Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 2x02 – The Great Ashby

2008. október 20. 13:00 - WUTM

Hanket az úton fekve hagytuk az elsô részben, a második pedig a beszélôn kezdôdik. Hank az üvegfal egyik felén, a másikon Becca és Karen, aki nem szól egy szót sem Hankhez, hanem duzzogva hallgatja az ipodját és rá sem néz szerelmére. Így aztán Becca veszi át a felnôtt szerepet, és közli apjával, hogy nem teszik le érte az óvadékot, mert Karen szerint Hanknek jót tesz majd a zárka, legalább elgondolkodik. Hank szerint max. azon tudna elgondolkodni, mennyire fájnak a golyói, de Karen komolyan gondolja, így aztán Hank mehet vissza a cellába. A fôcím elôtt még kiderül, hogy Hank rendôrségi képe már fent van az interneten, és hogy Becca azért tud pár dolgot az Életrôl, mert azt tanácsolja apjának, semmiképpen se hajoljon le a szappanért a következô pár órában.

Marcy és Charlie az esti randijukat beszélik meg (kondom, kokain és homár, egy hotelszobában), miközben Marcy épp egy lányt szôrtelenít, mivel ez a foglalkozása, ha nem emlékeznénk. Charlie kicsit zavarban is van, de a lány megnyugtatja, undibb pasik is nézték már naphosszat, még érdekesebb helyzetekben, mert hogy pornóban utazik. Charlie udvariasan érdeklôdik a munka felôl, és így egy értékes leckével lehetünk gazdagabbak: nagyon kell vigyázni, mert egy rossz mozdulat, és az édeshármas jelenetekben csak a hátsórész nyalása jut neked.

Hank is valami ilyesmitôl tart, próbálja elérni Charlie-t, de egy vonakodó asszisztens nem kapcsolja. Második telefonhívásra már nincs esély, mert egy morcos cellatárs nem engedi. De ez még semmi, mert egy hatalmas, szôrös állat megvádolja Hanket, hogy hozzáért a pici, szexi popsijához, aztán a mindent tagadó Hank orra elôtt vizelni kezd. Hôsünk kezd kicsit kiborulni, amikor újabb rab jön, az esti parti házigazdája. Aki végül nem dugta meg azt a lányt, akit Hank véletlenül szájjal illetett. Az viszont cserébe kihívta a zsarukat és erôszakkal vádolta meg a pasit, akinek végre megtudjuk a nevét is: Lew Ashby.

Közben Mia az ügynökeivel, Danivel és Charlie-val tárgyal a könyvbôl készülô forgatókönyvrôl. Charlie nem túl lelkes, hiszen tudja az igazat a könyvrôl, be is szól Miának párszor. Mia távoztával Dani nekiesik Charlie-nak, amiért nem kedves a legfontosabb ügyfelükhöz, de Charlie-t nem érdekli Dani véleménye, se Dani teste, ezért visszautasítja a felajánlkozó csajt. Na persze az nem viseli ezt túl könnyedén, és bosszúsan távozik.

A cellában Ashby beazonosítja Hanket, és lelkesen nekiáll ecsetelni, mennyien szeretik a zenei világban Hank könyveit. Mert hogy Asby egy sikeres producer, mindenkit ismer, aki felbukkan LA-ben, például a hatalmas, szôrös állatot, aki történetesen az egyik legjobb gitáros a világon. Ja, és ha már így összefutottak, nem írná meg Hank Ashby életrajzát? A Rolling Stone magazin mindenféle írócskákkal akarja megíratni a sikersztorit, de Ashby most Hanket akarja. Hank ellenkezik, mondván, hogy ô nemsokára New Yorkba költözik. Ashby ezen csak nevet, LA nem engedi el a tehetséget. Különben is, Hank nem nagyon megy sehova mostanság, inkább egy-két nagyon jó ügyvédre lenne szüksége, a producernek az meg van – és ezt igazolandó már engedik is ki a zárkából.

Karen és Sonia együtt ebédelnek, Sonia, miután elnézést kér a lehányt takaróért, felajánl egy izgalmas és kihívásokkal teli építészmunkát Karennek, aki szóhoz sem jut. Charlie közben feldúltan érkezik fônökéhez, akinél már ott ül Dani. „A legjobb védekezés a támadás” elvén azonnal vádakkal illetné Danit, csak sajnos a fônök egy gombnyomással elnémítja ôt. A képernyôn egy céges kisfilm képei villannak fel, címe lehetne az is: Hogyan üssük el az idôt ötig az irodában? Nem szép látvány, ahogy Charlie az irodájában maszturbál (több kameraállásból!), szegényke nem is nagyon tud elôször mit mondani, aztán azzal védekezik, hogy ez egyszeri alkalom volt. Erre viszont csak egy újabb gombnyomás a válasz, minek révén csodálatos kollekciót láthatunk Charlie délutáni tevékenységeirôl, gondosan dátumozva. Június 11-én például állva, arccal a városnak élvezett el az ügynökök gyöngye. Charlie tudja, mit kell tennie, és felemelt fejjel távozik a cégtôl.

Becca nem szívesen vacsorázik úgy anyjával, hogy apja börtönben ül közben, ezért összekaparta az összes pénzét, és menne kiváltani Hanket. Közben Mia is befut a „könyvével” és ô is Beccával ért egyet, Hanket ki kell váltani. Becca még jól be is olvas az anyjának: ha annyira ki van akadva Hankre, talán nem kellett volna a kocsiba ugrani, hiszen tudhatta, milyen Hank. A bölcs odamondás után a kiscsaj ismét felveszi a jól ismert magatartását és duzzogva elvonul, Karen viszont rájön, hogy Beccának igaza van, és elindul Hank megmentésére. Idôközben Hank egészen összehaverkodott a srácokkal és a nôimitátorral (a szerepben Alexis Arquette, aki Robertként látta meg a napvilágot, és tuti a legjobb fej Arquette!), éppen Hank félrenyalását elemzik, amikor jön az ôr, Hank végre szabadon távozhat.

Viszont nem Karen tette le az óvadékot, hanem Ashby, aki elvárja, hogy Hank cserébe igyon vele egyet. A bárban kicsit jobban megismerkednek egymással, bár Ashby néha nehezen találja a szavakat, na nem a megilletôdöttségtôl, hogy Hankkel beszélgethet, hanem mert éppen egy lány szopja az asztal alatt. Hank le van nyûgözve.

Marcy és Charlie a hotelszobájukban randiznak, Marcy kokaint szippant, míg férjecskéje homárt rágcsál. Mindketten teljesen meg vannak zuhanva, Marcy az anyagtól, Charlie meg attól, hogy nem bírja elmondani a feleségének, hogy kirúgták. Marcy viszont nincs olyan állapotban, hogy fogja az apró utalásokat, így a végén Charlie üvöltve bezárkózik a fürdôszobába.

Ashby gigantikus kocsiján elviszi Hanket egy házhoz, hogy megmutassa neki, van árnyoldala is a sikertörténetének: itt lakik a volt felesége, akivel együtt érkeztek anno a városba, tele reményekkel, hogy aztán szétmenjenek, és a feleség megkaphassa a házat, Ashby pedig a szabadságot, amire vágyott. Viszont most már csak a feleséget akarja, micsoda klisé! A szomorú sztorit Marcy hívása szakítja félbe, Hank jöjjön azonnal, mert Charlie sír. Hank a hotelszobában rátöri Charlie-ra a fürdôszobaajtót. Charlie a kádban ül összetörve, Hanknek azonnal elmondja, miért. Marcy persze meghallja, hogy Charlie-t kirúgták, és újra kezdôdik az üvöltözés. Hank kitessékeli Marcyt, aki visszaimbolyog a szobába, ahol Ashby már meg is kínálta önmagát az asztalon heverô porból, így aztán ketten szippantgatnak kedélyesen. Charlie elmondja Hanknek a maszturbálós felvételeket, Hank pedig megállapítja, hogy soha nem szabadna egy férfinak meglátnia, hogyan néz ki élvezés közben. Charlie-n ez nem annyira segít, az viszont igen, hogy Hank megemlíti, Lew Ashby azt akarja, hogy Hank írja meg az életrajzát. Charlie máris jobb színben látja a világot.

Hank végre hazaér, betakargatja az alvó Beccát, aztán a hálószobában kibékül Karennel.

Nehéz két nap áll mögötte.

Címkék: kaliforgia
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akyyy 2008.10.20. 13:26:36

nem lehetne csak akkor kitenni ha itthon is adja valamelyik adó???

tiktaktiktak 2008.10.20. 21:21:42

szerintem jó volt hogy volt.

KiWiSaGe 2009.01.14. 16:41:45

Szerintem a fantasztikus záróképet még érdemes lenne megemlíteni. Egészen olyan volt mint az eredeti csak Hanken John Lennon-nal ellentétben ruha is volt.
süti beállítások módosítása