Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x03 – Manya Mabika

2008. szeptember 30. 14:00 - Madmoazell

Napibetegünk Ms. Manya Mabika, aki egy elég drámai háttértörténetet hozott magával a rendelőbe. A hölgy modell, és nagyon bántja, hogy nem hogy orgazmusa nincs, de még csak érezni se érez sokat a csiklójával. Merthogy nemiszerv-csonkítás áldozata lett a messzi Áfrikában, Szomáliában. Ahogy meséli a dokiknak a történetét, látni a fiúk arcán, hogy most kicsit visszazuhantak a valóságba, merthogy ilyenek tényleg történnek még manapság is. Sean már belekezdene abba, hogy a klitorisz helyreállítása egyelőre csak fizikailag lehetséges, tehát „úgy fog kinézni, mintha”, de az érzékelést nehezebb lesz visszahozni, mikor belevág Christian, hogy van kísérleti módszer rá, lábujjhegyből vesznek ki hozzá ideget. Kicsit morbid, és egyelőre csak pár esetben próbálták ki, de hátha. Manyának ez a hátha számít. Veszíteni már úgyse veszíthet semmit.


Christian amúgy rögtön le is akar csapni a műtétre, hogy Sean majd csak asszisztál neki, de mi tudjuk, hogy kettejük közül ő a gyengusabb (még ha puncikról is van szó). Mondjuk ezzel az erővel Liz is műthetne, mégiscsak ő a csiklószakértő, és mikor megkérdezik őt is, hihetetlenül kiakad, hogy miért verik a...z asztalt a fiúk, és miért nem azzal foglalkoznak, hogy a legjobb doki műtse meg szegény lányt. Érthető, de hát ők pasiból vannak.

Christianhez otthon beront Gina, karjában a nyakig kakis Wilburrel. Szegény gyerkőc nem átallta összetojni magát, míg Gina a mentorával édelgett, most pedig apucira vár a szent feladat, hogy rendbetegye nem teljesen saját sarját. Míg Christian kimossa a kismanót a barnaságból, Ginát mintha nyomasztaná valami. Konkrétan rátámad Dr. Troyra, hogy mi lenne, ha most egy tényleg közös gyerkőcöt csinálnának. Hahaha. Míg ők gyerekeznek, Sean és Julia kufircolnak egy jót. Most épp dúl a lamúr közöttük, ami szokatlan, bár Julia nem túl meggyőző. Mintha őt is nyomasztaná valami. Jaaaa, hogy nem élvezett el. Ciki. Sean persze kiborul, pláne, hogy Julia képzeletében fiatalabb és jobban hasonlít Jude Law-ra, és az asszony még csak nem is ment el az első körben. Mint ahogy mostanában sehogyse. Ojj.

Az egész rendelő Manya Mabika lábujjainak feszül. Csak az idegek miatt. Christian amúgy jól van, élvezi a gyerekezést, Sean cserébe tökre ki van borulva Julia nem létező orgazmusai miatt, így meg egy vadidegen nőnek se tud örömet szerezni, persze. Manyánál kicsit más a helyzet, de Christian osztja az észt, hogy csak maximalizálni kell a nő képességeit, és szépen neki is állnak lábujjból ideget kihúzni, klitoriszt építeni, satöbbi satöbbi. A műtét után Christian újra nekiállna gyerekezni, de Gina hajthatatlan. Amikor aludni kell, akkor ne apuci gügyögjön. Anyuci csak akkor enyhül meg picit, mikor Dr. Troy bejelenti, hogy adoptálni akarja a kissrácot. Így mindkét gyerkőc apja lehet, így Gina, de hamar kiderül, hogy még egy gyerekre egyelőre nincs igény. Na erre persze egy reakció lehet: Christian még ezt az egy szerencsétlent se fogadhatja örökbe. Kár. Aztán csak kiegyeznek, előre megszabott látogatásokban, meg egy csepp diktatúrában.

Sean az irodában épp egy beteget próbál le- vagy rábeszélni a műtétre, vele együtt pedig Mr. Perri életvezetője is ugyanezt teszi. Az úrnak egy darab szőrszála sincs a testén, és ez egy kicsit frusztrálja. Nehéz szegénynek így nagyon, kopasz golyókkal. Mikor kitámolyog a rendelőből, hogy előjegyeztesse magát a műtétre, Sean egy fél percre visszahívja az életvezető hölgyikét, Ava Moore-t, kitalálta ugyanis, hogy Juliának pont rá lenne szüksége. Ava bele is veti magát a munkába, de Erica, Julia anyja állandóan beszólogat neki, és végül egy csúnya beszólással sikerül csak leszerelni. Ava első tanácsa: vámpír-anyuka lerázása. A második: helyre kell hozni a szexet.

Manya már gyógyulgat, édesanyja már írt is neki Szomáliából, hogy micsoda erkölcstelen romlott nőszemély lett belőle. Christian beleveti magát a seb megvizsgálásába, az első mozzanat ennek a csikló izgatása. Juhéjj, mert nem fáj. Manya ezen tény örömére már rögtön bele is vetné alfelét a szexbe, és mikor Dr. Troy leterelné erről az ötletről, előadja neki, hogy igen, szokott ő is beindulni, csak épp a kielégítés nem működik. És hogy Christian az igazi gyógyító, ugyebár, mármint a hölgy szerint, ennek a bebizonyítására a legjobb módszer pedig minden bizonnyal az, hogy Christian ágyában kötnek ki. Hehe, végülis bevezetésnek nem rossz, Manya mintha élvezné új képességét. Épp csak nem élvezi el. Ezalatt Julia és Sean nekiállnak újra a szex-témának, de Julia se képes ma a működésre. Merthogy mindketten túlságosan akarják. Ez itt a bibi.

 

Christian virággal akarja meglepni Ginát, mikor visszaviszi Wilburt a látogatásról. Az ajtó előtt összefutnak egy díszpöccsel, aki valami furcsát is beszól apucinak, majd a lakásba belépve még egy úriember jön szembe, vele együtt pedig egy rakás piásüveg is felbukkan. Mikor Christian bemegy a hálóba, ott egy harmadik fickó döngöli anyucit, és akkor elszabadul a buli. A csávók amúgy a szexocholic klubból jöttek, önkéntesek, és azért vannak itt, hogy szépen megtermékenyítsék Ginát. Merthogy Wilburnek tesója lesz, Christiannel, vagy nélküle, nem számít. Erre Dr. Troy bepipul, összepakolja a gyerkőc holmiját és elhúz, de azt még visszavágja a kisasszonynak, hogy elperli tőle a gyereket, tessék vigyázni.

Persze Julia az, aki nekiáll etetni a gyereket, mert ugye ki más lenne a pótanya. Julia teljesen meghatódik a dologtól, és láthatóan Christian is, olyannyira, hogy felkéri Juliát hivatalos segítségnek. Elgügyögnek egy keveset egymásnak is, meg Wilburnek is, mikor megjelenik Erica, hogy ő is letolja a kötelező köröket. Mármint a Christiannek és Juliának való beszólogatást. Persze. A srácok már otthon vannak, mikor kopogtatnak. Gina az. Vendéget is hozott. James Sutherland az apuka. Az igazi. Tényleg tök fekete, ő már le se tagadhatná. Ójesz.

Míg ő hüledezik, Erica újra letámadja duzzogó kicsi lányát. Hogy eltolta az életét, és valahogy máshogyan kéne érvényesülnie, mert ez így nem lesz jó. És hogy szerelmes Christianbe, ez üvölt róla. Julia persze terel, hogy 20 éves barátok, és hogy ennyi, és már belelendülnének, mikor Sean beesik az ajtón, Julia pedig kidobja Ericát. A stressz örömére jól egymásnak is esnek… Christian-nel, vagyis dehogy. Sean-nal. Hehe, Julia csak odaképzelte Christiant. Maminak úgy néz ki, igaza volt.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása