Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 3x12 - Hot Chocolate

2008. szeptember 15. 09:30 - C21

Rapperek, gyémántok, amatőr szex videók színesítik mai részünket, amiben Mike monszterjéről is meglepő dolgok derülnek ki. Már a felütés is ütős, Danny benyit egy szobába, ahol minden van, amit elvárnánk egy casino-ban átmulatott éjszaka után: üvöltő zene, kupakoló fiatalok, és egy kamera. A hölgy megkérdezi Danny-t, hogy lenne-e kedve jégkorongozva nézni őket, de barátunk tudja az örök igazságot: -Vagy velem is, vagy nélkülem- és elhagyja a szobát.

Lil’ Flip nevű rap sztár forgat klippet a medencénél, amit elnézve annyi jutott eszembe, hogy egy 2 másodperces ismétlődő dallamra óbégatni rímekben már az afrikai őslakosok is remekül tudtak, ha rájöttek volna, hogy ebben mekkora üzlet van, már dollár jeles aranylánccal lógnának a Bentley tetőablakán, és aranyberakásos AK-47-esekkel lőnék az antilopokat, meg a gnúkat. Valamint a törzsi háborúkban kivert fogaikat, ők is aranyra cserélhetnék. Mindenesetre a klippet Delinda, és pár gyémánt dobja fel, amiket kiöntve a sztár felkiált:- Ezek hamisak!-

Sam felfigyel két izgatottan levegő után kapkodó lányra, akik egy sztriptíz show plakátját nézegetik, pontosabban a plakát egyik szereplőjét, egy bizonyos Hot Chocolate nevűt, akinek a kolbásza háromrét hajtva van az alsógatyájában, és a megszólalásig hasonlít Mike-ra. A hír gyorsan terjed az alkalmazottak közt, az egyik finoman közli, hogy munka után ráér, a másik pedig elmondja, hogy a lábait remekül a feje mögé tudja tenni. Mike nem érti, hogy a benne lévő muffmágnes pólusa hogyan erősödött, de tetszik neki.

A hamis gyémántokról kiderül, hogy Mary megkért egy kereskedőt, hogy adjon kölcsön párat, aki természetesen nem ellenkezett miközben mellmagasságban szondázta barátnőnket. Tette ezt annak ellenére, hogy a gyémántokat egy rettegett maffiózótól kérte kölcsön. Ed úgy dönt, hogy a legjobb ötlet elrejteni őt, amíg nem lesznek meg a drágakövek. Ezalatt Danny kihallgat mindenkit, aki a forgatáson volt, beleértve Delinda-t is. Delinda túl sok filmet látott, így egyből indít a –szeretkezzünk itt és most, nincs rajtam bugyi- dumával. Ki tudna ennek ellenállni? A kihallgató most türtőzteti magát.

Az egyik kocka asztalnál felbukkan egy srác, aki nem tud veszíteni. Ráadásul mindig azzal a számmal nyer, elmegy játékgépezni, majd megint nyer. Ed és Mike felkeresik, hogy ezt a csodálatos képességét honorálnák egy kis pénzzel. Jó hírverés lenne, hogy van egy ember, aki akkor nyer, amikor akar. A srác nem tud ellen állni az ajánlatnak, este akar majd nyerni, és fog is.

Delinda és Sam fülig érő vigyorral az arcukon mennek Mike-hoz, hogy este mutassa meg a gyíkját. Ők addig megmutatják a plakátot, amit látva Mike letagad mindent. A lányok értik, hogy tagad, hiszen Hot Chocolate csak egy másik szerep, amit magára vesz, ezzel kapcsolatban Sam megjegyzi, hogy ő a rossz iskolás lány szerepét imádja felvenni. Japán barátainknak egy 8 farkú kék sárkány és a törékeny hatalmas szemű lány kockás szoknyában villanna be, de nekünk sárkány nélkül is tetszik a gondolat. Danny távozóban megemlíti, hogy őt a királykobrának becézték a suliban a lányok, de úgy tűnik, a forró csoki jobban érdekli őket.

A gyémántok keresése tovább megy, Danny-nek van egy ötlete, miszerint a köveket nem csempészte ki senki, hanem a vízben hagyta. Egy felvételen látszik is egy alkalmazott, aki beugrik a vízbe valamit kivenni. Mary-vel az oldalán elmennek átkutatni az éppen alsógatyában öltözködő munkatársat. Deberaknámközé Mary ekkor szól Danny-nek, hogy a milyen érdekes az alkalmazott dudorodása, mire társa értetlenül reagál, hogy ez miért éppen a nyomozás közben jut eszébe? Azonban a lány a dudor mögött a gyémántokat sejti, amiben igaza is lesz. Tartja a biztonsági tiszt a tenyerét a drágakövekért, amik egy adag szőrzet kíséretében landolnak ott.

Mike készít egy zsetonnak álcázott kamerát, amivel a hamiskockást lefülelhetik, közben Ed-nek rémlik, mintha hasonlítana az egyik volt csalóra, amit egy gyors retina ellenőrzés meg is erősít. Azóta Kelemen Annától kért telefonszámokkal átváltoztatta arcát. Este amikor bemutatja hogy hogyan kell nyerni, Mike kamerája veszi a képeket, csakhogy valami mágnes megzavarja. Ekkor Ed leállítja a játékot, a srác kockáit pedig elviszi társa. Majd visszacserélik őket a játékgépnél, és lebuknak. A kihallgatásnál nem derül ki semmi új, semmi trükk, nem értem minek mutatják. Le vannak csukva, csá.

A gyémántokkal bajba kerülő ember megnyugodhat. Vagy mégsem? Azt elfelejtette közölni, hogy még 18 rugóval is tartozik emellett a Castillo nevű gengszternek. Castillo meglátogatja Ed-et, hogy fenyegetőzzön kicsit. Ekkor összecsuklik, és kiugrik egy majom a seggéből. Ja nem az egy másik film. Most, hogy tudják, azt kell keresni, aki bele ejtette a köveket a medencébe, már csak egy jó felvételt kéne találni. A saját kameráik képét zavarták a forgató csoport kellékei. Jön az ötlet, hogy az amatőr pornó pár felvételét kéne elkérni.

A felvételt szívesen kölcsönadják, amiken szerintük a golflabdás rész a legérdekesebb. A megfigyelő szobában természetesen Danny-ék a lényeget keresik, és meg is találják. Delinda partnere az egyik pillanatban a vízbe dobja az eredeti gyémántokat, és kicseréli a hamisakra. Az alkalmazott, aki a dákója mellett akarta kicsempészni a cuccot, bemikrofonozva keresi fel, és így le is bukik a plasztikai sebészet szerelmese. A főnöknek remek ötlete támad, 18 ezer dollárért cserébe elengedik, amit a majmos maffiózónak kell adnia. Mindenki elégedett így.

Mike állítása szerint nem tud érzelmek nélkül szexuális kapcsolatot létesíteni. Ilyet Danny szerint olyanok mondanak, akik az egyik végén égetik a gyertyát, a másikat meg a saját kipufogójukba tolják. És habár újabb lányok keresik fel, hogy újabb örömöket kapjanak, Mike szervez egy bulit, ahova Sam-éket is meghívja. A lányok mérőszalaggal a kezükben pillantják meg munkatársukat, és az igazi Hot Cocolate-ot, aki barkójával, és méretes hímtagjával leveszi a lányokat a lábukról.

Lil’ Flip bulija elkezdődik, aki nem sokkal azelőtt rendesen befűtötte Delinda-t és Danny-t egymásra. A volt pár próbál felnőttként viselkedni, mert ugye megmondanák, ha le akarnának feküdni egymással, de ez a gyakorlatban nehezebben működik. Egyenlőre csak fejben játszanak a gondolattal. A gyémánt kölcsönző megmenekült a haláltól, a szex videósok elindultak pályájukon, Hot Chocolate megmutatta, hogy a lecsókolbász nem csak a hűtőben áll el, Danny-ék pedig valamire nagyon készülnek. Pénz, aranycsillogás tölti meg a rapper koncertjét, pont amilyen Vegas!

Bónusz képek:

Címkék: las vegas
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bar Kochba 2008.09.15. 10:47:04

Na várjunk csak! Most vasárnap nem is ez a rész volt. Most a viasat kevert össze valamit vagy C21?

achillan 2008.09.15. 11:11:42

Szombaton és vasárnap is látható volt egy rész.

C21 2008.09.15. 11:11:43

ez szombaton volt, vasárnap új rész volt. ezt találta most ki a viasat, hogy 2rész/hétvége. A vasárnapi rész hogyvoltja készül, jelenleg nem tudom megmondani hogy mikor kerül fel. de ezentúl 2 hogyvolt lesz hetente.

Matheo · http://hobbymania.blog.hu/ 2008.09.15. 14:13:24

Pont ezért jöttem, hogy ezt tisztázzam, de itt már mindent megbeszéltek! :)

Gabba 2008.09.17. 09:46:28

Csak most tudtam megnézni.

Nagyon jó lett a hogyvolt ismét.
A barkós Mike brutál. A jobb oldali "táncos" milyen néven fut? (Nem látszik a képen a név vége.)

A majmos utalás tényleg volt valami filmben, vagy csak itt poén?
süti beállítások módosítása