Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x15 03:00-04:00

2008. november 07. 12:01 - Bruti

3 óra. Az előző részben megtörtént az, ami sokaknak nagy örömet okozott, míg mások sajnálkoztak. Jack kinyírta régi ellenségét Ninát, így az mehetett Sugárberci apjuk után, és megérdemelt szabadságukat töltik valahol a Karib tengeren. Mondjuk én kifejezettem örültem, hogy a csaj végre megpattant a bolygóról, mert már kínos volt, hogy minden összeesküvésben az ő keze volt.

Ami viszont következik, az meg Jacknek lehet kínos, mivel Mongúz méltatlankodik Nina halála felett, és a biztonsági kamera felvételére kíváncsi. Megérkezik Chase is és vigasztalja a kicsi Kimbát, mert a csaj meg van zavarodva, mint Pákó a dzsungelben. Gyorsan a genyákhoz ugrunk, akik még mindig konspirálnak. Készítettek valami vírusszanaszétszóró gépet, amivel majd jól leolthatják a népet. Közben akad némi nézeteltérés köztük és szaros 10 millión veszekednek, mikor Almador már lenyúlt Nináéktól 240 millát. Nem is értem… Ha Almador elintézi a melót, akkor megkapja a pénz másik felét is.

CTU. Chloe talált valamit Almadorról, ami nyomnak látszik, szóval újra elindulhatnak. A 24-ben ez már csak így szokott lenni... Közben Mongúz a videót kockázza, de Jack úgy állt a kamera elé, hogy pont a lényeg nem látszik. Váltig állítja, hogy Nina bizony a fegyveréért nyúlt, és így ő életveszélyben volt. Életszerű! Beront Chase és szól, hogy új nyom van, szóval Jacknek mennie kell. Mongúz még okoskodik egy darabig, de leugatják. Tikk…takk… Tikk…takk…

Miliken özvegye Wayne-nek picsog, hogy neki most milyen szar, de az élet ugye mint tudjuk, igazságtalan. Snitt. Jack indul bevetésre, még lenyugtatja Kimbát, hogy nem volt kár Nináért. Vissza Wayne-hez, aki felkelti Sherryt és kicsit elbeszélget vele Miliken haláláról. Hát ez nem szép dolog Wayne barátom, hogy felhánytorgatsz neki egy kis segítségnyújtás elmulasztást. Végül is a te szarodat takarítja öreg! Ugrunk. Juliát éppen kihallgatja egy zsaru, aki úgy néz ki, hogy nem teljesen hülye. A takarítónő szerint egy mernyó hajtott el a háztól, erre ébredt fel, plusz a biztonsági rendszer is ki volt kapcsolva. Kicsit gyanús.

Jack és Wayne kocsikáznak, és kicsit összekapnak. Jack most akarja játszani az apukát, de hát Kimba nem gyerek már. Ha ő egy gyerekes apukát választott, hát lelke rajta. Ugrunk. Az új geciemberünk egy szállodába megy, és valami rosszban sántikál. Biztos itt élesíti be a vírusszanaszétszórót. Húha! Tikk…takk… Tikk…takk…

Sherry-nek csörög a telója és a Miliken házból keresi a nyomozó. Megkérdi, hogy járt-e az éjszaka Milikenéknél, mert Julia váltig állítja, hogy együtt nyírták ki a férjét. Sherry persze tagad, sőt azt állítja, hogy az alibit egyenesen az elnök fogja biztosítani. Ez kicsit elbizonytalanítja az emberünket. Wayne kicsit kibukik attól, hogy miatta mennyi szar csapódott a tányérba, de a bátyja megnyugtatja, hogy jól van ez így. Tóni csörög, hogy Jack újra nyomon van. Ennek láthatóan megörülnek. Snitt. Jack csapatával egy szórakozóhelyre jutnak, ahol Alwersék tanyáztak. Az egyik ügynöküket el is kapják, így Jack akcióba lendül. Mondjuk mire beér Almador lelövi az ügynököt, de ez belefér, mert asse’ tudjuk ki volt az, szóval nem fájt, nem fájt! Jack leteríti Almadort és gyorsan átviteti egy másik szobába, mert van egy kis beszélnivalója vele. Már előre élvezem. Tikk…takk… Tikk…takk…

Szóval Jack érdeklődik a vírus után, de Amador megmakacsolta magát. Csak annyit árul el, hogy akinél van a cucc az jól ismeri Bauert. Erre elkezdik kicsit kínozni, de alig karcolják meg a cickány tenyerét, máris elájul. Na fasza! Ennél azért többre számítottam. A CTU hívja Jacket, hogy mi történt, amikor megtalálják Amador laptopját benne egy hotel tervrajzaival. Na ugye, hogy megy ez, mint a logaritmusszámítás fejben! Már indulnak is lezárni az épületet, Jack meg a hotel biztonsági főnökét tájékoztatja a veszélyről. Fürti a CTU-ban szedelőzködik, mert Mongúz őt jelölte ki az akcióba tartó csapat élére. Na, ennek Toncsi annyira nem örül. Tikk…takk… Tikk…takk…

Fürti és Gyík már szinte a szállodánál vannak, (ennyit a relatime-ról, bár lehet, hogy a reklám alatt értek oda) és éppen Philips-sel a biztonságiak főnökével beszél. Aztán Gyík kideríti, hogy Alwers már bent van az épületben, így Fürti gondol egyet, felcsatolja a fegyverét, majd beszambázik az épületbe. A többi hős ügynöknek meg kisülne a szeme, ha egy nőt egyedül engednének be, így utánakullognak. Mindenesetre okos ötlet. Philips beengedi őket és ő már sejti, hogy hol lehet az emberünk. Fürtös persze egyedül megy meg megkeresni Alwerst, aki közben már be is izzította a víruskilövőt.

A visszaúton Fürtibe botlik, aki néhány vesén rúgás, meg két füles után egy csőhöz bilincseli, és a vírusról kérdezi. Mivel Alwers is ott ragadt, így kénytelen elárulni a helyét. Fürti szól Gyíknak, hogy hol a vírus. Az rohan, mint bolond, hogy hatástalanítsa a cuccot, de csak annyit ér el, hogy ő az első, aki letüdőzhette a cordillát. Gratulálok, szép munka! Tikk…takk… Tikk…takk…

Címkék: 24
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2008.11.07. 12:20:25

'Jack és Wayne kocsikáznak, és kicsit összekapnak' mármint Chassel autókázik, nem? Tök mind1, zsír a hogyvót mint mindig!!! :)))

Gabba 2008.11.07. 12:26:19

Akkor elmondhatjuk, hogy Gyík bekapta a legyet... :-P

Emanuelle 2008.11.07. 13:05:00

Ütős kis bubik.:)

Bruti, ugye nem akarsz áttérni a havi
egyszeri íráshoz? Mert nagyon közelítesz hozzá, nekem meg elvonási
tüneteim vannak! Kezedben az életem, vajon mit kezdesz ekkora felelősséggel?:)

Agrael 2008.11.07. 15:13:43

Szerintem Bruti csak megvárta, mi lesz az elnökválasztás eredménye, hogy jobban üljön a poén az első képen.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.11.07. 17:34:16

Áh.. dehogy vártam.. krónikus időhiányban szenvedek nyár óta... :)

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2008.11.07. 20:31:17

Ha csak ezen múlik, szerintem mind hajlandóak vagyunk fizetni a hogyvoltokért, s akkor nem kellene dolgoznod.
Nos?
:o)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.11.08. 12:31:35

Ok! A számlaszámom a következő: 03160-02355-0225789-30130-2-7-882 :))

Gabba 2008.11.10. 15:44:30

Csaxólok, hogy a Cool ma este 23:35-tól kezdi adni napi darában az 5. évadot...

sélli_ 2008.11.10. 16:51:58

Almóka miről beszélsz? Eme remekmű-gombolyag felbecsülhetetlen, pénzben nem kifejezhető értékű. Szal sajnálom, de somlóin kívül nem tudunk kompenzálni :)

tiktaktiktak 2008.11.10. 21:11:08

3. évad csak Bruti hogyvoltjával!!!

0Hanga 2008.11.11. 10:33:21

Vírusszanaszétszóró gép ez tetszik :)

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2008.11.13. 10:25:51


Sélli! Asszem igazad van. Már meg is vettem a rumot a somlóihoz.

Egyébként azt icipicit nehezményezem, hogy Amadorból Almador lett. Csak a személyes érintettség okán persze. Amúgy így is jó.

T. Norbert 2008.11.16. 16:01:14

Mikor jön a következö blog? Vagy komolyan gondoltad azt a számlaszámosat? :)
süti beállítások módosítása