Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x04 – Mrs. Grubman

2008. október 07. 12:00 - Madmoazell

Annie, Sean és Julia McNamara egyetlen pici leánya pubertál, egészen konkrétan nekiáll premenstruálni. Ő ezt ugyan először le akarja zavarni azzal, hogy szúnyog csípett bele a bugyijába, ami nem is az övé, de aztán anyu és apu kitalálják, hogy ez csakis a gonosz csúnya pubertás bácsi lehet. Nem nagyon érti a lányzó, hogy mi van, még csak 8 éves. Apucit ez nem veti vissza abban, hogy kicsivel később egy gimnazista pompomlány fenekéről szabja le a ráncokat, és persze a rendelőben megindul az észosztás, hogy micsoda dolog már ilyen fiatalokon műtétet végrehajtani. Christianből persze lassan kibukik, hogy Wilbur miatt van teljesen kiakadva, bár elég nehéz a helyzete, tekintettel arra, hogy a gyerkőc vér szerinti szüleivel kell „megküzdenie”. Sean erre felvezeti, hogy Annie tele van hormonokkal, és nem normális, hogy már meg is jön neki, de hát ezek a fiatalok…

Julia és Suzanne barátnője elég meglepő módját választják annak, hogy megünnepeljék Annie „mensi-korba” lépését – Mensi-hercegnő bulit fognak tartani. Óje. Nagyon kreatív ötlet, bár Juliának annyira nem begyere. Suzanne, a barátnő amúgy most állt le a botox-szal, mert rájött, az egészséges ételek jobbak, mint a plasztikai műtétek, ezen Julia teljesen lehidal. Hát, végülis férjura ezt nem sűrűn mondogatja neki.

Napibetegünk a visszatérő vendégszereplő, Mrs. Grubman, akit legutoljára akkor láttunk, amikor a fiúk benne felejtettek egy eszközt, és cserébe azóta egy fityinget se fizet a műtéteiért. Most épp a térdét jött felvarratni, a többi darabja még egész jó állapotnak örvend. Sean persze inkább tornáztatná az asszonyt, de Mrs. Grubman hajthatatlan. Kollagén kell neki. Mikor a dokik felvezetik neki, hogy valszeg műtét-függő, mert 6 hónap alatt 10 beavatkozása volt, és innentől megálljt kéne parancsolni, megint előjön a múltkor bibivel, hogy amiatt most már dafke kell neki a műtét. Christian se hülye, rögtön visszavág, hogy ha a nagyvilág tudná, mi mindent erőszakolt az asszony rájuk, és erre a fent nevezett is elhallgat. Egy kis sírás után. Mert ő nagyon szeretne miniszoknyát hordani. És mert a lánya rákos. Ez mondjuk nagyon nincs egy vonalban, de Mrs. Grubman fel is fedi a lényeget – nem mutathat a lánynak példát, ha úgy néz ki, mint egy öregasszony. Pedig csak 45 éves. Jaj szegény. A fiúk megenyhülnek. Csütörtök 7 óra.

Christian este belebotlik szó szerint Wilbur kósza plüss-dínójába, majd hirtelen megszólal a csengő, és az ajtó előtt áll az egészen nem plüss Wilbur az egészen frissen felbukkant apucival, hogy akkor most beszélniük kell. Kiderül, hogy Gina 3 év alatt több, mint 250 pasival kettyintett, és mivel ez Wilburnek nem túl ideális anyakép lenne, az igazi apuka úgy dönt, Christiannek kéne nevelnie mégiscsak ezt a szegény kismanót. Asszonynak otthon elég nehéz lenne beadni, hogy volt egy kicsit kajla éjszakája. Christian teljesen meghatódik, nyakába kapja Wilburt (aki még mindig irtó cuki), és látszik, hogy ők jól megvannak együtt. Az egy módja, hogy a felügyeleti jogot megkapja, az a napló megszerzése lenne, amiben Gina ír ezekről a pasasokról. A nőt amúgy meg nem ejtették a fejére, előásott egy másik szőkét, akivel kicsit csúnyán értek véget a dolog. Perszehogy Kimbert.

Suzanne ezalatt Mensi-hercegnővé koronázza Anniet a mensi-bulin. Hülye amerikaiak. A koronázással jár a mese is az első alkalomról, amikoris megérkezik Sean, hogy neki ezt végig kell néznie, Suzanne pedig kiakad, hogy még sose vett részt pasi ilyen neves eseményen. Suzanne meséje irtó gáz, a betét- és tamponhasználatnál kb el is akad. Míg ő mesél a hercegnőről meg a királyfiról, mi látjuk, ahogy Kimber összekapja magát, benyom egy kis kokót, és elindul Christiannel találkozni. A mensi-meséhez még annyit, hogy Suzanne épp elakad a királyfi kemény golyóinál, mikor Julia megmenti a helyzetet, és Sean-nal karöltve kitalál valami irtó nagy marhaságot. Suzanne kiakad, papát-mamát kiosztja. Sebaj.

Christian nagyon ki van rittyentve, Kimber nemkülönben, pedig nagyon is tudja, hogy a gyerek-elhelyezésre megy ki az egész. Azt például nem hiszi el, hogy szereti Wilburt, majd mikor Christian nekiáll csöpögni, elbőgi magát, hogy bezzeg őt nem szerette ennyire, meg hogy össze kéne jönniük újra. Christian nemet mond, Kimber összepippantja magát a hírre a klotyóban, majd kijelenti, hogy ellene fog vallani a bíróságon. A csodás estét az a momentum zárja le, amikor a csajnak elered mindkét orrlyuka vére. Sok a cucc. Ha. A McNamara család Kimberrel ellentétben átáll a természetes ételekre. Aduki babot esznek, ami méregtelenít, meg a női szervezek erősíti, nem mellesleg úgy néz ki, mint ha valaki csúnyát hányt volna. Kvázi sorshúzás folyik, hogy ki kóstolja meg először, Sean nyer, de sajnos a kaja irtózatosan szar. Most vagy Julia nem tud főzni, vagy a családi ízlés konkrétan rossz. Szegények éhen fognak ám halni, mert Julia minden „hormonnal teli” kaját kivágott a szemétbe, maradt helyette lenolaj és alga.

Matt bekattan, valszeg a normális kaja nemléte okozza, és előadja Annie-nek a fehér nadrág vs. menzesz veszélyeit, mire szülei (szerencsére) irtózatosan letolják, és behajkurásszák a szobájába. Mikor már biztos hallótávon kívűl esik, Julia kitalálja, hogy Ava-t (az életvezető csajt az előző részből) be kéne vonni, hogy segítsen kibeszélni Mattnek a dolgait. Sean belemgy, majd meglátjuk, mi lesz belőle. Míg Annie a háttérben a tampon intézményével haverkodik, Christian egy hasonló eszközzel (azaz tamponnal) csillapítja Kimber orrvérzését. Ja, amúgy a csaj orrán egy tisztességes méretű lyuk tátong, hiába, aki szipp, az megszippja. Christiantől jön az igazi tuti ötlet – rendberakja a kisasszony nóziját, cserébe Kimber nem tanúskodik ellene. Micsoda biznic.

Másnap Mrs. Grubman térde csak úgy olvasztja magába a kollagént. Liz megjegyzi, hogy tökjó, hogy ezzel segíteni akar a lányának, épp csak azt felejti el, hogy egy hónapig járni se fog tudni tőle, meg hogy ez milyen nárcisztikus dolog már, de Christian leoltja, hogy ne okoskodjon. Lelket menteni úgyse tudnak. Maximum életet, Mrs. Grubman ugyanis kicsit meghal. A kórházban derül ki, hogy agyvérzést (is) kapott, ugyanis elhallgatott a srácok elől egy rakás olyan antidepresszánst, amik nem reagálnak túl jól az altatással. Mrs. Grubman belebetegedett az öregségbe. A stresszhatás után Christian rendbehozza exnőjét is, aki ugyan volt már tökéletes 10-es is, most úgy néz ki, mint a saját öreganyja, ahogy Liz nagy bölcsen megállapítja. Hátha ez segít majd a tanúskodásnál.

McNamaráéknál gáz van. Annie belázasodott, anyuapu úgy rohangásznak, mint ha a halálán lenne. Be is viszik a sürgősségire. Amíg ők így tesznek, Christian a saját ügyvédével és Wilbur apjával tárgyal. Valami készülhet itten, ugyanis új apuka már azt se nézi jó szemmel, hogy Christian „kicsit” leszólja Ginát, az meg pláne nem jön be neki, hogy még csak nem is jár templomba. Mi lesz így a gyerekkel? Na ezzel még várunk, mert snitt, vissza Annie-hez, aki elég tréül néz ki. Mivel már a kezébe adott jeget se érzi, Sean gondol egyet, és „berendeli” Juliát a kislány lábai közé, mert ez valami toxikus sokk lehet. Jaj de kis lüke szegény, anyu tamponja a bűnös (meg Matt, aki baromságokat beszél össze meg vissza). Szerencsére megmarad. Mármint Annie.

Christian lókórházi kedvesnővért játszik, és meglátogatja a lábadozó Mrs. Grubmant, akit eléggé megvisel a stroke. Az asszony persze rögtön azt kéri, hogy Dr. Troy hozza rendbe az arcát, de ez sajnos most az egyszer nem fog menni. Cserébe Christian kisminkeli a nőt, és megígéri neki, hogy a lányának megcsinálja a mellműtétét. Ezalatt otthon Annie fürdik, Julia pedig örül neki, hogy ilyen szép nagylánya van már. Az esti mese pedig mi másról is szólhatna, mint a gyerekcsinálásról, papa adja alá a vokált. A koronát pedig az teszi fel a  napra, hogy Wilburt végülis megkeresztelik, Sutherland apuka meg szépen bekattan, és mint azt már sejteni lehetett, nem adja oda Christiannek Wilburt. Inkább hazaviszi a saját pereputtyához. Hát ez nem valami kedves...

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása