Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x13 – A diagnózis

2008. november 05. 09:06 - Windermere

Brooke Felixszel fotóztatja magát a suli elnöki plakáthoz. Dan megígéri Lucasnak, hogy békén hagyja Keitht, ha a srác hozzáköltözik. Nathan megkérdezi Taylort, vajon Haley tudja-e, hogy az ő cuccait hordja. Taylor lelép, de ott hagyja bekapcsolva a számítógépet, amin egy üzenet pityeg, Chris az, és azt írta Haleynek, hogy ő nem tudja a lányt békén hagyni. Nathan ekkor észreveszi, hogy csomó levél érkezett Christől, és jól ki is nyomtatja őket.

Reggel a suliban összefutnak a srácok, és mindannyiuk meglepetésére Jake visszajött, és fel akarja venni a harcot Nickivel. Peyton nagy örül, hogy a srác marad, és megköszöni Lucasnak, hogy felhívta. Jake útja rögtön Whitey edzőhöz vezet, egyrészt szeretne majd visszakerülni a csapatba, de előtte szeretné, ha az edző meggyőzné az igazgatót arról, hogy a srác a suliban maradhasson.

Peyton elmondja Haleynek, hogy tudja, hogy csókolózott Chrisszel. Később Nathan előveszi Haleyt Chrisszel való levelezése miatt. A lány átnézi a kinyomtatott leveleket, majd felhívja a srác figyelmét, ez nem is lehetett ő, hiszen akkor a kávézóban dolgozott, hanem valószínűleg Taylor írta helyette.

A diákönkormányzat választásán indulók közül Brooke megismeri Ericát, aki nagyon kemény ellenfélnek bizonyul. Mikor Brooke kirakja a plakátjait, a lány az összeset átírja olyan dolgokkal, hogy Brooke milyen gyenge tanuló stb. Így Brooke a következő plakátfordulóban már olyanokat ír ki, hogy ő ugyan gyenge tanuló, de legalább sosem csalt.

Lucas bemegy a kávézóba anyukájához, és elmondja neki az örömhírt, miszerint neki is meg Keithnek is negatív lett a tesztjük. Majd bejelenti, hogy úgy döntött, Danhez költözik. Karen ennek, érthető okokból, nem örül.

Keith éppen munkahelyére érkezik be, amikor Dan igen szigorúan fogadja őt, mert késett. Az irodában akar erről beszélni vele, ám ott igen nagy meglepetés éri Keith, a kollégái ugyanis pezsgővel koccintanak az eljegyzés hírére. Keith később beugrik Karenhez, hogy elmondja neki, és egyben megköszönje, hogy milyen jó volt, hogy ennyi éven át szerethette Karent, mert így most nyitott maradt a szíve Jules felé.

Nathan elmondja Taylornak, hogy tud a levelekről, így jobban teszi, ha lelép tőlük. Pont ekkor állít be Dan fia cuccaival, és megemlíti, hogy Lucas költözik be a helyére.

A fiatalok mind a Tricben vannak egy bulin, ugyanis Peytonnak sikerül beszervezni egy híres lányduettet, a Wreckerst az estére. Haley megkéri Peytont mutassa őt be a lányoknak, mert nagy rajongójuk. Mikor ott van velük az öltözőben, kiderül mindkét csaj hallott már róla. Ezen Haley teljesen ledöbben, majd a lányok benyögik, hogy az előzenekaruk énekesétől tudnak róla. Ekkor jelenik meg az öltözőben Chris, mint az előzenekar.

Peyton előveszi Christ, hogy miért nem szólt erről előbb, közben Nathan veszi elő Haleyt, aki persze nem tudott a dologról. Nathan a két zenekar között bemegy az öltözőbe, hogy bemosson egy et Chrisnek, de végül meggondolja magát. Később Haley is bemegy Chrishez, aki elmondja neki, az egyik lány hallotta Haley dalát, és szerinte tarthatna velük a turnén. Ki kéne használnia az alkalmat, hisz tudja, a lánynak mennyire tetszene egy ilyen dolog.

A koncert után Haley és Nathan hazamennek, ahol a lány elmondja a srácnak, hogy milyen lehetőséget kapott. Azt is elmondja ennek semmi köze Chrishez, de bevallja, csókolózott vele. Nathan erre dühös lesz, és lelép otthonról. Taylor szerint egy férfi ne bántson meg egy nőt otthon, így azt sugallja Haleynek, igenis használja ki a lehetőséget.

Brooke éppen az elnöki választási beszédét gyakorolja, amikor beállít hozzá Mouth. A srác végre be meri neki vallani, hogy ő törte be a szélvédőjét részegen. A lány persze így csalódik benne, és azt mondja, nem lehetnek többet barátok. Miközben a záróképekre kanyarodunk, Brooke beszéde hallatszik a háttérből.

Nathan az utcán sétál, és eszébe jut az első randi, amikor egy műanyag gyerekkarkötőt ajándékozott Haleynek. Hazamegy, de a lány már nincs otthon, helyette csak ez a karkötő várja, és Taylor is lelép. Karen Andy nyakába omlik, hogy Lucas elköltözött. Jake és Peyton Jennyt beveszik maguk közé az ágyba aludni. Haley beszáll a buszba. Nathan annyira kiborul, hogy összetöri Haley szintetizátorát és az esküvői tablójukat.

Végül Lucast látjuk, amint Dannél pakol ki a táskájából, mindenféle orvosi magazin van elöl, meg egy csomó gyógyszer. Kiderül Lucasnak is ugyanaz a szívbetegsége van, mint Dannek, de hazudott róla az anyjának, és ezért költözött Danhez. Így bebizonyosodik, hogy ő is tényleg egy Scott, mert jól tud színészkedni.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása