Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x06 – Bobbi Broderick

2008. október 28. 13:00 - Madmoazell

Liz a hasát simogatja éppen, mikor Sean meglepi. A könnyei is potyognak, a hormonok miatt. Liz ugyanis teherbe szeretne esni, még az se stresszeli, hogy kicsit idős már a témához. Őt nem, de a meddőségi központot igen, ugyanis problémáznak a korán, és nem igazán pesztrálják az ötletét. Christian persze rögtön nekiáll cseszegetni, hogy sose késő, meg úgy egyáltalán, ez nem gáz, és Liz záros időn belül le is lép, Sean meg nekiáll hegyibeszédet tartani, hogy attól még, mert másokon éli ki magát, Wilburt nem hozza vissza semmi.

Napibetegünk Mrs. Broderick, egy tisztes középkorú asszony. A hölgyemény kicsit furcsa, úgy tűnik, ráunt a háztartásbeli feleség szerepére, most épp állásinterjú előtt áll, amire rendbe kéne hozatnia magát. Mármint a hasát, csak hogy úgy nézzen ki, mint azok a lányok, akikkel versenyben lesz a melóért. Sean előadja neki a kötelező irányelveket, no cigi, no napozás, sőt, Bobbi kap egy szép paksamétát a műtéthez, csak hogy átolvashassa, mielőtt aláírja. Bobbi nem olvassa át, csak aláír. Hmmm.

Julia és Ava egész jól összebarátkoztak. Ava – már ha valaki nem emlékezne rá, az életvezető, aki Julia lelki gondjait rendeltetett helyrerakni. Most épp együtt futnak, az elnyomja a depit. Juliának beszorul a levegője, majd nekiáll bőgni. Ava persze nekiáll kérdezősködni, de Mrs. McNamara először nagyon nem akar válaszolni, aztán persze szépen lassan virágnyelven előadja, hogy 17 évvel ezelőtt hibázott egy óriásit, majd egy éles váltással kitalálja, hogy ha már Ava nem vezeti a ő életét, Matt-ét nem lenne rossz ötlet. Merthogy már nem is tanul, szörnyű gyerek, de tényleg. Ava belemegy, sőt, ő hívja fel Matt-et. Christian megint piszkálja Lizt, majd a mai első értelmes hozzászólásában felveti, a nő miért nem korábban akart gyereket vállalni, amikor nem olyan nagy a rizikó egyikőjüknek sem. Liz elmeséli, hogy az apja nem nagyon volt oda a melegségéért, és ezért nem akarta a dolgot korábban, mire megtörik a jég, vagy legalábbis Christian, és gálánsan felajánlja, hogy szívesen adna anyagot a dologhoz. Liz nagyon meglepődik, de Christian komoly.

Mint ahogy Ava is, pár házszámmal odébb, ugyanis piával fogadja a baromi bátor Matt-et, aki végül vállalkozik a lélekemelésre. Mikor a srác szóvá teszi a bor jelenlétét a terápián, Ava csábos pillantások közepette előadja, hogy ez nem terápia, Julia pedig nincs itt, de ezzel csak azt éri el, hogy Matt el akar menekülni. Ava, csak hogy meggyőzze, belemegy egy bizalom-játékba, miszerint Matt kérjen tőle bármit, ami később gázul is elsülhet, erre persze a Michael Jackson hasonmás ottmarad. Ja és hogy mit kér? Ha az egyik leveszi a cuccait, leveszi a másik is. Avát nem kell kétszer kérni, de mikor Matt nekiállna a mókának, azaz a tapogatásnak, kijelenti, hogy nem, ez nem előjáték, hanem bizalomjáték. Valamit csak elérhet vele, ugyanis Matt elmeséli, ahogy Henry barátjával betéptek, és elütötték azt a szerencsétlen lányt. Megtört a jég.

Van egy másik napibeteg is, Mrs. Caldarello, akinek konkrétan egy nem túl hatalmas gázrobbanás leégette az ajakait a helyükről. Szegénynek kiugrik a szíve a helyéről, mikor Christian felvezeti, hogy honnan állítanák helyre a megégett bőrt. A másik „jellegű” ajkairól. Igen, onnan lentről. Szegény asszony, rögtön az jut az eszébe, hogy a férje majd mit fog szólni, ha megcsókolja. Merthogy ő amúgy sem szokta OTT megcsókolni, és milyen ciki már, ha rájön, honnan alakult oda az a kis bőrpótlás. Végül csak beleegyezik, azon fejvesztés terhe mellett, hogy a fiúk majd ráfogják a mellére a dolgot. Azzal a férje ugyanis nem tud betelni.

Ava indulni készül otthonról, de a gázpedál előtt Matt esik be a kocsiba, és kérdőre vonja, hogy ugyan már, biztos nem vetkőzik le az összes ügyfelének, majd jól összecsókolóznak. Ava erre bevallja, hogy igen, vonzódik hozzá, de csak akkor hajlandó engedni a továbbiakban, ha Matt produkál egy ötöst franciából. Matt végül belemegy. Ezalatt a fiúk Bobbi Broderick pociját műtik. Liz kiakad, hogy nincs is rajta semmi zsír, amit le kéne szedni, és valószínűleg igaza is lehet. Seant ez nem zavarja, az viszont annál inkább, mikor a nő bejelenti, hogy elfogadja Christian spermáját. Már épp belemennének a vitába, de beesik Christian, kiborulva, hogy Mrs. Caldarello, a punciszájú kikerült az előjegyzésből. Merthogy Sean nem örül annak, hogy hazudniuk kell a férjnek. Christiant ez nem izgatja, úgyis mindig hazudnak, most akkor miért ne, és szépen visszaveszi az asszonyt a listába.

Este van. Matt Ava háza előtt áll, és nézi, amint a nő az ablakban szabadul meg a ruháitól. Piciny keze persze hamar a gatyóban landol, csakhogy sajnos megzavarják a menet közben. A biztonsági őrök. Haha. Christian mehet érte a rendőrségre. Miután Mattet kiengedik, apuci Dr. Troy letolja rendesen, hogy miért kellett kivernie valami tinimacára nyilvános helyen, mire Matt elmondja, hogy Ava egyrészt nem tini, másrészt dögös, harmadrészt pedig ő az a bizonyos életvezető. Christian ki van bukva, erre Matt leugatja, hogy ugyan már, ő is lefeküdt a nagyival, meg hogy hova is tűnt belőle az a csávó, aki régebben olyan jófej volt vele. Christianből erre persze kitör az apa, de a dolog lepereg Mattről, Van neki már egy.

Azért nem kell nagyon félteni, meglátogatja Avát, csak hogy eldiskuráljanak egy picit. Többek között arról, hogy miért édes az a nő számára, ha egy ügyfele kiveri az ablaka alatt. Meg úgy egyáltalán. Christian végül megpróbálja lebeszélni az ő kis közös bizniszükről Avát, de nem ér el sokat, kicsit tépik még a szájukat, majd Christian elviharzik, de előtte még megfenyegeti, hogy elmondja Juliának a dolgot. Ava pedig közben összerakhatta Julia baját Christian Matthez fűződő viszonyával, ugyanis visszavág, hogy ő meg elmondaná Seannak, ki is a hülyegyerek igazi apukája.

Bobbiról lekerül a kötés. Hát, a hasa tényleg laposabb lett, de perpillanat gyakorlatilag full véraláfutás, így nem túl szép látvány. Szegény kicsit kiborul, hogy ugyan, ebből hogy lesz szép poci az állásinterjúra, meg a brosúrákban sem ez szerepelt. Sean-on is látszik, hogy nem érti, mi a fene is van, de ráhagyja a nőre a dolgot. Kicsivel később dokijaink együtt edzenek a konditeremben. Egy rakás cicis csaj között. Sean meginvitálja vacsira magukhoz kedves barátját, de Christian nem vágyik rájuk. Seannak valamiért nem lesz gyanús a dolog. Edzés után neki is esnek a leégett szájú hölgynek, amikoris Sean bejelenti, hogy talált neki ideális nőt. Az irodában várja. Hehehe, ugyanis a hölgy Ava Moore. Ja, az az Ava. És mielőtt Sean elhagyná a terepet, megdícséri neki kicsi fiát, aki ötöst hozott franciából. Hát micsoda motivátor ez a nő, tényleg…Christian is próbálná motiválni, hogy inkább rá próbálja fel magát, mint Mattre, de bukja a dolgot. Ava nem megy bele, cserébe kér egy kis botoxot.

Mrs. Cardarello szája szépen gyógyulgat. A férje úgy tudja, hogy a térdhajlatából vették hozzá a bőrt, de nem gond, így is tetszik neki. Seannak már kevésbé. Ezt hívják igazi kegyes hazugságnak. Közben Liz megtárgyalja Christiannel, hogy még mindig kéne neki a spermája, a meleg haverjai ugyanis nem akarnak neki adni belőle. Julia és Sean romantikus vacsit költ el éppen egy étteremben, amikor beesik Mrs. Broderick ugyanoda, hisztizve és visítva, mint egy újévi malac. Bobbinak az a baja, hogy Sean nem világosította fel az apróbetűs rész tartalmáról (de mi ugye tudjuk, hogy akarta, csak hát a nőt nem érdekelte), és most borzalmasan néz ki. Még mielőtt a pincér kidobná, előadja, hogy majd az ügyvédekkel meg lehet tárgyalni a dolgot. Óje.

Matt is romantikus vacsizik, csakhogy ő Avával, mily meglepő. Egy kicsit túlzásba viszi a dolgok siettetését, olyannyira, hogy már majdnem elrohan a lakásból, de persze a csaj nem hagyja. Pont pont pont. Másnap reggel viszont beesik a képbe egy harmadik fél is. Meztelenül. Adrian. Ava fia. Hahaha.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása