Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x08 - Pozitív beállítottság

2008. szeptember 19. 11:00 - leeann

Mikey és Ben szakítottak, mint ahogy az várható volt, így irány a társkereső. Mikey próbálkozásai végén alaposan csalódott is a társkeresésben, és mivel Debbie is meghallgatta a fia társkereső szövegét, a föld alá süllyedés nem is tűnik rossz ötletnek. Mire vannak az anyák, ha nem segítségnek? Deb ad Mikeynak egy címet, ahol egy barátnője segít a párkeresésben. Teddy inkább az internet randit ajánlja, Michael szerint ez mind hülyeség, és azzal a pasival fogja leélni az életét, aki következőre lép be a kajálda ajtaján. Nos Emm érkezett következőre nagy sebbel-lobbal, és rossz hírt hoz: hamarosan albérlet fizetési nap lesz.

Brian nagyon kicentizte a szexkalandját, mert éppen végzett az aktuális prédapasival, amikor Jennifer és Justin érkezik meg a vásárlásból. Justin persze pontosan tudja, hogy volt valaki Briannél, majd mikor a mama elment, Justin is részt kér Brianből azonnal. Emmett is rész kért és kapott, csak ő nem Brianből. Emmett végérvényesen sztár lett, egészen annyira, hogy már mindenféle szerepjátékkal is fűszerezi a műsorát. Teddy, mint főnök a műsor végén hoz egy doboznyi rajongói levelet és ajándékot üdvöskéjének. A sok pervi kérés között Emm talál egy ékszerdobozt, amiben egy arany karlánc van, de Ted nem engedi, hogy megtartsa, mert tuti elvárna tőle valamit az, aki küldte.

Teddy nem rejtette el eléggé a vaskos arany karláncot, mert Emm sikeresen visszalopja. Mikey sem tétlenkedik randi ügyben, elmegy a videórandi klubba, de mikor a videót csinálják, csak Ben jár a fejében. Emmett sétálgat és kirakatokat nézeget, amikor Debbie-be botlik, akinek el is dicsekszik az ajándék ékszerrel, majd elmeséli, hogy van egy titkos álma a tökéletességről, és reméli, hogy egyszer megtalálja a hercegét, de Debbie tudja, hogy csak a filmekben tökéletes minden, az életben nem. A beszélgetést egy bazi nagy fekte limuzin és annak sofőrje szakítja meg. A beazonosítás után a sofőr közli, hogy a munkaadója várja őt, de Emm kéreti magát, hisz ki az, aki első szóra beugrik egy idegen limóba?

Deb kicsit unszolja a sztárt, aki erre már hamarosan az autó ajtajából integet. Briannél össznépi találkozó van, és Mikey randi videóját tekintik meg az egybegyűltek. Az unalmas videótól jobbra és balra dőlnek a barátok, majd Brian úgy dönt, hogy mivel nem a nyugdíjas klubba készül a videó, fel kellene spécizni egy kicsit. A lányok a szöveget gyártják, Brian fotóz és instruál, Ted pedig eszik és kritizál. A mű elkészült, dögös Mikey a netrandi oldalra került. Közben Emm útközben a történteket próbálja beilleszteni a saját meséjébe, ami egész jól megy, de ekkor megérkeznek a házhoz. Házhoz? Miket beszélek? Egy nagy oszlopos épületkomplexumhoz érkezik meg a limuzin. Emm nem nagyon érti, mit keres itt.

Egyszer csak egy ősz, de igen jól szituált férfi szólítja meg Emmett-et a pornós nevén, amire Fetch hirtelen élete párját látja a férfiban, de ő csak a komornyik. Emmett hamarosan egy kandallós biliárdasztalos régimódi úri szobában találja magát, ahol egy kicsit megéli a meséjét. A nagy átélés közben majdnem szívrohamot kap, amikor meglátja, hogy az egyik fotelban egy idősebb férfi ücsörög. Emm bemutatkozik és közli, hogy a ház urára vár, amikor a férfi is bemutatkozik és közli, hogy ő a ház ura. A férfi George Schickel, és megvenné Emmett szolgálatait. Kiderül, hogy ő küldte az arany karláncot is. A férfi első körben 1000 dollárt ajánl.

Emmett nem érti ezt az egészet, így a gazdag öreg pasi azt hiszi, hogy a sztár magasabb díjért alkuszik és már 3000 dollár felajánlásánál tart. Emmett elnézést kér, és kimért hangon visszautasítja a gazdag öreg pasit, otthagyja a karláncot és elhagyja az álomkastélyt. Brian és Justin éppen zuhanyoznak, persze együtt, és Brian arra próbálja rávenni szöszikét, hogy menjen el Daphne bulijába, amiről Jennifer tett említést korábban. Justin nem akar menni, de Brian csak kardoskodik a buli mellett. Közben Mikey és Ted a társkereső hirdetésre jelentkezők képeit nézegeti, amikor Emm érkezik meg igencsak hisztisen. Emm elmeséli a rosszul végződött kalandját a pimaszul gazdag George Schickellel.

A fiúk azonnal vágják, ki az, és nem értik, Emm min akadt ki ennyire. Kedvenc sztárunk közli, hogy ő nem kurva és nem megvehető. Justin mégis elment a buliba, és eleinte halálra unja magát, de kis keresgélés után még egy hetero buliban is talál magának elfoglaltságot. A fiú, akire Justin lecsapott, még nem volt pasival, így megkéri Justint, hogy legyen vele kíméletes. Emmett otthon a mai megrázkódtatások után szeretne egy kis romantikusat nézni, de Mikeynak randija lesz, és szeretné ha Emm inkább elmenne, mint tévézne. A kiábrándult Emmett közli, hogy mindenki hazudik a társkeresőn, és tuti, hogy vagy nem saját fotót használnak, vagy 20-30 évvel ezelőttit.

Mikey nem hisz ebben, mikor kopognak náluk. Mikey nyit ajtót és egy öreg fickó - George Schickel - áll ott, akire Mikey csalódottan rácsapja az ajtót és igazat ad Emmettnek. A kopogó újra kopog, és Mikey leírása alapján Emm ráismer a gazdag öreg pasira, aki nemrég zúzta szét az álmait. Emm közli vele, hogy távozzon még a városból is, nem hogy az ajtaja elől. George, mint régimódi ember bocsánatot kér Emmett-től, és a kifinomult szavai leveszik a lábáról a hisztis Emmett-et. Elhívja őt vacsorázni, hogy a megbánását kifejezze. Emm rábólint a dologra, Mikeyhoz pedig megérkezik a vendége, aki tényleg olyan jól néz ki, mint mondta. A pár úgy dönt, ha már a lakótárs úgy is elment, akkor a szokásos randi dolgok helyett inkább dugnak.

Közben Justin bevezette a félénk fiút a férfi-férfival szex rejtelmeibe, és a saját első élményét meséli el címszavakban. Az ajtón már dörömbölnek, de a fiúk még nem akarnak kimenni, sőt a fiú már minden idejét Justinnal töltené. Emm és George a limuzinban beszélget, és igen jól mulatnak. Némi Emmett-féle múltidézés után megismerjük George sikeres, de boldogtalan életét is. Mikey viszont egy alaposat szexelt a helyes pasival, akiről kiderül, hogy tetőtől talpig a plasztikai sebészetnek köszönheti a kinézetét, majd mikor Mikeyt is át akarja szabatni, olyan gyorsan véget ér a randi, hogy pislogni sincs ideje az embernek. Másnap Brian kiszagolja, hogy szöszike mit is csinált azon az elvileg hetero bulin.

Brian előtt az sem marad titokban, hogy Justin csókolózott is a fiúval, amit ugye a megállapodás szerint nem szabad. A kajáldában Mikey a fura randiját meséli a lányoknak, akik a saját vad szeretkezéseik elmesélésével halálra rémítik szegény fiút. Debbie szerint még mindig a barátnője a legjobb párkereső megoldás. A kondiban természetesen Emm és a randi partnere a téma. Brian támad, Emmett védekezik, nincs új a nap alatt. Mikey csak megfogadja az anyja tanácsát, és elmegy a barátnőhöz, aki egy öreg transzvesztita. Ida, a „barátnő” megkérdezi Mikeyt, hogy milyen pasit szeretne azon kívül, hogy szép legyen. Mikey sorolni kezdi az álompasi belső térképét, így aki jól figyel, Mikey minden szavában felismerheti Bent.

Ida elmondja Mikeynak, hogy mikor és hol legyen, és ott majd megleli a pasit, akit keres. Justin prédafiúja megjelenik a kajáldában, és szöszikét keresi. A fiú csak Justinra gondol a dugásuk óta, és szerelmet vall bálványnak. Justin viszont nem akar kapcsolatot a fiúval, és keményen beszél vele, hogy értsen a szóból. A fiúnak érzései vannak, szöszikének pedig csak egy dugás volt a dolog, így a szerelmes már nem szűz fiú sértődötten elmegy. Azt hiszem, új Brian született! Emm viszont úgy dönt, hogy mégiscsak találkozik George Schickellel újra, meglepi őt egy kis ebéddel, és elmondja Georgenak az igazi nevét, majd megebédelnek.

Mikey megérkezett a randijára, de nem tudja, hogy fogja felismerni az illetőt, amikor Bent veszi észre az egyik asztalnál. Hirtelen nem tudja, mit tegyen, de mikor tovább gondolja a dolgot, rájön, hogy Ben lehet az, akivel Ida összehozta. Ezen felbuzdulva odamegy Ben asztalához és üdvözlik egymást, majd Mikey azt magyarázza, hogy ki hogy fog meglepődni azon, hogy pont őket hozták össze. Ben nem igazán érti a dolgot, és fogalma sincs, hogy ki az az Ida. Sőt, időközben megérkezik Ben randi partnere is, így Mikey ezt nagyon félrenézte és kénytelen eloldalogni az asztaltól. Dühében észre sem veszi az éppen betoppanó neki szánt pasit. Justin és Brian a Babylonban van, és némi ki-kit nézett ki után úgy állapodnak meg, hogy a mai prédavadászatot kihagyják és hazamennek együtt lenni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.09.19. 19:42:56

Köszi a HV-t leeann, ismét szuper volt!
Ez az egyik kedvenc részem, Justin nem semmi, ahogy összetöri a kissrác szívét, ezzel tényleg a mestere nyomdokaiba lépett :)
Emmett teljesen dívás ebben a részben, nem semmi, milyen arcokat tud vágni.
Májki kalandjain feküdtem a röhögéstől, főleg a randipartnerével folytatott beszélgetésen, meg azon, hogy milyen lett a Brian-féle hirdetése :)
Persze a kedvenc jelenetem, az egész sorozatból is az egyik nagy kedvencem, amikor Justin és Jennifer hazaérkezik Brianhez ;)

Annieke 2008.09.19. 20:32:34

Nekem az tetszett a legjobban, amikor Mikey várja a pasit és az öreg jön:D Azon jókat röhögtem.

Démétér 2008.09.19. 21:56:01

És amikor Emmett magyaráz a művészetről és a méltóságról, kezében a himbálózó, óriási, fekete műfallosszal? :)

mazogirl 2008.09.20. 09:05:58

Az volt a legjobb, amikor Justin elküldi a kölyköt. Nagyon Briannes volt.

sunshine66 2008.09.21. 11:28:06

Köszi Leeann, ez tényleg jó rész volt.
Kedvencem, amikor Brian "szó szerint" kiszagolja Justin éjszakai kalandját és a csókot. És milyen érdekes, hogy a film elején, amikor Briant a prédapasija búcsúzóul meg akarja csókolni, nem engedi neki.
Emmet nagyon vicces tud lenni. Májki meg nagyon szerencsétlen a barátai nélkül.

sunshine66 2008.09.21. 11:28:07

Köszi Leeann, ez tényleg jó rész volt.
Kedvencem, amikor Brian "szó szerint" kiszagolja Justin éjszakai kalandját és a csókot. És milyen érdekes, hogy a film elején, amikor Briant a prédapasija búcsúzóul meg akarja csókolni, nem engedi neki.
Emmet nagyon vicces tud lenni. Májki meg nagyon szerencsétlen a barátai nélkül.

leeann 2008.09.21. 16:08:06

Nekem az nagyon tetszett, amikor ahogy az elején Emm becsattog a kajáldába, mintha színpadra érkezett volna:-))))) Amin meg jókat mulattam, amikor Mikey prédapasija kezdi sorolni, hogy mi mindent csináltak meg rajta sebészeti úton, Mikey fején meg látszik, hogy azt gondolja "ez mekkora idióta"

Gladia Delmarre 2008.09.21. 22:44:27

En azt nem ertettem ebben a reszben, h Justin miert szegte meg a sajat szabalyat? Miert csokolta meg a fickot? Ti ertettetek?

Démétér 2008.09.23. 05:30:49

Szerintem Justin érzelmes, impulzív - abban a percben megsajnálta a fiút, vonzódott is hozzá, és így volt számára "kerek", tökéletes az alkalom. Hogy érzelmeket is adott a srácnak a szex mellé. Aztán nyilván másnap elküldte a vérbe, mert komolyan meg nem gondolta... :)

mándruc 2008.09.23. 10:48:07

Egyetértek Déméterrel, de szerintem is fura, hogy Justin találta ki ezt a szabályt, Brian következetesen be is tartja - bár azt várnánk, hogy neki megy nehezebben -, Justin pedig rögtön megszegi.

leeann 2008.09.23. 14:30:45

Én is arra gondoltam, hogy Justin egyszerűen megsajnálta a kölyköt, mert ő is volt szűz, és tudja, hogy ilyenkor fontos a csók is nem csak a szex.

naomi95 2014.12.03. 17:25:15

lehet bri féltékeny volt kicsit brian-ek nem tetszik hogy justin mással kúr ha már az nem teszik neki hogy mással látta csókolozni akkor ez se tetszik neki :D
süti beállítások módosítása