Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x02 – Christian Troy

2008. szeptember 23. 13:06 - Madmoazell

Libby Zucker miatt fáj mindenkinek a feje, aki csak él és mozog a rendelőben. A hölgy ugyanis az előző rész végén szépen főbe lőtte a haversrácot, és persze a McNamara/Troy-on csattan az egész. Ez valahogy olyan megszokott… Liz és Sean épp ezt tárgyalják, mikor megérkezik Christian, akinek nem volt túl jó reggele, merthogy az aktuális kufirc-partnerére rájött a tüsszögés a tollpárnától, és jól orrba vágta Dr. Troyt. Szomorú. Az viszont kevésbé, hogy Sean yip-je teljesen eltűnt, ergo már nem remegnek a praclijai, lehet műteni is. Christian rögtön fel is ajánlja eltört nóziját a cél érdekében, bár az komoly dilemmája, hogy már sose lesz tökéletes. Jaj. Sean hiába van felpörögve a műthetek_azonnal-témára, az asztalon fekvő beteg ütőerét konkrétan szétnyiszálja, azaz itt még lehet, hogy gondok lesznek.

Az irodában Sean első kérdése Christianhez a szokásos, mármint hogy mit nem szeret magán, de a törött orrú inkább a fenti vérfürdő okára kíváncsi. Nekiállnak vitázni, hogy akkor most Sean beteg-e, meg hogy Christian nem meri rábízni az orrát, meg különbenis, mit fog szólni a beteg, ha felébred, a néző pedig ráébred, mennyire is hiányzott már ez. Mármint a vita a fiúk között.

Matt suliban van. Néha oda is kell járni. Ma jobb lett volna kihagyni, ugyanis nyomozóbácsi-néni tör rá a szekrény mellett, hogy Henry haverja (tudjátok, a füves zsidósrác) börtönbe került, és úgy néz ki, neki is köze lehet egy bűncselekményhez. Azt csak mi tudjuk, hogy van is neki, méghozzá Cara Fitzgerald elütéséhez, de rendesen. A rendőrbácsiék nem ezt a sztorit tálalják fel, kiderül, hogy Henry megpróbálta megerőszakolni a lányt, ahhoz meg Mattnek tényleg nem sok köze van. Na de ha kiderül a maradék…

Christiant csak nem hagyja nyugodni a nózija, elmegy egy konkurens plasztikai sebészetre. Míg várakozik, összehaverkodik egy sráccal, majd gyorsan el is csábítja a McNamara/Troyhoz egy harmadik mellbimbó leszedetésére, meg a csajok nézegetésére, csak hogy megkönnyítse neki az ismerkedést. Sean ezalatt az elnyiszált nyakú pasit vizsgálja (amúgy egy zsírdaganatot szedtek ki belőle). A férfinek gyanús lesz, hogy miért akarják bent tartani még egy napig, de Sean terel, és végül Linda húzza ki a trutyiból – Matt miatt keresik. Hamar kiderül, hogy Henry papája volt az, aki elmondott mindent Sean-nak. Kicsi hülyegyerek pechére Henry-apuka nem a megerőszakolásról tálalt ki, hanem a balesetről. Julia nem hisz neki, inkább Mattet védi, az egyetlen megoldás egy vallomástétel az ügyvédnek. Kellemetlen. Matt meg ugyanolyan jól terel, mint az apja. Családban marad.

A harmadik mellbimbó leműtésére Sean vállalkozik, a beteg meg elkottyintja, hogy Christian másik dokinál járt az orra miatt. Mikor Christian megérkezik, rögtön neki is állnak azon pörögni, hogy ki hibázik többet, ki a jobb, kinek remeg a keze. A zene beindul, Sean kéri a szikét, de bele már ne ő vág a gyerekbe. Egyszerűen nem megy neki. Szegény. Ezalatt Julia anyja a gyógyuló sebeit nézegeti az arcfelvarrás után. Szerintem nem fest jobban, mint előtte, de neki bejön, és az a lényeg. Julia rátér Matt történetére, Erica pedig kifejti, hogy Henry-n nagy lehet a nyomás, a családtól, meg mindenki mástól, és esélyes, hogy Matt is hasonlóan érez (meg Sean is, de ezt csak mi tudjuk megint). Egyszercsak pedig felrobban. Mint Sean, aki épp most hajt neki egy kicsit rossz helyen álló autónak.

Christian másodszor is meglátogatja a Dr. Jordant, a másik doktornénit. Mivel a csajszi alapos, felkéri egy intim részen található anyajegy megvizsgálására, gyorsan le is dobja a ruháit, a nő viszont gyorsan lelombozza: nem ártana némi zsírleszívás. Ha ha ha. Christian persze begurul, egyrészt, hogy Dr. Jordan nem omlott a lábai elé, másrészt hogy még meg is kritizálja. Ez van. Sean hazaér végül az autórombolásból, és bevallja Juliának, hogy baj van a kezével. Ha pszichológiai eredetű, akkor még rendbejöhet, ezzel érvel az asszony, majd meglátjuk. Matt közben Henrynél van látogatáson. A srác azért mondta el, hogy elütötték Carát, hogy idegi alapra hivatkozva átkerüljön egy kórházba. Mattnek nem tetszik, hogy ő is belerángatódott végül a dologba, de Henryn látni, hogy teljesen ki van bukva, így nem lesz nehéz tagadni az egészet.

Christian kínjában Ginával kefél egyet, aki láthatóan annyira nem élvezi, főleg, hogy dokink állandóan elmondatja vele, mennyire jó a segge, meg hogy egyáltalán mennyire félistenien néz ki. Nem, ez nem valami izgató dolog. Gina végül szokás szerint leseggfejezi Christiant és elszelel, de előtte még jól megmondja a véleményét, miszerint perpillanat Dr. Troy ugyanolyan ocsmány kívülről, mint belülről. A törött orrú erre begőzöl, és nekiáll szétverni a saját orrát a fürdőszobában, hogy utána helyrehozhassa. Tökhülye. A szopóágon pedig Sean érkezik, hogy megmentse. Klasszul szétkalapálta a fejét. Ha ha ha. Nagyon viccesen néz ki így. A baj elég nagy lehet, hogy megengedi Seannak a helyrehozatalt, így viszont szokás szerint helyrejön a barátságuk is. Hála a jó égnek.

Liz másnap reggel bejelenti, hogy Christian mindjárt bealszik. Jaj jajj izgalom meg minden, Dr. McNamara tökéletesen be van tojva, és mikor Christian már majdnem elalszik, lefújja az egészet. Na jó, nem teljesen, ugyanis Christian kitalálja, hogy nem alszik el a műtét alatt, elég lesz a fájdalomcsillapító, majd ők ketten megoldják, nem kell ide Dr. Jordan. Dr. Troy azért bevállalós, tényleg irigylem, nekem még a látványra is x-be álltak a hajszálaim. Most az egyszer úgy néz ki, Sean tényleg élvezi kicsit, amit csinál, és persze az egész annyira jótékony hatású, hogy rögtön rendbe is jön. Christian orra ettől még nem szép, de majd rendbejön.

Matt a vallomástételre vár. Sean próbálja nyugtatni, hogy egy rossz döntésért el lehet vinni a balhét, nem olyan nagy cucc. Mondjuk egy cserbenhagyásos baleset kicsit más tészta (még Matt szerint is), de az mindegy már. Aztán mikor Matt szóba hozza apjának, hogy ugyanúgy szeretné és kiállna mellette, ha kiderül, mi történt, hívják őket a vallomástételre. Matt pedig tagad. Ez így tényleg egyszerűbb.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása