Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 3x02 – A Pool and His Money

2008. november 11. 15:00 - wayout

Nos, ott tartottunk, hogy Nancy nem hogy nyakig, ha nem több méter mélyen áll a szarban: a fű amivel ki kéne fizetni U-turnt szétázott a medencéjében Celiának köszönhetően, és bár ezzel most nem nagyon foglalkozik, de a gyerekei is szanaszét vannak. Nancy szép csendben próbálja feldolgozni a helyzetet, majd odamegy Marvinhoz és arra kéri, hogy ha már meg kell halni, Celiát is ölje meg, lehetőleg lassan és az ő szeme előtt. Celia azt ecseteli, hogy csak segíteni akart, Marvin pedig azt, hogy ő csak egy kifutó fiú. A kertvárosi törvények alapján azonban nem, Agresticben fehérek laknak és barna a kiszolgáló személyzet nem fekete, ahogy Celia oly bölcsen kifejti.Nancy elküldi a picsába Celiát, aki nem nagyon veszi az adást, de azért elmegy.

 

Marvin nagyon helytállóan megállapítja, hogy Celia „one crazy bitch” (egy őrült ribanc) és megy Nancynek segíteni kihalászni a gandzsát a medencéből. U-turn nagyon ideges a késedelem miatt. Egy kis játékot kezd el játszani Conraddal, hogy elég tökös-e, kirakja az asztalra a stukkert, és arra vár, hogy érte mer-e nyúlni. Conrad azonban nem az a fajta, aki ilyesmibe bele szokott menni és nem tesz semmit. U-turn erre persze kiröhögi, és elmondja neki, hogy ő sose elég tökös, hogy azt tegye, amit kell: fogja a fegyvert vagy megdugja a fehér ribancot, aki ott van az orra előtt. Conrad erre csak annyit mond, hogy csak barátok Nancyvel. Marvin viszont már elfecsegte U-turnnek, hogy csókolóztak Nancyvel, de Conradot most ez érdekli a legkevésbé. U-turn provokálja Conradot, de az megőrzi a hidegvérét.

Ebben a pillanatban tüsszentés hallanak, Sanjay az, aki csak annyit tud mondani a saját védelmére, hogy meleg, amikor U-turn a fejéhez szorítja stukkert. Marvin és Nancy megpróbálják kiszárítani a cuccot, nem túl sok sikerrel, a marihuána nem bírja túl jól a mikrót, és ráadásul semmi cucc sincs, amivel el lehetne szívni az anyagot. Lupita, aki erre látványra érkezik haza, már meg sem lepődik, még akkor sem, amikor Nancy megkérdi, hogy szerinte mivel lehetne a legjobban kiszárítani a füvet, amit megúsztattak egy medencében. Asszem az utóbbi idő eseményei eléggé megedzették Lupitát. Celia sincs túl jó állapotban, részegen kolbászol az utcán és azt ecseteli a gyerekeknek, hogy ő egy Keresztes Lovag (imádom Celiát). 

Marvin kerít egy üdítős dobozt és leteszteli az ázott Mariskát, amiről így kiderül, hogy teljesen használhatatlan és baszhatják az egészet. Nancy kétségbeesetten könyörög Marvinnak, miszerint van még egy utolsó ötlete, amivel úgysem veszíthet, mert legrosszabb esetben időben visszaérnek. Marvin hiába egy keménykezű bűnöző, meglágyul a szíve és megadja azt az utolsó esélyt. Andy összevert állapotban, holt fáradtan kap egy telefont, hogy megvan Shane. Andy úgy érzi, hogy végül mégiscsak megússza az unokaöccse elvesztését, csak sajna néhány redneck is meghallotta a félreérthető telefonbeszélgetését a rendőrséggel és eléggé csúnyán néznek rá. Isabelle a ballagási buliról hazaérve arra lesz figyelmes, hogy az anyja részegen fetreng az átrium padlóján. Na, ezek azok a szép gyerekkori emlékek, amire mindenki emlékezni akar…

Celia azzal szabadkozik, hogy össze akarta szedni néhány cuccát és venni egy fürdőt, mert a motelben csak zuhanyzó van, de az ajtók mind zárva voltak, különben is, ez egy nagyon hosszú nap volt. Dean végül nagy kegyesen engedélyezi a fürdőt, de utána azonnal el kell mennie. A fűhadiszálláson U-turn, rendes sztereotip fekete bűnözőhez méltón, nem tud túllendülni Sanjay melegségén, ami egyébként egyelőre csak elméleti, mert a gyakorlatban még nem tesztelte a dolgot. U-turn elég ideges és nem adja fel egy könnyedén, szóval megjelenik a kajával az egyik kurvája, Clinique, aki a kaját hozza, félrehívja, hogy megbeszéljen vele valamit. Sanjayt csak az érdekli, hogy vajon róla beszélnek-e és meg sem hallja, amikor Conrad arra célozgat, hogy hogyan lóghatnának meg. U-turn végül azzal bízza meg Cliniquet, hogy bassza ki Sanjay szervezetéből a melegséget a hátsó szobában.

Nancy végső mentőöve ki más lehet, mint Heylia, aki természetesen nagy bölcsen mindent megjósolt előre, csak épp senki sem hallgatott rá. Nancy az őrület szélén Heyliát vádolja azzal, hogy elcseszte a dolgokat, mondván mielőtt felbérelte volna az örményeket, minden az irányítása alatt volt, ezért neki kell rendeznie a számlát U-turnnel. Heylia lekever egy akkor tockost Nancynek, amire már régóta vágyott és amitől Nancy a padlón köt ki. Nancy már túlélő üzemmódban van és azért nem olyan puhány, mint ahogy kertvárosi anyuka létére tűnik, szóval rendesen visszaüt Heyliának, és az egész egy rendes kocsmai verekedés képét nyújtja. Vaneeta unszolására végül Marvin vet véget a háborúnak, azzal, hogy egymást megölik, akkor Conrad tuti meghal, így Heylia fogja a legnagyobb konyhakést, majd kivágja a vésztartalékot az egyik fotel támlájából.

Celia mostanra már kijózanodott, megfürdött, és mondanom se kell a távozását nem kísérik könnyek és könyörgés a Hodes rezidencián. A benzinkúton Andy még jobban magára vonja a redneckek figyelmét azzal, hogy csokis tejet vesz, majd ezt a rendőrségi híradással összevetve arra jutnak, hogy biztos egy kisfiút rejteget a kocsija hátsó ülésén és nagyon elkezd viszketni a tenyerük. Shane egyébként jól van és bátyjával együtt az agrestici rendőrőrsön kajál. Kiderül, hogy a rendőrök úgy 100 méteren belül lemeszelték, mert lassan vezetett, és mert csak 12. Shane azon aggódik, hogy vajon az anyjuk haragudni fog-e rájuk, amire Silas csak annyit mond, hogy egy ideig valószínűleg mindenki haragudni fog mindenkire (első értelmes gondolata mellesleg).

Nancy és Marvin Heyliával kiegészülve visszatér a fűhadiszállásra. Marvin felvázolja a helyzetet U-turnnek, aki a maga geci módján reagál. Nancytől hajlandó csak pénzt elfogadni, mert Conrad az aranytojást tojó tyúk, aki a MILF-et tojja, szóval ő most már az ő farmere. Amikor azonban Nancy is el akarna menni Conradékkal, U-turn közli vele a szomorú hírt, hogy még mindig lóg neki 150 ronggyal. Nancy ekkor jut el a teljes katatónia állapotába, de mivel nincs menekvés U-turn elől valahogy ki kell majd termelni azt a 150 ezer dolcsit. Eddigre Clinique is végzett szegény, rémült Sanjayvel, aki minden erőfeszítése ellenére olyan meleg marad, mint egy kézitáska tele szivárvánnyal. Az Apache Motelba hazaérkezvén Celia az ajtaja előtt találja Dougot, aki mindenfélét összehord csakhogy Celia beengedje: megszabadult Danától, csak őt szereti, bla, bla…

Celia gyanakvó tekintet kísértében, egy szó nélkül, de mégiscsak beengedi maga mögött Dougot. Nancy kissé összeverve, ziláltan elmegy a rendőrségre Silas, és mint számára frissen kiderül Shaneért is, mondjuk Nancy már nincs abban az állapotban, hogy bármin is meglepődjön, elég rezignáltam fogadja, hogy a nap végére mindkét gyermeke a fogdában végezte. Befut Andy is, szintén összeverve és ziláltan, hogy elvigye Shanet, de ugye már késő. Esküszöm kabarében is felléphetnének, azzal ahogy mind a ketten előadják, hogy ugyannak az ajtónak mentek neki. Celiát és Dougot látjuk ismét, szeretkeznek, de nem olyan pajkosan, mint rég, sőt Doug a menet végén még sírva is fakadt, hogy mennyire szereti a feleségét. Azt hiszem azt hívják karmának, Celiának ez után a nap után egy büdös szava sem lehet. Nancy visszazuhant a katatóniában, szótlanul vitte haza a családját és egyből a konyhába megy, hogy kivegyen light kólát a hűtőből, még mindig szótlanul. A család hiába kérleli, nem szól egy szót se, csak fehérneműre vetkőzik és a light kóláját szürcsölve kimegy a kertbe és beugrik marihuánás medencében és a víz alatt elkezd ordítani.

 

A mostani Little Boxes az Angelique Kidjo féle verzió.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása