki Ben és a volt pasija, valamint a Szent Luke és Szent Ted egymásra találása dolgot. Mikey nem érti, hogy Ben hogy lehet jóban azzal, aki megfertőzte, Ted meg azt hazudta az új pasinak, hogy az UNICEF-nek gyűjt a neten.

A lányok elmennek Justinért és közben Brian körül ugrálnak, hogy miért nem tart Justinnak egy szülinapi bulit, hisz szöszike megérdemelné, hogy megünnepeljék őt. Briant továbbra sem izgatja a kérdés, így a lányok elviszik szöszit kulturálódni. A hegedűs fiú tényleg egy virtuóz és Justint meg is ihleti a helyes zenész, mert rajzolni kezdi őt. Közben Mikey és Vic már a bulira készül, de mikor Deb-et is elhívja a fiacskája, ő azt mondja, hogy nem ér rá aznap. Mikor Mikey elmegy, Vic megkéri a nővérét, hogy legyen jobb fej, ha Benről van szó. De vissza a koncertre, ahol Justin mindent elolvasott a hegedűs fiúról, amit csak lehetett. A lányok örömmel veszik az érdeklődését.

A hegedűs fiú is örömmel veszi Justin érdeklődését, mikor szöszike odamegy hozzá gratulálni. A fiúk összeismerkednek, és a zenész (Ethan) egy saját cd-t ajándékoz a lelkes rajongójának, aki 5 variációban készített róla rajzot. Ted és szent Luke egy jót szexelnek, de Ted nem tud tovább hazudni, így elmondja, hogy pornó oldala van és ő nem szent Ted. Szent Luke-ot nem érdekli, hogy Tednek pornó oldala van, és szexelnek tovább. Otthon Justin elmeséli, milyen jó volt a koncert, de Briant nem igazán érdekli, inkább egy meglepetéssel készült Justinnak.

Szöszike majd kiugrik a bőréből, hogy Brian tényleg meglepte őt, de mikor meglátja az ajándékot, minden jókedve elszáll. Az ajándék ugyanis egy szalaggal átkötött prédapasi. Brian meglepetései továbbra is nem mindennapiak. Na nézzük, mi van a bulival. Emm egy gésa lett, a lakás pedig igencsak díszes, és mindenki az ünnepeltre vár. Érkeznek sorra a vendégek. Nagy az izgatottság, mert valaki a lakás felé igyekszik, de a meglepetést Brianre és Justinra pazarolják első körben. Megint mindenki elbújik, mert Ben közelít, és újra jön a „meglepetéééés”!

Mondhatnám, hogy Ben vigyorog és helyesen örül a bulinak, de akkor hazudnék, mivel Ben nagyon dühös és nem érdekli a buli. Nem akar ünnepelni, és szerinte Mikeynak nem volt joga ellopni a kütyüjét és partit szervezni neki. A parti sértődésbe és kudarcba fullad. Hazafelé Mikey teljesen ki van borulva, és Briannek panaszkodik arról, hogy mennyire megalázva érzi magát. Később Szent Luke meglátogatja Tedet a munkahelyén, de nem azért jött, hogy örüljön neki, hanem azért, mert szakítani akar vele a munkája miatt. Úgy tűnik, szent pasi mégse tudja elfogadni a pornós dolgot.

Másnap Brian a lányokkal vásárol néhány dolgot a padlás átépítéséhez, de mikor Linds visszaszalad a boltba, Mel elkapja Briant néhány keresetlen szóra Justin ajándékával kapcsolatban. Brian szerint nem kéne beleszólnia Melnek abba, hogy mi van ő és szöszike között. Közben Justin összefut a hegedűssel, persze nem teljesen véletlenül. Justin és Ethan a barátságnál sokkal, de sokkal jobban közelít egymás felé, ami érdekes, roppant érdekes. Mikey még mindig sértődött, és mikor Ben megjelenik az ajtóban, nem dobálja magát a földhöz örömében.

Ben próbál bocsánatot kérni a viselkedése miatt, de Mikey csak akkor enyhül meg egy kicsit, mikor Ben elmondja, hogy a buli előtt rossz híreket kapott, és nem tudta, hogyan kezelje. Nagy baj van. Bennek csökkent a T-sejt száma, ami azt jelenti, hogy a vírus ellenáll a gyógyszernek és kezd utat törni magának Ben szervezetében. Mikey most már nem csak dühös, de aggódik is párjáért. Ben nem akarja bántani Mikeyt, mert szereti, de nem tudja kezelni a szervezetében zajló dolgokat. Közben szöszike nem tud másra gondolni, csak Ethan-re, és folyamatosan a tőle kapott cd-t hallgatja.

Azt hiszem szöszike kezd szerelmes lenni, de az érzelmei tárgya nem Brian. Brian pedig furán elgondolkodott, mivel egy utcai árusnál majdnem vesz egy csokor virágot. A mai eseményekben a majdnem a legfontosabb szó. Ben majdnem beteg, Justin majdnem szerelmes, Ted majdnem megtalálta élete párját, Mikey majdnem meglepi bulit tartott barátjának. Van még majdnem, a lányoknak ugyanis majdnem sikerült hatni Brianre, és Brian majdnem vett egy csokor virágot szöszikének, amivel elismerte volna, hogy mindennél jobban szereti Justint. Ki tudja, milyen majdnem-ek lesznek még ebben az évadban? Megtudjuk, ígérem!

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démétér 2008.11.14. 13:45:31

Nagyon jó a hogyvolt, leeann, köszönjük :) Szeretem azt a jelenetet, amikor Brian felakadó szemmel hálás Melnek, mert legalább végre valaki, az egyetlen, aki nem szerelmes belé :) "Because I'm not in love with you" "Finally someone who isn't" :))

kiara_vm · http://kiaravm.tumblr.com 2008.11.14. 14:19:15

Köszi a hv-t :)
Már régebben végig néztem az összes részt, de mindig elolvasom amiket írsz leeann. Szeretem ezt a sorozatot és jól eltalálod a hangulatát :)

sunshine66 2008.11.14. 15:22:53

Vajon hogy alakultak volna a dolgok, ha Brian hazaviszi azt a csokor virágot?
Ha prosti helyett (nem prédapasi volt, hanem profi!) egy tortát vesz Justin szülinapjára?
Érdekelne akkor minket Ethan Gold?
Köszi a HV-t!

kiara_vm · http://kiaravm.tumblr.com 2008.11.14. 16:54:37

Jaj Ethan Gold... annyira irritáló személyiség! legalább is számomra.

mándruc 2008.11.14. 19:26:47

Köszi a HV-t leeann!

Elöször is: juuuuuj, Emmett gésa (gaysha) jelmeze!!! Annyira jóóóóóóóóóó! Imádom!!!!!

Ethan már ebben a részben nagyon idegesített, annyira, de annyira nem illik Justinhoz, már elnézést, de szerintem egy nyálas beképzelt hülyegyerek.

Kár, hogy Brian meg néha ilyen butaságokat csinál...

mazogirl 2008.11.14. 23:30:09

Ez a rész annyira jó volt, úgy szeretem, hogy mikor évad vége közelít úgy felpörögnek az események:-))))

leeann 2008.11.15. 13:18:38

Igen tényleg prosti volt nem sima prédapasi. Az az egyetlen jó Ethan megjelenésében, hogy érdekes eseményeket generál. Például eléri, hogy Justin furákat érezzen és komolyzenét hallgasson.

Amikor először láttam ezt a részt annak idején a Cool-on alig vártam, hogy jöjjön a következő.
süti beállítások módosítása