Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Angyalbőrben 1x02 - Bakafácán

2008. szeptember 05. 11:00 - Sigismundus

"Nyugalom Klammer, Induljon! A saját esküvőjéről még nem késett le senki!” – Karády őrmester.

Kardos szás. dühös kis szónoklatából kiderül, a szakasz első a fogdai napok, engedély nélküli eltávok, tekintetében. De elsők a járőr,- erőnléti-, és egyéb versenyekben is, így nem tilthatja el őket a laktanyabáltól, amire meghívták az egész Mágenheim Ápolónőképzőt. Zokog is a szakasz örömtől-hagymától. Csak Rabó hívta a saját nőjét, és fenyegeti az egész laktanyát ha a közelébe mennek. A többiek már tervezik, ki milyenre utazik. Bazsó nagy mellekre, Mammut szereti ha van mit fogni, Csergő pedig, anyajegyeket szeret megkeresni. Csak az egy Klammer honvéd hallgat nagy zavartan, mi is a kedvence, nem tudja.

A zenét a nyolcvanas évek nagyonnagy sztárja, Szikora Robi adja, és ennek ellenére jó a hangulat. Na meg itt a Nelly, előbb Dezsőkével ráz, majd Karády helyett Urbánt választja. Klammer csak álldogál szerencsétlenül, mikor megjelennek a pilóták is. Balhé nem lesz csak rögtönzött táncpárbaj, Pós veri Giriczet. Éjfél, Hölgyválasz, Urbánt egy tábornok kezdi a fociról faggatni, így Nelly Klammerra csap le. Riadtszemü honvéd jól táncol, elárulja hogy művészi tornázott, Nelly szeme elkerekedik erre kicsit. Duma helyett inkább kirángatja a levegőre Klammert, folytassák a mozgást vízszintesen. Az akadálypálya csendes, csak Rabó és menyasszonya pofozzák egymást. Két őr figyeli a toronyból irigykedve Klammeréket, de ledöbbennek amikor a srác hogy végigmutogathassa az akadálypályát otthagyja a beindult Nellyt .

Bent megy a ruhabiznisz is, Rabó végül csak Karádyra meri bízni a nőjét míg sörért megy. Az őrmestert viszont a kielégítetlen Nelly rabolja el, Klammeren pedig mindenki röhögni kezd.Buli után csomagosztás a körletben, Mammut féldisznót kapott, Bazsó nyári menetrendet, Klammer honvéd meg egy jókora csomagot amiből szétszakadása után óvszerek és AIDS felvilágosító füzetek kerülnek elő. Néma csend, kérdő tekintetek….

Reggel aztán, sorakozónál nincs ki Klammerrel párba álljon. Végül Urbán áll melléje, Karády örm. ekkor még hagyja a tojásdobálást, csak pár röfögő megjegyzés kíséretében kazánt pucolni küldi őket A kantinban aztán megtárgyalja a szakasz, páran mentik Klammert, nem biztos hogy meleg, a beindult Nelly elég ijesztő tud lenni. . A pilóták jelennek meg egy pillanatra, majd el. Végül döntenek, a srácok, pár csajt hoznak neki próbaképp. Biztos ami biztos, Urbán az Éder vonalon lehívja az enyhén nőies Csöpi taxist is. Klammert meg időközben a pilóták kapják el, és kidekorálják egy buzifigurával a lepedőjét, hogy ne legyen éjjel egyedül annyira.….Klammer reggel súrolót és Biopont vásárol, de valósággal menekülnie kell a csajok elől, akik mind a ’Klammerpéter’ keresik. Síkidegen megy a körletbe, ahová benyit a Csöpi taxis. Ő a Klammer „szivit” keresi, és meg is találja, a nevezett most halálosan nyugodt, közel engedi, majd az AK47-essel majdnem lelövi.(mondjuk a fegyvert nem lehetett a körletben tárolni, de hát ez film)

A lepedőt viszont nem sikerül kimosni, hát kiakasztja egy fára, csak megszárad a minuszban. A körletben jót gúnyolódik rajt a szakasz, hogy-hogy nem kellett egyik csaj sem? Végül Urbán leállítja őket, Klammer pedig közli, van már gyereke….Az őrségbe állított Rabó nagy pillanata jött el, amiért minden éjjel imádkozhatott. Egy azonosítatlan fehér valami jelenik előtte, és nem reagál a felszólításra, hát egyből kilövi rá a tárat Rambó módra. 

Riadó a laktanyának, de csak a buzis lepedőt találják, reggel tehát szerelvényellenőrzés lesz, kié nincs meg? Urbán félrevonja Klammert, aki elmondja, a pilóták tették. Elindul hát a szakasz, lepedőt lopni, de az egész zászlóalj magára kötözi a sajátot, így nincs siker. Reggel az alakulón, mindenki hozza a málhát, kezdődne az ellenőrzés, ekkor Klammer honvédet hívatják Kardos századoshoz, elrohan. Az irodában a tiszten kívül egy gyönyörű lány és egy gyönyörűen üvöltő bébi. Riadtszemű honvéd előtt lepereg az élete, de legalábbis az elmúlt két nap, és elfogadja, amit a lány állít szemrehányóan, hogy a baba az övé. A Néphadsereg szigorú, a Néphadsereg igazságos. Kardos szás. kioszt két hét laktanyafogságot, két hétre felfüggesztve, míg az esküvőre fel nem készülnek ugyebár.

Az alakulón vége a szemlének, nincs hiányzó lepedős, Karády kielégületlen. Ekkor vonul végig mindenki előtt a párocska, majd a kapunál a lány bemutatkozik vőlegényének, Köves Rita a neve, amúgy….Közben kiderült hogy a kotonos csomag Borus doki (a Monarchiás idők óta kötelezően, egy alkesz százados) felvilágosító programjához érkezett, téves néven. Klammer kiönti neki a lelkét, hogy ő még szűz, a menyasszonya is az, valószínűleg, de már van egy gyereke, mire a doki elzavarja. …Klammer és Rita vásárolnak, Nellynél, aki másként néz már a honvédre. Történik egy gyanús dolog, Giricz főpilóta nézegeti a babát gyengéden de az anyuka dühösen elküldi, „ a magadét bámuld!” Klammer nem zavartatja magát, újonnan jött népszerűségében fürdik boldogan. Bébiholmikat kap a szakasztól, meg Édertől egy pofozógépet, (ha az asszony okoskodna) Dezsőke pedig kihúz a neve mellől két feketepontot.

Aztán nem bírja tovább és részegen kipakol Urbánnak mindent. Hogy a csajt még sosem látta, szex sem volt vele, pedig naponta találkoznak már, a lakására jár. De mással sem, 19 évesen. Egyke, anyuka nevelte, a széltől is óvta. De most rendbe fog jönni minden, nem gúnyolják. Urbán nem rest, Géczivel kettesben (akinek van némi bűnözői múltja) betörnek Ritához, és siker, találnak is egy közös fényképet Giriczel a főpilótával….

Éjszaka közepén el is kapják a pilótát, és a házi pofozógép használatát követően, kiderül a sztori. Ő az apa, abortuszt fizetett volna, de Rita nem akarta. Így a pilótahaverok Klammert hozták helyzetbe, a lány meg bosszút akar állni. Igaz, Giricz még mindig szereti a lányt. A szakasz tervet kovácsol, gyorsan, mert holnap az esküvő.

Reggel, a szakasz egyik fele a boldog Klammert öltözteti díszegyenruhába, majd Karády vezetésével Nellyhez autóznak. Másik fél szakasz Giriczet öltözteti öltönybe, de ő nem vigyorog. Nellynél az őrmester egy mondvacsinált indokkal Klammert küldi el gyalog harisnyáért, aki tiltakozna, de hiába. Mikor eltűnt az utcák közt, Karádyéknak is irány az esküvő. Az anyakönyvvezetői előtt Rita kissé meglepődik a kiszálló vőlegény láttán, de boldogan fogadja a cserét. Giricz sem nagyon mer szólni, egyrészt körülötte a szakasz, másrészt először veheti kisfiát a karjába. Megadja magát a sorsának, ami hát nem is ígérkezik olyan rettenetesnek…

Csak az igenek hangzanak el, megható polgári esküvő, a bulit a nagylelkű Honvédség állja. A hangulat egy jó falusi lagzié, lakodalmas rock, menyasszonytánc, ropja mindenki. Karády, Dezsőke, Urbán elkezdik itatni Giriczet, de keményen. Mikor már az ifjú férj ott tart hogy szitakötő létére a bokorugrókat tarja legjobb haverjainak, Rita szép csendesen kimegy a teremből. Meg sem áll a körletig, ahogy Klammer sírdogál magában. De nem sokáig, mert megjelenik Rita és az esküvője Klammernak elmaradt ugyan, de a nászéjszakája nem.

 

Címkék: angyalbőr
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hottentotta 2008.09.05. 12:40:34

Jeah, Klammer végül mégiscsak becsajozott :) ( "Vili te nagyon hülye" )

Szuper a sorozat, néztem anno én is, de olvasva is örökbecsű :))

Azért a csaj kiszedhette volna a szemöldökét. Elég tré így, összenőve.

Takika 2008.09.05. 13:05:53

A vegso poen kimaradt. A nasz utani reggel Karadi futtatja a gyakorlopalyan Klammert, elernek a kapuhoz, ahol egy csomo csaj varja, hogy vele legyen.
"Mi ez, olajbogyo?!"
"Ezek? Lanyok, ormester bajtars. Szokek, barnak, vorosek, melirozottak, ha tetszik tudni, hogy ez mit jelent. Es mind gyonyoruek. Talan azt a kis szoket ajanlanam. Fantasztikusan mozog. Lent voltunk a hetvegen a nudistastrandon. Tessek nyugodtan ram hivatkozni. Csak arra kernem az ormester bajtarsat, mondja nekik, hogy laktanyafogsagon vagyok. Nem mehetnenk inkabb vissza, mert mar nem birom."

Flankerr 2008.09.05. 17:24:19

CSilalgos ötös hogyvolt egy csillagos ötös sorozatról.. és még jönnek a még jobb részek is..:)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2008.09.05. 22:50:28

Takika... Igazad van a végéről lehagytam egy jelenetet....:-( Nem értem hogy... Kösz.

Acron 2008.09.08. 11:02:34

Hottentottának üzenem, hogy akkor az volt a divat. Pedig akkor hol volt még a kiszel tünde...:)

lutria 2008.09.08. 12:34:25

Csak az a furcsa hogy úgy emlékszem az epizód télen játszódik,mégis a végén előző hétvégi nudistastrandot emleget a Klammer.

hottentotta 2008.09.11. 11:26:50

Acronnak üzenem, hogy akkor is elég tré :)

Ha belegondolok még az őserdőbe is ágyéktájon... Brrrrrrrr. Szőrös láb..

Bocsánat, OFF :)

uruk.hai 2012.10.21. 19:11:54

@hottentotta: Még egy kicsi OFF:
Az L. A. Story - Az őrült város című filmben hangzik el:
- Sandee, olyan furcsa a melled...
- Csak azért, mert igazi.
:)

fefe79 2013.11.01. 19:31:34

Ez a Köves Rita egy bomba nő volt, akárki akármit mond. Gondolkodás nélkül elvenném feleségül :)
süti beállítások módosítása