Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 4x10-4x12

2008. szeptember 20. 13:02 - Windermere

Az alábbi posztot kedvenc volt kollégáimnak ajánlom (BB, CGy, DD, EA, GE, GP, GyJ, LK, MM, NO, SM, VLj). Ti érteni fogjátok, miért. :) Imádtam veletek dolgozni, köszönök mindent!

Golyózáporban
A lányok Charlotte nélkül, de Aidannel és Steve-vel kiegészülve azt ünneplik, hogy Steve megszabadult a hereráktól. Ráadásul Samantha erre boldogan emlékezteti biliárdozás közben, lévén már csak egy golyója maradt. A srác kiakad, a többiek meg előveszik Samanthát, hogy ezt ne nagyon emlegesse, mert a srác zavarban van. A csajok szerint egy golyszi hiánya még nem a világvége, de Aidan abszolút együtt érez Steve-vel. Ráadásul Carrie döbbenten tudja meg, hogy egy kis zacsijáték izgalmas is lehet. Viszont Steve-et annyira aggasztja a dolog, hogy elhatározza, elmegy dokihoz hereimplantátum után érdeklődni. Miranda vállalja, hogy elkíséri. Persze Steve kicsit megsértődik, mikor a méret kérdés szerint Miranda ő M-es, míg Steve L-esnek gondolta magát. Végül mégsem lesz a plasztikai sebészetből semmi, mert kiderül a dolog csak kísérleti fázisban van, és Miranda nem engedi Steve-nek, hogy kés alá feküdjön. Így inkább ő fekszik a srác alá.

Samantha a biliárdozós estén találkozik egy régi kufirc partnerrel, akiről kiderül, lehet, be tudja őt juttatni egy munkára a hotel mágnás Richard Wrighthoz. A csak el is megy egy megbeszélésre a fickóhoz, aki viszont azt ajánlja fel neki, hogy egy fickóval ketten csinálják meg a munkát. Samantha persze ebbe nem akar belemenni, úgy véli, a fickó csak azért nem neki adná egyedül a munkát, mert nő. Egy újabb megbeszélésen jól leugatja a pasit, de úgy felhúzza magát, hogy majdnem elkezd sírni, így elrohan onnan. Később a fickó mégiscsak neki adja a munkát, mert tetszett neki, hogy a nő végül a sarkára állt.

Charlotte 3 hónap sikertelen próbálkozás után kijelenti Treynek, talán be kéne vizsgáltatni a spermáját. Persze mindezt vacsora közben böki ki, és csodálkozik, a fickónak elmegy az étvágya. Később újra előveszik a témát, Trey hajlandó orvoshoz menni, de végül hiába áll a rendelő közepén kisgatyában, nem jön az ihlet a műanyagpohárba. Charlotte mintha a gondolataiban olvasna, beállít egy nagycsöcsű csajokat tartalmazó magazinnal, majd kis smaci meg tapi után az inspiráció is megjön. Kiderül, Trey srácaival semmi gond.

Carrie éppen Aidanon tesztelné a frissen szerzett tudását a golyó huzogatásról, mikor Big hívja. A férfi elpanaszolja, hogy a híres filmszínésznő barátnője annak ellenére nem keresi őt, hogy most New Yorkban van, és hogy ő ettől mennyire ki van bukva. Carrie nem nagyon tud erre mit mondani. Hétvégén, mikor Aidannel a nyaralóban vannak, Big megint hívja, mint megtudjuk a színésznőcske szakított vele. Nagyon szeretne Carrie-vel beszélni, és szomorúan hallja, hogy a csajszi jópár napig vidéken lesz. Végül Carrie elhívja oda, és a szakadó esőben Big meg is érkezik. Eleinte nem hajlandó bemenni a házba, de mikor végül a konyhában van, sem képes a többiekkel beszélni, csak iszik, és a csaj újságfotójához dumál. Mivel mata részeg lesz, Carrie-ék nem engedik meg, hogy így vezessen, így ott alszik a hétvégi házban. Reggel Aidan dühösen, jó nagy zajt keltve elkezd egymagában kosárra dobálni. Végül Big is csatlakozik hozzá, és jó kis bunyó lesz a vége. Viszont a srácok így lenyugszanak, és Aidanben megértő fülekre talál Big.

Volna, volna, volna
Carrie késésben van Mirandával való találkozójához, de mikor megérkezik, kiderül Miranda késése még nagyobb, ő ugyanis terhes. Időközben Charlotte nagyon cefetül érzi magát, neki meg ugyanis megjött. A közös reggelire így egy nagy doboz tamponnal érkezik, amit dühösen lecsap az asztal közepére, miközben azon füstölög, hogy bezzeg vannak nők, akiknek meg rögtön sikerül. Végül kis idő után Miranda kinyögi, hogy ő meg terhes. Charlotte persze ezen még jobban felhúzza magát, és elrohan.

Samantha nagyon hajt egy táskára, ami nem elég, hogy 4000 dolcsiba kerül, de ráadásul 5 év rá a várakozási idő. Pont akkortájt köt szerződést Lucy Liuval, így az ő nevét felhasználva akar soronkívűl jutni a táskához. A táska végül meg is érkezik, de nem hozzá, hanem egyenesen Lucyhoz viszik. Samantha elmondja a lánynak, hogy igazából az a táska az övé, mert ő fizetett érte. Így nem elég, hogy nem lesz táskája, de a színésznő még a munkamegbízást is visszavonja tőle.

Carrie persze nem tudja magában tartani a titkot, így elmondja Aidannek a hírt, aki szerint Miranda meg elmondhatná Steve-nek, mert nem illik titkolni egy ilyen dolgot az apa előtt. Mivel Miranda el akarja vetetni a babát, eszébe sem jut Steve-nek szólni róla. Charlotte és Trey kivizsgáláson vesznek részt, ahogy kiderül, a lány szervezete termel valami anyagot Trey spermiumjai ellen, így csak 15 % esélye van teherbe esni. A dokitól hazafelé a csaj összefut Mirandával, akit meg annyira megijeszt ez a hír, hogy végül megtartja a babát.

Mondj igent
Carrie lakásának tulajdonosi helyzete meg fog változni, ezért meg kéne vennie a lakást, így azon gondolkodik, hogy elköltözik. Aidan felajánlja neki, hogy vegyék meg együtt a lakást, de Carrie egyelőre fél a túlzott kötöttségtől. Bár már azon is csodálkozik, hogy Aidannek ennyi cucca nála van, így dühében mindent visszapakol a férfi táskájába, amikor egy gyűrűs dobozt fedez fel, amit ki is nyit. Másnap elmeséli ezt a lányoknak, és elmondja nekik, az a legrosszabb az egészben, hogy nem is tetszik neki a gyűrű. Miranda meg benyögi, hogy ő választotta.

Charlotte és Trey elkezdték a hormonkezelést a lombikhoz, de emellett Charlotte az örökbe fogadás ötletét sem veti el, így kínaiul tanul. Persze a hormonoknak is meglesz a hatása, így többször is kiabál Treyjel. Később valami skót estre hivatalosak, ahol Bunny kijelenti, hogy ő nem holmi kínai kislányt akar McDougal sarjnak, hanem saját fiúgyereket. Így Charlotte újra előveszi Treyt, és megint jó kis veszekedés lesz az eredménye. Később otthon a férfi elmondja neki, hogy ő már belefáradt ebbe az egészbe, és nem akar gyereket. A csaj persze ettől kiborul.

Samantha Wrighttal való keménységének meg is lesz az eredménye, ugyanis a fickó elhívja őt egy nyaralóhelyre a magángépével. Persze a repülőt egy kiadós dugásra fel is használják.

Egy vacsora közben Carrie azt mondja Aidannek, hogy igen, költözzenek össze. Majd mikor a srác elkezd a zsebében kutatni, a csaj gyorsan kirohan a wc-re. Közben kiderül a fickó csak a vacsoráért akart fizetni. Egyik este viszont lerángatja a lányt kutyát sétáltatni, majd mikor úgy csinál, mintha Pete piszkát takarítaná fel, Carrie kezébe nyomja a gyűrűs dobozt. A csaj próbál meglepett fejet vágni, de mikor kinyitja a dobozt, tényleg meglepődik, ugyanis más gyűrű van benne. Meglepetésében a szívére hallgat, és igent mond a férfinak. Később kiderül, ezt a gyűrűt Samantha segített választani.

Mirandához beállít Steve, szintén gyűrűvel. Miranda elküldi őt a fenébe, ráadásul a gyűrű sem tetszik neki, mert az az, amit ő választott Carrie-nek. Végül megegyeznek, hogy a gyereket együtt nevelik, de nem házasodnak össze. A fickó ennek megörül, mert vagy a gyűrűre vagy a gyerekre lett volna pénze.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Windermere 2008.09.23. 20:53:02

Pedig annyiszor átgondoltam, két monogram mégis kimaradt. KF és KZs természetesen nektek is ajánlom. :)
süti beállítások módosítása