Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x07 – Naomi Gaines

2008. november 04. 11:00 - Madmoazell

Ahelyett, hogy rögtön beleugranánk Ava és Matt ágyikójába, mai első lépésként megismerhetjük Mrs. Declant, aki kicsit zavarodott tekintettel üldögél McNamara és Troy doktorbácsik irodájában. Szegénynek kapásból nyugdíjas jegyet adtak el a moziban, emiatt döntött úgy, hogy meglátogatja a fiúkat, de most már kicsit megbánta. Na nem azt, hogy felvarrassa a pofiját, hanem azt, hogy pont itt tegye mindezt. A hölgy a váróban ugyanis meggyőzte, hogy rosszul tenné. Naná, hogy Bobbi Broderick támad újra. Vagyis most támad csak igazán. Meg a hasát is mutogatja, ami tényleg elég randa. Ja igen, és a hölgy elég korrektül csinálja, amit csinál, nem akar perelni, nem akar új műtétet, hanem nyilvános elismerését annak, hogy meggyalázták a testét, ennek érdekében már fel is hívott egy riportert. Már hiányzott a stressz.

Sean baromira ki van akadva Bobbin, de Juliát a napi dráma sokkal jobban érdekli az újságban, egészen konkrétan az, hogy egy csávó már a harmadik nőt erőszakolta meg a hónapban. Emberünket a média már el is nevezte Késesnek, Julia pedig jól betojik, mikor kiderül, hogy mindez tőlük 6 kilométerre történt, be is rendel egy riasztót a házba. Az utolsó áldozat amúgy egy modell, Naomi Gaines. Bingó, napibeteg lesz belőle. Nem is akárhogy.

De még nem, most inkább beleugrunk a fent nevezettek ágyikójába. Nem is olyan tökiböki ez a Matt, gyúrja Ava-t ezerrel. Már épp rábeszélné a nőt, hogy legközelebb ott is aludhasson, mikor Ava pici fia, Adrian megzavarja a humpy-humpy-t, ugyanis nem tud aludni attól, hogy ezek ketten elég lassan élveznek el. Lassan a szög is kibújik abból a bizonyos zsákból, kiderül, hogy Ava 16 évesen szülte a gyerkőcöt, aki amúgy irtó kezelhetetlen és éretlen. Mondja ezt annak a gyerkőcnek, aki ugyanannyi idős, mint a sajátja, legalább annyira éretlen, és perpill az ágyában fekszik. Na mindegy. Sean ezalatt az irodában olvasgatja az előjegyzés-mappát, ugyanis ma már a harmadik ügyfél nem jött el. Az ok egyszerű, Bobbi bekamuzott minden órára valami filmes karaktert, csak hogy mások ne kapjanak időpontot. Liz beesik, ajándékot hoz Seannak a váróból. Büdös, mint a rohadó gyümölcsök, aztán kiderül, hogy hús van benne, ami rohad. Aláírás nincs. Ekkor jön Linda, hogy a 11 órás bent ül a rendelőben, és mikor Sean visszakérdez, hogy látta-e már egyáltalán, Linda baljósan megjegyzi, hogy ezt az arcot nem felejti el soha.

Yupp, a 11 órás beteg Naomi Gaines, elég csúnya az arca tényleg, amúgy pedig nem értem, Sean min lepődött meg ennyire, ugyanis ő hívta be a lányt személyesen. Christian irtó béna, nem vágja, hogy mi történt a csajjal, de biztos nem olvassa az újságot. Naomi viszont nagyon korrektül áll a dologhoz, egészen konkrétan beszél az egészről. Hogy a Késes irtó találó nevet kapott, és hogy miközben erőszakolja az áldozatát, azt mondogatja, hogy „A szépség átok a világon”. Aztán előveszi a kését. Sean eközben megvizsgálja a lányt, és sajnos kiderül, hogy az arcában futó idegszálakat is átvágta az a sick fuck, ennek köszönhetően még mosolyogni se tud. Nem mintha akarna. Sean viszont nagyon szeretne segíteni rajta, pro bono. Azaz ingyen. Christian ezen meg is lepődik, de aztán hamar belegondol, hogy hazai pályán nyomhatnák le Bobbi Broderick hisztijét. Andrea Hall, a riporter ugyanis ezt is biztos csípné.

Christian este a bárban üldögél. Egyedül. Na jó, gyorsan talál magának partnert a vodkához, mégpedig Andrea Hallt, milyen véletlen. Nagy spíler a csávó, rögtön vacsira is meghívja a hölgyeményt. Meglátjuk, mi sül ebből ki. Közben Julia és Sean alszanak, azaz mondhatni kiesnek az ágyból a Késes tiszteletére beszerelt riasztó hangjára. Sean neki is indul egy baseball-ütővel, de csak Matt az, „tanulásból” jött haza, méghozzá Ava fiától, Adriantől. Aha. Na ide majd később térünk vissza, előtte megsasoljuk, hogyan is ébred Andrea Christian ágyában. Vidáman, de akkor néz egy kisebbet, amikor kiderül, hogy az a Dr. Christian Troy fektette meg, akiből záros időn belül szupersztori lesz. Christian erre belengeti Naomi pro bono műtétének hírét, és Andrea megtorpanásából arra lehet következtetni, hogy Bobbi drámája ugrott.

Matt másnap újra Avanál van, csücsülnek a medenceparton, és arról tárgyalnak, Julia vajon tudja-e mi van köztük, avagy sem. Mikor Ava bevonul telefonálni anyucinak, Adrian nekiáll baszogatni Matt-et, hogy nem akarja-e kiverni, vagy valami ilyesmi, de végül csak verbális cseszegetés lesz a dologból, semmi csihipuhi. Pedig úgy megnézném. Ava végül visszajön azzal a hírrel, hogy másnap mindenki együtt vacsizik a McNamara famíliánál, Adrian szavaiból pedig inkább nem is következtetnék semmire. Valamit nagyon vár az estéért cserébe… Hmmm.

Bobbi támadóállásba lendül, azaz a hasáról készült szórólapokat osztogat a rendelő előtt. Sean az elején tűr, aztán csak kitépi a nő kezéből a papírokat, és persze csak becsusszan egy ügyvéddel való fenyegetőzés is. Bent Andrea Hall várja, aki természetesen nem Bobbi hasa miatt érkezett, hanem Naomi pofikája miatt. Az tényleg érdekesebb, és különbenis, Christian négyszer juttatta fel a csúcsra a riporternőt, szóval ennyi a minimum. Most már csak rá kell venni Naomit, hogy beszéljen a támadásról a kamerának, meg hogy engedje lefilmezni a műtétét. Seant ez eléggé elborzasztja, de rá vár a feladat, hogy meggyőzze a lányt, Christian már eleget fektetett a témába. A rendelőben Sean nekiáll mutogatni a lányra váró műtétek eredményét, és Naomi kis győzködés hatására belemegy a dologba. Csak, hogy segítsen más lányokon.

Este szorul a hurok Matt és Ava körül. A vacsi kicsit kínosan indul Adrian egy cinikus beszólása miatt, aztán ezt követi még néhány, és úgy tűnik, az estének lőttek. Végül Julia bezavarja Adriant és Mattet a szobába cd-gyűjteményt elemezni, amíg ő a friss vega Adriannek főz valami zöldséges kaját. A szobában aztán a létező és nemlétező apukák kielemzése után Adrian nemes egyszerűséggel lesmárolja Mattet, majd a konyhában ezt megfejeli azzal, hogy előadja Ava-ék múltkori fetrengését, mire Julia irtózatosan kiakad, jogosan. Hogy a szörny ellen riasztót szerelt be a házba, közben pedig az igazi szörnyi szépen besétál magától. Haha. Ava-t se kell félteni, kicsit megfenyegeti Juliát, mire Matt megvédi anyját, aki pedig most jut csak el oda, hogy kirúgja a nőt a lakásból. Dráma a köbön.

 Sean kibontja Naomit a kötés alól, a lányzó pedig teljesen odavan, és még mosolyogni is tud. Ebben a pillanatban esik be Bobbi a vizsgálóba, hogy Naomi kezébe nyomja hasának „lenyomatát”, de Sean megpróbálja újfent kipaterolni. Naomi nem érti, mi a gond, mondván, hogy a nő jól néz ki, mire Bobbi előadja, hogy mindenhol dudorok vannak a hasán. Erre Naomi elmeséli, hogy miért került ő ide, meg hogy Bobbi nem igazán az a tipikus áldozat perpillanat, mire a nő elhallgat. Sean kitámogatja az egész épületből, és Bobbi elmeséli, hogy el se ment az állásinterjúra, azért nem vették fel, és hogy elcseszte az egészet, és most már nagyon szégyelli magát. Ki is békülnek, az égen szállnak a madarak, süt a nap, trallallalalla.

Matt ezalatt szakít Ava-val. Utálja, hogy állandóan mindenkinek kamuznia kell, és már elege van a szituációból. Ava persze Juliára fogja az egészet, hogy miatta fél Matt is, meg hogy Julia titkol előle néhány elég fontos dolgot, mire Matt hazaront, és nekiáll kérdezgetni az éppen a szobájában rámoló Juliát. Hogy tényleg Christian-e az ő igazi apja. Hát ja. Pont ekkor esik be a lakásba Sean, és Matt jófej, mert nem adja elő neki magát. Csak a nyakába borul és nekiáll sírni. Ójeee…

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása