Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 4x15 - Majd a mama megmondja!

2008. október 30. 08:53 - Tm

Egy napfényes kedd délutánon a kilesett csók miatt bepöccent Bree egy rövid és hülye picsában végződő veszekedés végén pofonvágja Edie Brittet. Már ez sem igazán úrinőhöz méltó viselkedés, az meg végképp nem, hogy aztán meg bemószerolja Edie-t az ügyfeleinél, és kéjes örömmel konstatálja, hogy azok azonnal új ingatlanos után néznek. Bosszúja persze nem kerüli el a csókpartnert sem. Orson hiába próbálja kimagyarázni magát, Láttamamitláttam Bree beadja a válókeresetet, azonnali intézkedésként pedig megtiltja Orsonnak, hogy találkozzon Benjaminnal.

Ez, és a "te nemhogy az apja, de tulajdonképp a rokona se vagy Benjinek" beszólás bepöccenti Orsont. Abba lassan beletörődni látszik, hogy a gázolásos sztorival elbukta a nőjét, a sok hónapos falazással kiérdemelt apai jogairól viszont nem hajlandó lemondani, és az egész sztorit - Danielle-estől, Austinostól, álterhességestől - leírja részletesen az ügyvédjének. Mielőtt azonban a kétségkívül érdekes iromány az ügyvédnél landolna, egy véletlen folytán Edie kezébe jut. Aki persze azonnal rokonlátogatásra indul Breehez.

Persze nem plüssálatot visz az unoka-unokaöccsének, hanem hamarjában lenagyizza Breet és felhívja a figyelmét, hogy ha nem akarja, hogy ezentúl más is így hívja, akkor lesz szíves úgy ugrálni, ahogy ő fütyül. Mellékbüntetésként pedig annyiszor megörvendeztetni egy nagy adag maffinnal, ahányszor csak kívánja. Bree köpni nyelni nem tud. Aztán a megszégyenüléstől való félelmében olyan dolgot tesz, ami nem divat a Lila akác közben: bevallja az igazat a barátainak. (Úgy tűnik, az ő aljas kis vevőelriasztó húzását azért elhallgatja, de hát nem lehet egyből teljesen megjavulni.) A csajokat megbotránkoztatja Edie zsarolási kísérlete, és mint az isiben, klikkbe tömörülve átvonulnak és testületileg kiközösítik a szőke kavarógépet. Edie miután se a bocsánatkérése, se a magyarázkodása nem talál nyitott fülekre bizonytalan időre elköltözik az utcából.

Susanékhoz Mike anyja, Adele érkezik látogatóba. Adele tipikus déli: északi támadásnak hívja a pogárháborút, tökéletesen házias, elképesztően gyakorlatias, közepesen földhözragadt, viszont túláradóan kedves és ami a szívén, az a száján. És a szívén az van, hogy amit Susan jelenleg háziasszonyként produkál, az nem elegendő az ő kis Michaeljának. Érkezésekor egyből meg is ajándékozza Susant "a nő legyen szakács a konyhában, takarító a nappaliban és céda az ágyban" családi mondással és egy lexikonméretű családi receptes könyvvel.

Elejtett félmondataiból aztán kiderül, hogy a kis Michael és a mama közt kifejezetten bensőséges a kapcsolat. Adele nemcsak arról tud, hogy a Delfino család feleségidoljának hármas ismérvéből Susan csak egyben jeleskedik, hanem az anyagi gondjaikról, sőt arról is, hogy Susan pucéran alszik és úgy horkol, mint egy csapat bőröndbezárt bulldog. A mamának természetesen számtalan praktikus ötlete van mindezen problémák megoldására. Susan egyre nehezebben viseli az állandó kioktatást, és utálja, hogy Mike nem védi meg, Michael szerint viszont a mama csak jót akar. Aztán azon a ponton, amikor Adele felveti, hogy marad a bébi megszületéséig és segít kiglancolni a házat - például lemosni a falakat - Susan egy fake magzatvízelfolyással nyilvánít véleményt.

Mike másnap rászánja magát, hogy beszél Adele-lel. Tudod mama, néha túl őszinte vagy az emberekkel - kezdi. Áááá, nyög fel Susan a háttérben. Oké, értem, mindjárt a lényegre térek - szól hátra Mike. Szóval tudom, hogy jót akarsz, de ...áááááááá, szakítja félbe ismét Susan. Jól van már! Mama, amikor Susannel beszélsz - tér a lényegre Mike, de a következő ááááá-nál kiderül, hogy Susan ezúttal nem játszik, de azt mindenképp kivárná még a szüléssel, míg Mike kiosztja a mamát. Mike rákapcsol. Ledarálja, hogy mama, ne kritizáld Susan, mert a feleségem és szeretem, aztán jön a mama, aki bocsánatot kér, meg sajnálja, ha megbántotta Susant, mert nem akarta, na és akkor végre futás a kórház. Igazi hepiend: a megszülető babának már együtt örül a kis család.

Scavoék problémás gyerek és diszfunkcionális család témában fogalmazzák újra a tyúk-tojás problémát. Lynette szerint természetesen a problémás gyerek volt előbb, és a megoldás egyszerű: Dr. Dolan mondja meg Kaylának, hogy ne legyen ennyire gonosz. Dr. Dolan azonban ehelyett feladatokat ad, méghozzá neki. Egyrészt gondolkozzon el azon, hogy szereti-e a kiscsajt, másrészt a kötődő nevelés metódusnak megfelelően töltsenek el minél több időt kettesben, mert szerinte Kayla csak egy szereterevágyó, csak épp nagyon mérges kislány. Hááát, mi kicsit kételkedünk ebben, Tom viszont bőszen bólogat, Lynette meg a családi béke kedvéért másnapra csajos délutánt szervez a kis Damien-klónnal.

Kayla persze hamar rájön, hogy mi van a hirtelen jött közös program hátterében, és pofátlanul kihasználja a helyzetet. Követelődzik, zsarol (ezzel azért lássuk be, nem tesz mást, csak amit mindneki más a Lila a kác közben), aminek Lynette egy ideig enged is. Aztán a "simán rávettem a hülye Prestont, hogy leugorjon a tetőről, képzeld mire veszem rá a kis Pennyt, ha nem az lesz, amit én akarok" fenyegetésre elszakad nála a cérna, és lekever egyet az undok kis békának. Kayla csak néz döbbenten, a vásárlótársak szintén, Lynette meg sajnálkozik és bánja, de már eb gondolat ugye.

Otthon beszámol a történtekről. Tom kiakad. Szerinte bármit is mondott Kayla, nem lett volna szabad megütni, mert csak egy kislány, egy nagyon ijedt kislány. A nem lett volna szabad megütniben kétségkívül igaza van, de közben a nagyon ijedt kislány stikában épp Dr. Dolannek mószerolja Lynette-et telefonon, hogy rendszeresen veri, és a segítségét kéri azzal, hogy nem érzi magát biztonságban mellette. Ebből még nagy gáz lesz.

Az tippelt jól, aki Ellie fiókjában kábítószernek nézte múltkor a titokzatos zacsikat. De Soliséknak erről egyelőre fogalmuk sincs, így felhőtlenül évezik, hogy Ellie nemcsak fizet a szobáért, de például tök önként sétálni viszi Carlost és még az ágakat is képes félrefogni az arca elől, miközben az, aki erre nem hajlandó nyugodtan manikűrözhet otthon. Egyszóval béke van és nyugalom. Amíg Gaby véletlenül nem talál öt divathét teljes személyzetének elegendő kokainadagot Ellie ágya alatt.

Tanácskoznak, mi legyen. Végül Carlos próbaideje erősebb érvnek bizonyul Ellie jófejségénél. A rendőrségen aztán legnagyobb meglepetésükre kiderül, hogy az egyik még tetkós ügyfélnek hitt csávó valójában nyomozó, és a család együttműködését kéri, mivel Ellie baszállítójára vadásznak igazándiból. Gaby tétovázik, majd kiböki, hogy Ellie majdnem barát, nehéz csak úgy állampolgári kötelességből átvágni. A hatóság ezt végül Carlos próbaidejének eltörlésével próbálja könnyebbé tenni. Solisék másnap debütálnak átverésből. Carlos szerint az a nyitja a dolognak, hogy nem barátként, hanem drogdílerként kell Ellie-re gondolniuk. Igenám, csak ezt egyáltalán nem könnyű kivitelezni, miközben a drogdíler anyák napjára virágot hoz az embernek azzal, hogy "Gaby, jobb vagy hozzám, mint az anyám volt".

Katherine-éknél a megkerült apa már iskolai rendezvényen szeretne a lánya mellett feszíteni, aki ráadásul határozott nemet mond az anyja elköltözési tervére, és közli, hogy Wayne-nel fog maradni. A nagy apa-lánya összeborulásba Katherine rondít bele azzal, hogy Wayne képébe vágja: Dylan nem az ő lánya. Az állítólag megváltozott pasitól csak azért nem kap egy hatalmasat ezért, mert előrelátóan a nyílt utcán tesz vallomást. Wayne rendőrtől elvárható gyorsasággal DNS-t vizsgáltat, majd az eredménytől teljesen összetörve kiborulva nosztalgiázik a kis Dylanről maradt videóit nézve. A következő randin elmondaná a lánynak is az igazságot, de hirtelen elhűlten konstatálja, hogy az ötéves Dylan karján éktelenkedő nagy heg hiányzik a 16 éves Dylan kezéről. Nem érti. Ahogy mi sem. Oké, nem az ő lánya, de úgy tűnik, hogy még csak az sem, akit kiskorában annak hitt. Akkor viszont ki a fene?

23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2008.10.30. 09:41:41

Most már nagyon érdekel, hogy mi Katherine titka. Lehet, hogy a kis Dylan van eltemetve az erdőben? Nem emlékszem mekkora sír volt. És vajon ki ez a csaj akit mi Dylanként ismerünk. Remélem nem az évad utolsó részében derül fény a dolgokra.
Kaylanak igen csak elkéléne pár atyai pofon. Félelmetesen gonosz a kiscsaj.

evicska 2008.10.30. 10:21:39

Totál kiakadtam azon, h ekkora botrányt kavart az a pofon, mindenki le volt döbbenve meg elhűlve, mintha Lynette a vonat elé vetette volna a kis dögöt!! Amerikában ennyire hülyék, h már egy kis odalegyintés is bűnnek számít? Jó, értem, családi erőszak, perek, stb. Na, de azért ez már aztán oltári nagy túlzás, h az ember még a saját gyerekének sem adhat egy jól irányzott nyaklevest, pláne ha az ilyen elvetemült dolgokat mond és tesz!!

Tili 2008.10.30. 11:09:36

Nekem ez a Kayla-s vonal olyan eroltetettnek tunik, ugy latom kellett megint valami konfliktus a Scavo csaladba, hat krealjunk egyet. Egy par reszen keresztul a kiscsaj teljesen rendben van, aztan meg atvaltozik kicsi Damienne.
Bree gyereke meg egyenesen mintababa! sohasem sir! Az anyuka frizuraja sem kocolodott ossze meg attol sem hogy teljesen ra maradt egy par honapos csecsemo meg a nagy haz:) De hat ezert szeretjuk:))

bee1005 2008.10.30. 12:01:04

Régen volt ilyen jó a Szülifeli. :)

...igen, az erdőben kicsike sír van...

Llew 2008.10.30. 12:19:50

Tili:
Van igazság a meglátásodban. Elég hosszú ideje normális volt a kiscsaj. Sőt, a tornádó után asszem ő is simán ott lógott Lynette nyakában. Tom meg szimplán hülye, mert oké, hogy védi a félgyerekét, de azért azt felfoghatta volna, hogy Penny is benne volt a mondatban. Arra meg semmi félelem nem magyarázat, vagy ok.

npityusk 2008.10.30. 12:34:40

na lehet hogy igazad van akkor a kiscsaj meghalt 5 évesen és szerzett egy másik öt évest?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.10.30. 12:47:44

"Most már nagyon érdekel, hogy mi Katherine titka. Lehet, hogy a kis Dylan van eltemetve az erdőben?"

Egy gyerekcsere nekem is eszembe jutott már akkor, amikor a visszaköltözés után a kiscsaj nem emlékezett semmire a gyerekkorából.

Tm! Ez az "Ellie baszállítója" freudi elírás? :-)))

andyka91 2008.10.30. 13:03:35

Fúj de utálom ezt a Kayla-t!!!! Én se értem miért kell ilyen nagy feneket keríteni annak a pofonnak! Megérdemelte, hát miket mondott már...Tom meg nem látja be, hanem még Lynette-re haragszik...pff

eperlekvár 2008.10.30. 13:14:58

Nem láttam ezt a részt mert a videón elfelejtettem órát állítani így már nem vette fel... úgyhogy külön köszönöm!!!!

Igen, a pofonügy Amerkában nagyon-nagyon szigorú!! De pl. Angliában is... mondjuk látszik is milyenek a gyerekek.

Ez a Dylan nem az a Dylan téma már ott lógott a levegőben az elejétől fogva, hogy megjelentek és Dylan nem emlékezett semmire.

Bár az érdekes, hogy oké, mint Katherine lánya nem emlékszik a múltjára, na de a sajátjára??? Hisz Susan lányának (aki vele egyidős) igenis élénk emlékei vannak!!!

állítolagmárvillamostisláttam 2008.10.30. 16:17:57

eperlekvár, mert nálunk milyenek a gyerekek? pl a kettő aki megverte a harmadikat és vízbe dobta. hm. lehet, h. nem a pofon engedésén vagy nem engedésén múlik? picit off, bocs, csak annyian reagáltak Lynette pofonjára.
azért sztem az nem árt ha a gyerekütés rosszallást von maga után. de ez már tényleg off. bocs!!

bee1005 2008.10.30. 16:39:38

Ha K. szerzett egy másik ötévest, feltehetően valami intézetből, nem értem, az az előtti időkre hogyhogy nem emlékszik a gyerek.
Mint ANYA írom: ha meghal a gyerekem (számra ütötttem gyorsan), akármennyire félek a férjemtől, nem fogom elkaparni az erdőben és még elleplezni is egy cserével (bár K. jellemébe talán ez simán belefér).
Miért írhatta azt Lilly néni a cetlire, hogy "apádat meggyilkolták"?
És végül: ha két gyereket kicserélnek, még ha közel egykorúak is, 1:365/366-hoz, hogy egy napon legyen a születésnapjuk. Az apjának hogy nem tűnt fel, amikor igazoltatta és a személyijét nézte, hogy nem akkor van, amikor? (Vagy K. még a születése napját is átváltoztatta?)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.10.30. 17:04:07

"Miért írhatta azt Lilly néni a cetlire, hogy "apádat meggyilkolták"?"

Ha egyszer nem Wayne az apa (márpedig nem ő), akkor az igazival bármi is történhetet...

"Az apjának hogy nem tűnt fel, amikor igazoltatta és a személyijét nézte, hogy nem akkor van, amikor?"

Miből gondoltad, hogy a becsempészett gyerek az eredeti papírjaival furikázik, és nem az igazi Dylan-ével?

szubÉnke 2008.10.30. 17:45:26

Most végre regisztráltam, már rég akartam XD
Nagyon jó volt ez a rész, de én se értem, miért baj az a pofon... Amerikaiak nagyon angyaliak. Grr, úúútálom azt a kiscsajt...
Viszont én is marha kíváncsi vagyok, mi van Dylannal. Susan lánya (pff, elfelejtettem a nevét) is ahogy mesélt Dylannak a régi emlékekről, ő nem emlékezett semmire.
Amúgy mikor ásványvízzel magzatvizet produkált Susan, azt hittem, a pohár vízzel az a szándéka, hogy Adele-ra önti. Jó is lett volna. xD

sélli_ 2008.10.30. 18:28:32

Mondjuk ha EZ a Dylan nem AZ a Dylan, akkor Susan lányának ez miért nem tűnik fel?? Oké, persze gyerekek voltak, de két ugyanolyan gyerek akik kiköpött egymások? Ikrek-e?

bee1005 2008.10.31. 11:29:44

Persze, hamis papírok... csak nekem olyan gáz, hogy valakit megfosztanak még magától a tudattól is, hogy mikor van a születésnapja.

andyka91 2008.10.31. 12:19:17

Dylan "igazi apját" asszem K. leütötte és meghalt vagy vmi ilyesmi volt nem rég az egyik részben??? de lehet hogy tévedek, régen volt :D ja és ezt az ablakból látta a K. mostani férje (aki ugye most külön költözött) és az a nyanya ezért írta a cetlire hogy megölték az apját...

andyka91 2008.10.31. 12:21:11

a három ? az pont akart lenni

Tm 2008.10.31. 12:25:12

csak annyi volt h Katherine valakit leütött, ezt Susan unokatesoja latta 16 evesen és ő K. ferjenek tippelte. Arról h ez igaz-e és mi lett a csávóval nem volt semmi további.

Duerre 2008.11.01. 20:36:03

"bee1005 2008.10.31. 11:29:44
Persze, hamis papírok... csak nekem olyan gáz, hogy valakit megfosztanak még magától a tudattól is, hogy mikor van a születésnapja."

Egy ötéves még nem igazán érzékeli az "évente" időintervallumot. De te ezt biztos átélted, mert mint írtad anyuka vagy.
Én azt gondolom simán lehet születésnapot váltani egy ötévessel, nem fog feltűnni neki.
Persze gáz, de nem is igazán ez a gáz, hanem az oka: a gyerekcsere,amit feltételezünk az eddigi utalások alapján.
Szerintem.

Duerre 2008.11.01. 20:37:46

Jah, és még valami:
az "Ellie baszállítója" megjegyzésnél hangosan felröhögtem! Ez eszméletlen jó volt!

0613Gyuri 2008.11.02. 13:19:58

Katherine relytélye nagyon dúrva lesz november 12.én már ki fog derülni, s akik találgatnak elég jó nyomon vannak.
Csak ennyit mondok

Amani1987 2008.11.02. 21:05:09

Szia 0613Gyuri!
Tudom, hogy sokan utálják, ha elárulják, mi fog történni, de én már nagyon kíváncsi vagyok. Megoldható lenne, hogy e-mailben eláruld nekem ezt a Dylanes titkot?
A címem:habszirom@freemail.hu
Amúgy nagyon jó a hogyvolt. Én sok részt sajnos nem látok,így nagyjából itt követem az eseményeket. És sokat segít.

candyperfumegirl 2008.11.04. 22:31:40

Hát basszus, gyerek belőlem még nem váltott ki olyan indulatokat, mint ez a kis rohadt dög. Én ilyet még az életben nem láttam, egy velejéig GONOSZ gyerek, és senki sem veszi ezt észre Lynette-en, kívül? (egyébként rohadt jól játszik a kiscsaj, tenyérbemászónal aljas) Annyira dühítő, hogy most Lynette van beállítva rohadt szemét bántalmazó gonosz mostohának, pedig csessze meg, megérdemelte azt a pofont. (egyébként Lynette szerintem a saját gyerekinek is adott volna egy átszállósat ezért a mondatért, akármit is mondott Bree-nek az első évadban) A gyerekbántalmazást nem lehet lazán venni, az biztos, de a túlreagálást is utálom, egy ekkora pofonba nem fog belehalni egy ekkora gyerek, és hogy Lynette-ből ettől a beszólásból előjött az indulat, én a legkevésbé sem tudom hibáztatni érte. Egyébként Lynette elég jól ismerheti már a kiscsajt ahhoz, hogy jól lássa, mekkora a probléma, amit Tom párás szemmel nem képes észrvennei, és csodálom, hogy még nem kezdett el ő is trükközni vele. Én egész biztos, hogy minimum egy bekapcsolt diktafonnal mentem volna a plázás programra.

(ez most kijött belőlem, most néztem meg a részt, és egyszerűen undorító, ahogy ez a kiscsaj viselkedik, és ahogy megússza...egyelőre, tudom, ez úgysem maradhat megtorlás nélkül, de baromi frusztráló nézni)
süti beállítások módosítása