Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 2x11 – Yeah, Just Like Tomatoes

2008. október 21. 15:00 - wayout

Kat még mindig Botwinéknál csövezik, aminek Nancy még mindig nem örül. Az eléggé kicsapja a biztosítékot, amikor Kat jógázás közben közli, hogy mindkettejüknek most jött látogatóban Ruby néni, Andy nem túl meggyőzően megígéri, hogy eltünteti Katet. Felpörögnek az események, Silas hazaérkezik, aki azért maradt ki, hogy ne kelljen hallgatnia, ahogy anyuci egy narc-kal hancúrozik, de Andy és Shane duettben elmondják neki, hogy nem történt semmi és különben anyunak most „cápa hete” van. Ekkor tökéletes időzítéssel csönget Peter, aki valószínűleg már mindent érez Nancy iránt csak szerelmet nem. Peter mindenesetre most kedves és előzékeny, még narancsot is hozott a szíve hölgyének.

 

Lefolytatnak egy meglehetősen fura beszélgetést, amiben Nancy nem túl meggyőzően artikulálja azt, hogy minden rendben, szinte hallani lehet, ahogy gondolatban azt mantrázza: „Bárcsak Petert elnyelné a föld és eltűnne örökre”. Ahogy a Jézuska se hozza mindig azt Karácsonyra,amit szeretnénk, úgy az ilyen kívánságok sem szoktak csak úgy teljesülni. Celia és Doug a szokásos dugó partijukat tartják az Apache Motelban, egy fenekeléssel megspékelve. Celia még mindig ott tart, hogy ez nem mehet tovább, de ebből Dougnak csak annyi jön le, hogy újfajta pozíciókat és helyeket szeretne kipróbálni. Az összes megfigyelő kamerát ellopták, így nem tudnak vicces videókat nézni és a szomszédban is elkezdtek kefélni, amitől hangulatba jönnek újra, de ekkor Doug bedobja a bombát Celiának, és megkérdezi, hogy elhagyná-e Deant.

Ezután megy egy kis ping-pong arról, hogy ki kit milyen feltételekkel hajlandó elhagyni. Végül megegyeznek abban, hogy elhagyják házastársaikat, mert micsoda veszteség az már, hogy Doug egy szép nagy hajó, aminek nincs hol hajóznia:). A titkos termelői bázison Conrad jó híreket közöl az éppen „munkába” érkező Nancyvel, megbecsülték az árujukat és olyan sokat ér, hogy kb. egy hét múlva fél millióért el tudják passzolni, szóval már csak ennyi ideig kell ámítani Csoda Kenyér Ügynököt (wonder bread- a feketék használják a fehérek, úgy ahogy rájuk azok a niggert). Ha mindennek vége Conrad a saját részéből saját termelést fog indítani.

Megérkezik Sanjay, aki a spekulatív befektetési alapjához keres befektetetőket, mert fantasztikus lehetőségeket vannak a feltörekvő harmadik világbeli országok kihasználásában. Conrad tömören közli vele, hogy az országban 370 milliárdos van és 40 millió ember él szegénységi vonal alatt, szóval ez a kibaszott harmadik világ (pacsi Conradnak, hogy néz The Daily Showt). Ekkor üti le és szorítja le földre Conradot Peter, aki nem fogja hagyni, hogy még egy hétig ámítsák, majd lelépjenek a pénzzel. Először is követeli Nancytől házassági bizonyítványukat, de már késő, mivel Nancy azt állítja, hogy már elküldte az anyakönyvi hivatalnak. Sebaj, Peter tud improvizálni, azt követeli Nancytől és Conradtól, hogy a legutolsó termés árát adják át neki és soha ne kerüljenek a szeme elé, vagy különben nagyon csúnyán megjárják. Nancy remeg, Conrad pedig dühösen a földhöz csapja Nancy mobilját, de már nincs mit tenni, erre nagyon csúnyán rábasztak.

Celia is ledob egy bombát, elmondja a félálomban lévő Deannek, hogy megcsalja Douggal és lelép vele. Dean először csak röhög, mert ez egész meglehetősen bizzarnak tűnik számára, de tényleg megtörténik és ezzel hivatalosan is vége a házasságuknak (nem mintha nem lenne már rég vége). Dean nehezen tudja feldolgozni az információkat, Celia szerint viszont ő annyira az a típus, akivel ilyesmi történik. Mivel náluk papírvékonyak a falak, Isabelle gyorsan átordítja, hogy ő mindenképp apuval akar maradni (és Quinn?). Shane és Gretchen együtt tanulnak, amikor Nancy meglehetősen egzaltált állapotban közli, hogy elmegy pár órára elintézni valamit, ne aggódjanak, majd visszajön és leemel egy festményt a falról.

Gretchen megjegyzi Shanenek, hogy az anyja fura, aki már nem is lepődik meg azon, ha az anyja így viselkedik, hisz a furaság náluk családi ismertetőjegy. Kiderül, hogy Nancy még nem kattant meg teljesen, a festmény azért kellett, mert annak hátuljában volt elrejtve a testi épségét biztosító házassági bizonyítvány, amit most már tényleg felad a postán. Az utca másik oldalán meg egy nagy benga állat integet neki, aminek erősen hallucináció érzése van, de Nancy még mindig nem őrült meg (teljesen:)), a hatalmas fickó igenis létezik és problémaforrás lesz a jövőben. Gretchen már örülne, hogy felügyelet nélkül maradtak és egy sörrel koronázná meg a délutánt, amikor hazaesik Andy és a kis utánfutója, Kat.

Shane meglehetősen odavan Katért, amit Gretchen nem néz túl jó szemmel, és rajta tartja a szemét mind a kettőjükön. Nancy második fontos elintéznivalója az, hogy vevőt találjon az árujuknak. Először Heyliához fordul, persze pusztán csak tiszteletből. Heylia nem hülye, azonnal megérzi, hogy Nancy nagy szarban van. Bájos, hogy Heylia az üzlet pangása miatt, meg mert jó honpolgár, gyerekeket kísér át úton. Nancynek az remek ötlete támad, hogy Heylia keletre költöztethetné az üzletét, ha itt tud nem árulni. Heylia azonban csak akkor megy bele az üzletbe, ha levakarják a seggéről a DEA ügynököket. Heylia felhívja Vaneetát és sztoikusan elmeséli neki, hogy Conrad elbaszta és most valószínűleg mind börtönbe fognak kerülni. Nem eszik olyan forrón a kását, Nancy nem csak gödörásásban jó, ha nem az abból való kimászásban.

A bevásárló központban, miközben az évadzáróra vesznek öltönyt Shanenek, az egyfolytában Katről áradozik Andynek, aki kategorikusan kijelenti, hogy nem szereti a lányt, és csak azért van vele, mert megőrjíti (=jó a szex). Kat teljesen zizi, de sosem unalmas, egyszer például ágyékon szúrta Andyt egy jégcsappal, amikor azt hitte, hogy az megrúgta az egyik szellem állatát. Gretchen eközben  közli Kattel, hogy jobb lenne, ha minél előbb lekopna a pasijáról, különben baj lesz, a dolog persze azonnal cicakaratéba csap át. Megtudjuk, hogy a nagy cofos, benga állat, Abumchuk, aki Katet üldözi, és éppen őket figyeli az ablakon keresztül, úgy hogy gyorsan kispuriznak az üzletből. Heylia beszélőre megy az egyik kedves örmény drogbáróhoz a sittre. A puncinál jobb ajánlatot tesz neki, olyasmit, amit mind ketten akarnak.

A nagy találkozás: Nancy megismerkedik végre U-turnnel, aki éppen sleppjével kosarazik. Conrad őt szemelte ki, mint lehetséges vevőt. Az oldalt várakozó Nancyhez egy dagadt fekete srác megy oda, és megkérdezi tőle, hogy ők ribancok miért vannak így elcseszve. Nancy erre nem nagyon tud mit mondani azon kívül, hogy nem egyszerű nőnek lenni, mert sok megoldandó problémájuk van. Marvin elmeséli neki, hogy a barátnője felgyújtotta, mert lefeküdt a húgával. Nancy szerint a barátnője, csak tudtára akarta adni, hogy mennyire fájt neki, amit csinált. U-turn belemegy az üzletbe, másnap délután le is fogják bonyolítani a cserét.  Miután elmennek U-turn megjegyzi, hogy Conrad tiszta hülye, ha nem keféli Nancyt. Az egész dologban az a legszebb, hogy megtudjuk, hogy U-turn esze ágában sincs fizetni a milfért, másnap délután nem 300 ezer dolcsival, hanem egy csapat felfegyverezett tesóval fog Nancyékkel találkozni.

Celia felszabadultan rohan Doughoz egy üveg pezsgővel és bejelenti, hogy elhagyta Deant. Doug ezzel ellentétben, mivel elég gyáva, nem hagyta el Danát. Celia agyvize természetesen felforr, Doug meg csak szabadkozik, csúnyán meg fogja még szívni, hogy felidegesítette Celiát. Este Nancy lefixál egy találkozót Peterrel. Nancy rádöbben, hogy másnap délután van Shane évzárója, de Conrad megnyugtatja, hogy majd elintéz mindent. És ezután következik, amire már 2 évada vártunk, Nancy és Conrad smárolnak egyet, a dolog ugyan nem fordul át stressz levezető dugásba, de azért jó őket így látni. Conrad a költözést javasolja Nancynek, majd elmegy.

Celia hazamegy, hogy visszavonjon mindent, de már későn, Deannek amúgy is elege volt már belőle és komolyan gondolja a válást és kirakja Celia házasságtörő szűrét a cuccaival együtt a házból, és azt ajánlja neki, hogy szerezzen minél hamarabb egy jó ügyvédet. Nancy otthon a költözés előnyeiről mesél a kis családjának, amiben Kat benne lenne, de Nancy közli vele, hogy azért mert mindannyian őrültek, még nem számítanak egy családnak, Andyt pedig újfent Kat eltávolítására kéri. Andy kikíséri a lányt a furgonhoz és megnyugtatja, hogy Abumchuk miatt akar Nancy lelépni. Kat őszinteségi rohamot kap és bevallja, hogy Abumchuk valójában nem a pasija, hanem egy fejvadász, aki őt keresi, mert csinált egy-két illegális dolgot.

Nancy magyarázkodik egy darabig, de senki nem dől be süketelésének, legfőképp Shane nem, aki kerek-perec rávágja, hogy tudja hogy ő egy drogdíler. Nancy nem tud mást tenni, bevallja, hogy marihuánát termeszt és elad, de a marihuána szerves és terápiás hatású, a földből származik, akárcsak a paradicsom. Ja, csak a paradicsom miatt nem szoktak fegyvert szorítani az ember fejéhez. Elképesztő, hogy Nancy milyen magas szinten űzi az önámítást. Silasnek erre már teljesen tele lesz a töke és felmegy az emeletre és magára zárja a szobája ajtaját. Nancy most kattan be, fog egy baltát és betöri vele Silas ajtaját. Amit bent talál, attól teljesen leesik az álla, Silas ugyan már kimászott az ablakon, de az általa ellopott térfigyelő kamerák és „Drogmentes terület” táblák mé mindig ellepik a szobáját. Shane évzáró bulija meg lesz tartva, csak legfeljebb átalakul búcsú bulivá.

A mostani Little Boxes a Jenny Lewis féle verzió.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása