Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x11 – A szív útjai

2008. október 13. 11:07 - Windermere

A bevezetésben mindenkit utolér az ég dörgése és a szakadó eső. Lucast Brooke-ék háza előtt, ahogy látja a lányt Felixszel csókolózni; Nathant a konyhában, ahogy Haleyt várja haza vacsorára; Haleyt a busz állomáson, ahogy búcsút int Chrisnek, akivel pár perccel azelőtt csókolózott; Karent, ahogy kidobja Debet a lakásból, aki elárulta neki, hogy mégiscsak együtt volt Keith-szel; és végül Peytont is, aki rögtön lerázza Ricket, ahogy meglátja, hogy Jake közeledik feléje. Nagy öröm ez neki, megint látni Jake-et, a srác el is megy hozzá, és ott tölti az éjszakát. Kiderül Lucas hívta fel valami rokonnál őt, hogy aggódik Peytonért. Jake azt is elmondja, hogy azért nem válaszolt a lány leveleire, mert fél, Nicki kinyomozza, hol vannak, és elrabolja Jennyt.

Nathan végül kidobja a vacsorát, amit békülésre készített Haleynek. Ám mikor kopognak az ajtón, nem a felesége áll ott, hanem annak nővére Taylor, aki bőröndöstül érkezett, és pár napot szeretne maradni. Haley az éjszaka közepén érkezik haza, amiért Nathan előveszi, hogy biztos megint Chrisszel volt. A lány nem is tagadja, viszont elmondja, hogy a srác elutazott a városból.

A suliban Lucas elég szenvedő arccal nézi, ahogyan Brooke és Felix enyelegnek, ráadásul Anna is előveszi őt, hogy mennyire bunkó nőügyekben.

Karen Andyt hívja telefonon, aki New Yorkban van. Ám a telefont nem a fickó veszi fel, hanem egy akcentussal beszélő nő. Kiderül véletlenül vette fel ezt a telefont, mert Andy neki is ugyanolyat vett, és a férfi most éppenséggel fürdik, így nem is tudja őt adni.

Lucas a Tricben van, ahol Jules áll a pult mögött, Karen vette őt fel oda dolgozni. A lány éppen az üvegeket pakolja, mikor megszólal a telefonja a pulton. Lucas megdöbbenésére a csajt Dan Scott hívja. Később elmegy Juleshöz, hogy megkérdezze, miért hívta őt Dan, a lány valami kocsi hitelre hivatkozik.

Peyton megmutatja Jake-nek a Tricet, akinek nagyon tetszik a hely. Peyton örömmel újságolja az év hírét neki, miszerint Haley és Nathan összeházasodtak, mire Jake furcsán néz, ő ugyanis látta Haleyt csókolózni egy magas, gitáros, összeborzolt hajú sráccal a busz végállomáson.

Nathan a kosárpályán van, Lucas is akar vele játszani, de a gondoskodó testvér félti a szívét, ezért inkább a folyóba vágja a labdát. Aztán elmondja Lucasnak, hogy nem nagyon akar hazamenni, mert ott van Taylor is. Lucas ismeri, őrült egy csaj. Ez még hagyján, kontrázik rá Nathan, de a nagyobb baj az, hogy ő volt az első lány, akit életében megfektetett, bár szerencsére a lány nem emlékszik rá.

Felix közben tovább udvarol Brooke-nak, egy esti séta után pont abba az étterembe akarja vinni, ahonnan a lány a „mersz est”-en fizetés nélkül távozott. Mint kiderül, Felix fizetett a vacsoráért, így a srác tele van meglepetésekkel.

Nathannel otthon nem kicsit kikezd Taylor, illetve hát mit is mondhatna az ember arra, ha melltartót látni engedtető köntösben kenegeti a lábát a srác előtt. Mint kiderül, futni volt, így Nathan kapva kap az alkalmon, hogy akkor járjanak együtt futni. Taylor csodálkozik, hogy Haley ilyen jó fickót fogott ki magának, mikor többnyire az övé szokott lenni az első kör. Nathan erre eldobja a kezében lévő sört.

Peytonhoz beállít Anna, aki beszélgetni szeretne a lánnyal, illetve egyben bocsánatot kérni a viselkedése miatt. Elmondja Peytonnek, hogy szakított vele Lucas, illetve hogy nem is tudja mi történt pontosan, mert abban sem biztos, hogy jártak-e egyáltalán. A nagy lelkizés közepette, egyszer csak lekapja egy smárra Peytont, majd elrohan. Peyton persze utána, és megérteti a lánnyal, hogy nincs vele semmi baja, így már egy csomó mindent megért, és ne féljen attól, aki.

Nathan és Taylor együtt kocognak a tengerparton, és Taylor egy trükkel eléri, hogy ruhástul belevessék magukat a vízbe. Így viszont el kell menniük megszáradni, és ehhez Dan hétvégi háza van a legközelebb. Mikor Nathan éppen magyarázná, hol talál a lány törölközőket, Taylor a szavába vág, hogy tudja, ő is emlékszik arra az estére, és csak azért nem hozta fel idáig, mert tök vicces volt, ahogy Nathan feszeng a téma miatt. Azt is elárulja, hogy kirúgták a suliból, mert csalt, illetve egy proffal is kavart. Erre a srác egy üzletet ajánl fel, hogy hallgassanak egymás titkáról.

Peyton ráveszi Jake-et, hogy miután a srác meglátogatta a szüleit, aludjon nála. A srác elmondja a lánynak, hogy tudja, hogy drog dílerrel találkozott, mikor ő megzavarta őket, és nem érti, hiszen a lány olyan erős. Sőt ő a lány leveleiből szokott magának erőt meríteni. Jake végül megkéri őt másnap reggel, hogy menjen vele, és hozzák el Jennyt, legyenek együtt.

Karen előveszi Andyt, az idegen telefont felvevő nő miatt, de nem hagyja, hogy a srác elmagyarázza.

Brooke visszaadja Felixnek a nyakláncot, amit kapott tőle, mert azt látja otthon, hogy anyukája is csak a pénze miatt ment apukájához, és ő nem akar ilyen lenni.

Lucas újra előveszi Julest, utánanézett ugyanis a papíroknak, és a lány nem is hitelre vette a kocsit. Jules ekkor bevallja, hogy egy előző fickója, nagyon át- meg összeverte őt, és emiatt rohadt nagy tartozása lett. Elkezdte magát hirdetni, hogy pénzért bármit, így találta meg őt Dan, aki kifizette minden adóságát, ha cserébe elcsábítja Keitht, majd összetöri a szívét. Csak amivel Jules nem számolt az az, hogy szerelmes lesz Keithbe.

Karen Andy óráján van a suliban, és a fickó az üzleti etikáról tartana előadást, amikor eszébe jut, tisztáznia kell valamit. Elmeséli a hallgatóságnak, hogy évekkel ezelőtt milyen kapzsi volt, mert a meglévő 35 millió dollárja mellé még akart plusz egy milliót, és mikor a brókeréhez sietett, hogy megbeszéljék a részleteket, elütött egy nőt. Azóta gondoskodik erről a nőről, Karen meg sejteni kezdi, hogy valószínűleg ő vehetett fel a telefont.

Anna meglátogatja Lucast a kosárpályán, és bocsánatot kér azért, mert egy csomó dologgal vádolta őt, amikor magában kellett volna keresnie a bűnbakot. Ugyanis az előző sulijában szárnyra kelt pletykák nem voltak alaptalanok, ő igenis kedveli a lányokat úgy, de a fiúkat is, ezért totál össze van zavarodva. De azt nem szeretné, ha ezt más megtudná róla, főleg Felix ne.

És mivel végre közeledik a vége főcím, így már csak egy-egy gondolat jut kedves barátainkra, Jake és Peyton kocsival mennek valahova; Felix visszaadja a láncot Brooke-nak; Karen szendvicset visz Andynek kiengesztelésül; Lucas beállít Keithhez, de mikor látja, hogy ott van Jules is, inkább lelép; Anna és Lucas is kizárva érzik magukat a világból; Taylor pont úgy pucérkodik a fürdőben, hogy Nathan rálásson, de a srác inkább odamegy Haleynek segíteni a főzésben.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása