Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 4x17 - Szabadon

2008. november 13. 15:00 - Tm

Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog eljárás indulni, menekülj inkább. Ekkor került Katherine Dylannel a nagynénihez anno a Lila akác közbe. Ezúttal ugye Mrs. Mayfairként próbálkozik, de a Wayne Davis varázsszó hatására a nyomozó becsukja fekete noteszét, kicsit nosztalgiázik azon, hogy milyen jó is volt Wayne-nel golfozni, aztán közli, hogy, ha Katherine azért kitölthet egy űrlapot, ha ragaszkodik hozzá.

Katherine inkább a már egyszer bevált módszerhez ragaszkodik: hazarohan és pánikszerűen csomagolni kezd, ami miatt persze magyarázatot követel Dylan. Kap is. Teljes körűt, a személyét övező titok leleplezésével együtt. Bármit is vall be neki az anyja, Dylant alaposan felzaklatja. Egy "hogy tehetted ezt"-tel kísérve ugyanis zokogva elrohan, aztán nem is kerül elő egészen az epizód végéig.

A rendőr haver értesíti Wayne-t a feljelentés-próbálkozásról. Kathrine első férje Katherine péppévertfejű második férje mellett állva nevetgélve fogadja a hírt. Adamet ugye azért rabolta el, hogy kiszedje belőle az igazságot az öltések nélküli Dylanről, de a túsz hősiesen - Wayne olvasatában megátalkodottan, igazság szerint pedig mivel Katherine neki is hazudott természtesen - hallgat, aztán meghal. Legalább is Wayne úgy látja. Ezt konstatálva még kicsit megrugdalja, majd távozik. De vagy Wayne béna, vagy Adamnek lenne A kiválasztottban a helye a szívmegállítás-trükkel, mert - bár kétségtelenül szarul néz ki - nem halt meg.

Julie-t felveszik a Princetonra. Nagy az öröm, amíg ki nem derül, hogy akkora zseni, hogy meghívták az egy hét múlva kezdődő nyári gyakorlatra is. Mekkora megtiszteltetés! mondja Susan szája, miközben a lelkében felvisít, hogy nem mehetsz. Aztán valahogy ezek a szavak a szájára is tolulnak, de az, hogy mi lesz velem nélküled túl irracionálisan hangzik, ezért a fülinél fogva előrángatja a nincs erre pénzünk racionális érvet. Mike értetlenkedik, ezt Julie is produkálja, plusz ki is akad mellé.

Tom a sebeit nyalogatja a rosszul alakult Kayla-sztori miatt, Lynette meg érzéketlen bunkóban nyomja, és Tom viselkedését egyszerűen hülye picsogásnak tartja. Annyit azért engedélyez, hogy magában szomorkodjon, feltéve, hogy másnap Kayla látogatása helyett segít minipizzákat sütni Bob és Bobek esküvőjére. Tom mérgesen felveti, hogy más feleségek azért használják a légy szíves formulát, ha kérnek valamit, amit kedves felesége egészen tenyérbemászó kuncogással urban legendnek minősít.

Katherine közben azon van, hogy sikerüljön mindent elrendeznie mielőtt megpattan. Átrohan Breehez, futtában közli vele, hogy sajnos mégsem fog tudni segíteni Bobék másnapi esküvős bulijának lebonyolításában, aztán nyargal tovább. Bree gondolatban visszavonja a "Katherine igenis jófej" megállapítást, amiről percekkel korábban még elszántan győzködte a szkeptikus csajokat, aztán kötelezően mozgósítva mindenkit - kivéve Orsont, aki egyedüliként önként jelentkezik csicskásnak - nekifog egymaga levezényelni a másnapi ünnepséget.

Az ifjú párral való utolsó esti egyeztetésen kiderül, hogy Bob jégangyal rendelt annak ellenére, hogy tudta, Lee már akkor elvarázsolt kastély formájú jégszobrot fantáziált az esküvőjére zászlókkal, tornyokkal meg a várárokban csordogáló vodkával, amikor maximum kislapáttal tervezgethette ezt a homokozóban. Bob önuralomra szólítja fel az ügy miatt hisztiző Leet, aki duzzogva belemegy a hülye angyalkába. A pultnál aztán összefut Tommal, a másik nyúllal, aki eldúdolja neki, hogy "fight, for your right", amivel sikerül is feltüzelnie annyira, hogy Lee nagy peckesen visszamegy és követeli a kastélyát. Bob belemegy. Lee elrohan, hogy elújságolja a győzelmet Tomnak, Bob pedig közli, hogy természetesen marad az angyal. Mekkora genyó már.

Solisék lassan a teljes anyagi csőd szélére jutnak, amiért Élesszemű Carlos Gabyt és a folyamatos vásálást okolja. A 160 centis méregzsák természetesen magasról tesz a mikorökonómiára, szerinte egyértelmű, hogy Carlos dönti őket anyagi romlásba, méghozzá (figyelem!) azzal, hogy kiabál vele. Ettől ő ugyanis annyira ideges lesz, hogy azonnal shopingolnia kell kicsit. Aha, amíg Carlos levegő után kapkod, csörög a telefon. Ellie az, aki elcsukló hangon mesél a macijáról, ami az egyetlen emléke a papájától és ott maradt. Gaby megígéri, hogy előkeríti.

Meg is találja Ellie legfelső polcán, de mivel a mackó hasa fura zizgő hangot ad feltépi a hátán a varrást. Ohó! És jaj, de szép! És még egyszer óhó! Mi mást is mondhatna a mackóba gyömöszölt 118000 dollár láttán. Ez persze könnyedén törli Carlos agyából is az épp kidolgozott karmaelméletet, miszerint azért szopnak sokat mostanában, mert önzők és kapzsik voltak, az univerzum meg így akar az orrukra koppintani. Kapd be univerzum, ért egyet nejével azonnal a család filozófusa is.

Amikor Ellie ismét jelentkezik simán leveszi, hogy a "sajnos nem találtam meg a mackódat" valójában azt jelenti, hogy "te kis hamis, mennyi pénzt dugdostál a hasában, de ez most mind a mienk". Gaby először elszántan tagad, majd miután Ellie egy ribanccal értésére adja, hogy nem hisz neki, nagylelkűen felajánl egy fifti-fiftit. Ellie-nek esze ágában sincs osztozkodni, egy savas arclocsolás belengetésével nyomatékosítva követeli az egészet. Solisék a pénz ügyről mélyen kussolva védőőrizetet kérnek. Meg is kapják.

Kár, hogy egy szakembernek se jut eszébe, hog a házon hátsó ajtó is van. Így történhet meg, hogy másnap az emeleten molyoló Carlos rájön, hogy Ellie állólámpának álcázva magát már a hálóban van. A hírre Gaby csak a fent elrejtett pénzre és a szegénységre tud gondolni, így aztán gondolkodás nélkül rohan - na nem a rendőrökért, hanem a pénzért. Veszett táskarángatás következik, majd egy közösen kivitelezett, az ott tébláboló Carlost is lesodró lépcsőngurulás. Aztán egy börleszkbetét vetődve megkaparintott táskával, lábánál visszahúzott sikitozó ellenféllel, a vak ember feltépi a szekrényajtót és segítségért kiált klasszikus jelenettel meg a közbeavatkozó kutyával. Végül jönnek a zsaruk, Ellie meg az utcát ellepő 100 meleg közé vegyülve elmenekül.

Bree reggel óta zsezseg. Nincs könnyű dolga. Lynette például egészen siralmas teljesítményt nyújt szalvétahattyú-hajtogatásban, és nincs aki elhozza a jégszoborot. Végül maga a tábornok megy érte, nem sejtve, hogy irtózatos pechszéria elé néz. Visszafelé lemerül a telefonja, az autó defektet kap, az angyal olvadozik, amikor meg a már inkább autószerelőnek, mint puccbavágott főszervezőnek tűnő Bree a babakocsiba pakolva próbálja célbajuttatni a jégszobrát először portengerbe kerül, végső csapásként pedig letörnek az angyal szárnyai. Ekkor fékez mellette egy autó. Ha kegyeskedsz megengedni, megmentelek - ajánlkozik Orson. Bree kegyeskedik, de angyali mentés ide, Bree ruhaszínével harmonizáló Orson ingszegély oda, megbocsájtásról szó sem lehet. Angyal leszállítva, Orson mehet a sunyiba.

A szobrot meglátva Lee persze teljesen kiakad. Esküvő részéről lefújva. Mivel dühös kirohanásában Tomra is hivatkozik, Lynette azonnal kézbe veszi az ügyet. Begyűjti a duzzogó Bob és Bobeket, Tomra meg ráparancsol, hogy bármit is mondott, azonnal, nyilvánosan szívja vissza. Tom megmakacsolja magát, és inkább lelkifröccsöt tart a házasságban felmerülő kicsi (jégszobor) és nagy (tornádó, rák) ügyekről. Szereted annyira, hogy az igazi bajban is kitartasz mellette? Ez itt a kérdés, mondja Tommy Barath. Szeretem - állapítja meg Bob és Bobek, Lynette meg fogja az adást, és úgy tűnik, ezentúl használni fogja a légy szívest.

Susan összefut Katherine-nel, aki még mindig Dylant keresve könnyek közt megosztja vele a gyereknek való hazugság témába általa levont tanulságokat. Ennek hatására Susan bevallja Julie-nak, hogy egyszerűen attól fél, hogy nélküle nem tudja majd bekapcsolni a mosógépet. Dehogynem anya, sokat ügyesedtél az elmúlt 5 éveben -  bíztatja Julie, jelezve, hogy szerinte megérett az anyja a leválásra. A könnyes megbocsátással úgy tűnik Julie-t egy időre kiírták az állandó szereplők közül.

Katherine hazamegy, aztán egy ideig otthon is marad, a nappaliban ugyanis Wayne várja. Elkezdődik az "úgyse mondok semmit, ha megölsz, akkor meg nem lesz alibid, beeee" kontra "de én nem téged öllek meg, hanem a lányodat be-be-be" játszma, amit az utca hivatalos bűnözőjének, a pechjére épp itt menedéket kereső Ellie-nek az érkezése és bicskával hadonászása zavar meg. De csak egy rövid időre.  Wayne ugyanis nem sokat pöcsöl, lelövi, aztán kicsit örvendezik azon, hogy most már van alibije.

Közben a magához tért Adam kitántorog a gyárépületből és egy szokásos, én vagyok a hős, add ide a kocsidat manőverrel autóhoz  jut. Átvág az egész városon és a melegpartin, majd végszóra leparkol a házuk előtt. Ott időközben Wayne túszulejti a bekopogó Breet, akinek egy laza térdlövést beígérve ráveszi Katherine-t, hogy végre elmondja az igazat Dylanről. A nagy titok meglepően durva: hiába menekült Lilly nénihez Katherne anno, Wayne nagy nehezen megtalálta őket (mondjuk nem értem  miért nehezen, amikor egy nem-rendőr is nyilván a rokonokat nézi végig első körben, de mindegy). Dylannek babát hozott, Katherine-nek fenyegetőzést, aztán jött az aminózus gyertyatartóval lesújtás, aminek következtében Susan unokaöccse többet nem akart a nénivel dugni.

Wayne eliszkolt, a valami puffanásra felébredő Lily néni meg viszkivel álomba nyugtatta Katherine-t. Aztán kiderül, hogy a puffanás nem Wayne feje volt, hanem a szekrény, ami agyoncsapta a kis Dylant, amikor vissza akarta szerezni a Katherine által a szekrénytetőre száműzött ajándékbabát. Ennyi. A kis erdei sírban tehát az igazi Dylan fekszik, az ál-Dylant Katherine egy árvaházból szerezte attól tartva, hogy Wayne megöli, ha megtudja az igazat. Na, ez jön most, te gyerekgyilkos, fogja Wayne a pisztolyt a megtört Katherine-re a jelenben. Ekkor érkzeik Adam. Rövid dulakodás, hihetetlen módon a megvadult Adam győz. Aztán amíg Bree segítségével hőshöz nem méltóan egyből tisztálkodni megy, Katherine lelövi Wayne-t. Rendőrség jön, és - mivel Bree kérésére a csajok Katherine mellett tanúskodnak - önvédelmet állapít meg.

Az évadzáró képsorai 5 évvel később játszódnak. Gaby már egyáltalán nem modellalkatú viszont lepusztult, a csini ruhák meg a smink helyett meg van két kifejezetten dagi kislánya. Bree menő üzletasszony és visszafogadta Orsont. Kathrine egyedül él, Adamről semmi hír, Dylan férjhezment. Lynette-éknél az ikrek gyerekes csínyei kamaszok rendőrségi ügyeivé cseperedtek. Susan viszont kifejezetten dögös, és láthatóan fülig szerelmesen tér haza a pasijához, akiről egy valamit tudunk: nem Mike. Találkozunk az 5. évadban.

42 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2008.11.13. 15:37:43

Büszke vagyok magamra:
"Született feleségek 4x15 - Majd a mama megmondja!
Llew 2008.10.30. 09:41:41
Most már nagyon érdekel, hogy mi Katherine titka. Lehet, hogy a kis Dylan van eltemetve az erdőben?"

Elég jól ráhibáztam a Katherines szál végére. Meg is veregetem a vállam.:)
Susan és Gaby a szokásosnál is idiótább volt. Néha legszívesebben lapáttal csapkodnám a fejüket. Bree is hülye volt a babakocsis jégszoborral. Tom lelkifröccs kicsit tán közhelyes volt, de attól függetlenül jó. Lynette mellet azért nem könnyű az élet.
Adam "feltámadása" tisztára olyan volt, mint Reynolds kapitány a Firefly War Storiesban.
Az öt év múlva meglepett, de sokkal jobban bejött, mint az az egy év ugrás egy másik sorozatban. Igaz egyedül Susan új férje volt meglepő, de az se volt az a WTF cliffhanger szerintem. Megláttam, mondom ez hozzá ment Sylerhez.:) Szóval összességében nem volt valami egetrengető évadzáró.

Tm 2008.11.13. 15:47:19

hogy érted a sylert?

silent76 2008.11.13. 16:09:07

Susan összejött Brian Kinneyvel a Fiúk a klubból :-)

W Joe 2008.11.13. 16:14:43

Ez az "5 év múlva" nagyon meglepett a végén, ez azt jelenti, hogy a következő évad onnan fog folytatódni?

parfum723 2008.11.13. 16:15:12

Tényleg Brian Kinney volt, mehetne tovább mindkét sori :-))
Tudja valaki mikorra várható az 5. évad? Egyáltalán leforgatták?
Gaby nagy változása nem túl reális, a többi szálon simán folytatódhat...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.11.13. 16:17:11

"Bree ruhaszínével harmonizáló Orson ingszegély"

Na ilyet is csak egy nő vesz észre :-)

Gaby két gyereke nem volt meglepő? Hisz ő elvileg meddő lett, ezért is próbálkoztak béranyával... Viszont van egy elméletem: Gaby akkor vetélt el és lett meddő, amikor pár éve terhesen legurult a lépcsőn. Most megint legurult... :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.11.13. 16:18:00

"Ez az "5 év múlva" nagyon meglepett a végén, ez azt jelenti, hogy a következő évad onnan fog folytatódni? "

Azt hiszem most már nem spoiler kimondani: azt.

Maxtor 2008.11.13. 16:49:12

Természetesen már forgatják az új évadot én már láttam is belőle 7 részt :-)
Először szokatlan volt az 5 év ugrás de most már megszoktam.

2008.11.13. 17:01:25

Nem nagyon néztem ezt az éavdot, csak a tegnapi zárót, de azért jól esett, hogy a Kathrine-es szálat elvarrták, és más cliffhangert csináltak, mint a szokásos.
Mondjuk, meg nem lepett, mert ugye a fegyelmezetlen néző előre is összeolvas mindent ;-)))

Gestas 2008.11.13. 17:07:03

A gonosz Wayne, pont úgy öltözködik, mint Al Bundy,a nőgyógyász terminátor Suzukival gyalázza le a násznépet,
Katherine frizurája minden körülmények között kitart.
Egyébként ezt a részt,zseniálisabban nem lehetett volna összefoglalni, mint, ahogy Tm tette!Szép munka!

avogadro00 2008.11.13. 17:20:41

nem Mike az azert van, mert Susan szineszno lesz :)

avogadro00 2008.11.13. 17:33:11

nagyon durva amikor a gyerekre rádől a szekrény, ezt csak az érezheti át, akinek van gyereke

husii 2008.11.13. 18:24:53

ó brájen kini:) vajon susan tudja, hogy meleg?:D

"amikor vissza akarta szerezni a Katherine által a tetejére száműzött." - ENNEK NINCS ÉRTELME!
"aztán jött az aminózus gyertyatartóval lesújtás, aminek következtében Susan unokaöccse többet nem akart a nénivel dugni." - MI VAN?

hg002 2008.11.13. 18:27:26

Nem tudja valaki, mikor fogják vetíteni valamelyik magyar adón az V. évadot?

Johnny336 2008.11.13. 18:32:41

Amikor láttam ezt a faszit, aszittem, hogy a Katherine Adam-jével jött össze Susan. Legalábbis tökre hasonlít.

Tm 2008.11.13. 18:49:43

kösz husii, javitva.
korábbi részben volt, hogy katherinevette Susan akkor 16 éves unokaöccsének a szüzességét, aki ment volna repetázni, de épp akkor veszekedett K. és W., amit a kiscsávó kilesett az ablakon keresztül, aztán már nem volt kedve többet próbálkozni.

dr. Eminens 2008.11.13. 19:10:18

,,Gaby két gyereke nem volt meglepő? Hisz ő elvileg meddő lett, ezért is próbálkoztak béranyával..."

Azt nem mondták, hogy meddő lett, csak hogy nagyon nehezen eshet teherbe, nem?

Amúgy büszke vagyok az önuralmamra, hogy nem olvastam el előre, mi Katherine titka :) Az ez-a-Dylan-nem-az-a-Dylan-dolog kitalálható volt, viszont az a szekrényes dolog tényleg nagyon durva volt.
Viszont ami hülyeség, hogy az ál-Dylan 5-6 éves volt, mikor örökbefogadták, tehát erre emlékeznie kellett volna.

Óh, Brian Kinney! :D De pont a legidegesítőbb nő mellett?

bőgőmackó 2008.11.13. 20:42:05

Valaki árulja már el, hogy Adamnek miért kellett elhagynia Katherine-t? Mert amikor történt, akkor mi még nem tudhattuk a "titkot" így utólag meg nem tűnik logikusnak.

gale 2008.11.13. 21:27:40

Vajon Edie-t kiírták a sorozatból teljesen? Az utolsó két részben már nem szerepelt.

eperlekvár 2008.11.13. 21:49:34

Ez a ráesett a szekrény Dylanre tényleg elég durva volt... meg persze az egész sztori kissé mesés...

Nekem ez az 5 év múlva nem tetszett :(
Egyszerűen nem tudom elképzelni Gabyt ilyen szituációban :o

cicamaca 2008.11.13. 22:18:01

Azért azt is nézzétek meg, hogy Gabynak nem csak egyből 2 gyereke lett 5 év múlva, de a nagyobb darab ránézésre helyből minimum 7-8 éves.

Marteeka 2008.11.13. 22:30:23

"Valaki árulja már el, hogy Adamnek miért kellett elhagynia Katherine-t? Mert amikor történt, akkor mi még nem tudhattuk a "titkot" így utólag meg nem tűnik logikusnak."

Nem kellett, hanem a nagynéni által hátrahagyott cetliről megtudta az igazságot. Ezért ő hagyta el Katherinet, mert az egész végig nemcsak Dylannek, hanem neki is hazudott.

Marteeka 2008.11.13. 22:31:45

Na ez az, hová tűntek új-Dylan emlékei???

Marteeka 2008.11.13. 22:35:21

Gaby gyerekeiről rögtön az volt a benyomásom, hogy örökbefogadottak. Valóban ránézésre nem reális a koruk...

Maxtor 2008.11.13. 23:53:58

Edie nem tűnik el, az V évadban visszatér természetesen egy új pasival :-)

sherryl · http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:q-QXpNo7FzFwSM:http://2.bp.blogspot.com/_w3cdwJYuetM/SYYqkaYsTwI/ 2008.11.14. 07:47:09

SPOILER!!!!

Nem fogadták örökbe,természetesen ezt is mint minden mást megtudtok az 5.évadból,ami szerintem jövőre fog folytatódni,mivel még csak a 7.részt adták le Amerikában:S
Szerintem Brian-el (Jackson-al) nagyon jól passzolnak,ő is kissé olyasmi természet,de nem annyira:))

Démétér 2008.11.14. 08:22:51

Én is csak ahh-ot tudok rebegni Gale Haroldtól - na de pont Susan mellett??? Susan karakterétől ideges viszketés és tarkóncsapási ingerek jönnek rám.

bőgőmackó 2008.11.14. 08:54:55

Na, nekem ezért tűnik elcseszettnek a negyedik évad forgatókönyve, mert oké, Katherine hazudott Adamnek is, de ez sztem nem elég ok rá hogy elhagyja. Persze bele lehet magyarázni, csak kiváncsi lennék nem kerülte-e el vmi a figyelmemet. Az meg persze a másik, hogy ez a Dylan csere elég nevetségesen lett az arcunkba tolva. Na mindegy. Sztem durván romlik a sorozat nívója. Megpróbálom majd nem nézni.

2008.11.14. 10:50:23

Csak elgondolkodtam, hogy az reális, hogy Dylan nem emlékszik semmire a múltjából? Legalábbis, nem volt olyan pici baba, mikor Katherine rátalált a román árvaházban, hogy semmi, de semmi emléke ne legyen. Akár egy-két-sok román szó, akár az, hogy az "anyja" nem volt mellette...
Reális lehetne, hogy mondjuk mutattak volna egy pár hónapos pici babát, de sem Dylan, sem a kis román kislány nem pár hónapos volt, hanem már gyerek...

mándruc 2008.11.14. 11:02:17

Végre Gale Harold!!!

mándruc 2008.11.14. 11:03:44

Jaj, eltűnt a kommentem többi része.
Gale szerintem sem passzol a piszka, travi külsejű Susanhoz, de legalább láthatjuk, az is valami :)

gyurmalány 2008.11.14. 11:06:31

annyira izgulok, hogy el fogom-e hinni, hogy gale egy susanba szerelmes.
nagyon várom már :)

(ha igen, akkor minenképpen írok neki, hogy én is itt vagyok)

gyurmalány 2008.11.14. 11:11:08

ööö... egy nőbe, vagy susanba. csak összemostam :)

Radora2004 2008.11.14. 12:05:24

Adam ha jól emlékszem megcsalta Kathrinet ami a tornádó alatt derült ki,valami kígyós tetoválásból,amit Adam leszedetett már.

Duerre 2008.11.15. 18:31:09

Valaki utána tudna ézni ki játszotta Lilly nénit? Olyan ismerős volt valahonnan...

husii 2008.11.15. 19:49:55

Tm 2008.11.13. 18:49:43
köszi Tm! nekem az a rész úgy látszik kimaradt:)

cicamaca 2008.11.15. 22:12:03

Elvileg simán elképzelhető hogy kellően traumatikus gyerekkor mellett ne emlékezzen a kislány.

Aragorn831109 2008.11.15. 23:43:48

Duerre 2008.11.15. 18:31:09
Valaki utána tudna ézni ki játszotta Lilly nénit? Olyan ismerős volt valahonnan...

Ellen Geer
www.imdb.com/name/nm0311619/

andyka91 2008.11.16. 18:37:11

Egyébként én sem emlékszem 5 éves koromból semmire...vagy velem van a baj? :D
Gaby és kiccsaládja tényleg elég érdekes lesz...

szubÉnke 2008.11.16. 22:47:14

Szerintem is furcsa ez a Dylan-nem-emlékszik-romániai-éveire dolog...
Meg hogy Gaby olyan telt xD Nemigaz. Ez nem lehet igaz.
Kathrine titka azért nem olyan meglepő, de nagyon durva.
De ez az első évadrejtély-megoldás, amit látok, és tetszett ;)

bee1005 2008.11.17. 18:55:39

Valaki írta, hogy a szekrényes dolog főleg annak durva, akinek van gyereke. Nos, valóban. De nem csak az, hanem K. viselkedése. Egy ANYA, aki elveszíti az egyetlen gyerekét, szerintem élni sem akar többé, nem még elásni az erdőben... És Wayne jogosan volt felháborodva, miszerint hogy merte elásni a lányát, mint egy kutyát. Ilyet egy anya (legalábbis egy normális anya) nem csinál. Inkább vállalom, hogy a pasim kinyír, de nem gyalázom így meg a gyerekem emlékét.
süti beállítások módosítása