Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Angyalbőrben 1x05 - Mozgó trezor

2008. szeptember 26. 15:00 - Sigismundus

"Négy hete nem voltam nővel.. De mint jó vasutas ismerem a kézihajtányt! „ – Bazsó honvéd.

Akadálypálya és akadálypálya a napi menü, fűszerezve könnygázzal, a la Karády módra. De hát amilyenek ezek a papírcsákók, a Bazsó még a gázálarc alatt is majdnem megfullad, torkát fájlalja, az őrmester megvető pillantása közben viszik is a gyenguszra.

Fent a parancsnokiban, boldog pohárköszöntők. A Bogdányi Volán hálás a Honvédségnek hogy elvégezték az őszi műszaki felújítást. (azokban a boldogemlékű időkben ugye nem kellet ennek az árát megfizetniük, elvégezte Állam Bácsi) Persze nem hálátlanok, a katonáknak vetnek egy kis pénzmagot jutalmul, amit egy esti bulin osztanak szét. Kis üröm az örömben, könyvelőjük szól, még nem szedték össze kápében a pénzt de estére meglesz. Nincs mit tenni Tabajdy és Kardos jó képet vág a dologhoz, kiküld két katonát a pénzért, addig is kiosztják a meghívókat.

Gyengélkedő, Borús doki felállítja a diagnózist, ez bizony mumpsz! Bazsó nem tudja mi az, a kísérő Urbán-Rabó-Mammut trió annál inkább, nincs ok örömre, ha felnőtt kapja meg. A doki mindjárt karanténba vágná őket is, de fejenként három liter az alkoholmentesnek hirdetett esti bulin meggyőzi….Karády és Urbán, ők mennek a pénzért, hát örülnek is egymásnak. Kardos kis eligazítást tart, előbb az iktatóba, majd bérszámfejtés, onnan Postabank majd papírbolt 40 borítékért, az őrmester nem akarja felírni, megy neki fejből is. A bérszámon egy jó csaj várja őket, honvédeink igen ráizgulnak a láttára, de a csaj is megmutatja magát, igézően mosolyog egyfolytában. Miután távoztak, telefonál egy gyorsat valahova „alacsony kopaszodó őrmester, barna kimenőtáska”.

Postabankban hosszú sor, élén Karádyval akinek sokáig tart átszámolni a nagy címletű pénzköteget, Urbán látványosan unatkozik mellette. Kint közben a dzsipjüknél tesz-vesz valaki egy csavarkulccsal. Menet közben le is robban, míg indítani próbálják, egy sárga Volkswagen fékez mellettük segítséget ajánlva. Micsoda véletlen, valami Béla, a Volánkönyvelő és húga, a bérszámról azok. A srác ért a szereléshez, addig javasolja, az őrmester üljön be a húgával a Bogdán Vezérbe (disco és vendéglő)…A laktanyában Tabajdy ideges, a pénz sehol, az őrmestert leszerelteti egyszer az biztos. Már ha előkerül. A szakasz nyugisabb, sok katona hozza a nőjét, lesz pénzosztás is, úgyhogy nagy ruhaüzlet van kilátásban, Csergő szerint.

A Bogdánban csak kóláznak eleinte, az őrmester teszi a szépet, a csaj, amúgy Adrienn, meg hagyja magát csábítgatni. Elkezd a lábfejével az asztal alatt is nyúlkálni, ekkor Karády táskástól kivonul a mosdóba, majd vissza és rátérnek az erősebb piákra…Buli indul üzlet indul, meghívott civilek százával, köztük Csöpi és Belényesi taxisok. Pénz az sehol, így Tabajdy végül Kardost küldi megkeresni, a föld alól is….Karády seggrészeg, dülöngél ülve is, mikor bejön Urbán hogy mehetnek. Gyorsan irány a mosdó, kis rókavadászatra, ahol a hirtelen magához tért őrmester kicserélteti Urbánnal mikádójukat mert az övé foltos lett. A bárban közben Adrienn, a báty és a pincér előkészítenek egy barna táskát.

Laktanya, a Moho Sapiens hirdeti hogy „ Angyalbőrben kicsit más, mert a sok lány szereti a bakát. „ A hangulat az alkoholtilalom és pénzhiány miatt gyenge, Kardos kiküld egy őrjáratot.Megindul végre a menet a Bogdántól, a dzsipben Urbán, Adrienn és Karády aki fennhangon élteti Bogdán vezért és a kurucokat torkaszakadtából ( a mai Usztics alighanem ekkor fertőződött meg gárdasággal…) Összefutnak az őrjárattal, és irány a laktanya, már fegyveres biztosítással….A bulin Tabajdy kénytelen kihirdetni, hogy csak ezreseket kaptak ezért holnap lesz pénzosztás, de kárpótlásul szabad az alkohol. És minő meglepetés, van is egy nagy rakás pia, mintha a büfés készült volna, vagy mi?

Megjött a pénzszállítmány, Kardos kérdi Urbántól, mi tartott eddig „szülő nőt mentettek ki egy égő házból egy árvíz sújtotta faluban?” . És miért ilyen az őrmester ? Urbán menteget, lerobbantak útközben, és a benzint csövön kellet átszívni, és utána alkohollal semlegesíteni, szóval.. De a százados nem kíváncsi tovább, irány a gyengélkedő, a pénzt biztonságba!Karádyt a báty és Adrienn elvezetik, de a táskát ki nem adná kezéből. Egy ruharaktárba mennek ahol az őrmester elájul, erre gyorsan kicserélik a táskákat, a srác el, a lány marad vigyázni. Báty pár rosszarccal találkozik a buliban, majd elhúznak. Kardos hiába keresi Urbánt, az meg két csajjal húzott el közben. Az őrmester lassan magához tér és kezdi újra a nyomulást a lánynál aki megint nem nagyon áll ellen.

Kergetőzés leborul egy polcnyi táska, erről Karádynak eszébe jut a sajátja, és elkezdi keresni. Adrienn hogy elterelje figyelmét elkezd vetkőzni, sikerül… Előkerül Urbán, de nem tudja hol a pénz. Gyorsan összehívja Éder, Rabó, Géczi, Mammut csapatot és el az éjszakába Az Urbán kommandó megtudja az őrségtől hogy eddig csak egy sárga Volkswagen ment el civilekkel.. Fény gyúl, a taxis agyában, lopnak egy dzsipet, irány a Bogdán….

Béla a könyvelő kicsit meglepődik, amikor a Bogdánban a keményfiúk kiürítik a barna táskát és pár üveg sörön kívül semmi nincs benne. Kis fenyegetés után irány vissza a laktanya. Kardos újra ideges, se pénz, se Karády, se Urbán, riadóztatja az őrséget és irány a város. Urbánék kis akadályba ütköznek a Bogdánnál, már ismerik itt őket régebbről, de pár százas a kidobónak, beengedi őket.

A raktárban közben Adriennek megvolt az első, sőt a második is, Karády pedig bizonyította, nincs mumpsza. Szex után beszédessé válik a férfiember, már színjózanon elmeséli hát a lánynak, hogy tudja ám, egész nap követték, ezért a pénzt időben átrakta a mikádójába.. Csak az a kérdés hogy hol a nevezett ruhadarab, a raktárban ugyanis az önfeledt kergetőzés után százával hevernek a földön ilyenek. Keresik hát kétségbeesetten…A Bogdánban Urbánék kezdik megdolgozni a pincért, aki nem köp. Kivinnék hát csendesebb helyre. Urbán és Mammut jutottak csak ki vele, de ekkor jön a kidobósrác mint a villám és a másik három előtt lezárja a kijáratot. Ezután egy szabályos karate ütés Urbánra amitől taxis kifekszik, Mammut azonban valódi marhákon tanulta a taglózást, mit neki egy önjelölt kis Bruszli ? Vallatás folytatódhat, kiderül végre, hogy a Béláék visszamentek. Indulnának Urbánék is, de közben körbevette őket az őrség és Kardos.

Laktanya, raktár, Béláék dörömbölnek. Karády helyzete a következő. Négyen akarják rátörni az ajtót, köztük az előbb megdugott lány bátyja. Egy jó őrmester felismeri mi a helyes taktika, és trikóban-gatyában ugrik ki az ablakon. Hamarosan kis fogócska indul meg a laktanyaudvaron. Száguld vissza az őrség URALja, Kardos még a kapunyitást sem várja meg, áthajtanak rajt. A bulin közben igen amatőr jelmezverseny zajlik, vegyes pontszámokkal. Ide ront be Karády atlétában, maximális tetszést aratva. Nyomában Béláék , az ő nyomukban Urbánék, őket Kardosék követik, kis verekedés, a Lindából ismerős hangokkal és mozdulatokkal. Végül Tabajdy csinál rendet díszkardjával, hol a pénz ? Hát az őrmester mikádójában, rohanás a ruharaktárba, ahol csak Adrienn várakozik.

A szakasz elkezdi keresni a mikádót, mikor megint fény gyúl Urbán agyában, a rajta levő zsebébe nyúl és egy köteg ezrest vesz ki… amiről mindenki megfeledkezett, még a Bogdánban cseréltek ugyebár. Ezzel s a Moho Sapiensel ért véget a leggyengébb rész…

Címkék: angyalbőr
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2008.09.29. 10:33:51

Nem volt ez annyira gyenge rész, tény hogy van belőlük több.. na de a következő, a háborúzó gyerekekkel..:)

hottentotta 2008.10.01. 11:24:56

Kurvajó, kurvajó! :D
süti beállítások módosítása