Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x12 – A véletlen műve

2008. október 28. 09:02 - Windermere

Karen még mindig mérges Lucasra, amiért nem akarja elvégeztetni a tesztet. Így azt találja ki, hogy elvesz a sráctól mindenféle szórakozási lehetőséget. Brooke munkát keres, felveszik őt egy étterembe PR tevékenységre. Danhez beállít Lucas és elmondja, tud mindent Jules Keithhez fűződő kapcsolatáról.

Taylor még mindig Haleyéknél lakik, és ráakad Haley laptopján Chris zenéjére, de Haley kikapcsoltatja vele. Kiderül, mindkét lánynak ugyanott van tetkója, Taylornak egy skorpió, míg Haleynek Nathan mezszáma. Mikor Nathan beállít, megkérdezi őt Taylor, hogy szerelmes volt-e abba a lányba, akivel elvesztette a szüzességét.

Andy átmenetileg Karenhez költözik, mert nála padlót csiszolnak. Andy is megpróbálja rávenni Lucast, hogy csináltassa meg a tesztet. Keith is megpróbálja rávenni Lucast a tesztre, ő azzal érvel, hogy ő is örökölhette, és a csajok aggódnak. Menjenek el együtt, csináltassák meg, de ne maguk miatt, hanem Karen és Jules miatt. Lucas végül belemegy a tesztbe, és Keithszel együtt mennek a kórházba. Végül Karen is visszaadja a srác cuccait.

Brooke reklám rákként dolgozik egy étteremben, és megdöbben azon, hogy az egész napos jelmezes bohóckodásért, csak 15 dollár fizut kapnak. Brooke szerint a reklámrákoknak fel kéne lépniük Carl, az étteremvezető elnyomás ellen, így egyfajta szakszervezetet alakít a lányokkal.

Dan éppen egy szakácskönyvet olvas otthon, amit Deb szóvá is tesz. A férfi azt javasolja, hívják át vacsorára Keitht és Julest. Keith beállít Juleshoz a Tricbe, elmondja neki Dan vacsorameghívását. Miután a férfi elmegy, Jules felhívja Dant, hogy nem érti mi ez a vacsi, és különben is, ő tényleg szereti Keitht. Keith és Jules elmennek Danhez és Debhez vacsorára. Egész jól halad az este, bár Dan kinyögi, hogy Deb és Keith szeretők voltak. A végén kettesben lesznek Julesszal, és megfenyegeti a lányt, hogy most már nem szállhat ki, ő fizeti, azt kell csinálnia, amit ő mond.

Lucas Annával beszélget, elmondja neki, hogy Keith együtt volt Nathan anyjával, és ezért Dan azt találta ki, lefizet egy lányt, hogy bolondítsa magába a testvérét. Anna meg elmondja neki, hogy Peyton is tudja, hogy a lányokhoz is vonzódik, mert megpróbálta őt megcsókolni, és a lány azóta kerüli őt. Lucas megnyugtatja, hogy nem kerüli őt, hanem elutazott.

Nathan lecseszi Taylort, hogy megegyeztek nem beszélnek arról Haley előtt, hogy mi történt köztük. Haley éppen dolgozik Karen kávézójában, amikor beállít Nathan, hogy beszélniük kell valamiről. Nathan végül elmondja neki, hogy Taylor volt az első csaj az életében. Haley kiborul és elküldi a fiút.

Lucas elmegy Keithez megkérdezni, hogy tényleg igaz-e, hogy lefeküdt Debbel. Keith elmondja neki, hogy igen, de már nagyon bánja. A mostani kapcsolatát Julesszal nem akarja elrontani ugyanúgy, mint annakidején Karennel.  Keith elmeséli Lucasnak, hogy megkérte Jules kezét. Dan előveszi Lucast, hogy Keith előtt mindenképpen maradjon titokban Jules kiléte.

Haley küld egy levelet Chrisnek, hogy mi van vele. Taylor Chrisszel csetel Haley nevében, és megtudja a srác megcsókolta a lányt. Így mikor Haley hazaér, és előveszi Taylort a Nathannel történtek miatt, Taylor a Chrisszel való csókkal vág vissza. Taylor megint Chrisszel csetel Haley nevében, és azt mondja a fiúnak, hagyja őt békén, mert Nathant szereti.

Felix segít Brooke-nak átnézni Carl vállalkozását, hogy meg tudják majd a férfit szorongatni. Brooke azt mondja Carlnak, ha nem kapnak fizetésemelést, akkor az utcára vonulnak olyan táblákkal, ami elárulja, hogy az étteremben nem is friss rákot szolgálnak fel. A férfi megijed, így a csajok óránként 1 dolcsival lesznek gazdagabbak, sőt kétszer negyedóra pihenőhöz is jutnak. Brooke hogy mindent ilyen jól elrendezett, ki is lép.

Lucas megint Annával cseveg, a lány is a teszttel hozakodik elő. Megmondja, ő csak azért mert önző, és neki Lucas az egyetlen barátja. Majd visszakérdez, ha Karennek kéne megcsináltatnia a tesztet, akkor ahhoz Lucas mit szólna. Anna még mindig nem tudja eldönteni, hogy a srácokat vagy a csajokat kedveli-e jobban, ezért a randi oldalon olyan profilt csinál magának, ahol mindkettőt keresi.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása