Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x12 - Read Between the Minds

2008. október 18. 15:00 - leeann

Nem is tudom, hol kezdjem, talán ott kéne, ahol az előző rész véget ért. Tehát Patrick kitalálta, hogy egy székkel repül, amihez sok léggömb van kötve, amit Celia kifigyelt, követni kezdte gyermekét és nagy igyekezetében nekiment egy fának a rendőrautóval. Patricknek csak sikerült leszállnia valahol, és rohant megnézni, hogy az anyja hogy van, de ő nem enyhül meg egy kis balesettől, és letartóztatja a fiát. Közben a kocsmában Jerome nem fér a bőrébe, ideges, így mindent babrál, ami csak a kezébe kerül. Az idegesség oka, hogy New York-ba készül Sam és Jane utóesküvői bulijára, ahol találkozik majd Mary Alice-szel is.

Annie is idegesen érkezik meg a Chieftainbe, hisz ő volt Patrcik bűntársa, így alibi kell neki, amit a kocsmában próbál felhajtani. Közben a frissen összeköltözött pár is próbál egyről a kettőre jutni, de nyilvánvaló, hogy ez sem megy egyik napról a másikra. Most éppen Marin dolgozni próbál, Jack pedig jobbra-balra csörömpöl, mert nem tud aludni, és épp a mosogatót javítja. Miután Marin ezt közli is kedvenc pasijával, ő magához húzza szőkét és házaséletet élnek egy kicsit.

Másnap reggel Jack készülődik valahova és nem igazán aludt éjszaka. Marin próbálja rávenni párját, hogy aludjon egy kicsit többet, de ha Jacknek mostanában ágyat emlegetnek, a szex jut eszébe róla, amit azonnal gyakorolnia is kell. Szőke egyelőre élvezi a helyzetet, de nem biztos, hogy ez hosszútávon bejön. A kocsmában is a szex a téma a lányok között, mert Marin is érzi, hogy néha beszélgetniük is kéne, nem csak kufircolni egész nap. Theresa és Sara szerint lehet, hogy Marinnek inkább élveznie kéne, hogy van, míg van, és nem agyalni rajta.

Irány New York, ahol Jane lakása lassan tele van a nászajándékokkal. Jane végre bemutatja a szüleit is férjének. A szülők, Karen és Steve egy kis meglepetést okoznak Samnek, ugyanis a szülők kisemberek. Sam kicsit zavarban van az apró, de igen közvetlen emberektől, viszont nagyon élvezi a fura helyzetet, és a szülők azonnal fiúkká fogadják a szépen megnőtt elmoit. Közben Elmoban épp családi dráma van. Celia igyekszik jól bezárni a fiát, Buzz pedig próbálja kiszabadítani a fiát, ami jelenleg ugyanarról az idiótáról szól mindkét szülő esetében. Buzz ki akarja fizetni az óvadékot, de Celia 2000 dollárban állapítja azt meg, hogy Patrick véletlenül se szabaduljon ki.

Most, hogy Patrick ide-oda közlekedése némi akadályba ütközik, Annie ugrik be helyette a rádióba. A heti kérdés a hallgatag Jackhez kapcsolódik: van-e jogunk egy kapcsolatban csak hallgatni? Rádiózás után indulás New Yorkba. Jerome is utazik, és be van tojva a repüléstől, ezért Marin és Jack közé ül, ami nem fogja segíteni a kommunikációt a fiatalok között. Közben Patrick a némasági fogadalma mellé éhségsztrájkot is tart, így Celia hiába fáradt némi anyai börtön koszttal. Annie viszont úgy dönt, hogy kellemesebbé próbálja tenni Patrick raboskodását, és bekapcsolja a rádiót.

Jack nincs jól. Elalszik a repülőn, és ismét rosszat álmodik, amire felriad, majd egy dupla whiskyt rendel a légikisasszonytól. Marin próbálja kiszedni a szemmel láthatóan belül pokolian szenvedő pasijából, hogy mi a bánat van vele, de Jack nem beszél, inkább, ha teheti, szeretkezik beszéd helyett. Az elmoi különítmény megérkezett a nagy almába, és Marin már készülődik Jane-nel és a mamájával együtt. Természetesen szóba kerül Jack is, és Sam is, hisz a szántó-vetőről kiderült, hogy olyan érzékeny, mint egy kisgyerek. Ugyanis Jane felolvasta neki a fogadalmát, Sam pedig ezerrel bőgött rajta.

Közben Annie sem rest és betör az irodába, hogy Patricknek nasikat juttasson be, de Celia észreveszi vöröskét és a fia mellé zárja, ha már ennyire ott akar lenni ő is. Közben NewYork-ban Marin találkozik Stuarttal, aki szintén hivatalos az eseményre. A férfi egy Central Park-i lovaskocsikázással próbálja levenni szőkét a lábáról, de Marin túl jól áll a lábán, így Stuart nem jár sikerrel. Jerome már elkészült és furán elegáns, de nagyon ideges a találkozás miatt, így Jacktől próbál tanácsot kérni. Buzz is el van keseredve, mert Mai nem ad neki pénzt, Celia meg nem engedi el a fiút csak úgy.

Közben Jack továbbra sem képes aludni, de a parti már kezdődik, és Marin érzi, hogy baj lesz ebből a nem alvásos dologból. Sarának viszont nagy feladata van, mert végre igazán mentőzik, és most épp egy alig lélegző kislányon kell segítenie. A mentőorvos minden rémes betegségre gondol, de Sara anyai tapasztalatával kideríti, hogy nincs nagy baj, mert a kislány csak egy üveggolyót tuszkolt az orrába, amit hamar ki tudnak szedni onnan. Közben a bulin Stuart megtámadja Jacket, hogy ami vele történt, az mekkora sztori, és írni kéne róla, de Jack szerint ez nem sztori, hanem az élete.

Jerome is rossz hírt kap: Mary Alice nem jön el, mert marad a férje mellett. Jack továbbra sem tudja összeszedni magát, és Stuart után már nem is akarja, így lelép a buliról. Közben Annie és Patrick jól mulatnak a cellában, amikor Buzz meghozza a 2000 dollárt és kiszabadítja a fiát, de Annie marad a rács mögött. Sarának is nagy élménye van, mert a mentőorvos elismerően beszél vele. Mindeközben a bulin már nagy a mulatság, de Jerome nem bulizik, inkább kesereg egy keveset az életén Jane mamájának, aki pszichiáter, így még jó hallgatóság is. Stuart sem rest, és Jack távollétében táncolni viszi Marint.

Jane ugyan lefújta az eskü szöveget, mert Sam sokkal érzékenyebb, mint hitte, de a szántó-vető néhány sör után úgy dönt, gyárt egy rögtönzött eskü szöveget. A eskü olyan érzelmesre sikerül, hogy szemet nem hagy szárazon, még Jane szemét se. A mentőorvos a műszak végén annyira elégedett volt Sara munkájával, hogy egy részidős asszisztensi állást ajánl neki. Sara azt se tudja, mit mondjon. Közben Jerome érzelmileg megzuhant, így egy szomszédos teremben a zongorához ül, és játszani kezd. Marint és megérintette Sam monológja, és Jack után megy a szállodába.

Jack is érzi, hogy ez így nem mehet tovább és elmondja Marinnek, hogy milyen szörnyűségeket álmodik, ezért nem tud aludni. Elmondja, hogy hogyan kellett otthagyniuk Garyt, amit nem tud megbocsátani magának soha, és hogy nem tud másra gondolni, nem tud felejteni, és csak cipeli a lelkiismeret-furdalást és a fájdalmat. Marin nem is sejtette, hogy Jack ennyire szenved, de segít neki, ahogy csak tud. Jack felhívja Juliát, amitől egy kicsit megnyugszanak a benne tomboló démonok, így végre tud aludni egy kicsit, persze Marin karjaiban teszi mindezt, hisz ki mellett tud megnyugodni az ember lelke, ha nem a szerelme mellett?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eperlekvár 2008.10.19. 14:02:48

Ez már valahogy (kicsit) jobb volt mint az eddigi részek bár nekem Jack még mindig nem jön be annyira... vhogy a másik srác mellett Marin sokkal vagányabb. (nem jut eszembe a vesekárosult fiú neve!!)

Remélem Saranak tényleg csak állást ajánlott a pasi :)

Gyike 2008.10.19. 17:39:48

Jack nekem sem nagyon bejövős,ebben egyetértek:)

egyébként Cash a vesekárosult fiú:)szerintem a legkönnyebben úgy lehet megjegyezni,hogy múltkor volt egy rész,amikor gyűjtöttek neki,a rendezvény neve "cash for cash"volt:)

az én személyes kedvencem Mai,persze Marin mellett:)
egyébként köszi a hogyvoltot!!:)

mariannnn 2008.10.19. 20:47:17

Cash sokkal jobb pasi, mint Jack ezzel azt hiszem nem nagyon vitatkozik az, aki valaha is látta a sorozatot.

Vinie 2008.10.21. 11:14:59

Na meg Cash nem csak jobb pasi, hanem - hogy is fogalmazzak - életrevalóbb. Jack-nek ez az állandó tutyimutyiskodása a sírba tenne, ha nekem kellene mellette élnem, de még nézni is nehéz. Határozatlan, nyavalygós, abszolúte férfiatlan.
És Marin eddig minden pasijával csinált valamit, ami élményszámba ment. Cash-sel ment fel a köveket ledobálni, stb. Jack-kel a szexen kívül csinált bármit is? Unalmas pasival, unalmas, egyhangú kapcsolat nekem ez a Jack - Marin kettős. Nem hiszem el, hogy egy Marin kaliberű és mentalitású nő mellé hosszútávra egy ilyen pasit terveztek be, mint Jack.

leeann 2008.10.21. 23:28:13

Volt már Jacknek próbálkozása arra, hogy a férfi titulust megérdemelje, de tényleg elég nyámnyila és unalmas. Pasiként Cash ezerszer jobb nála nem csak a szerepükben.

mazsola84 2008.10.22. 10:54:15

de ki az a Julia, akit Jack fölhív telefonon? A csaj akivel a hajón volt?
süti beállítások módosítása