Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x06 - Nice Day For a Dry Wedding (2)

2008. szeptember 06. 15:00 - leeann

Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Annie lefújta az esküvőt, Jack útra kész, a kocsmát bezárták, Eric elhagyta a templomot Saráért, Marint pedig körbevették a farkasok, és igen szorult helyzetbe került emiatt. Pont itt kezdjük a hatodik részt, Marin halálra rémült, és nem tudja elérni Jacket sem, amikor hangos kiabálás hallatszik és hatalmas ködarabok repülnek a farkasok közé a ház mögül. A dobáló kiabáló Cash, aki pont jókor érkezett, mert a farkasok megfutamodnak a közéjük repülő kődarabok elől, így Marin köszönetképpen alaposan megölelgeti a vándort. A hős Cash megmentette a sírdogáló Marint, akinek kezd visszatérni a pulzusa a megfelelő üzemmódba, és tud pár szót váltani megmentőjével.

Közben Patrick üzenetet hagyott Annienek, hogy várja egy szikla tetején, ahol a menyasszony meg is jelenik. Patrick kitalálta, hogy ha együtt leugranak a szikláról, akkor minden rendben lesz, és megtarthatják az esküvőt szombaton. Annie belemegy a játékba, és a pár nagy kiabálás mellett leugrik a szikláról a vízbe. Eric és Sara sem unatkozott, mert a tiszteletes mindent megszegve lefeküdt szíve hölgyével, így reggel van mit gyónnia. Sőt, a mindenféle becézgetés helyett a „mennem kell” kijelentést használja, magára hagyva a gaz csábító nőszemélyt az ágyban. A kocsmalakók sincsenek jobb helyzetben, a Chieftaint ugyanis bezárták, ők pedig kint rekedtek, így a helyi vegyesbolt italforgalmát kell növelniük.

Jerome bánja a legjobban, de Ben a „józanodj ki” beszólással alaposan megbántja az öreget. Ben a csapat megvétele óta nem igazán törődik mással, amit a kedves neje is a fejére olvas, persze Ben ezt tök máshogy látja, így családi veszekedés üti fel a fejét köztük. Jack ezerrel dörömböl Marinnél, és meglepetésére régi kedves barátja, Cash nyit ajtót. Most is legalább annyira örülnek egymásnak, mint ezelőtt. Jack örül, hogy Marin jól van, és átkozza magát, hogy nem vette fel a telefont, mikor szőkének szüksége lett volna rá. Marin megkéri Jacket, hogy töltse vele az utolsó napot, és menjen el vele az esküvőre. Jack természetesen beleegyezik.

Az esküvőre minden ismerős hivatalos, így Jane is Elmoba látogat, úgyis rég járt erre, természetesen Marin várja őt a mólón. Jerome-ot nagyon megviseli kedvenc helye bezárása és Ben beszólása, egészen annyira, hogy a könyvespolcán keres magának valami elfoglaltságot. A könyvei között régi fényképekre bukkan saját magáról, amiken különböző politikusokkal bratyizik. Úgy tűnik, Jerome volt valaki fénykorában. A helyi mobil könyvtárban összeismerkedik egymással a megborotválkozott Jerome és Annie mamája, Mary Alice. Jerome felolvas Mary Alicenek egy részletet, ami annyira megtetszik az örömanyának, hogy arra kéri az öreget, hogy olvasson még neki.

A nagy olvasgatásban úgy összemelegedett Mary Alice és Jerome, hogy egész éjjel fent voltak, amit egy kávéval és némi beszélgetéssel koronáznak meg reggel. Celia és Dick is már az esküvőre készül, hisz a harangok megszólalása azt jelzi, hogy itt az esküvő napja, a rettegve várt szombat. Dick szeretne rajta lenni az esküvői képeken, de Celia még nem vette be a pasiját a családba. Celia elismeri Dicknek, hogy még nem áll készen az örökre, amit egy rendőr, hogy vétóz meg? Dick magához bilincseli Celiát, hogy bebizonyítsa neki, semmi félnivalója nincs a kötöttségtől. Mint ilyenkor mindig, csak egy valami hiányzik, és az nem más, mint a bilincs kulcsa.

Celia nem vacakol sokat, magával rángatja Dicket, és indul az esküvőre. A menyasszony se felhőtlenül boldog, mert vihar közeledik, és törölték a járatot, amivel a kedves papa érkezett volna, ezért kap a jegyes pár még egy fenékberúgást a sorstól. Ha még ez sem volt elég a balszerencséből, akkor kérdezhetnénk, hogy mi jöhet még? A család azért beáll a közös fotózáshoz és csak Buzznak tűnik fel, hogy a fotós a megborotválkozott és józan Jerome. Jack és Marin is megérkezik, sőt, egész Elmo igyekszik helyet foglalni a vendégek helyén. Természetesen Dick csak rákerült a fotókra, hisz Celiához bilincselve nehéz lenne nem rajta lennie.

Jane is megérkezik, és összefut Dannyvel, Annie bátyjával, akinek annyit sem használt az elvonó, mint egy egérnek, hisz most is be van rúgva, és mi lesz még később? Jane lerázza az alkesz Dannyt és a helyére tart, amikor újabb ismerősbe botlik, akivel van egy szőke kiegészítő is. Az újabb ismerős a szőke kiegészítővel nem más, mint Sam, a szántó-vető. Sam és Jane is zavarba jön, így az egy-egy szavas beszélgetésbe szőke is beszáll egy köszönés erejéig. A csinos szőke Laurie névre hallgat, és Jane nagyon örvend, hogy megismerhette, ami azonnal látszik is rajta, hisz mindenki imádja megismerni az utódját, főként ha még érdekli az, akit marha módon elhagyott.

Laurie is észreveszi, hogy Jane és Sam nem közömbösek egymás iránt. Celia még az őrület előtt beszél néhány szót fiacskájával négy helyett hatszemközt, majd Annie készülődési helyére is átnézünk, ahol megérkezik az örömapa, ezért Annie majd kiugrik a bőréből örömében. Mary Alice viszont nem repes és félrehívja a férjét egy kis lecseszéssel egybekötött beszélgetésre. Kiderül, hogy míg Mary Alice érzelmi viszonyt folytatott Jerome-mal, a férje igazi viszonyt folytatott valami hölgyikével. Mary Alice kilátásba helyezi a válást, amit Annie is elcsíp a beszélgetésből, így már nem is örül annyira a papának. Ha a lányok összegyűlnek, akkor a téma a pasik.

Theresa, Jane és Sara kitárgyalják, hogy Ben elment ki tudja hova, Sam egy lánnyal jött az esküvőre, Eric pedig nem hajlandó beszélni, amióta szexelt Sarával. Nem mondhatni, hogy jó napja van a lányoknak. Dannynek sem ez lesz az áttörés, mert a lehető legrészegebben elragadja a mikrofont Erictől, és akkora marhát csinál magából, amekkorát csak tud. Jane siet a segítségére, de mikor Danny bunkón viselkedik vele, Sam már nagyon nehezen tudja megállni, hogy nyakon ne vágja a részeg arrogáns seggfejet. Jane még tesz egy-két kísérletet arra, hogy Dannyt leszerelje, de nem megy, mert a kedves báty továbbra is sértegeti Janet, így csakhamar Sam jelenik meg az alaposan ittas férfi mögött, és rendre inti.

Danny nem érti, mi köze van Samnek ehhez, de Sam közli vele, hogy azt a nőt sértegeti, akit ő szeret, így nem hagyhatja annyiban. Jelentem, Sam és Jane újra Sam és Jane, mivel szeretik egymást, amit el is mondanak egymásnak, majd megállapodnak, hogy összeházasodnak, ezzel a násznép könnycsatornái és tapsoló kezei be is vannak melegítve. Természetesen Annie is végignézte az ablakból a jelenetet, és nem igazán örül neki, hogy Jane ellopta az esküvőjét. Marin megpróbálja megmenteni az eseményt, de Danny sem lesz az, aki oltár elé vezetheti a menyasszonyt, így Jack lesz a szerencsés, aki önként ajánlkozik, hogy segítsen megmenteni az esküvőt.

Marin nem tud napirendre térni a fölött, hogy mennyire jól áll Jacknek az öltöny, így folyamatosan mosolyog rá, ami Jacket arra ösztönzi, hogy megkérje szőkét, töltse vele az utolsó éjszakát, de a válasz késik, mert Annie elragadja Marint. A vihar már erősen közelít, így Terry nehezen viseli a kócos hajakat, és útravalóul csatot tűz Patrick hajába. Kezdődik a bevonulás, Patricket az egész galeri (Mai, Buzz, Celia és Dick) kíséri az oltárhoz, míg Anniet egyszerűen csak Jack. A vihar és Jerome is folyamatosan fényképezik, de a vihart erre senki sem kérte meg. Marin igent mond az éjszakára, Annienek és Patricknek pedig Eric tiszteletes kérdésére kell majd igent mondani.

A kérdés nem hangzik el, mert egy villám kapcsolatba lép Patrick csatjával, és a fiú ájultan a földre zuhan. Az esküvő a kórházban ér véget, mivel Patrick kómában van, így az egész násznép mellette van. Közben Eric magát hibáztatja, hogy így alakultak az események, hisz szexelt, pedig nem lett volna szabad, és isten megbüntette ezért. Sara úgy dönt, hogy elég a nyavalygásból, ha istennek valakivel baja lehetne, az ő, így kiáll az esőbe, hogy őt büntesse meg isten a tetteiért. A villámcsapás elmarad, de Ericre hatott Sara önfeláldozása, mert az önostorozásból felélesztette őt. Közben a kórházban Jane Sam elől bujkál, mert inkább nem házasodna, ha lehet.

Annie nincs túl jó passzban, így a papával továbbra sem békül ki. Eric és Sara is befut a kórházba, és a közös imádkozás eredményt hoz, mert Patrick felkel, de amnéziás. A dolgok vegyesen alakulnak, Jane úgy dönt, hogy szembenéz Sammel, aki egy megható monológ után térdre rogy, és megkéri a lány kezét, úgy, ahogy azt kell. Celia és Dick végre elszakadnak egymástól egy gipszvágó segítségével. Annie szülei válnak, a vőlegénye pedig még magáról se tudja, kicsoda. Marin összefut a kórházban Cash-sel, aki úgy eltűnik, mint a kámfor, az éjszaka is fuccsba ment, és Jack elrepült szinte köszönés nélkül. Illetve dehogy megy el köszönés nélkül, Jack visszafordítatta a gépet, hogy egy hosszú csókkal búcsúzzon szőkétől.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2008.09.06. 16:18:38

Az esküvői előkészületek alatti kis sztorik remekek voltak, igazán jól szórakoztam:))
Jerome szakállasan nekem jobban bejött.

Ez szerintem egy nagyon jó rész volt.

leeann 2008.09.06. 16:48:59

Ez nagyon jó volt! Én is végig röhögtem főleg azt, amikor Dick végig bukdácsolt a násznépen a bevonuláskor.

Nari 2008.09.07. 09:38:50

én elhiszem, hogy itt nem a helyesírás a lényeg, de azért az Istent írjuk már nagy betűvel... :)

amúgy nagyon király volt ez a rész, meg a HV is, de hiányoltam Patrick néger tesóját.. :(

leeann 2008.09.07. 23:23:31

Nem figyeltem oda erre, megmondom őszintén, de igaz írhattam volna nagy I-vel.
süti beállítások módosítása