Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x08 – Keserű igazság

2008. szeptember 15. 17:04 - Windermere

Brooke-nak Felix segít visszaszökni a saját házába, ugyanis a Felixnél töltött légyott közben a fiú anyja hirtelen hazaállít. Mint kiderül Brooke csak azért akart Felixnél aludni, hogy így köszönje meg, hogy hazahozta őt a klubból. Nagy smárolás közben immáron Brooke-ék házában készülnek az ágyra dőlni, mikor sikeresen a földre esnek. Kiderül a lány nagy ágyát eladták a szülei. Eközben Nathan és Lucas pakolnak, mert Charlotte-ba készülnek egy kosárlabdameccsre.

Haley még mindig Brooke mellett áll, hogy segítsen neki pénzt szerezni, így eladják azokat a CD-ket, amik a lánynak már nem kellenek. Ez lesz az első magányos éjszakája Haleynek, mióta Nathan a férje, és Brooke kitalálja, szervezzenek egy kencefice partit. Haley inkább egyedül lenne, de időközben Chris elhívja őt egy esti stúdiófelvételre, így igent mond neki is, meg Brooke-nak is.

Keith egyedül ébred az ágyban a Julesszal töltött éjszaka után, de kiderül a lány csak reggeliért ugrott le, és mellesleg a bezárt ajtót egy bankkártyával nyitotta ki. Reggeli közben beszélgetnek is, és Keith még mindig nem tud kiszedni semmit a lányból Jules életére vonatkozólag. Ennek ellenére Jules soron következő reggeli meglógása, majd betörése után, Keith kulcsot ad a lánynak a lakásához.

Karen előveszi Peytont, hogy hallott Haleytől a drogozásról, és arra kéri a lányt, hogy mondja meg Ricknek, hogy ő nem szívesen látott vendég többet a Tricben. Később Rick beállít Karenhoz, hogy megfenyegesse egyetlen zenekar sem fog a klubjában fellépni, ha ő ki lesz onnan tiltva. Karent ez nem érdekli, és egy nagydarab törölgető fiúval kidobatja őt.

Brooke és Haley találkoznak Lucasszal és Nathannel, hogy jó utat kívánjanak nekik. Brooke megdöbbenésére Haley nem árulja el a férjének, hogy este stúdióba megy, hanem azt mondja az egész napot Brooke-kal tölti. Peyton éppen Annával lóg a bárban, mikor Brooke hívja őt az esti kencefice buli ügyében, majd Peyton kérésére beleegyezik abba, hogy Anna is hadd jöjjön.

Karen az egyetemi campusban fut össze Andyvel, és gyorsan odaadja neki a dolgozatát, amin egész éjjel dolgozott. Andy azt ajánlja, vacsorázzanak együtt. Andynek és Karennek sikerül ugyanabban a bárban kikötniük, ahova Keith és Jules is mentek az este. Végül egész jól sikerül az ivászat, és Karen a srác lakásán köt ki. Már éppen a hálószoba felé tartanak, mikor Andynek eszébe jut Karen dolgozata, amit előhúz, és rögtön ad rá egy A-t. Ezen Karen megsértődik, és lelép a pasitól.

Este Peyton és Anna Haley ajtaja előtt állnak, mikor észreveszik, hogy az résnyire nyitva van. Óvatosan benyitnak, és még jobban megijednek, mikor bent találnak egy felborult lámpát. Így Peyton egy baseball ütőt vesz magához, és lassan osonnak a hálószoba ajtóig. Benyitnak, és legnagyobb megdöbbenésükre Brooke és Felix kavar a paplan alatt. Felix ezek után kikászálódik az ágyból, és míg a csajok a konyhában vitatkoznak, addig elhúz zuhanyozni.

Haley Chrisnél énekel, és eleinte nem nagyon találja meg a stílust, de mikor Chris is elkezd vele együtt énekelni, már sokkal jobban megy neki. Utána hazamegy, és mielőtt a csajok bármit is tudnának szólni, bejelenti, hogy zuhanyozni megy. Eltelik egy másodperc és sikítva jön vissza, hiszen ott találta Felixet.

Nathan és Lucas nagyon élvezik a kosárlabda meccset. A végén odamennek az egyik játékoshoz aláírást kérni, és elkezdenek előtte csipkelődni. A sztárjátékos rögtön levágja, hogy csapattársak, mire ők megmondják, még rosszabb, mert ráadásul testvérek is. Lucas arra szavaz, hogy akár még haza is mehetnének, de Nathan elárulja neki, hogy nemcsak a meccs volt az oka, hogy Charlotte-ba jöttek (Nem akarom többet leírni, hogy Charlotte. Brühühü. Itt is, meg a SzésNY-ban is! Utálok állandóan kötőjelet biggyeszteni…), hanem az is, hogy másnap az ottani kórházban ingyenesen elvégzik azt a vizsgálatot, amiből kideríthető, hogy van-e valakinek ugyanolyan szívbetegsége, mint Dannek. Az esély rá 50 %, így nem árt az embernek kivizsgáltatni magát.

Miután Felix lelép, a csajok a kencefice partin jól összevesznek. Anna csak néz nagyokat, mikor a többiek körbeszekálják egymást, Haley elmondja, hogy Peyton kokózott, Peyton elárulja, hogy Brooke Haley ágyában romantikázott, mire Brooke lebuktatja Haleyt, hogy ő meg hazudott Nathannek. Miután mindenki kiordibálta magát, lenyugszanak a kedélyek. És persze a végén mindenki bocsánatot kér a másiktól, és egy kiadós párnacsata következtében visszaáll a nagy barátság, immáron Annát is bevéve a körbe.

Andy felhívja Karent, hogy bocsánatot kérjen, és elmondja neki, hogy ő már korábban elolvasta a dolgozatot, de ha Karen akarja, leosztályoztatja egy kollégájával is. Kiderül mobilról hívta a nőt, és a beszélgetés végén már a teraszajtóban áll. Karen beengedi őt, és a hálószobában kötnek ki.

A fijjúg már a kórházban vannak, ahol éppen Nathant vizsgálják. Mikor Lucasra kerülne a sor, neki inába száll a bátorsága, így ő mégsem megy bele, arra hivatkozik, hogy a balesete óta már nem fél a haláltól. Később megkapják Nathan eredményét, kiderül neki semmi baja. Mivel 50 % az esély a betegségre, így félő Lucas örökölte.

Anna otthon elbeszélget Felixszel a lánybuli után, elmondja neki, ő mennyire megkedvelte Brooke-ot, és lehetőleg ne használja ki a lányt. Felix elmondja neki, hogy ő igenis kedveli Brooke-ot.

Címkék: tuti gimi
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desperatefan14 2008.09.15. 17:38:53

Volt tegnap Tuti Gimi?:O Vártam, vártam de nem volt a megszokott időben.

Windermere 2008.09.15. 22:55:08

Nem voltam tegnap otthon, így én nem tudtam követni, bár a TV műsor keresőm kiírta tegnapra a részt. De most látom a port.hu-n, tényleg nem ment le tegnap ez a rész, hanem majd jövőhéten.
Levetessem a postot, vagy nem annyira spoileres?

Desperatefan14 2008.09.15. 23:05:22

Engem személy szerint nem zavar, de szerintem az ismétlés nem annyira számít spoilernek.
süti beállítások módosítása