Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x06 - Nem lehet minden tökéletes

2008. szeptember 05. 15:00 - leeann

A fiúk Ted új pornóoldalának a premierjén vannak. Az oldal neve („verdamelóban.net”) is utal arra, hogy Teddy tanult a vele történtekből, és ellátta főnök gombbal a honlapját. Tehát aki dolgozik, verheti, hisz az oldal teljes egészében erről szól. Egy fiatalember kamera előtt masztizik, és az oldal látogatói ezt csodálhatják, majd ezt követően a látvány kiváltotta élvezetet teljesíthetik saját magukon. Mikey is az új vállalkozását indítja be, de az ő üzlete messze nem olyan szexis, mint Teddyé. A nagy üzletrendezésben segít a család (Deb és Vic), valamint Emmett, akit ugyan a képregények hidegen hagynak, de egy betérő vásárló nagyon felkelti az érdeklődését, akárcsak Vicét és az üzlet tulajáét.

Emm szerint a fickó heteró, de Mikey és Vic arra szavaznak, hogy meleg. A jópasi rögtön segítségre is szorul egy meleg képregényhős után kutatva, így Mikeynak alkalma nyílik rá, hogy megcsillogtassa a képregény tudását. Justin az iskolában próbálja meg eladni az új rajzolási technikáját, amiben először talál némi kivetnivalót a dékán, de szöszikének sikerül elfogadtatnia vele, hogy a rajzgéppel újra művész lehet, és tudja tartani a tempót is a többiekkel, így maradhat az iskolában. Este a teljes csapat összegyűlve megünnepli a három sikeres újrakezdést. Theodor azonnal ajánlatot is tesz a csapat fiúrészlegének, hogy kereshetnének pár dolcsit az oldalon.

Linds viszont szeretné, ha egy kicsit hanyagolva lenne a szex téma, így a csapat témaváltásra kényszerül. Brian és Justin elviszik a tányérokat az asztalról, így a távollétükben adódik is az újabb téma: meddig tart Justin és Brian „szerelme”, kapcsolata? Ted szerint egy 10-est rá, hogy 1 hónapig se tart, Vic 10-ese 3 hétnek szól, Mikey romantikus, ezért 5 hét a fogadása, Emm megemeli 10-el és 2 hetet mond, Mel is beszáll 72 órával. Deb nem fogad, Linds pedig felpattan és hazaindul. Linds viselkedése arra utal, hogy a fogadásos téma sem nyerte el a tetszését, és hazafelé ezt szóvá is teszi Melnek. Másnap a jópasi visszatér a képregényboltba, és újabb segítséget kér.

A jópasi Ben Bruckner, és a Carnegie Mellon egyetemen tanít irodalmat, és a homoerotika az irodalomban előadásához végez kutatást a görögöktől a modern képregényekig. Mikeynak tetszik a tanárbácsi, és mikor azt a felkérést kapja, hogy adjon elő Ben óráján, igent mond. Brian éppen vásárol Justinnal karöltve, így tönkremegy egy ígéretes flörtje. Közben Teddyt elhagyja a farokverős modellje, mert 8 óra munkával össz-vissz 18 dollárt keresett. Este Justin Daphnénak meséli, hogy Brian mennyire megváltozott, és igazi kapcsolat lett köztük, de mikor felérnek Brian lakására, ő éppen tövig benne van egy prédapasiban. A kijelentés elhamarkodottnak tűnik e pillanatban.

Másnap a kajáldában míg Emm reggelizik, Ted számolgat, hogy mit bukik el, ha csődbe megy, Mikey pedig az egyetemen tartandó beszédén dolgozik. Brian is befut, de Justin vérig van sértve az este miatt, így gyors ütemben iskolába indul. Mikey utána szalad és közli vele, hogy Brian nem fog megváltozni, és lehet, hogy csak azért van Justinnal, mert beverték a fejét. Kedves tőle! Ted az edzőteremben siratja a pornóoldalát, de Emm szerint még semmi sincs veszve, csak valami nagy horderejű dolog kell a befutáshoz, amit például Zack O'Tool teljesíthetne, aki éppen ott van a kondiban. Emm és Ted némi emlékfrissítés után megkéri a pornósztárt, hogy vendégszerepeljen egy oldalon.

Zack először lerázza a fiúkat, ám mikor a hírneve fellendülését ígérik, a sztár nem küldi el őket azonnal a picsába. Közben Brian Mikeyt viszi az egyetemre, és szinte kidobja a kocsiból, mikor megérkeznek. Mikey be van tojva, de bemegy a suliba, lesz, ami lesz. Két diák Mikey mögött a képregényes órát ócsárolja, így őkelme megfutamodik. A lányoknál sem minden felhőtlen, mert Linds még mindig prűd kisasszonyként viselkedik, Mel pedig nem érti, hogy ez miért tört rá kedvesére. Mel úgy dönt, hogy itt az ideje megosztani párjával az egyik féltett titkát, így egy dobozt és egy történetet szed elő a padlás rejtekéből.

Mel elmondja, hogy mikor színt vallott, nem akarták támogatni őt a szülei, és hogy pénzhez jusson, levetkőzött egy erotikus magazinban. Mikor Linds megnézi a képeket, csak ámuldozik jobbra-balra. Közben Ted már meghirdette Zack O'Tool masztiját, és szép számmal csatlakoznak is a weboldalra a kuncsaftok. Ám a haza még nincs megmentve, mert Zack lemondja a fellépést, így újra baj van. Ted úgy dönt, hogy az egyetlen embert dobja be, akit tud, vagyis Emmettre parancsol rá, hogy masztizzon a kamera előtt, de Emm ellenkezik egy kicsit - egészen addig, míg Ted fel nem ajánlja, hogy annyit fizet neki, mint O'Toolnak fizetett volna.

Brian incselkedik egy kicsit Justinnal, aki éppen a házi feladatát csinálja. Szöszike viszont felteszi a 2 legidevágóbb kérdést Briannek: Csak azért vagyok itt, mert bűntudatod van? Akkor is itt lennék, ha nem verik be a fejemet? Brian hallgat, mint a sír, ezért szöszi már sejti, sőt tudja a válaszokat a kérdésére. Mikeynak is szorulnia kell, mert Ben meglátogatja és számon kéri rajta a távolmaradását, de persze nem vérmesen, csak olyan aggódva. Mikey elmondja, hogy el akart menni, de ő nem az egyetemre való. Ben viszont elmondja, hogy nem azért kérte fel őt az előadásra, mert kitanult elmével rendelkezik, hanem azért, mert sokkal többet tud a meleg szemiotikáról és a képregényekről, mint bármilyen egyetemi agy.

Mikeyból sugárzik a szenvedély az iránt, amit jól ismer. Mikeynak Ben udvarlása annyira jól esik, hogy némi flört is keveredik a beszélgetésükbe. Közben Ted ráparancsol Emmettre, hogy kezdjen vetkőzni, mert a kuncsaftok fogyni kezdtek, ezért muszáj mutatni nekik valamit. Emmett szégyenlősen, de vetkőzni kezd, amivel sikerül szinten tartani a kíváncsi felhasználók számát, majd mikor Emm elkezdi a műsort, a felhasználók száma ugrásszerűen nőni kezd, sőt az elélvezésnél rekordot dönt a szám, így megmenekült a „cég”. Ben udvarlása annyira bejött, hogy Mikey mégis elment az egyetemre előadást tartani.

Elég nehezen indul a dolog, de mikor Mikey nem próbál okosnak tűnni, hanem önmagát adja, gördülékenyen megy az előadás, némi meglepetéssel Ben számára. Mikor Mikey említi az előadás közben, hogy ő bizony meleg, Ben nem kap szikrát, sőt „ez a pasi tetszik nekem” arckifejezéssel kezd nézni Mikeyra. Justin lelép Briantől és Debbienél kopogtat, majd a régi szobája felől érdeklődik. Deb szívesen befogadja újra Justint, de azért elugrik a Woody’s-ba, hogy jól fenéken billentse Justin költözésének kiváltó okát. Brian jön az „engem nem érdekel senki, ilyen vagyok, kapjátok be” szöveggel, de Deb egy sokat próbált nőszemély, így átlát Brianen. Néhány mondattal úgy töri át Brian védőfalát, hogy szinte csak por marad belőle.

Debbie Novotnyt nem lehet becsapni csak úgy, ő tudja, hogy Brian szereti ezt a kis kitartó kölyköt, és mikor erre Deb rá is kérdez, Brian már majdnem szóban is elismeri, mindenestre a testbeszédével üvöltve kiabálta a világba a jó választ. Ted a Babylonban népszerűsíti a weboldalt, és az új üdvöskéjét, Emmettet, akitől már autogrammot is kérnek a lelkes fiúk. Teddy rávezetésével pornós nevet is kitalálnak Emmnek, így mostantól a pornós Emmett Fetch Dixon néven okoz élvezetet a honlapra látogatóknak. Linds is élvezetet okoz magának Mel meztelen képeit nézegetve, amit persze párja is észrevesz, és önmagával helyettesíti a meztelen képeit.

Brian is a Babylonban van, és egyáltalán nem tetszik neki az, hogy szöszike más pasival csókolózik, így a tettek mezejére lép. Elismeri Justinnak, hogy azért fogadta be, mert beverték a fejét, de nem azért akarja, hogy vele maradjon. Kiköti, hogy nem lesznek egy otthon ülő párocska, és ha kimarad, akkor azt csinál, amit akar, és ha hazamegy Justinhoz, akkor is azt csinál, amit éppen akar. Justin is kiköt dolgokat: mindenki dughat jobbra-balra, de nincs kétszer ugyanazzal, nincs telefonszámcsere, mindig hazamegy 3-ig és senkit nem csókol szájon, csak őt. Brian ezt rögtön be is tartja, és hosszan szájon csókolja Justint. Mikey is jól mulat, mert Ben felhívta magához, ahol a csókolózást követően a szex előtt Ben vallomást tesz: ő HIV pozitív!

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.09.05. 15:58:06

Hát igen... Emmet óriási ebben a részben, mintha neki írták volna a szerepet.
Brian cukkinis jelenete a hipermarketben egyszerűen zseniális:))!
Debbi pedig - esküszöm nincs más a világon, aki így zavarba tudja hozni Brian Kinneyt...

mazogirl 2008.09.05. 17:16:29

Itt is látszik, hogy Debbie mennyire szereti Briant is és persze az egész csapatot. Nem is emlékeztem rá, hogy Mikey milyen helyesen beszélt az előadáson, de arra igen, ahogy beszólt Justinnak. Emm mindig édes és nagyon jó volt ebben a részben is.

mándruc 2008.09.05. 18:25:01

Emm tényleg nagyon aranyos ebben a részben, de az a jelenet is, amikor Brian beismeri Debbie-nek, hogy szereti Justint. Ebben a részben Májki is jó volt, főleg amikor elkezdett magáról beszélni az előadáson.

leeann 2008.09.06. 16:47:20

Ez egy nagyon jó kis rész és Debbie fantasztikus volt benne. Mikor először láttam a rész, úgy szurkoltam, hogy Brian kimondja, de jobban kimondta, mint ha szavakkal tette volna. Az sem volt semmi, amikor Brian majd meg veszett a féltékenységtől a Babylonban. Emmett meg annyira édes volt, hogy nagyon.
És nekem Ben arca is nagyon tettszett, amikor Mikey előadást tartott. Ez a pasi is rendkívül kifejező mimikával rendelkezik.

Annieke 2008.09.06. 22:12:19

Jó, hogy itt van Ben jót tesz Mikeynak.

Démétér 2008.09.06. 22:36:35

Imádom ezt a részt :) Az elejét is, az asztal körül: "Brian, megfognád? Nem azt! :)" Milyen helyesek!

Michael végre aranyos, jópofa, élvezhető, nincs premenstruációs hisztériája, már elnézést, nem féltékeny, teljesen aranyos! Van egy elszólása Justin felé, na de ennyi kell.

naomi95 2014.12.06. 21:00:29

@mándruc: már kezd boszantani nem májki ha nem mikey

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.06. 21:09:23

@naomi95: ne hari, de ugye tudod hogy egy 2008-as kommentre reagálsz? bocsi. egyébként ez egy jó sorozat valóban:)

naomi95 2014.12.07. 18:49:01

persze hogy tudom de már úgy boszantott nem tudtam szóvá hagyni

naomi95 2015.03.20. 19:36:26

én simán rá kérdeztem volna miért csináltad :D

naomi95 2015.03.20. 19:36:48

mit mondott volna ? nem kell neked más farka xd
süti beállítások módosítása