Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x09 - Charity Case

2008. szeptember 27. 11:00 - leeann

Megnézhetjük, hogy mi történt idáig, majd Jane és Marin kitárgyalja, hogy kinek mi is van a párkapcsolatával. Illetve Jane és Sam hamarosan New York-ba utazik, Marin pedig olyan régen nem hallott Jackről, hogy már fél Elmo az ő általa kötött pulóverben rohangál. Jane nagyon várja már, hogy mindent megmutogasson Samnek New York-ban, amiről Marinnek támad egy ötlete: moziestet szervez Elmoban. Egyszer csak egy hívatlan látogató érkezik Cash személyében. Jane borral kínálja a vándort, Marin pedig „mit keresel itt?”, „mi folyik itt?” kérdésekkel támadja meg. Cash melót kapott a közlben, gondolta, lakhat Marinnél, de szőke jóformán kidobja a kedvenc ex-lakótársát.

Eric hazaérkezik, illetve Sarához haza, de állati büdös szegény lelkész, mert amíg az álomtemploma el nem készül, addig halat belez a kikötőben. Sara felajánlja Ericnek, hogy költözzön igazából hozzájuk, hisz többet van náluk, mint otthon, és így még pénzt is spórolhatna a templom megépítésére. Eric beleegyezik. Másnap reggel Celia éppen az agymosáson átesett fiával küzd. Jó persze, Patrick amnéziás, de ezzel lassan kezd mindenkinek az agyára menni. Marin annyira be van indulva a saját moziest ötletétől, hogy már szórólapokat is nyomtattatott, és már a kocsmában osztogatja ezerrel.

Theresa és Mai azonnal megveszi a moziest az erdőben dolgot, de Buzz, Ben és Jerome egy kicsit ellenkezik, hogy ne menjen minden olyan egyszerűen. Jane és Sam nem a moziestére készülődik, hanem New York-ba, így már lendületesen pakolgatnak. Jane pakolás közben lomtalanít is, ezért Sam néhány inge a kukában köt ki. Sam persze észreveszi és megmenti, de Jane suttyomban inkább egészen Marinig viszi az utálatos inget, minthogy bepakolja. Marinnél a kötést most a varrás váltja fel, ugyanis készül a mozivászon, Sara hathatós segédletével. A traccs-partis varrogatást egy ismeretlen nő kopogása zavarja meg.

A nő Leonard Cassius Morrissey-t keresi Marinnél. Szőke először nem tudja, ki az, akit nála keresnek, de Cashre illik a név, így hamarosan világos lesz a dolog. A nő a kórházból jött, Casht a kihagyott kezelések miatt keresi, és Marin címét adta meg, mint elérhetőség. Úgy tűnik, lassan csak kiderül, Cashnek mi a baja. Marin Cash keresésére indul, Patrick pedig továbbra sem találja a helyét. Annievel és egy csapat fiatallal úszni mentek, de Patrick kiakadt, mert nem tudja, hogy jó úszó volt, és nem mert bemenni a vízbe. Buzz úgy dönt, hogy megtanítja az eszehagyott fiát egy-két olyan dologra, amit eddig tudott, de most nem emlékszik rá.

Marin egy háztetőn meg is találja Casht, aki éppen dolgozik. Marin felmászik hozzá és kérdőre vonja, de Cash azt mondja, hogy nem nagy ügy, csak valami vese-dolog, Marin hiába kérdezgeti tovább, Cash nem hajlandó elmondani, hogy tulajdonképpen mi a baja. Később Annie azzal nyaggatja Marint, hogy milyen rossz lehet, hogy már egy hete nem hallott Jackről, de szőke most inkább a neten kutat vesebetegségek után. Közben Celia csak a hatályos jogszabályok betartásával engedélyezi az erdőben való mozizást, így Marin nehezen tud koncentrálni a kutatásra.

Persze mikor kinyomtatja az anyagot, Annie azonnal beleüti az orrát, és ott helyben el is temeti Marint, mert azt hiszi, ő beteg, de nem, így a vöröske lassan alábbhagy a hisztivel. Közben Buzz úgy döntött, hogy ha már biliárdozni megtanította Patricket, akkor jöhet az úszás lecke. Buzz a „dobjuk a tanulót azonnal a mélyvízbe” taktikát követve minden előzmény nélkül belöki Patricket a vízbe, majd miután nem fulladt meg, instruálja őt a partról. Patrick inkább csak fuldoklik, mint úszik, így Buzz kénytelen őt kimenteni. Ez az úszás dolog nem nagyon jött be, mert Patrick elrohan, miután alaposan kiköhögte magát a parton.

Annie Marin tanácsát megfogadva elmegy Celiához, hogy meghívja őt a moziestre, és így kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz, hisz a tréner szerint egy csónakban eveznek. Celia viszont nem fogadja kitörő örömmel vöröske közeledését, és úgy dönt, hogy ő nem csónakázik Annievel sehova, mert teljesen más hajóban eveznek. Marin újra Cash nyomában van, és a Chieftain-ben el is kapja őt. Miután tanulmányozta a vesebetegségeket, rájön, hogy a vesekövön kívül a többi nagyon komoly betegség, így Cash végre elmondja, hogy krónikus veseelégtelensége van, és azért dolgozik, hogy ki tudja fizetni a kezeléseket.

Mialatt Marin sajnálkozik, Cash azt is elmondja, hogy kirúgták, mert megtudták, hogy beteg, így újra nincs miből fizetni a kórházat. Szőke segítséget ajánl, de Cash úgy dönt, hogy majd ő megoldja, neki nem kell senki segítsége. Marin nem tudja, mitévő legyen, de a nagy gondolkodás közben az is kiderül, hogy Annie indította el a „Cash beteg” pletykát, ami miatt kirúgták. Marin még akkor is tépelődik, mikor beér a rádióba, de Patrick ad egy ötletet: gyűjtést kéne rendezni. Marin már a módját is tudja, a moziestet használja fel a gyűjtésre, így a rádióban már jótékonysági moziestként reklámozzák az ötletet.

A műsor után Marin és Patrick nagyüzemben ragasztgatja az erdei mozizás szórólapjait, amikor Jane támadja meg Marint azzal, hogy mégiscsak kell az ominózus ing, mert Sam égre-földe keresi. Elérkezik az este, és egész Elmo a csillagok alatt a nagysikerű Óriás (Fsz: Elizabeth Taylor, Rock Hudson, James Dean) című filmet nézi az erdei tisztáson. Marin a felajánlásokat gyűjtögeti, a nép mozizik, Mai árulja a mindenféle színű saját maga által készített rágcsákat, Jane és Sam pedig kibogozza ezt az ing ügyet, amiből lesz egy kis sértődés. Buzz is megérkezik és kibékül Patrickkel, aki egy kicsit berágott a fulladozás miatt, de spongyát rá.

Celia és Annie nehezen viseli, hogy Patrick szinte csak Buzzt engedi közel magához, így a lányok mégiscsak elég közeli hajóban eveznek, amire a parancsnok is rájön. Oda is költözteti magát Annie mellé, és együtt moziznak tovább. Némi technikai hiba üti fel a fejét, de nem is egy. Először is a lepedőnek - amire megy a vetítés - az egyik sarka fellibben, így vissza kell kötözni, másodszor pedig megjelenik Cash is, aki ekkor tudja meg, hogy az ő javára jótékonykodik a város. Cash persze balhézik a pénz miatt, mert szerinte Marin nem érte teszi ezt, hanem saját magáért, úgyhogy nem tart igényt a szánalom-gyűjtés eredményére.

Másnap Marin sűrű bocsánatkérések mellett csak Cashre tukmálja az összegyűlt pénzt, ami több mint 2000 dollár lett. Továbbá Marin azt is felajánlja Cashnek, hogy sertepertéljen a ház körül és lakjon ott, míg tart a kezelés. Elvek ide vagy oda, a bocsánatkérés, pénz és lakhatás felajánlás elfogadva. Sarának is jól indul a reggel, mert Eric kitalált valamit a szexuális feszültség levezetésére, na nem a legkézenfekvőbb módszert, hanem egy kis hegymászást. Végül is abban is lehet lihegni, meg izzadni. Közben Cash, aki mostanában már csak Lenny vagy Leonard Marinnek, újra beköltözött a házba, kezelésre is tud járni, úgyhogy kezd helyreállni a világ Elmoban.

Persze a végső monológ közben is kötöget Marin, hisz Jack hiányát azért nem fedi el Cash beköltözése. A monológ közben Buzz és Patrick újra próbálkoznak az úszással, csak most nem akar megfulladni senki, Jane és Sam a repülőn ül New York felé, és a Sara-Eric páros befejezte a hegymászást. Még mielőtt Marin a monológja végére ért volna, Celia parancsnok jelenik meg nála, és elég szomorú arccal, de nagyon hivatalosan közli, hogy Jack hajója elsüllyedt, és bár kimentették a túlélőket, Jack nem volt köztük. Marin könnybe lábadt szemmel csak néz értetlenül, de megszólalni nem tud. Jack elveszett a Bering-tengeren.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eperlekvár 2008.09.27. 12:35:27

Jobb mint a múltkori de néha olyan erőltetettnek tűnik. És Marin még mindig köt!! Ááááááááááá!

leeann 2008.09.27. 17:53:42

Mennyire drámai lehetett volna, amit a végére írtam, ha nem lövi le a viasat a lényeget. Nagyon sajnálom, hogy ennyire nem figyelnek oda erre.
Igen köt, mint a veszedelem.

mariannnn 2008.09.28. 14:56:41

Tényleg jobb volt ez a rész. A viasat meg alaposan elkúrta azt, hogy újra izgalmasabbá váljon ez a sorozat.

Vinie 2008.10.01. 08:25:13

Ez az egész akkor lenne valójában izgalmasabb, ha tutyimutyi Jack tényleg odaveszett volna, de nincs akkora szerencsénk, még hallgathatjuk a nyavalygásait. Ha ő nem lenne egész kerek kis sorozat lenne a Men in treesből, de Jack karaktere számomra több, mint irritáló, sajnos.
süti beállítások módosítása