Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x06 - It All Depends On The Pin-Up Girl

2008. november 12. 13:02 - sixx

A Fang sajnos tényeg olyan fos, mint amilyennek Jeff kissé túl lelkesen leírja a hogyvótban, elbuktak nyolc versenyt az eddigi tízből, nincs mit enniük, és egymást marják, míg a másik oldalon csak az okoz gondot, hogy Dan sokat eszik. Minket persze zavar még Randy őrült tekintete, Suzie sunnyogása, Corinne hangja és Bob csokornyakkendője is, de ez már tényleg egyéni szoc. probléma. Fang, reggel, központi téma a rizs persze, mert nincs, Matty kifejezetten szarul van, erre jön Crystal és kiborítja a maradék rizst bazmeg, eszem megáll. Utána persze jön a mártírkodás, én nem eszek akkor, mondja, aminek semmi értelme, mert challenge jön, és akkor csak a csapatot gyengíti, de nem tágít. Matt és Ace úgy néz rá, mintha egy kismacskát nyúzott volna meg, és a bőréből ágyékkötőt fazonírozott volna magának.

A másik törzs maga a megtestesült nyugalom, bár Dan kissé kívülállónak érzi magát és ezt el is magyarázza Corinne-nak, aki erre azt nyilatkozza a kamerába, hogy biztos nem szerették gyerekkorában, Marcus meg azt, hogy Dan paranoiás, és ennyi. Jön a reward challenge, amiben három csapattag egy törékeny labdát dobál egymásnak, közben az ellenből egy tag megpróbálja arra késztetni őket, hogy leejtsék. A nyeremény egy piknik, amire helikopterrel mennek majd, nem rossz. Az első körben Randy támadja a Fangot, Ace meg a Kotát, Randy agresszívitása két perc alatt ér egy pontot. A második körben Sugar a támadó, akit Randy mindenféle hangokkal csúfol addig, míg a csaj feladja az egészet, és meg sem próbálja megakadályozni a Kota labdajátékát, még Matty is beszól neki. Bob a másik csapat ellen eleinte hiábavaló küzdelmet folytat, de Acer elkúrja az egyik dobást és már 2-0.

A harmadik kör formalitás, a Kota nyer, Sugar megy az szigetre MEGINT, a többiek meg haza szívni. A Kota balra el a rewardra, amiről nem beszélünk sokat, mert jó, meg szép, de kit érdekel. A táborban Matty kiadja magából minden dühét, kurvaanyátokat, Sugar egy kis picsa aki semmit nem csinál, itt mi szopni fogunk állandó jelleggel. Ace és Matty leülnek beszélgetni, és Matty elővezeti a tervet: szavazzák ki Sugart, mert nem való semmire. Ace próbálja megmenteni a csajt és az idolját, de elég hiábavalónak tűnik a dolog. Közben Crystal és Ken arról beszélnek, hogy nem Sugart kell kibaszni, Idol ide vagy oda, hanem Ace-t, mert az meg nem számít rá, és ha merge jön - márpedig lassan az lesz - akkor nem kell egy fizikálisan erős ellenfelet bent tartani. Ken ugyanis abban bízik, hogy meg tudják győzni Sugart arról hogy Ace csak az idol miatt tart ki mellette. Ja, egy szó még a Kotáról, kapnak levelet a kaja mellé, mire Bob bazmeg elkezd úgy bőgni, mint egy hatéves kislány, eszem megáll. Shut up, Bob.

Jön az immunity challenge, ami egy csavarral indul: mindkét törzs kiszavaz valakit ma, azaz egyéni idolért megy a küzdelem. A verseny egy ügyességi izé, volt már ilyen, a vizesárok felett egy mozgó fatörzs, aki tovább bírja rajta, az a jani. Bobról kiderül, hogy egyetemen ilyenben bajnok volt (nesze neked amerikai felsőoktatás), nagy esélyes tehát, ehhez képest Sugar kiveri a picsába. A végén Ace és Marcus marad, de Marcus - mint eddig bármikor - megint kurva ügyes és nyer, övé az idol. Jön a második csavar: Marcusnak joga van valakinek immunityt adni a másik törzsből - Sugar kapja természetesen, pedig Crystal úgy könyörög érte, mint én egy Liverpool meccsjegyért. Marcus indoka: ezzel egy erős játékos fog kisesni Ace, Matt vagy Crystal személyében. Elnézést, DE MI A FASZT CSINÁLT EDDIG CRYSTAL, HOGY Ő LETT ITT A PÓVERPLÉJÖR???

A táborban Ken gyorsan lerendezi a dolgot Sugarral: elmondja neki, hogy Matt ki akarja szavazni, és Ace sem ellenzi, csak neki kell a csaj idolja. Ken szerint Acer el fogja kérni Sugartól az idolt, és ezzel egyértelműen kiderül, hogy csak kihasználja a szőkecsajt - s lőn, két perccel később Ace már kéri is az idolt, mert nem érzi magát biztosnságban, Sugar arca sokatmondó, Ace, you are fucking dead. És az is, a tribalon először Ace és Crystal egymásnak megy a rizs miatt, amit Jeff kis vigyorral at arcán nyugtáz, és Sugarnak nyal egy kicsit, akinek ugye két idolja is van, így ő a legerősebb játékos errefelé, és elege is van abból, hogy (szerinte) hülyének nézi Ace, így kiszavazza. Matty nem hisz a szemének, Jeff sem.

Jön a másik törzs délutánja, ahol a szarkavarás nyíltan folyik, Suzie és Dan van veszélyben, de a törzsgárda (Marcus, Corinne, Bob, Charlie) arra hajlik, hogy Dan menjen elsőként, majd utána Suzie - ezzel csak Randy nem ért egyet, de utána úgy van vele, hogy neki aztán mindegy, mert ha nem rá szavaznak, az már fasza. Dan egy gyökér, mindenkit halálra idegesít azzal, hogy kérdezgeti, hogy igaz, nem engem, igaz, maradok? Persze, te fasz, maradsz. Randy gyűlöli Suzie-t, mert szerinte a szavazata megvehető, azaz a merge után arra szavaz, aki többet kínál neki. Ha már itt tartunk, Suzie odamegy Corinne-hoz, A NÉGYTAGÚ SZÖVETSÉG EGYIK TAGJÁHOZ, és közli vele, hogy ő bizony Corinne-ra szavazott volna ma este. Eszem-faszom megáll, ez a nő síkhülye. És tulajdonképpen meg is mondja, hogy a szavazata eladó.

A tribalon aztán Suzie mindent elkövet anak érdekében, hogy Corinne agyonverje egy bunkóval, kijelenti, hogy sokkal hasznosabb és ügyesebb, sőt, erősebb, mint Corinne, aki majd' felrobban az idegtől. Dan megy el, de úgy, hogy Suzie is kap szavazatot, mert ha netán Dan csak megtalálta volna az idolt, és elő is jön vele, akkor majd elmegy ő. Nem így lesz, Ace mellett egy másik erősember lép le a játékból, hoppácsak.

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalapjakab (törölt) 2008.11.12. 15:07:43

szerintem fotosopp
és első!!!

gastro, missing in action 2008.11.12. 16:04:38

hajrá Randy! (bár lehet tényleg felkoncol mindenkit)

TorrenteXY 2008.11.12. 19:55:08

Ace szerintem sokkal lojálisabb volt Sugar-hoz mint ahogy a lány vagy bárki hitte. Ott volt az idol vagy nem, de azért eléggé összetartottak, és csak így nem dobta volna ki a lányt.

Az meg hogy Suzie mennyire buta az meglepő. Ez nem lehet taktika, hát aki azt mondaná nekem hogy rám szavazna, közben meg sokkal jobb pozícióban vagyok...

Mindenesetre hogy Ace kiesett az új kedvencem Corrine! :) Az a meglepett fej, azt hittem felrúgja Suzie-t. :D
süti beállítások módosítása