Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 4x02 - Szakíts, ha bírsz!

2008. október 22. 15:23 - sixx

Nu, a címből már ki lehet sakkozni, hogy miről fog szólni ez a rész, arról, hogyan kell otthagyni jobbik felünket a szakítósblog legjobb történeteinek szellemében. Szakítani nem egyszerű, Shep és Meredith tulajdonképpen negyedik évada próbál valami értelmes megoldást találni a problémára, és arra lyukadnak ki, hogy mindegy mi a kérdés, a válasz: dugás. S lőn, mint a nyulak, kérem szépen, reszelnek egyre, és szakítanak, így is lehet ezek szerint. Be kellene küldeni Valuskáéknak, biztos szétolvasnák a posztot. Meredith másik történetszála az epizódban az, hogy próbál nem beszélni Lexivel (akit Derek nagyon meg fog dugni, ha így megy tovább) és ebben Cristina segíti, de egyszer már nem tud hova bújni/menekülni, így kénytelen a nálánál hatvan klasszissal jobb nő féltestvérrel beszélni.

Bár ne tenné, azér' nem bírlak én tégedet, mert az apám iotthagyott, hogy te legyél neki a szeme fénye, és ez nekem szar, blablabla, ráadásul ezért nem tudok mit kezdeni Sheppel mostan, rohadj meg. Komolyan, a dialógusírók itt nem tudom mire gondoltak, valószínűleg arra, hogy ha ezért a fosért még fizetnek is nekik, akkor tulajdonképpen befutottak, nem kell innentől kezdve semmi különöset csinálni. És ha már itt tartunk, az Izzie-t alakító Katherine Heigl ugye azt bírta mondani az Emmy-jelölések kapcsán, hogy neki bizony ebben az évadban nem írtak olyan szerepet (múlt heti szarvasélesztés?) amivel ezt kiérdemelné, szóval kösz, de nem - és igaza van, mert a tévé hihetetlen, zuhanyzóban feltámadó Bobbyval súlyosbított világában SEM hihető az, ami ezzel a karakterrel történik.

Az van ugyanis, hogy Izzie, ez a 180 centis, iszonyú bögyös, tipikus jócsaj beleszeret George-ba, egy tök átlagos, semitmondó bociszemekkel néző nyikhajba, aki megdugott már vagy hat csajt ebben a szánalmas sorozatban, az egyiket ráadásul el is vette feleségül (az a történetszál is megér egy faszkorbácsot mellesleg), de most kész felrúgni a frigyet a gazdag ember nagyon szimpi lányával (Torres), hogy Izzie, a sokmillió dolláros örökségét ingyenklinikára költő szőkenő oldalán parádézzon. Az írókban (ebben a részben még) annyi önbecsülés volt, hogy nem eresztették megint össze a két szerencsétlent, csak dumálnak egyre, én nagyon szeretlek tégedet, George, de hát ez így nem jó, Izzie, nekem feleségem van, de tégedet szeretlek, és elhajtom Torrest a vérbe. Közben Meredith és Shep fent dug.

A hetibetegek most éppen egy lakástűz áldozatai, gázrobbanás, bólogatnak, szörnyű, gyerek is van köztük, de persze gázrobbanás a lófaszt, speedet főztek, oszt nem jött össze, ezt a történetszálat az erkölcsi tanulság érdekében majd' minden kórházas/rendőrös sorozatban elsütik, NE FŐZZ METAMFETAMINT OTTHON BAZMEG, MERT LEÉG A LAKÓTELEP. Alex persze a gyerek miatt aggódik, és gyámügyet akar, a drogos faternek más elképzelései vannak a dologról, és beveri azt az önelégült pofáját, aminek valahol kibaszottul örülünk. Torres szegény már annyira nem, mert nem elég, hogy valahol sejti ő, hogy a férje a hat fejjel magasabb szőkenő ágyékába vágyódik, de a főnök iszonyatosan lebassza, hogy mennyire béna már, se a rezidensekkel nem tud mit kezdeni, és akkor még ez a kupleráj is, csak idő kérdése, hogy a Náci legyen a főrezidens.

Ami Cristinát illeti, hozzá BurkeMama érkezik, higy összeszedje a fia cuccait a lakásból, amit el lehetne intézni egy pillanat alatt, de Yang nem akar a nővel beszélni, így odaveti neki Meredith-et, akit nagyon kioszt a mama, majd ugyanezt teszi az önelégüt Derekkel és a fasz George is megkapja a magáét. A végén persze megkapja a kulcsot, és elviheti Burke cuccait, mert ő természetesen soha nem jön vissza a sorozatba - a forgatáson a színész ugyanis buzizott, és kihajították. Az epizódhoz még annyi hozzátartozik, hogy a végén George el akarja mesélni a szőkecsajos szitut a nejének (édeshármas?) de az annyira kivan az egész napi szopástól, hogy megkéri, most az egyszer ne baszogassa, majd holnap. Gondolom, a harmadik epizód majd arról fog szólni, hogy George válni akar, Torres meg hat részen keresztül Izzie-t szopatja, míg Sloane el nem kapja egy körre.

Címkék: grace klinika
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2008.10.22. 15:30:10

Sixx nem kaptad meg?

toi 2008.10.22. 16:34:44

fantasztikus hogyvolt!!!
:)

gyurmalány 2008.10.22. 17:08:57

Csak semmi e-mail csere. én csak ezért nézem. amúgy ez a rész még a várakásaimhoz képest is durva volt.

Critmiss 2008.10.22. 17:44:11

Jajj, végre valaki leírja, milyen xar és hiteltelen az egész sztori. Szerintem direkt mindig pontosan az ellenkezőjét írják meg, mint amit indokolhatónak tartanának.

2008.10.22. 17:53:03

Intézze már el valaki, hogy ne kelljen pokoli kínokat átélve megnézni a Vészhelyzetet, ha látni akarom a Grace klinikát! Nézi még valaki egyáltalán a Vészhelyzetet?

kiara_vm · http://kiaravm.tumblr.com 2008.10.22. 18:06:11

Ez egy nagyon jó Hogy volt volt!
Ezért érdemes bekapcsolni a gépet :P

Én nézem a vészhelyzetet, és szerintem még mindig jobb mint a grace klinika...

Acron 2008.10.22. 19:49:50

Sixx, ha szépen kérlek, válaszolsz?

mókus 2008.10.22. 20:45:40

Letoltam a negyedik évadot (ezt).
Három részt ne nézzetek meg, az ötössel az élen.

Lexi, mint jó nő?????? Sixx, hová tetted a szemed?

Nekem nem jött be ez az évad. Burke és Addison hiánya érezhető.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2008.10.22. 23:12:26

"így kénytelen a nálánál hatvan klasszissal jobb nő féltestvérrel beszélni." Nekem ez éppen azt jelenti, sixx szeme jó helyen van.:D

S igen, Holden, sokan nézik még a Vészhelyzetet.:)))

Johnny336 2008.10.27. 09:02:43

Jó csaj ez a Lexi... :D

Meredith meg békaszájú.

A Vörös Bögyös hiányzik nekem nagyon :(
süti beállítások módosítása