Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x10 – A látszat csal

2008. október 07. 09:15 - Windermere

Brooke reggel éppen indulna suliba, mikor észreveszi, hogy a kocsijának a szélvédője be van törve, így átmegy Lucashoz, hogy együtt menjenek. Ott találja Nathant, aki ott aludt, de mikor Haley Lucasszal beszél telefonon, megkéri a tesóját, hogy tagadja le. Brooke elmondja Lucasnak, hogy szakítottak Felixszel. Mikor a suliban összefut Peytonnal, akinek elpanaszolja az esetét a szélvédővel, mire Peyton megmutatja neki a szekrénye ajtaját, amire azt írta fel valaki, hogy „leszbi”. Nemsokára az egész iskola ujjal kezd mutogatni Peytonra, akit a legjobban az bánt, hogy Anna nem hajlandó hozzászólni.

Nathan végül hazaugrik suli előtt, de hiába kér Haley bocsánatot az előző napért, a srác nem akarja, hogy Chrisszel tovább dolgozzon. Ráadásul suli után elmegy a sráchoz is, és a falhoz passzírozva őt, próbálja vele megértetni, hogy mennyire nem örül a közös munkájuknak. Szintén a tanítás végeztével Haley meg beállít Lucashoz, és elmondja neki, hogy tud róla, hogy Nathan ott aludt. Közben Karen is bejön, aki meg megtudta, hogy a fiának 50 % esélye van arra, hogy örökölte Dan betegségét, és kötelezi a fiát, hogy csináltassa meg a tesztet. Mivel Haley nagyon megijed, Lucas megnyugtatja őt, hogy Nathannel semmi baj, mert ő megcsináltatta a tesztet. Karen eltiltja a fiát a kosarazástól, amíg el nem megy a dokihoz.

Peytonhoz beállít Anna, aki egyébként direkt nem nyitott korábban a lánynak ajtót. Anna elmesélni, hogy az előző iskolájában elterjedt róla egy pletyka, hogy ő leszbi, ezért nem tudott sehogy Peyton dolgára reagálni a suliban, és ezért is költöztek el annak idején. Szerinte egyszerűen erről nem kell tudomást venni. Peyton ezzel nem ért egyet, szerinte igenis ki kell állni másokért. Ezért fest magának egy pólót, amin ugyanolyan narancssárgával, mint a szekrényén, virít a „leszbi” felirat. Persze a suliban az egyik tanár nem engedi meg, hogy ebben mutatkozzon, így felszólítja, hogy vagy hazamegy, vagy leveszi. Peyton az utóbbit választja, így egy szál melltartóban lejt végig az iskolafolyosón.

Dan alelnökké lépteti elő Keitht a cégnél. Keith így nagy dilemmába kerül, hiszen Charlstone-ba készült költözni, mert ott kapott egy tanári állást. A költözésben Jules is támogatja, mert szerinte így kiléphetne végre a testvére árnyékából. Keith végül az alelnökséget választja, és ott marad. Később felhívja Julest telefonon, hogy elmondja neki, hogy szereti. A lány csak bámul ki a fejéből, mire a kamera átvált Danre, aki megdicséri őt, hogy ez szép munka volt, pont, ahogy tervezték. Wtf?

Lucas időközben kicseréli Brooke szélvédőjét. Mouth megkörnyékezi a srácot, hogy beszélni szeretne vele, kiderül ő törte be részegen, és szeretné kifizetni. Elmondja Lucasnak, mennyire szereti Brooke-ot, de minden lány csak egy jó testvért lát benne, nem egy pasit. Közben Felix meg Brooke-nak adja oda a szélvédő árát egy borítékban, amiben egy lánnyal készült közös fotója is van. Majd elmeséli Brooke-nak, hogy ezzel a lánnyal volt utoljára nagyon boldog, de a lány egyik napról a másikra otthagyta őt. Azóta nem tudott igazán szeretni, így tudja, mit érezhet Brooke Lucas iránt. Neki a lány mégis többet jelent, mint egy test. Így végül szentabéke köztük.

Haley elmegy Chrishez, hogy elbúcsúzzon tőle, ugyanis nem akar vele többet együtt énekelni. Chris szerint hiba volt ilyen hamar férjhez menni, mert így egy csomó jó dologtól megfosztja magát. A srác elmondja, hogy megy New Yorkba zenélni. Végül megbúcsúölelik egymást, de Chris megcsókolja a lányt, majd azt mondja neki, menjen vele New Yorkba. Ráadásul a lány részére is van már buszjegye.

Peyton lába alól egyre jobban kezd kicsúszni a talaj, és mikor már másodszor megy hozzá bocsánatot kérni Anna, egyszerűen kidobja őt. Később felhívja Ricket, majd találkoznak is. A srác egy zacskó kokót készül a lánynak adni, amikor egyszer csak megjelenik Jake.

Chris készül becsekkolni a buszhoz, amikor megérkezik Haley. Elmondja neki, hogy elindult haza, de visszafordult, és idejött. Közben mi látjuk, hogy Nathan meg gyertyafényes vacsorával készült.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása