Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 2x05 – Vaginatown

2008. november 12. 17:00 - WUTM

Hank azt álmodja, hogy Karen és Becca ping-pongoznak, aztán jön Hank és nagy szeretetben egymás karjaiba borulnak, broáf. Még jó, hogy egy zaj felébreszti hősünket, aki így arra eszmél, hogy Ashby kanapéján éjszakázott, az üres üvegek az asztalon pedig azt sejtetik, hogy rohadtul fájhat a feje. Ashbyt a konyhában találja, megbeszélik, hogy Hank szarul néz ki, és úgy is érzi magát, és ezt Ashby tanácsára vodkanaranccsal és cigivel orvosolja. Ashby közben egy főzőműsort néz a tévében, aminek Chloe Metz a házigazdája. Chloe rendkívül irritáló a képernyőn keresztül, ám jól néz ki, Hank meg is jegyzi, hogy egyszerre dugná és ütné a fejét. Ashby lazán beígéri neki a nőt.

Hank az iskola előtt várja Beccát, mert szerda van, ilyenkor ő szedi fel Beccát. Kivéve, hogy kedd van, és már jön is Karen, hogy hazavigye a kiscsajt. Kicsit kínos a szituáció, Karen aggódik egy sort, amiért Hank Ashbynél dekkol és vodkától bűzlik, aztán viszont az az ötlete támad, hogy ha már Hank itt van, legyen az övé a délután Beccával. Apa és lánya egymástól függetlenül, ám egy percen belül megjegyzik, hogy ez az egész helyzet oltári nagy szívás, aztán elindulnak a vad délutánba fagyizni.

Charlie jobb híján Marcy kozmetikájában recepciózik. Daisy sírva érkezik, Charlie múltkori akciója miatt senki nem hajlandó foglalkoztatni őt a pornóiparban. Marcy próbálja vigasztalni a csajt, de aztán siet vissza egy ügyfélhez, akinek őserdőszerű szőrzetét kell kiírtania. De előtte még kiadja parancsba Charlie-nak, hogy hozza rendbe Daisy életét.

Hank arra érkezik vissza átmeneti szállására, hogy a sztárszakácsnő a konyhában főz, ahogy azt Ashby ígérte. A nő az életben ugyanolyan irritáló, mint a műsorban, olyan tipikus harsány amerikai nő, akinek egy perc után az ember legszívesebben az arcába üvöltené, hogy „kussolj be, kussolj be, kussoljál mááááááár!”. Hank először a távirányítóval szeretné lehalkítani, aztán megadja magát az úthengerszerű stílusnak, megkóstolja a nő főztjét, majd közös megegyezéssel elmennek dugni. A nő az ágyban is főzési szakszavakat használ, leönteti magát saját készítésű csokiszósszal, olyanokat visít, hogy „Fuck me like I’m al-qaeda” – de Hanknek ez tetszik.

Daisy megkéri Charlie-t, legyen az ügynöke, hogy betörhessen a nagy pornóprodukciókba. Kezdésként rögtön becserkészhetné a pornó Spielbergjét, Ronny Praegert, aki a Kínai negyed (Chinatown) pornóváltozatán (Vaginatown) dolgozik, Daisy pedig egyből a fiatal lány szerepét nézte ki magának. Charlie örömmel áll a kihívás elé, ugyanakkor nagy önmegtartóztatás árán lebeszéli arról Daisyt, hogy természetben fizesse meg az ügynöki tevékenységet.

Hank gratulál Ashbynek, amiért tényleg megszerezte neki Chloét, bár azt kicsit sajnálja, hogy tinédzserkorában nem volt ilyen barátja. Kicsivel később a hölgy is csatlakozik hozzájuk, ódákat zeng Hank képességeiről, aztán menne bulizni a pasikkal, de Ashby nagyon keményen lerázza a szörnyűséges nőszemélyt. Akinek akkor sem hervad le az arcáról a mosoly, amikor végre felfogja, hogy csak dugni hívták, viszont kiharcolja, hogy legalább vigyék haza Ashbyék. Közben Charlie-ék elmennek Prager irodájába, de a rendező nincs lenyűgözve Daisy-től első látásra, inkább elmegy egy Cassavetes filmre. Daisy itt már feladná, de nem Charlie Runkle!

(Zárójelben: rengeteg a hasonlóság a Kaliforgia és a Dawson és a haverok között. A pornórendezőt játszó színész, Hal Ozsan a Dawsonban 14 részen át alakította a “Todd Carr” nevű szereplőt, aki szerepe szerint egy rendező volt, és ugyebár van egy ilyen nevű szereplő a Kaliforgiában is. Így hívják a fekete író-rendezőt, aki Hank könyvéből csinálta a Crazy Little Thing Called Love című filmet, aminek a főszereplője Katie Holmes. A Chloe Metzet alakító színésznő is oszlopos tagja volt a Dawsonnak. Karen családneve ugyanaz, mint a Dawsont játszó színészé: Van der Beek. Én már várom Joshua Jackson vagy Michelle Williams felbukkanását! Ja igen, Tom Kapinos írónak véletlenül köze van mindkét sorozathoz…)

Hank és Asby hazaviszi Chloét, aki a búcsú előtt még szívesen dugna egy gyorsat Hankkel, aztán amikor már-már kiteszik a kocsiból a nőt, az újabb találkát követel, de mindennek véget vet a házból kirohanó fickó, aki nem más, mint Chloe férje! Chloe a házastársi beszélgetés helyett inkább visszaszáll a kocsiba, és utasítja a sofőrt, hogy induljon, a férjnek pedig marad az, hogy az utca közepén azt üvölti a távolodó autó után, hogy kurva. Valószínűleg az ölében ülő csecsemő is ezt üvölti, csak még nem érti senki.

Charlie a mozi előtt várja a rendezőt, Daisy is befut, az ügynök utasítását követve hétköznapi, konszolidált ruhában. Ronny először megint le akarja rázni a párost, de Charlie felkelti az érdeklődését, amikor az ügynök bevallja, hogy ő inkább Cassavetest választaná egy gyors menet helyett, vagy legalábbis Cassavetesre gondolna közben is. Ekkor hangzik el a rendező szájából a rész legjobb szövege: "Porn is about the real. Vaginatown is gonna be my magnum opus. I want it to have the feel of, uh, There will be blood. You know? I'm really into period porn… Not that kind of period porn.” Charlie egy kicsit felturbózza Daisy életrajzát és meggyőzi Ronnyt, hogy adja a lánynak a szerepet. Ekkor kiderül, hogy sajnos közben a filmterv befuccsolt, mert a producerek nem láttak elég fantáziát a rendező elképzelésében. Viszont Charlie-t teljesen megbabonázza Ronny lelkesedése.

Hankék a kocsiban még mindig a lerázhatatlan Chloéval küzdenek, aki mindkét pasit bevállalná ott helyben, egyszerre, aztán kikezd a sofőrrel, aki történetesen egy nő. Ez viszont kiveri a biztosítékot a sofőrnél, aki félreáll, és kiparancsolja az autóból a begőzölt sztárszakácsot, majd továbbhajt. A pasik először jót röhögnek, aztán Hankből előtör a lovag, és nem engedi, hogy Chloét magára hagyják a semmi közepén, inkább ő is kiszáll. Charlie közben beoldalog Marcy kozmetikájába, és bevallja, hogy beszállt a Vaginatown finanszírozásába 50, vagyis 55, vagyis 60, najó, 100 ezer dolárral. De legalább Daisy megkapta a szerepet. Marcy nem nagyon talál szavakat.

Hank és Chloe együtt várják, hogy megérkezzen Chloe férje, és közben elbeszélgetnek az élet dolgairól, például hogy Hank nem szeretné, ha Beccából olyan nő válna, mint Chloe, bár azt meg kell hagyni, Chloe egészen feszes ahhoz képest, hogy nemrég szült. A kellemes beszélgetést a férj érkezése szakítja meg. Mario nem szól egy szót sem, csak megvárja, amíg Chloe beszáll a kocsiba, aztán elhajt a hűtlen kedvesével. Hank magányában ki mást is hívhatna, mint Karent, aki éppen képet fest(!!!). Megbeszélik, hogy Becca randin van: nagyon izgult, de szép volt – meséli Karen, Hank pedig mond egy-két bókot, megkérdezi, mit csinál Karen, ő pedig letagadja, hogy fest, aztán látjuk is, miért: mert egy fénykép alapján éppen magukat festi meg.

Jézusom. Mielőtt megvakulnánk ettől a csodálatos műalkotástól, szerencsére visszatérünk Hankhez, aki most is, mint annyiszor a sorozat történetében, magányosan, szomorú tekintettel rágyújt.

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.11.12. 22:05:02

Chloe anno már a Dawson és a haverokban is hasonlóan idegesítő volt...
süti beállítások módosítása