Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 2x16 - Boszorkányság, bonyodalom és bosszúság

2008. szeptember 16. 17:00 - leeann

Buffy és Xander a temetőben beszélget a fiú párkapcsolatáról, amikor egy feltámadó megszakítja a csevelyt, így némi öldöklés után a baráti pár elhagyja a helyet. Másnap a suliban Cordinak nem indul jól a napja, mert a sleppje új vezetőt választott magának, és azt tűzte ki célul, hogy Cordit Xanderrel húzzák. A slepp új vezetője a volt legjobb barátnő, Harmony lett, Cordi pedig trónvesztett lett. Az egyik óra után Xander meglátja, hogy Amy -akinek az anyja annak idején ellopta a testét irigységből - varázslatot használ az egyik tanár ellen, de a csapat többi tagja nem érzi ezt akkora gondnak.

Hamarosan Valentin nap lesz, ezért inkább ez köti le a fiatalok figyelmét. Giles a könyvtárba hívja Buffyt, amikor Miss Calendar jelenik meg a folyóson, és próbál újra kapcsolatba kerülni a könyvtárossal. Giles hivatalosan beszél vele, és azt is csak pár szóban, hisz még mindig őt tartják felelősnek a nagy kalamajkáért. A könyvtárban Giles elmondja, hogy aggódik Buffyért, mert Angelus Valentin nap alkalmával brutálisan tudja kimutatni az érzelmeit, így Buffy hatalmas veszélyben lehet. Vámpírfalván is megy a harc, Spike egy láncot hoz Drunak, Angelus pedig egy aratólány szívét.

Spikenak ez a gesztus nemigen tetszik, így felhívja Angelus figyelmét arra, hogy még mindig vadászgondokkal küzdenek. Dru nem aggódik a vadász miatt, hisz ismeri Angel szerelmi szokásait. A Bronze-ban éppen Valentin napi buli van, Willow nem tud betelni az új pasija iránti rajongással, Xander pedig aggódva várja Cordit, akivel továbbra sem áll szóba a régi barátnő különítmény. Xander nagy lépésre szánja el magát, és egy rövid beszéd után egy szív medállal ellátott láncot ad szíve hölgyének, akinek a lánc tetszik, de szakít Xanderrel. Miközben a Bronze-ban buli van, Buffy egy doboz rózsát talál a küszöbön, amiben egy cédulán az szerepel, hogy: hamarosan.

Úgy látszik, Angel elkezdte a mókát. Másnap a suli a Cordi szakított Xanderrel hírtől hangos. Az elkeseredett Xander lecsap Amyre, hogy segítsen neki szerelmi kötést csinálni, és akkor nem mondja el senkinek, hogy elvarázsolta a tanárt. Xander nem akarja, hogy Cordi örök szerelemmel legyen hozzákötve, pusztán bosszút akar. Amy belemegy a dologba, és kér egy tárgyat Xandertől, ami Cordié. Buffy mérges, mert Giles feltehetően nem mondott el mindent az elkövetkező eseményekről. Xander visszakéri Corditól az előző nap nekiadott láncot, aki úgy tesz, mintha nem bánná a dolgot, de nem esik jól neki a lánc visszaadása.

Este Amy neki is lát a varázslásnak, és mivel sok fény meg cikázó fénycsíkok lesznek a helységben, a varázslat sikerült is. Másnap Xander kipróbálja a csáberejét, de láthatóan Cordira nem igazán hatott a varázs. Közben Giles az Angelus aktát tanulmányozza Buffy társaságában. A vadász és figyelője arra próbál rájönni, hogy mit tervez Angelus. Xander is megjelenik a könyvtárban, és újra elkeseredett, ezért önként vállalkozik Angel prédájának. Buffy furán viselkedik, mikor Xander megjelenik, amikor megjelenik Amy is, aki szintén furán viselkedik, majd egyre több lány próbálja elcsábítani Xandert, köztük Willow is.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy minden lány, aki csak létezik, Xandert akarja, kivéve Cordit. Újra Cordi lett a közellenség a csajcsapatban, hisz szerintük csak egy agyatlan hülye szakított volna Xanderrel. A balga fiúnak Giles segítségét kell kérnie, mert balul ütött ki a varázslás, még Miss Calendar is érintett lett. Giles ráparancsol Xanderre, hogy maradjon a könyvtárban, aki szót fogad, sőt még az ajtót is eltorlaszolja, de nincs az a Buffy, aki nem jut be egy ajtó torlaszon, főleg akkor, ha az ajtó lengő ajtó, és kifelé is, meg befelé is nyílik. Buffy úgy dönt, hogy Xander az övé lesz, még akkor is, ha a fene fenét eszik, és marha dühös lett, amiért Xander visszautasította.

Amy is igényt tart Xanderre, és összecsap Buffyval. Buffy verekedni próbál, Amy varázsol egyet, Buffy pedig patkánnyá válik. Giles is megérkezik Miss Calendar-rel az oldalán. Míg Giles a patkány Buffyt kergeti, most Miss Calendar csap össze Amyvel, aki ismét varázsolni kezd, de Xander leállítja, és arrébb cibálja a lányt. Cordit továbbra is kínozza a lánycsapat, meg is támadják őt. A könyvtárban sem jobb a helyzet, Amy és Miss Calendar vicsorog egymásra, miközben Giles és Xander Buffy patkányt próbálja elkapni.

Egyszer csak Oz tűnik fel és megüti Xandert, ugyanis a gitáros egész éjjel azt hallgatta a telefonban, hogy Will Xander miatt sír. Giles kiosztja a feladatokat, Xandert hazazavarja, hogy ne csináljon több bajt, Miss Calendar-rel és Amyvel megpróbálják megtörni a varázslatot, Ozt pedig arra kéri, hogy segítsen megtalálni Buffyt. Xander hazafelé tart, de észreveszi, hogy Cordit húzzák-vonják a lányok, és kimenti őt dühös női karmok közül. Giles rájön, hogy Amy valamit elrontott, és nem hatott Cordira a varázs, hanem megvédte tőle. Míg Giles Amyt osztja ki, Miss Calendar lelécel a könyvtárból.

Közben Xander és Cordi elfut a lányok elől, de a suli előtt Willow várja őket egy tűzoltó csákánnyal és egy másik csapat lánnyal felfegyverkezve. A kis vörös marha dühös Xanderre és bántani akarja őt, de a suliból érkező lánycsapat Willow csapatára támad, így Xander és Cordi el tud menekülni. Menedéknek Buffyék házát választják, ami először a biztonság szigetét adja, de ez hamarosan megváltozik, ugyanis Joyce-t is érintette a varázs, és Cordi kizárja őt a házból.

Cordi még mindig nem érti, hogy mi van itt, de van egy tippje, biztos kedvenc ex pasija csinált valami baromságot. A pár Buffy szobájába menekül, de Angel nyúl be az ablakon, és Xandert a grabancánál fogva kirángatja a szobából. Mikor Angel már majdnem meglepit gyárt Buffynak Xanderből, Drusilla jelenik meg és ellátja Angel baját, majd közli vele, hogy ha Xander-hez nyúl, vele gyűlik meg a baja. Angel visszavonul, Xander meg be van tojva. Dru csókolgatni kezdi, majd mikor megharapná, hogy örökéletet adjon neki, de megjelenik a Will vezette különítmény.

Drut és áldozatát szinte eltapossa a lánysereg, de most Cordi menti ki Xandert. A pár visszamenekül a házba, ahol a pincében rejtőznek el. Persze Dru a házba nem követheti a párt, de a csapat lány igen. A pincében Cordi és Xander majdnem kibékül, de menekülniük kell tovább, mert már kezdenek a lányok betörni ide is. Közben Giles és Amy csinálja az ellenvarázslatot, Oz pedig Buffy patkányt kergeti. Giles és Amy varázslata sikeresnek tűnik, mert Buffy visszaváltozott emberré, majd kicsivel később az örült nők is észhez térnek, pedig már betörtek a pincébe.

Oznak már könnyű dolga van, és megtalálja Buffyt, akinek ruhára lenne szüksége, miközben a lányok nem tudják, mit keresnek a pincében. Másnap minden a régi kerékvágásban folyik tovább, de Will nem hajlandó szóba állni Xanderrel, mert megviselték az események. Buffy örül, hogy Xander nem használta ki azt, amikor felajánlkozott neki. Cordi újra a slepp tagja, de mikor Harmony megalázza Xandert egy beszólással, Cordi kiosztja őt, és önként, dalolva kilép a csajok közül. Xander és Cordi most már hivatalosan is egy pár lett, és semmilyen varázslat nem kellett hozzá.

Címkék: buffy
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariannnn 2008.09.16. 18:13:43

Van néhány nem oda illő szó most ebben a történetben, de nekem bejön, ahogy írsz. Szeretem olvasni a Buffykat. Köszi érte!

Desperatefan14 2008.09.16. 20:41:03

Ezt a részt adták le utoljára a COOL-on. Gondolom folytatást ne várjunk...

Desperatefan14 2008.09.16. 20:41:44

Mármint a COOLon, nem a hogyvoltokra értettem.:)

leeann 2008.09.17. 10:31:47

Még van 6 rész az évadból nem volt már rá 3 hétvégéjük, hogy legalább az évadot befejezzék? Na mindegy én írom tovább, és legalább utolértem őket.

Desperatefan14 2008.09.17. 11:59:01

Épp ez a bosszantó... legalább az évad végén hagyták volna abba. Elkezdték helyette a Grace klinikát és a Született Feleségeket 19kor és 20kor, de nem kellett 2 hónap, már el is pakolták őket onnan. Ezért kellett abbahagyni...
süti beállítások módosítása