Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 2x06 – Crush Girl Love Panic

2008. szeptember 16. 15:00 - wayout

Nancy most nagyon formában van. Kora reggel nem valahol máshol császkál, hanem Silasnek könyörög, hogy jöjjön ki a szobájából, hogy ne vegyen tudomást róla és Lupita ne cserélje ki az ágyneműit. Silas csak annyit mond, hogy menjen el, eléggé maga alatt van Megan abortusza óta. Ekkor csörög a telefon, Conrad az, aki szintén értesült a kertvárosi razziáról és álcázva posztol a fűvészkertjük előtt, hogy lecsekkolja mi a helyzet. (álca ötös, szegény Conradról ordít, hogy éppen „nem kelt feltűnést”) Nancyt így hívja a kötelesség, Silas meg amúgy se jön elő egy ideig a barlangjából. A ház tiszta, bár kicsit fel van dúlva és Sanjay sehol. Nancy megcsörgeti a félős kis hindut, aki végül előkerül az egyik szekrényből, ahol a félelemtől magát összecsinálva töltötte az éjszakát.

 

Sanjay mentegetőzik a klotyón lehúzott fűbébik miatt, de Conrad csak akkor lesz igazán ideges, amikor megtudja, hogy Andy eltűnt valahova az Anyával. Persze Andy is ott van, ahol az előző epizód végén hagytuk, ő is egy szekrényben töltötte az éjszakát a razziától rettegve. Andy panaszkodik, hogy kéne nekik egy pánikszoba az ilyen esetekre, mert ha ő börtönbe kerül a babaarcával, ahol úgy fogják körbe adni, mint egy jointot. Ja és a biztonság kedvéért lepisilte a Madrét, hogy ne maradjon nedvesség nélkül. Nancy mindeközben nagyon laza és elereszti azt a megjegyzést, hogy őket amúgy sem volt miért aggódniuk, amire Andy és Conrad is egyaránt nagyon meglepődnek.

Hodeséknál is zajlik az élet, Isabelle nem csak hogy megkapta a Huskaroo reklámszerződést, hanem már forgatják vele az első tévé reklámot. Mindenki izgatott és boldog, kivéve Celiát, aki az első adandó alkalommal elkezdi fikázni a lányát. Csak azt kifogásolja, hogy túlságosan szopott gombóc feje van Isabellenek, és fel kéne tupírozni a haját, hogy elsúlyozza a kicsi fejét a nagy testén. Mondjuk abban tényleg igaza van, hogy szopós szájat festettek Isabellenek. A sminkesnek elege is van Celia által kibocsátott negatív hullámokból és odahívja a rendezőt, hogy rendet tegyen. Celia azt vágja a fejéhez, hogy azért néz ki a lánya rémesen, mert a meleg férfiak, mint ő nagyon utálják a nőket. Rendező erre annyit mond, hogy csak azért, mert olyan anyjuk van, mint ő és Isabelle legnagyobb örömére jól kidobatja Celiát a forgatásról.

 Ezután valami nagyon vicces látunk, Nancy, aki szerencsére továbbra sem adta fel Silas szobájának az ostromlását, most a épp a folyósón rémes hangon énekel valami béna dalt. Shane és Andy egyöntetűen eme tevékenység azonnali beszüntetésére kérik a kedves mamát, de ő kijelenti, hogy nem hagyhatja abba, mert ez az ő panamai inváziója. Shane persze túl fiatal, hogy tudja miről van szó, Andy ezért tart egy rögtönzött töri órát arról, hogy próbálták egy nagykövetségről rock ’n roll-al kiűzni Manuel Noriegát. Shane a suli előtt még elkéredzkedik, hogy délután vita klubba mehessen, Nancy nem érti a hirtelen jött érdeklődést, de rábólint a dologra.

Andy szerint Silas előcsalogatására a legjobb módszer az lenne, ha venne neki egy kocsit. Láss csodát, amint elhangzik a kocsi szó, Silas azonnal előbújik a szobájából. Nancy első válasza nem, de ez hamar átváltozik igenné, mert a következő pillanatban már egy autókereskedésben látjuk az anyja-fia duót. Silas a marihuána bizniszről faggatja Nancy, de ő nem szívesen beszélne ilyesmiről a fiával. Megjelenik természetes a csupa báj eladó is, és megkérdezi, hogy milyen különleges alkalomból kap a fiúcska kocsit. A fickót profi, meg sem rökönyödik a barátnőmnek most volt abortusza válaszon, már viszi is őket egy kétüléses kabrióhoz, mert ha nincs hátsó ülés, akkor nincs baj. Silas odavan a BMW-ért, de Nancy túl veszélyesnek találja, és mivel az ő mocskos drogos pénzével veszik a járgányt, ezért Silas kénytelen az anyja választását követni.

A vita klubban azonnal kiderül, hogy mi keltette fel Shane érdeklődését, Gretchen, egy helyes fogszabályzós kiscsaj. Shane annyira bele van zúgva, hogy még azt is áhítattal nézi, ahogy a lány a fogszabályzójából próbál valami kaja maradékot kipiszkálni. Kicsit arrébb Doughoz különös látogató érkezik, aki nem más mint Isabelle. Ő pedig nem szeretne mást mint biztosítani, hogy az anyja nem fér hozzá a frissen szerzett pénzéhez, Doug, aki hasonlóképpen utálja Celiát szívesen segédkezik ebben. Sőt még egy csokit is ad neki. A héber suliban buli van, nagyban horahát (zsidó körtánc) járnak, mindenki jól szórakozik.

Miután kifáradva leülnek Andy ismét bepróbálkozik Yaelnél, ám ő megint elutasítja azzal a kifogással, hogy nincs azoknak a fizikai tulajdonságoknak a birtokában, amit egy férfi szeretőben keres. Ellenben Andynek finom puha bőre és szép szomorú szemei vannak, amiket nagyon is vonzónak talál egy nőben. Andy természetesen azonnal rábólint dologra, tőle bármi jöhet, amíg szexelhet Yaellal. A gettóban Heylia teljes harci díszben ad vacsorát Josephnek, amire Vaneeta csak fanyalogni tud. Addig fajul a szóváltás közte és muszlim udvarló között, hogy Joseph távozik. Heylia erre ideges lesz, de lánya azt vágja a fejéhez, hogy annyira lefoglalta az idejét, hogy Josephnek tetsszen, hogy teljesen elhanyagolta az üzletet.

Yael hálószobájának felgyorsultak az események, Andy már várná, hogy belecsapjanak a lecsóba, amikor a lány hirtelen előkap egy hatalmas fekete műfaszt, amit gyorsan fel is csatol. Andy nem számított arra, hogy ő szó szerint ő lesz a csaj az ágyban… Most már nincs más dolga, mint hogy ne felejtsen el lélegezni. A suliban Shane megpróbál szerelme tárgyával szóba elegyedni, de amint észreveszi, hogy többi fiú figyeli őt, egyszerűen csak lábszáron rúgja szegény Gretchent és elrohan. A fűházba Nancy érkezik meglátogatni a „gyerkőcöket”, és egy meglehetősen feszült Conraddal találkozik. Conradnak szemet szúrt, hogy a razzia ellenére őket békén hagyták, és számon kéri Nancyt arról, hogy még mindig együtt van-e a DEA ügynökkel.

Nancy mivel nem tud mit csinálni kiböki, hogy igen, de no para, mert hozzáment feleségül és így nem tanúskodhat ellene. Hát nehéz leírni azt a fejet, amit szegény Conrad vág, koppan az álla rendesen, mert természetesen még mindig halálosan bele van zúgva a mi nepper anyunkba. Conrad némi szünet után csak annyit mond, hogy csak Nancy van a házasság által bebiztosítva, és hogy miért ássa minden lépésével az ő sírját a drága hölgy. Celia sem ugrál örömében, amikor meglátja utált átriumukban Deant egy új motorral. Dean mosolyogva felesége arcába vágja, hogy azon a pénzen vette a mocit, amit Isabelle manedzsereként keresett. Elég későn végre Silas is haza érkezik, aminek Nancy nagyon örül mivel egész éjszaka őt várta. A bocsánatkérés után Silas kinyögi, hogy nem zavar az amivel anyja foglalkozik (végre rájött a drága, hogy Nancy nem úri passzióból drogdíler, hanem a körülmények kényszerítették rá, pl. hogy kocsit vehessen a fiának).

Másnap Doug az irodájában természetesen nem dolgozik, hanem vicces youtube videót néz. Ám azonnal elmegy a jókedve, amikor megjelenik Celia, hogy megzsarolja. Doug nem fekszik be Celiának, és kijelenti, hogy Isabelle volt az aki kijelölte az apját a pénzügyei kezelőjének és ez ellen ő semmit sem tehet. Doug közli Celiával, hogy a lányát is beleértve mindenki utálja és ha fejre áll akkor sem fog nyerni a választáson (sutyiban azért megstíröli Celia seggét). Egy franchise étterem Nancy összegyűjti élete legfontosabb nagykorú férfiait, Petert és Conradot, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza a helyzetüket. A fiúk döbbentek és idegesek, előre láthatólag nem lesznek országos cimborák ők ketten. Peter szerint, ha nem terjeszkednek tovább akkor nem lesz gebasz, ő nem akar semmi mást csak Nancyt. Conrad nem bízik Peterben, de nincs más választása, mint hogy elfogadja az helyzetet. Nancy mindenesetre örül, hogy ilyen szépen elrendeződtek a dolgok, reméljük, hogy nem bízza el magát nagyon…

A mostani Little Boxes az Aiden Hawken féle verzió.

Címkék: weeds
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.09.18. 12:28:21

A műketyerés action csúcs volt.

Andy: Nem túl nagy ez?
Yael: Nyugi, nem nekem lesz.
süti beállítások módosítása