Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 2x08 – MILF Money

2008. szeptember 30. 11:00 - wayout

És végre-valahára Nancy és csapatának boszorkánykonyhájában learatják a hosszú hetek kemény munkájának gyümölcsét, az első termést. Ebben a szent pillanatban viszik teríteni a cuccot, és mivel modern korban már a drogoknak is szüksége van brandigre meg termék elhelyezésre, így egy hip-hop producer stúdiójába mennek. A fickó persze először Nancyre izgul rá, de az első szippantás után már a mariskát is nagyon babának találja. Ekkor toppan a gettók fű pápája, Snoop Dogg, aki szintén nagyon rákattan a cuccra és elkereszteli MILF-nek, Nancy és Conrad gyermekét. Vicces látni, hogy Nancy úgy reagál Snoop azon bókjára (?) miszerint nagyon szívesen megdugná, mint 14 éves, aki épp autorgrammot kapott a Tokio Hoteltől.

 

Akkor a lelkesedés, hogy azonnal rendelnek a cuccból még utánpótlást és dalba foglalják, így aztán tuti, hogy dőlni fog a lé Nancyhez és Conradhoz, aki csak úgy úsznak boldogságban ettől. A Hodes rezidencián Celia felkéri drága férjét, hogy legyen a másnap Józan, a Jeti (Sober, the Sasquatch) az agrestici általánosban tartandó drog prevenciós előadásán. Dean válasza természetesen egy nagy kövér nem, nem szívesen tölt sok időt egy légtérben a feleségével, nem hogy még szívességet tegyen neki. Celia nem régóta tanácstag, de már népszerűtlenek az intézkedései, egy dühös kutya tulajdonos zaklatja azzal, hogy elveszi a drágáitól a parkjukat. Celia azzal érvel, hogy a park büdös és gyerekeknek nagyobb szükségük van rá, meg este odajárnak a tinédzserek drogozni (kackac), de ez nem hatja a kutyabuzi nőszemélyt, aki a kisbabáinak tartja az ölebeit és bosszút esküszik.

Mivel pénz állt a házhoz, így fizetésnap van Nancy kis bűnszövetkezetében, Sanjay még egy kis bónuszt is kap a fékség felgyújtása miatt (de nem szabad bátorításnak vennie), Andy ellenben egy lyukas garast, annyit sem kap. Nancy elmagyarázza neki, amint egyenlíti a számlát a szállásért és a kajáért, valamint a rabbi képző tandíjáért, az óvadékért, ügyvédi díjakért, amiket kifizetett, esetleg kaphat fizut, de addig ne is álmodjon róla. Andy vérig sértődik, hogy két lábujj áldozata ellenére, nem honorálják a munkáját és még ki sem állnak mellette a kollegák, így felhúzott orral elbiceg kijelentve, hogy akkor inkább kilép. Celia drog prevenciós előadás totál leégésbe torkollik, azon okokból, hogy a gyerekek nem igazán szeretik, hogy ha hülyének nézik, és mert Shane nagyon okosan rámutatott arra, hogy Celia rendelkezései alkotmányos aggályokat vetnek fel.

Az már csak hab a tortán, hogy elmeséli, hogy látta Celiát részegen a házukban és megvádolja, hogy rendőrállamot akar csinálni Agrestic városából. Mondanom sem kell Józant, a Jetit nem nagyon értékelik az erős igazságérzettel rendelkező gyerkőcök. Celia így megalázottan kénytelen távozni az előadásról, Isabelle legnagyobb örömére. Shane ezek után a suli királya, mindenki felnéz rá, de aminek a legjobban örül, az hogy Gretchen is gratulál neki. Nancy eközben magát jutalmazza meg az elvégzett kemény munka után, ráadásul nem is akárhogy. Csupán csak némi gyémánt, drága kozmetikumok, Prada táska, egy pár új Manolo és egy új kocsi a szerény jutalma, azért, hogy sikeresen beindította a saját vállalkozását.

Shanenek nem igazán jön be anyu új kocsija, ő jobban szerette a benzinzabáló SUV-t. Nancy igazán adós kisebbik fiának egy őszinte beszélgetéssel, még azután is, hogy az régóta tudja, hogy mivel foglalkozik az anyja. Kiderül, hogy csak azért kelt ki Celia ellen a suliban, mert nem akarja, hogy az anyja bajba kerüljön, Nancy azonban megnyugtatja, hogy „senki” sem fog bajba kerülni. A gettóban Vaneeta megint panaszkodik Heyliának, hogy szar üzlet, elvesztették csomó vásárlójukat és ráadásul abból a menő új anyagból sincs nekik. Heylia erre végre feltámad a hamvaiból és utánajár a dolgoknak, egyenesen U-Turnhöz (ami nem hajtűkanyar mint rájöttem, hanem sima megfordulás, kicsit bezavart az Oliver Stone féle filmJ ) megy információért. Heyliának végre leesik, hogy hova tűnt Conrad és Nancy, bizony saját üzletbe kezdtek az ő háta mögött.

A fűfarmon Conrad épp pozitív rezgéseket próbál küldeni a növénykéknek, amikor beállít a dühös nagynénje. Conrad hiába védekezik azzal, hogy hozzá ment először az ötletével, Heylia szerint nincs mentség arra, amit ellene tett és ő nem akar ennek az egésznek a közelében lenni, amikor jön a nagy gonosz farkas és elfújja a házat a fejük fölül (csak ne a próféta szóljon Heyliából...). Heylia venni vesz néhány csomag MILF füvet, de közli Conraddal, hogy nem szívesen látott vendég ezentúl a házában. Celia eközben leleplezi Agrestic leges-legelső térfigyelő kameráját és hivatalosan is drogmentes zónának nyilvánítja a várost. Ezen közszereplése sem túl sikeres, mert az újságírók a piálásról kezdik kérdezgetni az őrült kutyabuzik, pedig kutyaszarral dobálják meg a gyönyörűséges tábláját. Celiára nagyon ráférne egy jó PR-os…

Botwinéknál a naplopók két generációja sajnáltatja magát a medencében koktélt szürcsölve. Andy és Silas roppant igazságtalannak érzik az őket ért bánásmódot és ők szeretnének egy szeletet abból a bizonyos pitéből. Megbeszélik, hogy saját üzletbe kezdenek, bár pénzük nincs hozzá és a seggmeresztést sem fejezték még be. Nancy nem igazán veszi komolyan Heylia reakcióját, sőt valamiképp még elismerésnek fogja fel azt, hogy vett az ő árujukból. Ekkor kopogtat az ajtón Peter, akinek legszívesebben az arcába vágná az ajtót Shane, ha tehetné annyira antipatikus neki anyja új udvarlója, azért dühítésképp elmondja neki, hogy az anyja épp valami fekete fickóval mos.

Mikor Nancy kijön, Peter megjegyzi, hogy nem túl okos dolog, hogy Conraddal a saját házában találkoznia. Nancy biztosítja, hogy nem gáz, amúgy is csak Heyliáról beszélgettek. Peter erre közli vele, hogy miatta sem kell már aggódnia. Nancy kézzel-lábbal tiltakozik ez ellen, miszerint minek foglalkozik vele, hisz azt mondta amúgy sem foglalkoznak kispályás marihuána dílerekkel. Peter erre azt válaszolja, hogy egyedül vele nem foglalkozik, neki ugyan úgy eredményeket kell felmutatnia a munkahelyén, különben is Heylia az, aki elvezetheti U-turnhöz, aki viszont már nagyban utazik. Ezek után Peter lezártnak tekinti a témát, és beülteti Nancyt a kocsiba, aki csak mereszti a boci szemeit, hogy most mi a szart is csináljon.

A mostani Little boxes a The Submarines féle verzió.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása