Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 2x10 – A Mile Deep And A Foot Wide

2008. október 14. 15:00 - wayout

Vajon mi lehet egy mérföld mély és egy láb széles? Naná, hogy a gödör (sírgödör..), amit Nancy ásott magának és most nem igazán tudja, hogy másszon ki belőle. Kezdetnek Heyliával van találkozója, akit ugyan figyelmeztetett a razziáról, de elvette a megélhetését, és aki ezért követeli tőle, hogy oldja meg Peter helyzetet. A rész Heylia játszótéri bölcselmeivel indul, miszerint a kövér fehér kissrác megszerzi a játékot a másik fekete kissráctól, hacsak az meg nem harapja. Heyliát ugyan nem csukták le, de ráállítottak napi 24 órában két kedves DEA ügynököt, így számára létkérdés, hogy Nancy rávegye valahogy a férjurát, hogy leszálljon róla az ügynökség. Ha pedig Nancy nem tesz semmit, akkor ő lesz az a kövér fehér kissrác, akibe beleharap a fekete kiskölyök. Ezután Petert látjuk az őrsön, amit épp lebassza a főnöke, amiért nem kapta el Heyliát és így nem jutott közelebb U-turnhöz.

 

Till kapitány jót szórakozott a muszlim ima délutános kis beszámolón, csakhogy ő nem jól szórakozni szeretne, hanem bűnözőket elkapni, így Peternek muszáj lesz összekapnia magát és valami eredménnyel előállni. Egy motel szobában (igen, Agresticben van ilyesmi is, különben hova mennének az unatkozó háziasszonyok félre kefélni?) Celiát és Doug látjuk egy ágyban. Celia elpanaszolja Dougnak, hogy ma van a 17. házassági évfordulója Deannel, amit az elfelejtett. Doug megjegyzi, hogy Dean nagyon sok mindent elfelejt (csak nem neheztel még mindig Deanre, a miatta elvesztett választás miatt ?:)), és ő maga pedig csak saccolni tud, hogy mióta házasok Danával. Celia közli vele, hogy könyvelő létére nem mondhatja, hogy nem ért a számokhoz, hisz abból él, hogy átbassza azokat, akik kevésbé értenek hozzájuk. Doug frappáns válasza erre az, hogy az más, mert azok pasi számok, az évforduló meg ilyesmi, az csaj matek, ahhoz ő nem ért.

Mind a kettejüket fojtogatja bűntudat, amiért megcsalják a házastársukat, és ugyan mivel lehet a legjobban elhessegetni a fojtogató bűntudatot, ha nem egy kiadós dugással? Csapnak egy kutyaugatós menetet, csakhogy utána még jobban bánják, amit csinálnak és ezután még nagyobbat kelljen kefélniük, csakhogy elmúljon a bűntudat. Szörnyű ördögi kör… Megjegyzem Doug iszonyú vicces miközben elélvez és azt kiálltja, hogy legendás. Nancy tudja, hogy Heylia nem szarral gurigázik és komolyan kell vennie a fenyegetését, de nem látja, hogy mit tehetne az ügyben. Petert a szempilla rebegtetésével, meglágyítani megtudja, de eltűntetni azt biztos nem.

Peter pedig azt akarja, hogy Heylia börtönbe kerüljön, ő meg szálljon ki a marihuána bizniszből. Silas nem akar fősuliba menni, hanem díler akar lenni, akárcsak az anyukája. Shane meg valószínűleg tudja, hogy mivel foglalkozik, és ezért nem mer a szemébe nézni. Gyűlik a szar rendes a vödörben, éppen hogy ki nem csordul. Mielőtt azonban Nancy ott helyben összeomlana, Conrad közbeavatkozik. Olyan istenesen az asztalra csapja a mi Nancynket, hogy azt hihetjük, hogy végre elhálják a lassan két évada gyülemlő szexuális feszültséget, de ehelyett csak Nancy csuklóját masszírozza, hogy nepper anyu lenyugodjon egy kicsit. Nancy elpanaszolja, hogy kifogyott a lépésekből, Conrad erre közli vele, hogy neki valójában sosem volt egy se, ugyanis ha valaki lépéseket tesz, az azt jelenti, hogy előre átgondolt terve van, ő pedig nem tesz mást csak reagál arra, ami vele történik.

Nagyon bölcs gyerek ez a Conrad, csak az baj, hogy ha Nancyről van szó, akkor mégis mindig csak a farkával tud gondolkodni… Mindesetre azt javasolja a kétségbeesett Nancynek, hogy kövesse a tervét és szálljon ki. Menjen vissza tisztes kertvárosi háziasszonynak Peter mellé, így megszabadul a stressztől, és rá tudja venni Petert, hogy szálljon le Heyliáról, ő pedig fogja felszerelést és eltűnik. Remek terv, mindenki szépen ellovagol a naplementébe a végén, csak éppen azt nem kalkulálta be, hogy egy junkie nem fog lejönni a cuccról csak azért, mert azt mondják neki (a mi Nancynk kemény veszélyfüggő, ahogy ezt következő jelentben maga is bevallja), plusz az korántsem biztos, hogy Nancy szereti-e egyáltalán Petert…

Nancy azért próbát tesz a jó útra téréssel, közli Peterrel, hogy kiszáll, mivel nincs biztosítás és különben is túl veszélyes szakma ez egy olyan veszélyfüggőnek, mint ő. Azt mondják az első lépés a gyógyulás felé, ha az ember beismeri, hogy problémája van, én viszont erősen kételkedem, hogy ez Nancy esetében is igaz lenne… Peter boldog, belemegy az alkuba, és az már csak hab a tortán, hogy Nancy áthívja másnap estére vacsorára, meg ott aludni. Nancy a családi vacsoránál közli kis családjával a híreket, persze nem a marihuána bizniszest, hanem csak azt, hogy átjön Peter, és megkéri Andyt, hogy másnap este is csináljon paellát, mert az olyan szép. A kitörő lelkesedés elmarad, bár Shane megkérdi, hogy hozhatja-e a barátnőjét, Gretchent. Ekkor hirtelen csengetnek és egy hippi kinézetű csaj áll az ajtóban, aki csak annyit mond, hogy „Kat”.

Nancy nem érti mit akar ez a zakkant leányzó, esetleg a macskáját keresi vagy mi. Nem a cica veszett el, hanem őt hívják Katnek és messzi Alaszkából jött Andyhez. Andy valószínűleg nem nagyon örül ennek, mivel elkezdett hevesen fulladozni. Mint ahogy Shanetől, Kat az az őrült alaszkai csaj, aki meg akarta ölni Andyt. (megjegyzés: sajna Alaszkában nem ilyen vicces/fura Miért éppen Alaszkás arcok élnek, hanem inkább olyanok, mint Sarah Palin…) Nancy megígérteti Andyvel, hogy Katnek holnapra hűlt helye lesz, de szerintem ő nem az a típusú csaj, akitől könnyen meg lehet szabadulni. A Hodes rezidencián Celia és Dean kellően semmitmondó beszélgetést folytatnak arról, hogy kinek milyen napja volt. Celián látszik, hogy az unottság ellenére valami nyomasztja. Már majdnem el is mondana valami fontosat Deannek, amikor az hirtelen átad neki egy gyémánt karkötőt, évfordulós ajándék gyanánt.

Ezzel Celia nem nagyon tud mit kezdeni, csak megköszöni, az oldalára fordul és lekapcsolja a villanyt. Dean meg a sötétben várja hátha kap valamit. Reggel Kat elmeséli Andynek, hogy írt egy csodálatos memoárt a szerelmükről Permafuck címmel, amit sajna a nagy benga inuit pasija Abumchuk is olvasott és úton van, hogy kitekerje Andy nyakát. Andynek nem kell mást tennie, mint aláírnia egy papírt, amiben elismeri, hogy a memoárban leírtak megegyeznek a valósággal és ezért nem perel. A könyvet pedig elolvashatja a furgonban miután keféltek. A furgonban kefélő Andyről és Katről, a motelben kefélő Celiára és Dougra ugrunk. Celia azon elmélkedik miközben Dougon lovagol, hogy mikor is szaródott el a házassága Deannel. A hangulatot az lohasztja le, amikor lemegy a tévében Isabelle reklámja. Ezt orvosolandó Celia megmutatja a táskájában rejtőző, állítólag még a pornónál is jobb, kazijait.

Mivel Andy túlságosan elfoglalt Kattel való szexel, így Peternek és Nancynek kell megfőzni a vacsorát. A kaja persze nem lett olyan jó, mint előző este, inkább valami ragacsos masszára emlékeztet, mint paellára. A hangulat sem túl rózsás, de akkor ér el igazán a mélypontot, amikor Peter megüti Silas könyökét miután az meglehetősen szemtelen volt vele. Nancy nem tud mit reagálni erre, csak néz maga elé a nagy boci szemeivel, miközben Silas végképp taccsra vágja az estét, mikor feláll és beszól, majd beint Peternek. Nancy bocsánatot kér Gretchentől, aki valószínűleg szintén nem kedveli Petert, mert nem igazán szeretné ha az hazavinné. Andy túlságosan be van tépve, Nancy meg túlságosan sokat ivott, ahogy ezt Shane finoman megjegyzi anyjának, így nem marad más, Silas viszi haza, de ezután természetesen büntetésben lesz. Shane az egyetlen, aki próbálja az estét menteni és bocsánatot kér Petertől, amiért leszólta a kaját.

Mi más lehetne jobb, mint pornó, hanem a térfigyelő kamerák felvételei az idióta szomszédokról? Doug és Celia elmélyülten nézi a felvételeket már 3 órája, és pálmát egyértelműen  Mr. Lippman viszi, aki minden este pontban 10kor meztelenül végig suhan az utcán a Segwayéjén. Celia siet haza, de azért megköszöni a faszt Dougnak. Kat átlép a következő kattantsági fokozatra, amikor Andy finom visszautasítja, és közli vele, hogy itt marad, hogy megmentse. Szegény Andy, vért fog izzadni mire ezt a csajt levakarja… A Botwin rezidencián Nancy egy romantikus éjszakára készül Peterrel, gyertyákat gyújt és elteszi a régi családi képeket. Valószínűleg itt, az ágyon ülve és Peterre várva döbben rá, hogy ez a dolog bizony sosem fog működni, és kénytelen lesz egy B-tervet keríteni.

Még próbálkozik egy picit, de aztán végül finoman hazazavarja Petert. Azért nem mondom, hogy gyanútlan Petert, mert pár pillanattal később látjuk, amint lehallgatja Nancy és Conrad telefonbeszélgetését. Nancy lélekszakadva hívja Conradot, hogy megmondja neki, hogy sosem fogja szeretni Petert és legszívesebben sosem találkozna vele többet. Conrad azt tanácsolja, hogy tettessen még egy ideig, amíg ki nem találnak valamit. Asszem az a gödör még mélyebb lett…

A mostani Little Boxes a Regina Spektor féle verzió.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása