Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x01 – Erica Noughton

2008. szeptember 16. 14:09 - Madmoazell

Ott tartottunk, hogy véget ért az első évad. Sok szép néni és bácsi akarta magát még szebb nénivé és bácsivá műttetni, amiben fiaink olyan sokat tudnak segíteni. Ugye. Sean és Julia tönkremenő házasságába Christian beleoperált valamikor az első évad tájékán egy csókot, majd kiderült, hogy ő az apja Mattnek is, McNamaráék marharépa gyerkőcének. Sean az évad végén összebalhézott Escobarral, fegyvert fogott rá, meg ilyenek, és Christian újra apa lett, egy gyönyörű fekete babáé. Aki nem az övé, csak Gina hitte azt. Hehe. Folyt.köv.

 

Sean öregszik. Ezt is persze csak a pirítógépből tudja megállapítani. Christian nekiáll kérdezgetni, hogy mit nem szeret magán, mire Sean előadja, hogy az élet csodálatos, nincs gáz, viszont mikor átveszi ajándékát, egy botox-injekciót, kicsit bepörög. A 40. szülinap kemény dolog nagyon, és mivel kedveseink plasztikai sebészek, az üzlet arcai, nem árt, ha jól is néznek ki. Vicces, hogy McNamara testmozgással és helyes táplálkozással akarja magát 30-asnak láttatni. Christian persze inkább döfne. Mármint tűt. Sean viszont nem hagyja, tisztességesen akar megöregedni, és döfés helyett inkább időben érkezne meg a meglepetés szülinapi partijára. Így legalább megvan az indok, hogy miért nem kér botoxot. Csak hogy megfelelően tudja eljátszani a meglepődöttet.

A buli amúgy tök ijesztően kezdődik, mindenkit Sean-os álarc van. Meglepi sikerült (és tegyük hozzá a sorozatot követők kedvéért, hogy Julia itt még irtó jól néz ki). Az igazi meglepi, hogy Julia anyukája is be fog toppanni. Merthogy ő igazi elemi csapás. Óje. Gina viszont még elemibb csapás, ugyanis vészhelyzetet int, berángatja Christiant a mosdóba azzal a felhívással, hogy szoptatnia kell. Ez undorító, szó szerint. Christian különbenis megmondta legutóbb, hogy semmiféle szopás nem lesz jelen a kapcsolatukban ezentúl, szóval most is megállj van. Wilbur viszont mindenféle bacira lesz esélyes, ha Gina keblei begyulladnak, ergo Dr. Troy mégiscsak kötélnek áll. De lenyelni nem fogja. Hehe.

Eközben Sean erősen kétségbeesik a 40 gyertyájától, a buli után pedig remegő kezekkel vázolja fel az arcát ábrázoló maszkon, hogy hol is kéne korrigálni. Kb mindenhol. És még a segge is lóg, ajjajj. Ami pedig a legnagyobb baj, hogy a torta felvágása közben a keze is megremeg, ez egy sebésznek kész dráma. Másnap Ms. Zucker ül már az irodában, ő az első mai beteg. Begyulladtak a sebei egy baleset után, ezt kéne most korrigálni. Amúgy leszbikus, a srác meg, aki eljött vele meleg, és legjobb barátok. A hölgy 34. szülinapja után szállt el annyira, hogy véletlenül meglőtte magát,  a fél arca pedig kb teljesen szétesett. Nem szép. Tényleg nem az. Sean hirtelen nem is tudja, mennyi idő lenne helyrehozni. Már épp megtárgyalnák a részleteket, mikor Julia hazarendeli férjurát anyuka-ügyben.

Anyuka ugyanis ránc-felvarrást akar, új könyve jelenik meg, és nem teheti fel ugyanazt a képet, ami már az utsó kettőn is ott figyelt. Sean nem akarja megoperálni, de nagyi a legjobbat szeretné. McNamara más esélyt nem is kap. Ja és csak szólok, anyós lesz a napibeteg. Ő ugyanis Erica Noughton. Ms. Zucker műtéte újra előhozza benne a 40 éves kínszevedését, meg azt, hogy senkit se ismer, akinek jobb lett utána az élete. Libby szépül, már amennyire a lehetőségei megvannak rá, nem könnyű, kismillió fémdarabot kap az arcába. Sajnos az aktív vagdalkozás közben Sean keze megint megremeg, mire nekiáll hadoválni arról, hogy mitől is akadt meg. Christiannek nem gyanús semmi. Még.

McNamarának viszont az, így elmegy dokihoz agyátvilágításra. Semmi gyanús jel, csak egy yip. Az olyan, mint egy tikkelés. Idegi alapú, így a doki se tud segíteni benne nagyon. Az ő sógorán is csak Sétáló János segített. A whisky. Christian eközben bébiszittert dugványoz. Azaz az ágyban kérdezi ki a kvalitásairól. A menet addig tart, amíg a kiscsaj leapucizza kedvencünket. Szegény rosszul viseli nagyon. Az esti vodkázás alkalmával újabb csajszit szerez magának, beleírja a számát a nő telefonjába, még mielőtt a nevét és foglalkozását megtudná (ortopédiai rezidens). A csajnak viszont nem jön be, hogy Christian 40 éves, meg hogy egy ránc sincs a buksiján. Ciki.

Otthon kiderül, hogy Gina kirúgta a dadust, csak mert túl csini. Meg mert Christian vele még hajlandó lefeküdni. A gyereket pedig jól elviszi, csak hogy megijessze nem-is-igazi apucit. Erica csak be fog mászni a szikék alá, de Sean nem akarja megműteni, átpasszolja inkább Dr. Troynak. Mi persze tudjuk, hogy a kézrángás miatt van így. A konzultálás alatt kiderül, hogy Erica és Christian már voltak együtt úúúgy is.  Erica meg szánalmasnak érzi magát a dolog miatt, Dr. Troy lenyugtatja, és hancúroznak egyet ők is. Ma mindenki ezt csinálja Dr. Troyyal. Amíg ők elvannak, Sean levágja Libby arcáról a kötéseket. A lányzó amúgy tényleg sokkal jobban néz ki, mint előtte volt. A haverral össze is balhéznak, mert a srác nem akar vele videózni este. Valami itt nincs rendben, az tuti. Sean el akarja küldeni egy rehabilitációs otthonba, csak hogy ne akarja magát kinyírni megint.

Kiderül, hogy Chaddel, a meleg baráttal együtt akarták megöngyilkolni magukat, de a fiú lőtt csak. Igen, ő lőtte le Ms.Zuckert. Julia és Erica ezalatt együtt edzenek, és még nem akarták kinyírni egymást. Erica kedvesen osztja kicsi lányát, hogy Christian ugyanolyannak tartja az ő testét, mint Juliáét, és elszólja magát, hogy le is feküdtek egymással. Julia kiakad, még akkoris, ha Christian rá se nézett anyjára szex közben. Este Christian a bébifigyelő mellett kummant a dadussal. A nő elszólja magát, hogy van megoldása a gyerek altatására (a kölök ugyanis állandóan felébred), méghozzá köhögés elleni gyógyszerrel, mire apuka bedurran, és kirúgja a csajt.

Sean teljesen rááll a szorongásoldóra, azon meg irtó jót röhög, hogy Erica és Christian egymást pumpolták ma. Mivel most anyós összeférhetetlenségre hivatkozik, csak Seannak kell felvarrnia őt. Már épp nekiállnának bangelni Juliával, mikor telefonál Christian, hogy a gyerkőc nem akar aludni. Julia magabiztosan büfiztet, Christian megdícséri, aztán összevesznek, hogy a dokinak miért kellett lefeküdnie Ericával. Még az esküvő napján is. És mikor kiderül, hogy Julia azt is tudja, Christian kire gondolhatott, mikor be volt csukva a szeme, Dr, Troyon egy pillanatra látszik a kétségbeesés. Erica műtétét Sean kezdi el, de Christian végül átveszi, mert tök fura, hogy anyuci majdnem úgy néz ki, mint Julia. Szar ügy nagyon. Nyissz-nyassz, anyós szépül.

Sean ki van akadva a kezein, Christian meg azon, hogy sok olyan nőt műt meg, akiket már megdugott korábban. A téma megint az öregedés. Szomorú túl lenni a csúcson. Sean teljesen ki van akadva, és bevallja Christiannek, hogy yipje van. Az a baj, hogy ő a jobb sebész kettejük közül, és ha ő nem tud műteni, a biznisz nem fog menni. Libby közben gyógyulgat, tele van nyugtatókkal. Liz segíteni szeretne neki, leszbik egymást közt, tudjátok, mire betoppan meleg barát. Megint összevesznek, merthogy Chad talált magának egy pasit. Ms. Zucker teljesen kiakad, mikor kiderül, hogy össze akarnak költözni a fiúval. Úgy tűnik, együtt akartak baba-projektbe vágni, most ez is meghiúsulni látszik. Mivel Libby ezt nem akarja hagyni, előkapja a stukkert, és jól lelövi Chad-et. Basszus.

Közben Sean szenved. A 40. szülinapi sütijét azért még megy neki szétvágni. Christian és Wilbur megint együtt vannak. Ez a gyerek nagyon édi amúgy. Még mesét is kap aputól. Cserébe együtt ünneplik Christian 40.jét. Hepi börszdéj.

Címkék: kés/alatt
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2008.09.16. 17:32:00

MIKOR VOLT EZ A RÉSZ???? Nem hétfőn szokott lenni a Kés alatt? Bakker:(

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2008.09.16. 17:36:13

Most jövök rá, hogy ezer éve már láttam. Teljesen elvesztettem a fonalat, hogy most ez hogy került elő. Felhomályosítana valaki?

Desperatefan14 2008.09.16. 20:44:43

Madmoazell már megírta az első évadot, közben jött az 5.premierje így nyáron abból volt hogyvolt. Most pedig folytatja a 2.évaddal,mert nincsenek új részek.Nem csak új részekből lehet hogyvolt.

Madmoazell 2008.09.17. 01:05:50

Köszönöm. Úgy, ahogy mondja Desperatefan14. Először volt első évad, a végén pont bejött az ötödik, így fel lettem kérve annak a megírására, és hogyha már ennyire bennevoltam, folytattam a másodikkal. Ha még egyszer megkérdezi valaki, sírok a röhögéstől, de tényleg. Már bocsi. (csak mert az első évad alatt is mindig ez volt a téma)

mariannnn 2008.09.17. 08:48:10

És miért nincs ott a "tovább", ahogy a többi írásnál? Ez ki van emelve a többi közül? Mert annyira nem jobb a többinél, sőt.

Madmoazell 2008.09.17. 09:34:45

mariannnn, el lett felejtve, van ilyen. Nincs kiemelve sehonnan, és olyan, amilyen :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2008.09.17. 10:47:42

Bocs, nem kérdezem többet. De ebből sem tudtam meg, hol és mikor vetítették. Ezek szerint Madmoazell nappalijában.

Madmoazell 2008.09.17. 10:54:28

Viasat, pontos időpontot nem tudok én se, talán tavaly nyáron. Most visszatekintés folyik. Csak hogy az egész sztori lemenjen. Merthogy Sixx mondta, hogy lehetne Kés/alatt hogyvolt is, én pedig jeleztem, hogy oké. Ha meg nekivágok, akkor az elejétől érdemes.
Remélem, ezzel közelebb kerültél a megértéshez.
süti beállítások módosítása